Kızlarrrrrrr nikahmalzemeleri.com dan siparişlerim geldiiiiii
kapı süsüme bayıldım özellikle 10 tl sadece
bebek şeker sepetimiz
mevlüt külahlarımız(30 adet)
ve birde
lohusa tacımı seyirlerinize sunarımmmmmm
Eki Görüntüle 114592 Eki Görüntüle 114593 Eki Görüntüle 114594 Eki Görüntüle 114595
aa fatmacım demek geldi hadi gözün aydın.bende aynı kapı süsünden istemiştim.ama o zaman yoktu şimdi geldiğine göre kardeşmi en kıksa zamanda yollayayım bari :)
Fatma hocam hepsi süper kapı süsün cidden dediğin gibiçok hoş,peki o elindeki mevlüd şekeri külahı dolumu boşmu? :)) birden çocukluğuma gittim ağzım sulandı,sakın boş deme boş külaha sulanmış olucam:) hepsi hayırlı olsun
canım özellikle beyaz istedim onun için hazırlama süresi uzun sürdü biraz sende siparişi ver hazır olunca gidip alsın kardeşin:)
ahh canım beniiim boş içi ama sen iste ben alır yollarım sana mevlüt şekeri
mevlüdümüzü 40 ımız çıkınca yapacağım için şeker bayatlar siye düşündüm
ozmaan badem şekeri tarzında alıp içlerine ben dolduracağım yada lokum alırım belki:)
bebek şeker sepetimiz
ve birde
Eki Görüntüle 114592 Eki Görüntüle 114593 Eki Görüntüle 114594 Eki Görüntüle 114595
ahh canım beniiim boş içi ama sen iste ben alır yollarım sana mevlüt şekeri
mevlüdümüzü 40 ımız çıkınca yapacağım için şeker bayatlar siye düşündüm
ozmaan badem şekeri tarzında alıp içlerine ben dolduracağım yada lokum alırım belki:)
:) hiç önemli değil ben arada öyle sitem ederim hamilelik psikolojisinden çatacak yer arıyorum:)
evet değiştim kedili avatarı sen sevmemiştin zaten:) ne yaptın taşındınmı sen yerleştinmi
canım ben taşınmadım sadece bebe mobilyalarımız geldi onları yerleştirdik odayıda 1-2 hafta içinde tamamlamayı düşünüyorum.Şu sıra aklım fikrim bebek arabalarında bakalım en son ne karar kılıcaz
slm kızlar ben geldim.
aslında 1 gibi gelmiştim ne güzel bütün geçmişi okudum yazdım cevapla tuşuna bastım site gitti çıldırdım valla.uykusuzluktanda ölüyodum kalktım yattım şimdi kalktım valla :)
ayy bu sefer drdan bişi anlamadım valla.ultrasonla baktı kalp atışı iyi suyu normal falan dedi.kilo dedim 10 gün oldu daha anlam ifade etmez 14 gün geçmeli en az dedi iyi madem dedim bende.nstye bağladı yine sancı yoktu.bundan sonra haftada 1 kontroller.ama haftaya babamızın işinden dolayı çrş gitcez.o zaman kilosunu sööler heralde ayy bi ölçse elinemi yapışcaktı.bide idrar kültürü verdim 1 hafta sonra çıkıyomuş onunda sonuçları.bekliycez bakalım.ama ben ne ümitlerle gitmiştim kızımın kilosunu öğrencektim.bende 7 kiloyu tamamlamışım.
