2011 Şubat Anneleri

ahhh ahhh 3ten aşağı uyuyamıyorumki zaten. bu saatlerde giriyorum yatağa bi debeleniyoruz oğlumla yok olmuyo kalkıyoruz 3 e kadar otur ancaaaa

bizim bu yaramzlar hep gece çoşuyo demkki ya bnm oğluşta öle teyzesiii:)
ay bizde inşallah 4 gün sonra 31.haftamıza giriyoruzz süper yaa

süper de ağrılar artıyo yalnız,kaburgalar da sürekli bi batma,gece dönememek beni mahvediyo,doğumdan sonra kısmetse ilk yapacağım iş kapanıp ellerimi yastığın altına koyup yatmak olacak bu arada kızlar sizden dualarınızı bekliorum...bu hafta eş durumu atamalarımız var,inş izmire gelebilir tayinim,yoksa yandım:18:

bu ara hiç belli olmuyo benim halim bi vuruyorum kafayı yatıyorum bazen bazen dön dön uyuyamıyorum ama bugün 24 saatin 18 saati uyuycam gibi:)

kızlar ben gidiyim yatayım bari uyuyup büyüyeyim:)hadi hepinize ii geceler

yüzüstü yatmayı
beğenmediğim kotları dahi giymeyi
34 beden beyaz gömleğimi
lenslerimi
topuklu ayakkabılarımı
mini eteklerimi
şeker çıkarmı diye düşünmediğim yediğim tatlıları hamur işlerini
yorulmadan yürüdüğüm yolları
eşimi
oje sürmeyi
tırnaklarımı uzatmayı
zırt pırt tuvalete gitmemeyi
sıcak duş almayı

özleeediiimmmmmmmmmmmmmm

ama enn çok ennn çokk oğlumu özlediimmm.hepsine razıyımmm oğlum sağlıkla gelsinn yeterkii

slm fıstıklarr nasılsınız....bizde uyuyamadıkk eşimide rahatsız ediyorum yazıkk kocacım bu sabah çıktı nöbetten ama uyuyamadı gezenti eşinden dolayı bari gece rahat uyusun...bende biraz oyalanayımda iice uykum gelsinn.........

ewet yaaaa daha bi sürü şey dimi:) kesinlikle ben de razıyım hepsine yeter ki sağsalim kavuşalım bebişlerimize...bu arada cnm fotolarına baktım da süper yaa...ben de dış mekan çekimi istemiştim,ama kısmet olmadı...

yaaa ben çok acıkıorum bu saatlerde,öffff yememem lazım ama yaaa,sonra dr dan azarı işitiyorum,neyse bi bardak süt içeyim de yatayım bari...

nurcumm hoşgeldiinn...bu uykular bizi mahvettiii

gülcancım teşekkür ederimm.çok zevkliydi o anlar.oyun gibiydi resmen.inşallah o fotoğrafı çeken kişi müsait olursa doğumda da istiyorum aslındaa

yaaa ben çok acıkıorum bu saatlerde,öffff yememem lazım ama yaaa,sonra dr dan azarı işitiyorum,neyse bi bardak süt içeyim de yatayım bari...

yaa bende yemiyorum yatıyorum ama uyuyamıyorum kalkıp bi bardak sütle iki dilim etimek yemeden uyuyamıyorum noldu alışkanlıkmı oldu bilmiyorum ama

aynennnn canim ben en çokta yuzustu yatmayi özledim
E tabi birde esimi

nurcumm hoşgeldiinn...bu uykular bizi mahvettiii

gülcancım teşekkür ederimm.çok zevkliydi o anlar.oyun gibiydi resmen.inşallah o fotoğrafı çeken kişi müsait olursa doğumda da istiyorum aslındaa

valla profesyonel fotoğrafçı başka olur tabi doğumda,inşallah müsait olur da güzel fotolarına bakarız tekrar...

süpersin sürmeliii maşallahh sanaa

Sagol canimmm

Tesekkur ederimmm

Hayir tatlim meslegim degil hobi olarak yapiyorum. Meslek olarak yapmayi cok dusundum ama bir turlu ba$ tutmadim.

Bu gidislede zor zaten

Ben aslinda Ankarada yasiyorum. Hollandaya ailemin yanina doguma geldim. Kendim bura vatandasli oldugum icin kiziminda olmasini istedim

sürmeli göz makyajların çok hoş olmuş ben normalde pek makyaj yapmam ssadece hafif göz makyajı yaparım...aslında senden tavsiyeler almak isterim...

sürmeli göz makyajların çok hoş olmuş ben normalde pek makyaj yapmam ssadece hafif göz makyajı yaparım...aslında senden tavsiyeler almak isterim...

Tabi canimm topige yazarsan yardimci olurum

Kizlar bende yatiyorum Hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…