2011 Şubat Anneleri

Fatma hocam hepsi süper kapı süsün cidden dediğin gibiçok hoş,peki o elindeki mevlüd şekeri külahı dolumu boşmu? :)) birden çocukluğuma gittim ağzım sulandı,sakın boş deme boş külaha sulanmış olucam:) hepsi hayırlı olsun

aa fatmacım demek geldi hadi gözün aydın.bende aynı kapı süsünden istemiştim.ama o zaman yoktu şimdi geldiğine göre kardeşmi en kıksa zamanda yollayayım bari :)

canım özellikle beyaz istedim onun için hazırlama süresi uzun sürdü biraz sende siparişi ver hazır olunca gidip alsın kardeşin:)

ahh canım beniiim boş içi ama sen iste ben alır yollarım sana mevlüt şekeri
mevlüdümüzü 40 ımız çıkınca yapacağım için şeker bayatlar siye düşündüm
ozmaan badem şekeri tarzında alıp içlerine ben dolduracağım yada lokum alırım belki:)

kızlar nasılsınız?
biz bugün yine dışarılardaydık eşimle...lohusa şerbeti takımı için ıvır zıvır aldım inş süslüycem bakalım becerebilirsem...
canım ne zamandır mozaik pasta istiyordu normalde pek yapmamm ama yaptım bakalım nasıl olcak...
kızıma çanta beğendim ama karar veremedim netten mi alsam yoksa mağazadan mı...nike spor çanta nette baktım 50tl bugün beğendik mağazasında aynı çanta 58tl idi ama netten alıncada kargo olcak sanırım mağazadan almak daha mantıklı....
hmm bide ankarada olan arkadaşlara şey dicektim bebeğinizin beşiğine dönence almayı planlıyorsanız beğendik mağazasına bakın derim...ben ankamallde jokere vs..baktım fiyatlar hep 100tlnin üzerindeydi bana çok pahalı geldi bugün beğendikte oyuncak reyonuna baktım 16 tl ye bile var...ama ben chicconun bi ürününü beğendim 59tl idi bize çok uygun geldi sizinlede paylaşayım istedim...

çok teşekkür ederimmmm ozaman üste kadar bedem şekeri doldur en üstede bir iki lokum koy,benim gördüklerim hep öyle oluyodu:) sepetde çok ciciiii ,zamane bebekleri çok şanslı

ahh canım beniiim boş içi ama sen iste ben alır yollarım sana mevlüt şekeri
mevlüdümüzü 40 ımız çıkınca yapacağım için şeker bayatlar siye düşündüm
ozmaan badem şekeri tarzında alıp içlerine ben dolduracağım yada lokum alırım belki:)[/QUOTE]

canım hepsi çok güzelmiş gerçekten güle güle kullanın inş....burada o külahlardan bende istiyorumm ama dolu olanındannn:76:

canım hepsi çok güzelmiş gerçekten güle güle kullanın inş....burada o külahlardan bende istiyorumm ama dolu olanındannn:76:[/QUOTE]

ayyyy kızlarrrr yakın olsak ne güzel olur mevlütleri falan birbirimizde okurduk 2-3 ay geçincee
sanada yollarım canımmm isteyin yeterki:)

kızlar ben çıkıyorum artık
büyük kızımla ilgileneceğim biraz
bugün öğretmeni ayrılmış yerine kadrolu öğretmen atanmış
sabahtan akşama kadar anaokulunda ağlamış yavrucak
halada evde öğretmenim gittiiii ben başka öğretmen istemiyorum meral öğretmenimi istiyorum diyor iç çeke çeke arada

:) hiç önemli değil ben arada öyle sitem ederim hamilelik psikolojisinden çatacak yer arıyorum:)

evet değiştim kedili avatarı sen sevmemiştin zaten:) ne yaptın taşındınmı sen yerleştinmi

canım ben taşınmadım sadece bebe mobilyalarımız geldi onları yerleştirdik odayıda 1-2 hafta içinde tamamlamayı düşünüyorum.Şu sıra aklım fikrim bebek arabalarında bakalım en son ne karar kılıcaz

bebek arabası için erken değilmi? zaten kış bebeği olacak,bu arada düşündüğün bir marka yada tercih varmı,ben alırsam puset düşünüyorum hafif kibar bişey olsun

gözünaydın canım,Umay ın iyi olmasına sevindim,bende önümüzdek haftadan itibaren haftada 1 girecekmişim,benimde kanamam omuştu sanırı erken doğum riskine karşı sık çağırıyor bizi aman boşver herhafta haber alıcaz miniklerimizden

canım hepsi çok güzelmiş gerçekten güle güle kullanın inş....burada o külahlardan bende istiyorumm ama dolu olanındannn:76:

ayyyy kızlarrrr yakın olsak ne güzel olur mevlütleri falan birbirimizde okurduk 2-3 ay geçincee
sanada yollarım canımmm isteyin yeterki:)

kızlar ben çıkıyorum artık
büyük kızımla ilgileneceğim biraz
bugün öğretmeni ayrılmış yerine kadrolu öğretmen atanmış
sabahtan akşama kadar anaokulunda ağlamış yavrucak
halada evde öğretmenim gittiiii ben başka öğretmen istemiyorum meral öğretmenimi istiyorum diyor iç çeke çeke arada[/QUOTE]

