kizlar isim konusunda sanirim Dila da karar kilacagim. Burdaki anketin aynisni kendi ailemede esimin ailesinede sundum. Hepsi Dila dedi birtek esim yanina Naz koyalim diyor. Bakalim nolacak.
sedacim ohh afiyet olsun yarasinnn löp löp yag olsunnntmm tmm geri aldim lafimi
Bu arada bende migdeme dogru depik yiyorumUykuda bastirdi bir yandan
sanırım bebişim kafasını göğüs kafesime yasladı baston yutmuş gibi durmamm gerekio sürekli...
kızlar 50 den düştüm çok güzelll
dila çok güzel canım yaa ara ara benim de aklıma düşüyor ama sanırım biz FERYAL de karar kılacaz :))kizlar isim konusunda sanirim Dila da karar kilacagim. Burdaki anketin aynisni kendi ailemede esimin ailesinede sundum. Hepsi Dila dedi birtek esim yanina Naz koyalim diyor. Bakalim nolacak.
sedacim ohh afiyet olsun yarasinnn löp löp yag olsunnntmm tmm geri aldim lafimi
Bu arada bende migdeme dogru depik yiyorumUykuda bastirdi bir yandan
yaa sanırım aşağıda olmasından daha iyi bu hali bazen çok zorluyor yukarı çıkmak istiyor ama başı dönünce zor oluyormuş asıl hamile duruşu o zaman sanırım :))sanırım bebişim kafasını göğüs kafesime yasladı baston yutmuş gibi durmamm gerekio sürekli...
ayy ne güzelcanım yaa ben martaan şubata geçtiğim en zon sıra bize gelecek sanırım :))kızlar 50 den düştüm çok güzelll
yok yok dikkat ediyorum öyle şeylere
ya bizim evede bazen sesler geliyoo ama farklı seslerözellikle gecee inan o çok daha rahatsız edici oluyor.hele yeni komşumuz bu konuda biraz atraksiyonlıu galiba.daha önceki komşumuızdan hiiçç öle sesler gelmemişti.bu kadıncağız güzel bişimi yapıyoo boğuşuyomu belli değill.valla hiç bugüne kadar dile getirmemiştim ama uykumuzdan uyanıyoruz resmen.iki tanede liseye falan giden kızları var diyorum bu sesi ben burdan duyup uykumdan uyanıyosam onlar evde nasıl duymuyolar nasıl rahat ediyoo valla pööffff yaniii
sürmelicim dila çok güzel canım adıyla yaşasın güzel kızın
gözdecim ayy gün sayıyosun resmen senin sezaryen mıydı günü belli oldu mu?
bende üst komşumdan şikayetçiyim her akşam mobilyalarının yerini değiştiriyor bide koltukları küt küt diye kafama indiriyor her sabah 9 da elektrik süpürgesini çalıştırıyor bide o yetmiyor süpürgenin torbasını mutfak camından sirkeliyor bide biraz önce gece birde benim duvarıma vurdu neden olduğunu anlamadım çünkü tek başıma çıtım bile çıkmadan evde oturuyorum sinir kadın ama böyle devam ederse gidip konuşucam
bende üst komşumdan şikayetçiyim her akşam mobilyalarının yerini değiştiriyor bide koltukları küt küt diye kafama indiriyor her sabah 9 da elektrik süpürgesini çalıştırıyor bide o yetmiyor süpürgenin torbasını mutfak camından sirkeliyor bide biraz önce gece birde benim duvarıma vurdu neden olduğunu anlamadım çünkü tek başıma çıtım bile çıkmadan evde oturuyorum sinir kadın ama böyle devam ederse gidip konuşucam
Kızlar sizin de uykunuz kaçmış anlaşılan ne olacak böyle halimiz bebişlerde bizden alışırsa böyle doğduklarında yandık :)))
ben bu sahnenin aynısını bir yerden biliyorum ama :))üst komşum temizlik hastası sabah önce yatak odasından başlıyor tam biz kahvaltıya geçiyoz o da salona geçiyor alt katta da kabile yaşıyor sanırım( üsten gelen sesler normal de altan nasıl bu kadar ses oluyo rbşlmiyorum ...ama kızlar sıkmayın canınızı bebişler intikamımızı alacaklar ..sabahın beşinde ağlayan bebek sesiyle uyanacaklar ...yaşasın kötülük ..........ha ha ha..
ehh yuhh yanii camdan torbamı silkelenir beee.hiçmi bişi demiyosun hadi diğerleri bir yere kadardaaa.
bende akşam hiiçç makina çalıştırmazdım ne bulaşık ne çamaşır eşimde istemezdi kimseyi rahatsız etmeyelim diye.geçenlerde saat 11 de elektrik süpürgesi sesi duyduk hani dedim bişi kırılmıştır dökülmüştür falan ama kısa süreli bişi diildi bütün ev süpürüldü nerdeyse hepte akşam çamaşır makinası sesi duyduktan sonra bende arada çalıştırıyorum
çalışan insanlar oldukları için bazı şeyleri maruz görebilirim.zamanları olmaz hani akşam yaparlar ama herşeyin bir adabı var dimi
Kızlar sizin de uykunuz kaçmış anlaşılan ne olacak böyle halimiz bebişlerde bizden alışırsa böyle doğduklarında yandık :)))
ay canım yaa var öyle kendini bilmez asalaklar,sanki binada bir tek onlar yaşıyormuş birtek onların alanıymış gibi egoistlik yapıp komşuluk hakkını hiçe sayıyorlar,çok değişik insanlar varya,çok rahat tipler var,umursamaz,ben gürültümüde yaparım dilediğimide yaparım ev benim evim kimse karışamaz mantığı,yokyaaa oldu olacak tepemizede s..ç, kimse senin benim gibi düşünceli ve titiz değil emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?