2011 Şubat Anneleri

ayy canım bööle şeyler düşünüp kötülükleri çağırma.benimde eşim tunusa gitcek ve ne zaman gideceği bile belli diil sevgili müdürü bi sööle ona göre kardeşim falan gelcek yanıma ama nerdeeeee bende çok sinir oldum söllememesine

ya bizim de tarih belli aslında 3-4 günck bşy ama bi aksilik olursa geç gelirse ya ben doğuruverirsem pırt die fln korkuorum bi evham geldi:s hani geçen yıl yanardağ patlamıştı da seferler bi süre iptal olmuştu fln.. ya yine öyle bişey olursa die bile gelio aklıma bi de normalde öyle de relax bi kızdım ki inanamıorum kendimeeee.. ay kendi seminerimde heyecandan doğurursam die bile gelio aklıma yaaaadelirdim galiba ben

ayy insanın aklına geliyo valla ööle şeyler ama napalım artık iş.senin kaçıncı haftan canım tickerın yok.ailen yanındamı yani aynı şehirdemisiniz.benim ne kendi ailem nede eşimin ailesinden bi allahın kulu yok.en yakın üst komşum vardı hep konuşuyoduk.bişey olursa diye ama onlarda haftaya taşınıyolar yeni çıktı ona da üzüldüm hatta

Kızlar iyi geceler, akşamdan beri belimin sol yanı ağrıyor, halada devam ediyo ya pöf zorlayacak bişide yapmadım ama ne bilim, inş böbrekten fln değildir, dillerimlaldede varmış bugün benzer bir ağrı, kasların gerilmesindenmi acaba ya

inş canım sen nasıl oldun bu arada faceden yazmışsın gerçi ama cvp veremedim.kağan paşam nasıl yakışıklı çocuğum:) iyisinizdir inş ikinizde
Cnm iyiyiz biz, antibiyotiği bitiriyorum, sonra kontrole çıkıcaz ikimizde, sen nasılsın

Cnm kötüyü çağırma, pozitif düşün

aa burcu bana da aynı ağrıdan saplanır oldu yemekten sonra ama tam kestiremiyorumda sanki bütün belim ara ara saplanıyo bi kaç sn sürüyo geçiyo sonra bi duşa falan girdim iyi geldi bende önce böbrek ağrısımı acaba dedim her sene 1 taş maceram var malesef ama anlayamdım da tam.bide şimdi herşeyi sancı sanıyorum :)

Cnm doğum sancısı belin ortasına vurur, sonra ordan aşağıya vurur,durur sonra dakik olarak yine gelir, bizimkiler genişlemeden oluyor sanırım ya, ama bu kadar uzun sürmemişti bel ağrım bir ara tedirgin oldum aslında... böbrek ağrım hiç olmadı şimdiye kadar nasıl bişey olduğunu bilmiyorum, ama babam halam kum döküyor arada bendede çıkar diye korkuyorum
Selam kizlar
Nasilsiniz bakalimm

Selam cnm

iiz canım sen nasılsın

bende iyiyim canim yigenimin gelmesini bekliyom
yengemin sancilari basladida

kızlar ben kaçıyorum gidip uyuyayım da zaman geçsin hemen minşimi göriyim :)
sürmeli inş sabah güzel hbrler verirsin bize :)
öptm hepinizi

aaa inanmıyorum bende sorcaktım da ufaklığı dürtmiyim dedim :) hadi inş kaç haftalık oldu şimdi

38+3 canim
hastaneye gittik aksam sancisi 40lardaydi acilma olmadigi icin eve yolladi dr

Cnm kaç dk da bir geliyor sancıları??

3dk bi geliyor simdi canim ayni ne cogalma ne azalma var
insallah gece gideriz ufff uyuyamiyorumda

öptm hepinizi
iyi geceler cnm
38+3 canim
hastaneye gittik aksam sancisi 40lardaydi acilma olmadigi icin eve yolladi dr

3dk bi geliyor simdi canim ayni ne cogalma ne azalma var
insallah gece gideriz ufff uyuyamiyorumda

Hmm sık geliyor baya,hadi bakalm inş. bu akşam kavuşur oğluşuna, Rabim bir avazda kurtarsın inş...

öptm hepinizi

insallah cnmmm
oh oh uyuda zaman gecsin ins hersey yolundadir canim
iyi geceler

iyi geceler cnm

Hmm sık geliyor baya,hadi bakalm inş. bu akşam kavuşur oğluşuna, Rabim bir avazda kurtarsın inş...

insallahhh hepimizi

ay ne güzell huzur doludur minik kızının odası...ay çok imrendimm maşallah... bizim odamız gelincede bende hiç çıkmam herhalde
gözün aydın canım...
slm fıstık anneler
yaklaşık 9 saat sonra kızımı görcem ayy ne kadar oldu acaba.plesantayı artık merak etmiyorum çıkmamıştır biliyorum bu gece uyku yok bana :)
hadi hayırlısı güzel haberlerle dönersin inş...
insallah cnmmm
oh oh uyuda zaman gecsin ins hersey yolundadir canim
iyi geceler
canım yengen bi avazda kurtulsun inş...sağlıkla sıhhatle gelsin bebişiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…