Fatma yakın olsaydık mevlüdünü ben okurdum sohbetli kuranlı bir gün yapardık,nasib

ay bencede yakın olsaydık ne güzel olurdu...bizim burda kimsemiz olmadığı için 40 mevlüdü yapmıcaz burdaama bizim manisanın bi adeti vardır kız bebekler 6 aylık olunca aynı gelin kınası gibi 6 ay kınası yapılır mevlüd okutulur...bebişin ellerine kına yakılır,yakınları takı vs yapar...birde kına annesi olur o da bebişe sele hazırlar işte kıyafetini vs.koyar ....ay çok heyecanlandım bak şimdii ben napsam ki 6 ay kınasındaa misafirlerimize:87:

ben özellikle bakımlı olmaya dikkat ediyorum çünkü genelde hamileleri hep bakımsız görürüdüm geçen yıl okulda bi hamişimiz vardı byağı bakımlıydı ona çok özenmiştim şimdide aynı iltifatları ben alıyorum.Yalnız şu son hafta soğuklardan biraz bende saldım gibi.Toparlanmalıyız bacım:)

fatmacım gelen ürünler gerçekten çok güzelmiş tam istediğin gibi oldu sanırım güle güle kullan zevkli hatun:)

Hepinize iyi akşamlar kızlar geçmişi okumaktan helak oldum desem yeridir bilg. başında çok oturamıyorum artık karnım müthiş acıyor eğilip bükülmekten.Bebişlerini görenler olmuş gözünüz aydın.Biz iyiyiz bebişimle okula gidip geliyoruz.Bugünde hava çok soğuktu doğruca eve geldim ama yürüyüş olsun diye yürüye yürüye geldim.Bu kadar yürüyorum inş doğuma faydası olur

ya ben bide evdeyimya saldım çayıra mevlam kayıra hesabı oldu,giyindiğim hiç bir şeyi yakıştıramıyorum kendime,baya bir değişime uğradım,ama düzelecek umut var,bi doğum olsun bitsinde bomba gibi dönüş yapıcam:))

fatmacım kapı süsüyle sepet çok hoşş tacında tabikii...bizde gönül rahatlığıyla sipariş verebiliriz o zaman senin siparişler doğru gelmişşş

evet ya evde olunca insan iyice salıyor kendini çalışınca mecburen bakıyorsun kendine hele öğrencilerin diline düşeceğine kanalizasyon çukuruna! düş daha iyi

ay bencede yakın olsaydık ne güzel olurdu...bizim burda kimsemiz olmadığı için 40 mevlüdü yapmıcaz burdaama bizim manisanın bi adeti vardır kız bebekler 6 aylık olunca aynı gelin kınası gibi 6 ay kınası yapılır mevlüd okutulur...bebişin ellerine kına yakılır,yakınları takı vs yapar...birde kına annesi olur o da bebişe sele hazırlar işte kıyafetini vs.koyar ....ay çok heyecanlandım bak şimdii ben napsam ki 6 ay kınasındaa misafirlerimize:87:[/QUOTE]

çok değişik bir adetmiş,bir damat eksik,düğün gibi valla

ben 40 kuranında detaylı yemek vermeyi düşünüyorum,basit hamur işleriyle geçiştirmek bizde pek yoktur,yapacaklarımı şimdiden kafamda hazırladım,sen ne düşünüyosun az çok vardır aklında bişeyler

evet ya evde olunca insan iyice salıyor kendini çalışınca mecburen bakıyorsun kendine hele öğrencilerin diline düşeceğine kanalizasyon çukuruna! düş daha iyi

hehehehhe:) haklısınnn,öğrencileri çok iyi bilirim,bizim babamın evi okulla yan yanadır,bu yaşıma kadar yani evlenene kadar neler çektim o veletlerden Allah biliyor:)

deli Ali başladı ben gittim,bakim bugün ne yapıp çıldırtacak bizi tv yi kırasım geliyor onu gördükçe,de li Ali de li Ali

canım bende doğum fotoğrafçısıyla anlaştım.. bu ay sonu hamile fotolarım için gelecek.. benim göbek çok büyümedi ama bakalım beğenecek mi??

canım hepsi çok güzel güle güle kullanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…