canım hepsi çok güzelmiş gerçekten güle güle kullanın inş....burada o külahlardan bende istiyorumm ama dolu olanındannn:76:
Fatma yakın olsaydık mevlüdünü ben okurdum sohbetli kuranlı bir gün yapardık,nasib
ben özellikle bakımlı olmaya dikkat ediyorum çünkü genelde hamileleri hep bakımsız görürüdüm geçen yıl okulda bi hamişimiz vardı byağı bakımlıydı ona çok özenmiştim şimdide aynı iltifatları ben alıyorum.Yalnız şu son hafta soğuklardan biraz bende saldım gibi.Toparlanmalıyız bacım:)hanımlar hayırlı akşamlar geçmişi yeni okuyup bitirdim nasılsınızzz,birazdan öyle bir geçer zamanki başlayacak,sakın kendinizi çok fazla germeyin deli Aliyi izlerken:)
bugün güya evimi temizleyecektim,süpürgeyi taktım vilayı çıkardım ortalığa,ama birden enerjim boşalıverdi temizlikten vazgeçtim,öyle kaldı ortada makina,sanırım artık hiç bir şey yapamayacak hale geliyorum,ufacık bişey yapsam yoruluyorum,ki ben atom karıncayımdır ama artık beden yeter dinlenme zamanların geldi diyor bana
benim son 1 aydır el parmaklarımın diplerinde ağrı oluyor,bir kaç gündürde sol el bilediğimde ağrı var,eşimin ayağı burkuk benim her yer ağrıyor karı koca yarım insan olduk çıktık valla:)
birde hamile kaldığımdan beri kendimi bir saldım pir saldım,o bakımlı mapuci gitti koca göbekli bakımsız kaşı gözü kıllı biri çıktı ortaya,saçlarımı bile doğru düzgün tarayamaz oldum,birde uzadılar kalçama kadar,gerçi fıtrat olarak çok uzundur saçlarım kalça altına kadar iniyor yaklaşık 1 metre ciddiyim:) yine hemencecik uzadılar düşünüyorum kesip hafiflesemmi? zaten sıkıntı basıyor doğum yaklaşıyor falan,sonra vazgeçiyorum kısa saça alışık değilim kıyamıyorumda hem gür hem düz siyah falan,ayy amma övündüm:) akıl verin bana bu konuda yaa kesimmi şu halatııı?biran önce silkelenip toparlanmam lazım
fatmacım gelen ürünler gerçekten çok güzelmiş tam istediğin gibi oldu sanırım güle güle kullan zevkli hatun:)Kızlarrrrrrr nikahmalzemeleri.com dan siparişlerim geldiiiiii
bebek şeker sepetimiz
ve birde
ben özellikle bakımlı olmaya dikkat ediyorum çünkü genelde hamileleri hep bakımsız görürüdüm geçen yıl okulda bi hamişimiz vardı byağı bakımlıydı ona çok özenmiştim şimdide aynı iltifatları ben alıyorum.Yalnız şu son hafta soğuklardan biraz bende saldım gibi.Toparlanmalıyız bacım:)
bebek şeker sepetimiz
ve birde
ya ben bide evdeyimya saldım çayıra mevlam kayıra hesabı oldu,giyindiğim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum kendime,baya bir değişime uğradım,ama düzelecek umut var,bi doğum olsun bitsinde bomba gibi dönüş yapıcam:))
ayyyy kızlarrrr yakın olsak ne güzel olur mevlütleri falan birbirimizde okurduk 2-3 ay geçincee
sanada yollarım canımmm isteyin yeterki:)
kızlar ben çıkıyorum artık
büyük kızımla ilgileneceğim biraz
bugün öğretmeni ayrılmış yerine kadrolu öğretmen atanmış
sabahtan akşama kadar anaokulunda ağlamış yavrucak
halada evde öğretmenim gittiiii ben başka öğretmen istemiyorum meral öğretmenimi istiyorum diyor iç çeke çeke arada
evet ya evde olunca insan iyice salıyor kendini çalışınca mecburen bakıyorsun kendine hele öğrencilerin diline düşeceğine kanalizasyon çukuruna! düş daha iyi
bende bır cıcekcıyle mı anlassam dıye dusundum ama cıcekodada saglıklı degıl zaten oyuzden evden bısıler yapmak daha mantıklı geldı ben acıbadem maslakta yapıcam orda ızın verıyorlar sanırım cunku dogum odalarını gormeye gıttıgmde butun odalar susluydu cok guzeldıler bıde sey mevzu var kızlar dogum fotografcısı gıbı bırsey cagıran olucakmı ?
bebek şeker sepetimiz
ve birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?