aynen kıss bu tombi bizim iştehımızı kabartıyorr :))))
melocum valla sabırlı biri değilim normalde böyle olunca daha da sinirli oluyorumm.
bana sabır dileyen arkidişlerim sağolunnnn
kızlar ben kaçarr...komşumda mevlüt var.bi gideyim hepiciğimizeeee dua edeyimm görüşürüz kendinize iyi bakınnn beni özleyin emiiiiii
Cnm iyiyiz biz, antibiyotiği bitiriyorum, sonra kontrole çıkıcaz ikimizde, sen nasılsın
Cnm kötüyü çağırma, pozitif düşün
slm kızlar bir çoğunuz burdasınız umarım herkes iyidir...
kızlar merhaba
dün kontrolüm vardı.Biraz moralim bozuk. Bebeğimin gelişimi iyi fakat erken doğum olabilir dedi doktor. serviks uzunluğu olması gerekenden biraz kısa dedi doktor. idrarda enfeksiyon çıktı ve akşam tekrar kültür verdim. Serviks uzunluğunu vajinal ultrasonla ölçtü. 32. haftada 30 mm olması gereken değer bende 24 mm çıktı. Umarım yanlış ölçmüştür. en azından 3 hafta daha idare etmem gerek.Dua edin lütfen.Bebeğimin kilosu 1900 gr. Boyuda 41 cm.
ben dün egemen imi gördüm kızlar 1.708 gr olmuş oğlum süper bi duygu :)
ben dün egemen imi gördüm kızlar 1.708 gr olmuş oğlum süper bi duygu :)
:)maşallahben dün egemen imi gördüm kızlar 1.708 gr olmuş oğlum süper bi duygu :)
Benim oğluşum kocaman olmuş yaaa maşallah ona
Annesi iyi bakmışsın damadıma kocaman olmuş.Bak kızımda tepik gönderiyor arkadaşına :87:
Benim oğluşum kocaman olmuş yaaa maşallah ona
Annesi iyi bakmışsın damadıma kocaman olmuş.Bak kızımda tepik gönderiyor arkadaşına :87:
maşallahh egemenee kocamannnnnnnn olmuşşş.. Allahım o duyguyu herkese yaşatsın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?