too__be derrya fns93 mavi3 benanber MKT yasminkamu nur_45
Selam kizlarr
Yarin bizim 33. haftamiz bitiyooo
Sudenur cnm gecmis olsun ultrasonda bakmadi mi:44:
hadi gözünaydın...darısı bize olsunhaftalar geçmiyoo artık sankii
melocum sen hazır sıcak çikolata sahlep falan içiyormusun? şeker atmıyorum ama içinde zaten var ya hazırların, şekeri çok yükseltir mi?
(bu arada kolay bulunan her markette olan şeyler olduğu için yazdım kızlar kusura bakmayın umarım kimsenin canı çekmez)
geçmiş olsun arkadaşım çok kötü bilirim bi ara bende üşütür gibi olmuştum ölüyorum sandım.Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?
Ben hiç iyi degilim. Dün gece saat 4.30'da birden uyandım ve kustum. Arkasından ishal başladı. Sabaha kadar uyuyamadım. Okulda da ruh gibi dolandım durdum. Çıkışta hastaneye gittik. Üşütmüşüm.
İlaç da alamıyorum. Çok fenayım. Her tarafım agrıyor
Bebiş de iyice büyüdü gögüs kafesim sıkışıyor nefes alamıyorum. Hayırlısıyla bir kurtulsaydık
ayyy canım sorma yaa hele benim 30.haftam geçmek bilmedi sanki haftalardır 30dayım
ne tuhaf diğerleri bi bakmışım bitmiş bunda böyle bi tuhaf oldu
Ay canlarim kusura bakmayin görmedim
Ben iyiyim.. Makyaj topigime makyaj yapip ekliyecegim kizlar bakabilirsiniz az sonra..
Malesef yengem daha dogurmadi hevesim kursagimda kaldi
Dun iste dr nstye bagladi sanci cikti ama acilma henuz yokmus. Heran acilma olabilir dedi.
Birde dun agri kesici ile uyku hapi verdi dr salagi
Yengemde agri kesiciyi icince sancisi gitti, uyku hapini icirmedik
Iste böyle bekliyoruz bakalim
selam kızlaarr ben geldiimmm.valla muhabbet koyuymuşş valla acık geçmişi okiim didim ama uçmuşunuzz eee ne diyodunuz bakim en son bari muhabbete burdan bi dalış yapmaya çalışayım
:):)
hoşgeldin cnm bende henüz muhabbete dahil olamadım senle başlangıç yapiim bari:)
haftalardan bahseliyo sanırsam benmde 30.hafta bitmek bilmiyo sanki yaa 4 gün sonra 31.haftaya başlıcaz senin 2 günün kaldıuffff geçsede hayırlı bi şekilde kucaklasak bizim oğlanları
evet evet 30 ları bi devirsekkk..hem biran önce dolsun istiyorum hemde nasıl tırsıyorum anlatamam.:18:
aynen cnm bende korkuyoum ama uff geçsin isityorum vakit sağlıklaa
sonra oğlumu çok merak ediyorum kime benziyo ansıl babamız esmer biraz bende bembeyaz buarada lal karnım öle bi oynyoki yaramzlar anlıyo sanırım arakdaşının annesiyle konuştuğumu:)fena olcak bunlar yaa resmen taklalar atyıo içerde
benimde eşim bu akşam arkadaşa soruyo.kızı var 14 aylık çok hareketli karnındaykende hareketlimiydi diye.oda evet fenaydı dedi.ooo ozaman bizimkide dehşet olacak çünkü şimdi annesinin karnında durmuyoo dalga dalga diye.o bile dışardan farkında bide bizi düşünün dimii
slm kızlar bende dün doktora gittim kızım maşallah 2289 gr olmuş şubat annesi olarak geldim ama bebeğimi 20 ocakta alcakmış doktorum:az kaldı şükürler olsun çok sabırsızlanıyorum hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak inş.
akşamları bir hareket coşuyolar yanii.doğduktan sonrada gece böyle coşmasalar iyi olurrr.yoksa uyku harammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?