- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Kızlar iyi geceler, akşamdan beri belimin sol yanı ağrıyor, halada devam ediyo ya pöf zorlayacak bişide yapmadım ama ne bilim, inş böbrekten fln değildir, dillerimlaldede varmış bugün benzer bir ağrı, kasların gerilmesindenmi acaba ya
canım ben biraz daha iyiyim ama yinede var.sıcak kötü diyolar ama belimin o kısmını biraz sıcak tuttum polar battaniyeye sarıldım kalorifere sırtımı dayadım falan biraz iyi geldiii.hatta yatağa girdim yatak soğukmuş sol tarafımı koyunca yatağa bir acıdıkii sonra ısınınca geçti gevşedim birazzz..sanki bebek yan duruyoda böleeee itiyomuki dedim okadar acıyodu yanii.
Cnm bende sardım belimi, üstünede uzun yelek giydim, ama hafifledi gibi, tutuldukmu acaba ya
canım yel girdi derler ya benimki öyle oldu kesin.dün bir arkadaşa oturmaya gittik evi çok sıcaktıı bide çay falan derken iyice sıcak bastı camı bi parmak araladık bende otaraftaydımm rüzgar yönündeydim farketmedim o an ama kesin orda rüzgar beni çarptıı.bugünde ceremesini çektimm
saol canım öyle hızlı sallıyosa ben de almıyım bari hem ben netten alma taraftarı değilim bişi bozuk yada kırık çıksa zor değiştirmesi otomatik olmayan 130 tl ye çok güzel park yataklar var onlardan alıyım bari gözümün gördüğü içim rahat olur bide titreşim özellği bile yetermiş bebeği rahatlatmaya
tekrardan saol sende bi sorun çıkmadan değiştirirsin umarım
Cnm doğum sancısı belin ortasına vurur, sonra ordan aşağıya vurur,durur sonra dakik olarak yine gelir, bizimkiler genişlemeden oluyor sanırım ya, ama bu kadar uzun sürmemişti bel ağrım bir ara tedirgin oldum aslında... böbrek ağrım hiç olmadı şimdiye kadar nasıl bişey olduğunu bilmiyorum, ama babam halam kum döküyor arada bendede çıkar diye korkuyorum
Selam cnm
aynen canım,ben daha çok sağa yatınca rahat ediyorum,sola yattığımda birden fenalık hissi geliyor kalp ve karın bölgeme,birde sırt üstü yattığımda kalkarken kaplumbağa gibi zorlanıyorum eşim yardımcı olmasa 15 dakikada ancak kalkabiliyorum,önce ayaklarımı indiriyorum sonra bacaklarımı falan ayyyy,kendimi çoğu zaman damacana gibi hissediyorum:) bu arada sendede oluyomu benim altım çok terliyor iç çamaşırım su içinde kalıyor :26: devamlı çamaşır değişiyorum bedenimde öyle çok fazla terliyorum
Bende otururken kalkarken eşimden yardım alıyorum bazen o bacaklarımı indiriyor beni doğrultuyor ne yapıyım çok zorlanıyorum.Bazen o terleme bendede çok oluyor canım ama ben evde sürekli yazlıklarla dolaşıyorum.Ateş basıyor beni feci şekilde dayanamıyorum sıcağa hiç
terleme olayı bendede oluyordu bende hastalıktan sanıyordum megerse herkeste varmıs ben daha yenı hastalıgı atlattım ıns bıdaha olmama cok zor oluyor bu halde ılacsız vs atlatmak herkes cok dıkkat etsın mumkunse evden cok cıkmayın calısmasam ben butun gun yorganın ıcınde yatardım herhalde
Arkadaşlar yepyeni bir gün daha... BUSEMMM'den haberi olan varmı acaba?
Sürmeli yengen ne yaptı? Bende akşam tv karşısında kanepeye uzanıyorum aynı nineler gibi ay ay ay of of of aman ne başım rahat ediyor ne bacaklarım. Eşim sanırım fenalık geçiriyor ama bana bişiy çaktırmıyor. Hamileliğime kadar güzel yemek pişirirdim yani çok şey bilmem ama bildiklerimi güzel yapardım hamilelikten beri güzel olmuyor. Ya tahammülüm ve dikkatim azaldı ya da işten gelip yapmak zorunda olduğum için yorulmuş oluyorum. Ama olsun bunlar hiiiç önemli değil sağlıklı olalım da gerisi boş dimi ama?
öylr diyosun canım...benimde yemek işi öyle elimin ayarı kaçtı galibayaptığımı kendimde beğenmiyorum.ehliye püfleye yiyoz işte.bide dediğin gibi bi yorgunluk var üstümde... iştede oturuyoz akşama kadar ama sanki sırtımda yük taşıyom...yatağa yatınca akşam bacaklarım oram buram sızlıyo.. bence vucutlarımız alışık değilya bu kadar ağırlığı taşımaya,,ondan oluyo bence ama akşam noldu anlatayım size... örgü örüyodum bi yandanda ezel izliyoz kocişim böle garip garip baktı.. sevgi istedi garibim bıraktım örgüyü uzandım yanına tv izliyoz biraz..sonra kızım başladı tepikler atmaya. ..ay nasıl hoşuma gittti..nasıl hoşuma gitti...sarıldım kocama nasıl ağlıyorum.. teşekkür ede ede ağladım bana bu duyguyu yaşattığı için. ..allahım elimize aldığımız günleri nasip eder inşalah hepimize...her kadına bu mutluluğu yaşat allahım.....
öylr diyosun canım...benimde yemek işi öyle elimin ayarı kaçtı galibayaptığımı kendimde beğenmiyorum.ehliye püfleye yiyoz işte.bide dediğin gibi bi yorgunluk var üstümde... iştede oturuyoz akşama kadar ama sanki sırtımda yük taşıyom...yatağa yatınca akşam bacaklarım oram buram sızlıyo.. bence vucutlarımız alışık değilya bu kadar ağırlığı taşımaya,,ondan oluyo bence ama akşam noldu anlatayım size... örgü örüyodum bi yandanda ezel izliyoz kocişim böle garip garip baktı.. sevgi istedi garibim bıraktım örgüyü uzandım yanına tv izliyoz biraz..sonra kızım başladı tepikler atmaya. ..ay nasıl hoşuma gittti..nasıl hoşuma gitti...sarıldım kocama nasıl ağlıyorum.. teşekkür ede ede ağladım bana bu duyguyu yaşattığı için. ..allahım elimize aldığımız günleri nasip eder inşalah hepimize...her kadına bu mutluluğu yaşat allahım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?