2011 Şubat Anneleri

kızlar biraz önce hastaneye gittim.sabhtan beri sancım var.nst ye bagladı bişey yok dedi.acaba bu agrı miyomdanmı bilmiyorum.hiç bakmadan gönderdi dr. yarın tekrar gideceğim.ordayken çok üzüldüm birinin bebeği ölmüş kordon dolanması.kadının biride bagırıyordu.doguruyordu.galiba...
psikolojim bozuldu akşama kaşma

ben geçenlerde bir fotoğrafçıya girip siz doğum fotoğrafçılığı yapıyormusunuz dedim adam garip garip baktı suratıma ve abla makina verelim siz kendiniz çekin dedi adam doğum anını fotoğraflıyacağını zannetti komedi yhaaa makina verecekmiş bizeeee kendmimiz çekecekmişiz

sepetini güzel günlerde kullan canım.

inşallah erken doğum olmaz vakitlice gelir yavrun.

çok zorda kalırsan onunkini sıııık sen bize lazımsın yaseseeem

izindeyim deyince özendim şimdi, tadını çıkar canım bebeğine de maşallah

merhaba kızlar bende kar yağdı buz var diye 10 gün rpor aldım evdeyiim yatıyorum iyi oldu artık çalışmak zor geiyo belki doğum iznime ayrılabilirim

iyi dinlenmeler canım, erken ayrılmak iyi de doğumdan sonra ne yapmayı düşünüyosun canım? bizim izinler haziranda okulu kapatmaya yetmeyecek malesef(((((

ben dün egemen imi gördüm kızlar 1.708 gr olmuş oğlum süper bi duygu :)

maşallahh delikanlıya

kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bütün cicilerimizi yıkadım hepsini ütüledim herşeyimiz hazır doğum çantamız bile allahım vakitli doğurmayı nasip etsin

ellerine sağlık hamarat anne

hadi gözün aydın canım normal demiş herşeye, anlamadım diye üzülme haftaya gene görüş var nasılsa))

arkadaslar primanın bebek bezini alıcamda kac kılo olanını aldınız yenıdogan 1 hafta icınde yavas yavas dogum cantamı hazırlamaya baslıcam ne olur ne olmaz hazır bulunsuz

ben 1 tane 1 numara yeni doğan aldım prima pemium care, başka da alıp depolamam. doğumdan sonra alınır her markette var nasılsa

bebek sağlıklı olsun da normalmiş sezeryanmış hiç dert değil canım, ne güzel şimdiden rüyalarımızı süslüyorlar doğunca kimbilir ne olacak acaba?

güle güle kullan Fatmacım, kapı süsün çok hoşmuş özellikle

selam kızlar, geçmişi ancak okuyabildim. yemek arası dinlenme molası derken bilgisayar başında kalamıyorum artık pek.
sabah sağ bacağımda felaket bir krampla uyandım, masaj falan yaptım ama pek kar etmedi bütün gün tutuk dolandım sakat gibi seke seke yürüyorum hala.
bugün hediye işimi de hallettim, yarın göndericem umarım yollayacağım arkadaşım da beğenir. bu arada kendi oğluşuma da ilk yeni yıl hediyesini aldım gelecek yıl kucağımızda olacaklar hala inanamıyorum

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?

Ben hiç iyi degilim. Dün gece saat 4.30'da birden uyandım ve kustum. Arkasından ishal başladı. Sabaha kadar uyuyamadım. Okulda da ruh gibi dolandım durdum. Çıkışta hastaneye gittik. Üşütmüşüm.
İlaç da alamıyorum. Çok fenayım. Her tarafım agrıyor

Bebiş de iyice büyüdü gögüs kafesim sıkışıyor nefes alamıyorum. Hayırlısıyla bir kurtulsaydık

çok geçmiş olsun canım, hasta hasta okula gitmek çok zor olmuştur. azcık daha sabır, aşağı yukarı 1 ay kaldı di mi senin doğumuna?

çok geçmiş olsun canım, hasta hasta okula gitmek çok zor olmuştur. azcık daha sabır, aşağı yukarı 1 ay kaldı di mi senin doğumuna?

Teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. O krampları uyandıktan hemen sonra yaklaşık 1 aydır yaşıyorum ben

Doguma 5 hafta var tam olarak. 12 Ocakta da dogum iznine ayrılacagım.

Teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun. O krampları uyandıktan hemen sonra yaklaşık 1 aydır yaşıyorum ben

Doguma 5 hafta var tam olarak. 12 Ocakta da dogum iznine ayrılacagım.

5 haftacık ya, birşey kalmamış. zaten izine ayrılıp doğum yapacaksın herhalde evde keyif yapmaya pek vakit olmayacak canım

melocum sen hazır sıcak çikolata sahlep falan içiyormusun? şeker atmıyorum ama içinde zaten var ya hazırların, şekeri çok yükseltir mi?
(bu arada kolay bulunan her markette olan şeyler olduğu için yazdım kızlar kusura bakmayın umarım kimsenin canı çekmez)

5 haftacık ya, birşey kalmamış. zaten izine ayrılıp doğum yapacaksın herhalde evde keyif yapmaya pek vakit olmayacak canım

Evet öyle olacak canım. Öyle olmasını da istiyorum. Çünkü oglumda son 3 haftanın bitimine 5 gün kala dogum yapmıştım sıkıntıdan patlamıştım :)

canım geçmiş olsun git mutlaka yarın kendi doktoruna kaçıncı hafta ki senin?
ayyy kendimi düşünemiyorum orda

iyi akşamlar kızlar

sudenur canım geçmiş olsun aman ihmal etme...

evridiki geçmiş olsun...

fns93 canım hepsi de cok güzeller hemde uygunmuşta ...

too__be derrya fns93 mavi3 benanber MKT yasminkamu nur_45

Selam kizlarr

Yarin bizim 33. haftamiz bitiyooo

Sudenur cnm gecmis olsun ultrasonda bakmadi mi:44:

Son düzenleme:
too__be derrya mavi3 benanber MKT yasminkamu nur_45

Selam kizlarr

Yarin bizim 33. haftamiz bitiyooo

Sudenur cnm gecmis olsun ultrasonda bakmadi mi:44:

selam canım demek 34 e giriyorsun artık hadi hayırlısı...

yengeni de merak ettim yazdım ama görmedin galiba...

hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz sen öndesin bakalım...

buarada fns93 siparişlerin çok güzel süsün harika tacın da pek bi kokoş
ii günlerde kullan canım

slm canım nasılsın?
herkes seni soruyodu yengen doğum yaptı mı die

selam canım demek 34 e giriyorsun artık hadi hayırlısı...

yengeni de merak ettim yazdım ama görmedin galiba...

hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz sen öndesin bakalım...

Ay canlarim kusura bakmayin görmedim

Ben iyiyim.. Makyaj topigime makyaj yapip ekliyecegim kizlar bakabilirsiniz az sonra..

Malesef yengem daha dogurmadi hevesim kursagimda kaldi

Dun iste dr nstye bagladi sanci cikti ama acilma henuz yokmus. Heran acilma olabilir dedi.

Birde dun agri kesici ile uyku hapi verdi dr salagi

Yengemde agri kesiciyi icince sancisi gitti, uyku hapini icirmedik

Iste böyle bekliyoruz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…