2011 Şubat Anneleri

ben doğum hikayelerini okuyamıyorum yaaa.ne bilim etkileniyorum bişi bilmek istemiyorum o ana dair belkide.böyle cahil cesaretiyle gideyim istiyorum.başıma gelecekleri bilmesen daha iyi

kızlar çok alakasız ama birkaç gündür aklıma bişi takılıyo daha doğrusu birisi. nick ini hatırlamıyorum ama bi arkadaş vardı ense pilisi kalınlıgı yüzünden amniyosentez yaptırmıştı.hatta kızı olacaktı.bazen kendi fotosunu koyuyodu profil resmine.sarışın kıvırcık saçlı bi bayandı.hatırlayan varmı? nolmuştu onun sonucu? niye bilmiyorum ama aklıma geldi geçenlerde

çağlayancım günaydın....

kızımın kankasına öpücükkk

Günaydın canım bizde kızımla size kocaman öpücük ve tepik gönderiyoruz

ben doğum hikayelerini okuyamıyorum yaaa.ne bilim etkileniyorum bişi bilmek istemiyorum o ana dair belkide.böyle cahil cesaretiyle gideyim istiyorum.başıma gelecekleri bilmesen daha iyi

Çok kötü anlatan yok zaten başından kötü birşey geçmiş olanda yok aslında bir heves geldi okudum ama çok tuhaf hissettim kendimi yani şimdi kendi ruh halim nasıl onu bile anlatamıyorum doğru dürüst size

evet evet bende hatırladım...nickini hatırlayamadım ama çok erken haftalarda çıkmıştı sorun..iyi gidiyordu ama nolduki gerçekten sonuç uzun zamandır yok

bu arada bizim hediyemiz yola çıkıyor bugünnn.inşallah bu hafta elinde olurrr

hiç bi fikrim yok juliet bende karanfilliyi merk ediyorum kalp rahatsızlığı vardı

hmm demekki yazmaya devam etmiyo artık.inş kötü bişi olmamıştır.nedense çok alakasız bi zamanda aklıma geldi geçenlerde.hep sorcam size unutuyodum. Allahım hepimizi korusun meleklerimizle birlikte

HERKESE GÜNAYDINLARRR

günaydın çağlayann ben ocak annelerinkini okumuştum artık okumuyorum cnm etkileniyorum hemncik:)
aminn Rabbim bi avazda hepimizi sağ salim kurtarsın bebişlerimizle inşş
ohh kızınla güzel güzel yiyin afiyet olsun bizde oğluşumla yiyoz başlıcaz şimdi:) bende yıkamak istiyorum ama biraz daha bekletiyorum işte haftaya başlıcam inşallah

Günaydın güzel annişler nasılsınız?
günaydın cnm hoşgeldiniz iiz çok şükür dün sabah kramp girmişti sağ bacağıma hala okadar ağrıyo ki yüyrürken sendeley sendeleye gidiyorum bide kargoya gidicem bugün hediyemmizi göndermek için ama akşama anaca varrırım bu yürümeyle heralde

gunaydın kızlar bıraz konu dısı olucak belkı ama bugun kayınvalidem nodül ameliyatı olucak bilgisi olan var mı aranızda bu ameliyat ve sonrası hakkında??:18:
günaydın cnm bilgim yok ama çok büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
[

Günaydın canım sanırım bunndan sonra bende okumayacağım kendimi bir tuhaf hissediyorum şu anda dün akşamda doğuruyorum sandım zaten sanırım busemmdende çok etkilendim ben inş.bir daha böyle erken gelen bebişimiz olmazda zamanlarını beklerler artık.

kızlar dünden beri yani öyle bir geçer zamanki den beri çok ağlağım şimdide bifanın reklamına ğladım bi gören olsa beni şimdi gülmekten kırılır

kızlar doğum falan demişsinizya.2 hafta önce okuldan bi öğrt arkadaşım doğum yaptı.iki koca göbiş dolaşıyoduk okulda hey gidi günler o artık 2 haftalık anne kordon dolandığı için bebişe sezeryan olacaktı ama çok korkuyodu.epidural anesteziyle sezeryan oldu ve o kadar memnunki. diycem o ki herkesin bünyesi farklı.hiçbi doğum şeklinden korkmamak lazım.ben hep hayırlısı diyorum. kömür saçlı bi yeğenim oldu anlıycanız.çok şeker bişi. onu gördüümden beri daha bi sabırsızlanıyorum ama vaktinde gelsin tabi kızım sallama muhabbeti etmişsiniz geçen gün.arkadaşım hiç sallamıyo bebeğini.zaten emerken uyuyakalıyo.alıp yatırıyo o kadar. maşallahı var zillinin

smeyr melocum dillerim_lal nurberra izmirliigulsah sevim_li fadime83 imp RomeosununJulieti CaglayanCicek ahuss bnyldrmylmz tombii faygen yasese
ARKADAŞLAR GÜNAYDIIIIN :))
Hepimizin bi şikayeti va rişte bende dün akşam gazdan ölüyorum sandım karnımda taş gibi oldumu sana oturamadım bile. Sabaha iyiydim gece neler yaptım bilmiyorum :78: Ama napim sıcakta koymak zararlı diye konuşmuştukya wc'ye taşın salona wc salon derken uyuyakalmışım
Neyse çok şükür şimdi iyiyim.

ALOCUM sanırım sizim bahsettiğiniz ama nadir de olsa yazıyor kızının durumu da iyi
sizede afiyet olsun canım kramp magnezyum eksikliğindendir sanırm

okuma çağlayancım bizim hikayemiz ordakilerden de farklı olacak,her çocuk kendi hikayesi ve kullanım klavuzuyla doğacak

cnm bende busemden çok etkilenmiştim inan o gec rüyamda 28 haftalık doğum yaptığımı gördüm okadar ağalmışımki kalktığımda başım ağrıyodu sonra bu bana ders oldu erken doğum hikayelerini okumıcam kesinlikle Rabbim hepimize zamanında sağlıkla nasip etsin insan çok am açok etkileniyo ya hamiş hamiş zaten psikolojimiz pek normal değil:)

çok geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…