2011 Şubat Anneleri

Cnm bebeklerin yeri daraldıkça bizim iç organlarda birbirine giriyor maalesef… bende pozisyon almakta zorlanıyorum
Güle güle kullanın cnm
ya benimde belimde iğnelenme gibi bişeyler oluyo 1 dk sürüyo geçiyo dogummu yapcam yoksa hahahaha
Kız Allah korusun, nasıl oldun şimdi??
Sağolasın cnm
Bende daha hazırlamadım cnm bir ara şu eksikleri tamamlasam iyi olucak…
Cnm inş zamanında gelir kuzucuk
Cnm psikolojik açıdan biraz rahatlayacaksan hiç doğumu fln bekleme bence
Cnm Allah sabır versin, neyseki sayılı gün tez geçermiş
Maş kuzuya, izni,n hayırlı olsun cnm
Cnm bende senin gibi çok rüya görür oldum bu aralar ya, hormonların bir oyunu sanırım, rüya gördüğümü hatırlıyorum ne gördüğümü hatırlamıyorum
kızlar doguma gıtmeden once hastane odasını suslemek ıcın neler hazırladınız yada hazırlamayı dusunuyorsunuz?
Cnm eşim büykçe bir gül buketi yaptırmıştı kağanda, odaya aldırmadılar , bunda hiç heveslenmiyorum o yüzden
Cnm emzirirkende tavsiye etmem, süte geçiyor
ben dün egemen imi gördüm kızlar 1.708 gr olmuş oğlum süper bi duygu :)
Maş kuzuya
kızlar oglusuma su adresten pelus oyuncak aldım ıkı tane yarın teslım olucaklarmıs bakalım nasıl seyler gelcek ay cok heycanandım ılk oyuncagı olucak
N.Y. Babies / Bebeklerimiz İçin Tasarladık...
Güle güle oynasın kuzucuk inş
kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bütün cicilerimizi yıkadım hepsini ütüledim herşeyimiz hazır doğum çantamız bile allahım vakitli doğurmayı nasip etsin
Eline sağlık cnm
Ay inanmıyorum ya cidden açıp baktılarmı karnına?? Kafayı sıyırmış bunlar
Cnm her şeyin düzenli gitmesine sevindim ama dr a kızdım ya bir kilo bakmak o kadar zor bişi değil
arkadaslar primanın bebek bezini alıcamda kac kılo olanını aldınız yenıdogan 1 hafta icınde yavas yavas dogum cantamı hazırlamaya baslıcam ne olur ne olmaz hazır bulunsuz
Cnm 3 kilodan başlayan yeni doğanı kullanmıştım kağanda bundada aynısını aldım
Bebeğin ve senin hakkında hayırlı olan olur inş. cnm
Afiyet olsun cnm, aşure olsada yisekkkk
Cnm ölçümler milimlik olduğu için hata payı yüksek kafana takma
El parmaklarında ağrı neden olur bilemiyorum, ama su toplamış olsa anlardın dimi?? Bu aylarda su toplayabilirsin, sağlık ocaklarıda vücut su toplamışmı diye bakıyor genelde

Güle güle kullan cnm çok beğendim
Kolay gelsin cnm,çanta konusunda inan bebek çantasının normal çantadan farkı yok,çok para vermek bu yüzden anlamsız bence, ben tecrübeli olduğum için kocaman siyah bir sırt çantası aldım, ikisinin eşyalarınıda oraya koyucam çıkarken, hem kullanışlı hemde biberon koyabileceğim küçük gözlerde var içinde tavsiye ederim okul sırt çantalarına bi bak
canım hepsi çok güzelmiş gerçekten güle güle kullanın inş....burada o külahlardan bende istiyorumm ama dolu olanındannn:76:

ayyyy kızlarrrr yakın olsak ne güzel olur mevlütleri falan birbirimizde okurduk 2-3 ay geçincee
sanada yollarım canımmm isteyin yeterki:)

kızlar ben çıkıyorum artık
büyük kızımla ilgileneceğim biraz
bugün öğretmeni ayrılmış yerine kadrolu öğretmen atanmış
sabahtan akşama kadar anaokulunda ağlamış yavrucak
halada evde öğretmenim gittiiii ben başka öğretmen istemiyorum meral öğretmenimi istiyorum diyor iç çeke çeke arada[/QUOTE]
Ay cnm ya kıyamam alışmış öğretmenine tabi ne kadar zordur onun için…
Cnm hangi fotocu ile anlaştın sen??
Cnm doğum sancısı olmadığı için sevindim, o bayanada Allah sabır versin çok zordur eminim…
Kız hala gülüyorum ya &#61514 kimbilir ne sandı adam hah ha
O günleride görelim cnm inş.
Geçmiş olsun cnm
Hey Allahım yarabbim neden ağrı kesici verdi dr?? Acaba ağrı kesicidenmi durdu ağrı?? Neyse bir kç güne yeniden heyecan yaşarsınız zaten cnm günü gelmiş artık
Maş kuzuya,
Kizlarrr topigime bekliyorum hepinizii

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...yajlari-ozel-sade-gunluk-42.html#post16639617

Benim kadar kokos bir hamile daha yoktur sanirim
Cnm eline sağlık, bakıcam birazdan
İnş gönlünüze göre olur cnm
Cnm bunların bir kaçını yapabilirsin , laf aramızda bende fena sıkıldım artık hamilelikten tüplerimi bağlatsam ne…

günaydııın kızlaarrr.... iki ayagıma birdan kramp girmeseydi kalkmadan 5 dakka önce, daha aydın olabilirdi gün belki ama...neyse azcık geçmişi okuyayımda kafam dağılsın...tüm çalışan annelere kolay mesaileer

Günaydın kızlar geçmişten aklımda kaldığıyla yazıyım birazcık

Fns93 beklediklerin gelmiş canım hepside çok güzeller bende resmini çektim akşam bugün ekliyorum.
Yakın olsakta mevlütlerde birbirimizin yanında olsak ne güzel olurdu.

