2011 Şubat Anneleri

too__be derrya fns93 mavi3 benanber MKT yasminkamu nur_45

Selam kizlarr

Yarin bizim 33. haftamiz bitiyooo

Sudenur cnm gecmis olsun ultrasonda bakmadi mi:44:

mrb canım maşallah baya büyümüşsünüz inş hayırlısıyla kucağımıza almakta nasip olur kuzularımızı:81:

ben içiyorum canım arada üçü birarada içtiğim de oluyor sık değil ama bir ara öğün niyetine

geçmiş olsun arkadaşım çok kötü bilirim bi ara bende üşütür gibi olmuştum ölüyorum sandım.

kızlar valla benim haftalar çabuk geçiyor gibime geliyor sizinki niye geçmiyorki..))

acaba korkudan dolayı mı bana çabuk geliyor yarın 33 oluyorumm yaaa bi seviniyorum

bi de telaş başlıyorki düşünmemeye çalışıyorum

ayy inşallah tez zamanda bi avazda kurtulsun yengen cnm...

böyle beklemekte zor yav

selam kızlaarr ben geldiimmm.valla muhabbet koyuymuşş valla acık geçmişi okiim didim ama uçmuşunuzz eee ne diyodunuz bakim en son bari muhabbete burdan bi dalış yapmaya çalışayım

selam kızlaarr ben geldiimmm.valla muhabbet koyuymuşş valla acık geçmişi okiim didim ama uçmuşunuzz eee ne diyodunuz bakim en son bari muhabbete burdan bi dalış yapmaya çalışayım

:):)
hoşgeldin cnm bende henüz muhabbete dahil olamadım senle başlangıç yapiim bari:)
haftalardan bahseliyo sanırsam benmde 30.hafta bitmek bilmiyo sanki yaa 4 gün sonra 31.haftaya başlıcaz senin 2 günün kaldı uffff geçsede hayırlı bi şekilde kucaklasak bizim oğlanları

evet evet 30 ları bi devirsekkk..hem biran önce dolsun istiyorum hemde nasıl tırsıyorum anlatamam.:18:

evet evet 30 ları bi devirsekkk..hem biran önce dolsun istiyorum hemde nasıl tırsıyorum anlatamam.:18:

aynen cnm bende korkuyoum ama uff geçsin isityorum vakit sağlıklaa
sonra oğlumu çok merak ediyorum kime benziyo ansıl babamız esmer biraz bende bembeyaz buarada lal karnım öle bi oynyoki yaramzlar anlıyo sanırım arakdaşının annesiyle konuştuğumu:)fena olcak bunlar yaa resmen taklalar atyıo içerde

benimde eşim bu akşam arkadaşa soruyo.kızı var 14 aylık çok hareketli karnındaykende hareketlimiydi diye.oda evet fenaydı dedi.ooo ozaman bizimkide dehşet olacak çünkü şimdi annesinin karnında durmuyoo dalga dalga diye.o bile dışardan farkında bide bizi düşünün dimii

hiiii yandık desene:)
dalgaki ne dalga sörf yapıyo içerdeee ben etrafımda hamişlerle konuşuyorum bukadar değildi falan diyolar
arkadaşla öyle oturuken görüyo kız karnım fırlıcak gibi oluyo bide özellikle geceleri daha çok artıyo bizim akşamları çoşuyo oğlum

akşamları bir hareket coşuyolar yanii.doğduktan sonrada gece böyle coşmasalar iyi olurrr.yoksa uyku harammm

slm kızlar bende dün doktora gittim kızım maşallah 2289 gr olmuş şubat annesi olarak geldim ama bebeğimi 20 ocakta alcakmış doktorum:az kaldı şükürler olsun çok sabırsızlanıyorum hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak inş.

ayy ayy ayy maşallahh bebişine kocaman olmuşşş ne güzelll.pöfff benim görüşüme taaaaa 15 gün den fazla varyaaaa.büyüdümüki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…