- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
çağlayancım günaydın....
kızımın kankasına öpücükkk
ben doğum hikayelerini okuyamıyorum yaaa.ne bilim etkileniyorum bişi bilmek istemiyorum o ana dair belkide.böyle cahil cesaretiyle gideyim istiyorum.başıma gelecekleri bilmesen daha iyi
kızlar çok alakasız ama birkaç gündür aklıma bişi takılıyo daha doğrusu birisi. nick ini hatırlamıyorum ama bi arkadaş vardı ense pilisi kalınlıgı yüzünden amniyosentez yaptırmıştı.hatta kızı olacaktı.bazen kendi fotosunu koyuyodu profil resmine.sarışın kıvırcık saçlı bi bayandı.hatırlayan varmı? nolmuştu onun sonucu? niye bilmiyorum ama aklıma geldi geçenlerde
kızlar çok alakasız ama birkaç gündür aklıma bişi takılıyo daha doğrusu birisi. nick ini hatırlamıyorum ama bi arkadaş vardı ense pilisi kalınlıgı yüzünden amniyosentez yaptırmıştı.hatta kızı olacaktı.bazen kendi fotosunu koyuyodu profil resmine.sarışın kıvırcık saçlı bi bayandı.hatırlayan varmı? nolmuştu onun sonucu? niye bilmiyorum ama aklıma geldi geçenlerde
evet evet bende hatırladım...nickini hatırlayamadım ama çok erken haftalarda çıkmıştı sorun..iyi gidiyordu ama nolduki gerçekten sonuç uzun zamandır yok
bu arada bizim hediyemiz yola çıkıyor bugünnn.inşallah bu hafta elinde olurrr
Sabahtan beri aralık annelerinin doğum hikayelerini okuyorum duygularım çok karıştı okurken ağlasam mı gülsem mi bilemedim bir türlü kendimi çok farklı hissettim hele bazıları o kadar güzel anlatmışki kendimi o anları yaşıyorum gibi hayal ettim.
Allahım bizede güzel doğumlar nasip etsin inş.Bir avazda kurtarsın hepimizi.
ohh kızınla güzel güzel yiyin afiyet olsun bizde oğluşumla yiyoz başlıcaz şimdi:) bende yıkamak istiyorum ama biraz daha bekletiyorum işte haftaya başlıcam inşallahgünaydın şekerlerr
zaten okula gitmemeye bahane arıyordum dersler boş geçecek diye çocuklara kıyamıyordum sbs denemesi varmış başka okuldaaa...ohhh bana da gün doğdu,mışıl mışıl uyumuşum 9 buçukta uyandık babamız işe gitmeden kahvaltımızı hazırlayıp bırakmış bize
kahvaltımızı yaptık şimdi dinleniyoruz.
akşam kızımın uyku setini ve 0-3 ay olan bütün eşyalarını yıkadık kuruyor şu anda.heryer mis gibi bebek koktu ne zevkli bi işmiş yahu..
günaydın cnm hoşgeldiniz iiz çok şükür dün sabah kramp girmişti sağ bacağıma hala okadar ağrıyo ki yüyrürken sendeley sendeleye gidiyorum bide kargoya gidicem bugün hediyemmizi göndermek için ama akşama anaca varrırım bu yürümeyle heraldeGünaydın güzel annişler nasılsınız?
günaydın cnm bilgim yok ama çok büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorumgunaydın kızlar bıraz konu dısı olucak belkı ama bugun kayınvalidem nodül ameliyatı olucak bilgisi olan var mı aranızda bu ameliyat ve sonrası hakkında??:18:
hiç bi fikrim yok juliet bende karanfilliyi merk ediyorum kalp rahatsızlığı vardı
HERKESE GÜNAYDINLARRR
günaydın çağlayann ben ocak annelerinkini okumuştum artık okumuyorum cnm etkileniyorum hemncik:)
aminn Rabbim bi avazda hepimizi sağ salim kurtarsın bebişlerimizle inşş
ohh kızınla güzel güzel yiyin afiyet olsun bizde oğluşumla yiyoz başlıcaz şimdi:) bende yıkamak istiyorum ama biraz daha bekletiyorum işte haftaya başlıcam inşallah
günaydın cnm hoşgeldiniz iiz çok şükür dün sabah kramp girmişti sağ bacağıma hala okadar ağrıyo ki yüyrürken sendeley sendeleye gidiyorum bide kargoya gidicem bugün hediyemmizi göndermek için ama akşama anaca varrırım bu yürümeyle heralde
günaydın cnm bilgim yok ama çok büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
[
benim bir bilgim yok ama geçmiş olsun demek istedim.acil şifalar diliyorum
Allahım hepimize sağlıklı ve zamanında doğumlar versin inşallah
ALOCUM sanırım sizim bahsettiğiniz ama nadir de olsa yazıyor kızının durumu da iyievet evet bende hatırladım...nickini hatırlayamadım ama çok erken haftalarda çıkmıştı sorun..iyi gidiyordu ama nolduki gerçekten sonuç uzun zamandır yok
bu arada bizim hediyemiz yola çıkıyor bugünnn.inşallah bu hafta elinde olurrr
sizede afiyet olsun canım kramp magnezyum eksikliğindendir sanırmHERKESE GÜNAYDINLARRR
günaydın çağlayann ben ocak annelerinkini okumuştum artık okumuyorum cnm etkileniyorum hemncik:)
aminn Rabbim bi avazda hepimizi sağ salim kurtarsın bebişlerimizle inşş
ohh kızınla güzel güzel yiyin afiyet olsun bizde oğluşumla yiyoz başlıcaz şimdi:) bende yıkamak istiyorum ama biraz daha bekletiyorum işte haftaya başlıcam inşallah
günaydın cnm hoşgeldiniz iiz çok şükür dün sabah kramp girmişti sağ bacağıma hala okadar ağrıyo ki yüyrürken sendeley sendeleye gidiyorum bide kargoya gidicem bugün hediyemmizi göndermek için ama akşama anaca varrırım bu yürümeyle heralde
günaydın cnm bilgim yok ama çok büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
[
Günaydın canım sanırım bunndan sonra bende okumayacağım kendimi bir tuhaf hissediyorum şu anda dün akşamda doğuruyorum sandım zaten sanırım busemmdende çok etkilendim ben inş.bir daha böyle erken gelen bebişimiz olmazda zamanlarını beklerler artık.
Günaydın canım sanırım bunndan sonra bende okumayacağım kendimi bir tuhaf hissediyorum şu anda dün akşamda doğuruyorum sandım zaten sanırım busemmdende çok etkilendim ben inş.bir daha böyle erken gelen bebişimiz olmazda zamanlarını beklerler artık.
smeyr melocum dillerim_lal nurberra izmirliigulsah sevim_li fadime83 imp RomeosununJulieti CaglayanCicek ahuss bnyldrmylmz tombii faygen yasese
ARKADAŞLAR GÜNAYDIIIIN :))
Hepimizin bi şikayeti va rişte bende dün akşam gazdan ölüyorum sandım karnımda taş gibi oldumu sana oturamadım bile. Sabaha iyiydim gece neler yaptım bilmiyorum :78: Ama napim sıcakta koymak zararlı diye konuşmuştukya wc'ye taşın salona wc salon derken uyuyakalmışım
Neyse çok şükür şimdi iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?