Evridiki çok geçmiş olsun.Doğum tarihide belli 12 ocak çokta kalmamış artık.

Sudenur80 canım bir dr.daha görünsen ihmal etme sakın neler ne olmaz bu bebişlerimizin bize ne yapacaklarını bilmiyoruz bu sene

Başka yazmadığım arkadaşım varsa kusura bakmayın kızlar bu sabah biraz uyku sersemi gibiyim.

günaydın millettt

bu sabah bi uyandım birdaha uyu uyuyabilirsenn.gözlerimi kapattıkça heryerim gerilmeye başlıyordu.yatamadım kalktım bende.kahvatı edicem birazdan

dün akşam arkadaşa oturmaya gitmiştik orda öğrendim aklımdayken hemen söyleyeyim unutmayayım.

beğendikte dolunay günleri dehşet indirim oluyormuş arkadaşlar.bazı ürünlerde %70 bazılarında %50 falan.mesela bir keresinde 70 lilra olan playscool un emekleme arkadaşı diye bi arabası var 70 lira 20 liraya falan düşmüş.arkadaşım 12 liralık oyuncağı 3 liraya almış.derimod un ceketini 30 lliraya almışlar falan

akşam 6 dan gece 1e 2 ye kadar sürüyomuş ama çoookk kalabalık oluyormuşş.kasanın önünde uzuunn kuyryklar oluyormuşş.bu ayınki sanırım 26sında falan tam bilmiyorum arkadaşım öğrenip haber verecek.kızılayda kocatepe caminin altındaki beğendikk.duyduk duymadık demeyin :)

ben 27. haftadamı ne aldım,sütaşın sütü günde 2 bardak olcak şekilde 1aylık 12 kutu beleş süt..6ay boyunca verecekler sanırsam...gidin alın sağlık ocağından

canım şuan ki durumun ne merak ettim. Doktor çok abarttı gibi geldi bana.Kızım erken doğduğu için çok temkinli davranıyor. ister istemez canım sıkıldı.

gunaydın kızlar bıraz konu dısı olucak belkı ama bugun kayınvalidem nodül ameliyatı olucak bilgisi olan var mı aranızda bu ameliyat ve sonrası hakkında??:18:

gunaydın kızlar bıraz konu dısı olucak belkı ama bugun kayınvalidem nodül ameliyatı olucak bilgisi olan var mı aranızda bu ameliyat ve sonrası hakkında??:18:

benim bir bilgim yok ama geçmiş olsun demek istedim.acil şifalar diliyorum

pöff bu sabah ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne bişi yapasım varr.bi haller geldi yine.saat biraz ge.sin bi süpüreyim evii diyorum.oğlumda biraz sakin benim gibi onada yansıdı galibaa

ahhh ahhh 3ten aşağı uyuyamıyorumki zaten. bu saatlerde giriyorum yatağa bi debeleniyoruz oğlumla yok olmuyo kalkıyoruz 3 e kadar otur ancaaaa
sen antreman yaoıyorsun uykusuz gecelere seda biz gece uyumaya alıştık bakalım ne yapacağız
Gunaydin $ekerlemelerr
günaydın sürmeli..makyajlarına baktım senin gözlerin güzel şekerim makyajsız da güzzelll
ben 27. haftadamı ne aldım,sütaşın sütü günde 2 bardak olcak şekilde 1aylık 12 kutu beleş süt..6ay boyunca verecekler sanırsam...gidin alın sağlık ocağından
ooooo...süper bugün gideceğim ben de aylık 12kutu süper yaaaaa

hiç bilmiyorum canım ama geçmiş olsun

günaydın şekerlerr

zaten okula gitmemeye bahane arıyordum dersler boş geçecek diye çocuklara kıyamıyordum sbs denemesi varmış başka okuldaaa...ohhh bana da gün doğdu,mışıl mışıl uyumuşum 9 buçukta uyandık babamız işe gitmeden kahvaltımızı hazırlayıp bırakmış bize

kahvaltımızı yaptık şimdi dinleniyoruz.
akşam kızımın uyku setini ve 0-3 ay olan bütün eşyalarını yıkadık kuruyor şu anda.heryer mis gibi bebek koktu ne zevkli bi işmiş yahu..

Sabahtan beri aralık annelerinin doğum hikayelerini okuyorum duygularım çok karıştı okurken ağlasam mı gülsem mi bilemedim bir türlü kendimi çok farklı hissettim hele bazıları o kadar güzel anlatmışki kendimi o anları yaşıyorum gibi hayal ettim.
Allahım bizede güzel doğumlar nasip etsin inş.Bir avazda kurtarsın hepimizi.

gözlerim yaşardı kayınvalidesini seven bir gelin waay...uyuz ve sinsi değil demekki seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…