afiyet olsun canım oğluşuna yarasınnselam kızlar ben geldiimm
pööff yorucu bir akşam geçirdim.eşimin kuzeni amerikadan geliyordu hava alanına onu karşılamaya gittik maaa aileee...1 ssaat falan bekledikk.ayakta durdum arada oturdum falan ama mahvoldumm.sonra onlara gittik biraz uzandım ama ev çok kalabalıktı fazla uzanamadımm
sonra yengem çok yemek yapmışş ayyyy rejimin canına okudummmmne hamur işi kaldı ne pilav ne tatlııı yedimde yediimm :97: kalabalıkta arada kaynadım hazır kimse farketmezken haaa pişmanmıyımm değilim anasını satiimmm amannn yetti beee neydi ooo yedim iştee napiimmm
neyse eve geldik nihayet uzandımm birazz.ayy uzanmasamda eve gelince bi rahatlıyorum ben yaaa.heemen size koştumm geçmişi biraz okiimm didim ama sizi kaçırırım diye yarım yamalak okudum
nassınız bakiimm
kzılar hepinize selam hamilelik hormonlarınında etkisi olabilir tabi ama canm acayip sıkkım her işim ters gidiyor napıcam bilmiyorum.Ben özendikçe herşey güzel olsun dedikçe işler sarpa sarıyor.Basit basit şeyler ama üst üste gelince insanın sinirlerini bozuyor.En son bugün chicconun termometresini aldım mağazadan alırken farketmemişim kutusu daha önce açılmış ve kullanmaya kalktığımdada pilinin bitik olduğunu gördüm.Bunu ordayken niye farketmedin niye bakmadım diye sinirlendim bir dünya yol.Eşimi gönderdim şimdi değiştirmeye inş sorun çıkarmazlar.Gerçi aldığıma bile pişman oldum ekranı neredeyse okunmuyor çok silikti.Geçende de bi internet sitesinden bi ürün aldım ama hatalı geldi geri gönderdim onunda parası hala hesabıma iade edilmedi günlerdir onlarla uğraşıyorum.Eşimin işyerinde aksilikler çıkıyor onlara üzülüyorum.Çok bunaldığımı hissediyorum gerçekten her akslik beni buluyormuş gibi geliyor.Sizlerle dertleşmek istedim
Aynen canım ben de öyleyim bir yandan kardeşimin düğün heyecanı bir yandan doğum heyecanı allahım yardım et diyorumayy kızalr beni heycan sardı valla çok yaklaştı bizim doğumlarda
Evet canım bende izledim çok üzüldüm izlememeye çalışalım bence sıkıntı yapmayalım kendimize.Dikkatli olmakta gerek bence o yangın çıkana kadar annesi neredeymiş kokuyu hiç mi almamaış kablo kokusu hemen yayılır biraz daha dikkatli olunmalı bence..ayyy ağlamaktan bi hal oldum az önce fox tvde minnacık bi bebeğin elektirikli sobadan yanıp hayatını kaybettiğini gösterdiler ufff ya kombisi ayrı sobası ayrı doğalgazı elektriklisi ayrı dert okadar bak büyüt ısınsın diye emanet ettiğin şey ölümünü getirsinn
Benim kızım sürekli yer değiştiriyor hala dönmedi sanırım:)))kızlar bebekleriniz ne kadar zamanda bir pozisyon değiştiriyor.beni kızım 22 haftadan beri hep aynı duruşta daha dikti biraz yana kaydı başı tam ortadaydı şimdi sola doğu yan uzanmış durumda ...sürekli yer değiştirir felan deniyordu ama ..bana suyun az demişlerdi sonra ''yeterli''denildi hala az sanırım suyum ondan diyorum ben ne dersiniz ???
Maşallah canım kızına dikkat et canım sende Allah hayırlısını nasip etsin.selam kızlar...geçmişe bakacağım ama yazmadan edemedim..
kızım şu an 30.haftayı yeni bitiriyor olmama rağmen 32 haftalık çıktı.
doktor hazırlıkları hızlandır şekerli annelerin kaderi bu epey iri olacak dedi.
1800 g ve 42 cm olmuş
bence çalışabilir raporunu da yazalım boş yere çalışma erken olabilir doğumun dedi.
akşama misafirlerim gelecek ama yazarım yine size
ayy kızlar en sabahtan beri nefes alamıyorum yaa.iyice dik durmam gerekiyo nefes alabilmem için her geçen gün bööle arta arta gidiyo sıkıntılar.hayırlısıyla hepimiz bi lsak kucağımıza bebişlerimiz inş
afiyet olsun canım oğluşuna yarasınnbizde yalnızız kızımlan babamız nöbette...acıktıkk ve midemm bulanıyo ve uyku tutmuyoo takılıom burda ama burasıda pek sakin bu akşamm
sen de mi Nur? bugün ne çok kişi yazmış midem bulanıyor diye. off ya geri mi gelecek son zamanda bu bulantılar????
evet canım ya bende anlamadım yanmalarla başetmeye çalışırken bulantılar yeniden baş göstercek sanırım...ay şimdide kızımın hışkırığı tuttu sanırım pıt pıt pıt
sen de mi Nur? bugün ne çok kişi yazmış midem bulanıyor diye. off ya geri mi gelecek son zamanda bu bulantılar????
ay kızlar bişi dicemmbende biraz fazla gaz oluyo gibi.bide oğlum içerde hareket ettikçe oluyor.hani kıvranıyor ya içerde tepik diil süzülüyor falan ya ozamanlar daha çok oluyo.acaba içerde bağırsaklar olayı farklımı algılıyorr
valla ateşle yaklaşmayın falan yazıcam üstüme :26:
ii geceler kızlar ben de uyuyamadım eşimde yarın nöbetçi dön dön onuda uyutmuyom kalktım bende beyazı açtım
benim kız da benle uyandı durmuyo bi şimdide hıçkırıyo
ayy seda yaa çok komiksin dikkat et de patlama
Benim de başladı bulantılarım bazen çok rahatsız ediyor mide yanması ve ekşimesi de cabası..
Son aylarda rahim iyice büyüdüğü için mideye baskı yapmaya başlıyor bu sıkıntılarımız ondan oluyormuş.Eskilerin tabiri bebeğin saçı çıkıyor bebek çok saçlı olacakalakası bile yok
Ay canım ya çok güldüm
ii geceler kızlar ben de uyuyamadım eşimde yarın nöbetçi dön dön onuda uyutmuyom kalktım bende beyazı açtım
benim kız da benle uyandı durmuyo bi şimdide hıçkırıyo
ayy seda yaa çok komiksin dikkat et de patlama
selam kızlar ben geldiimm
pööff yorucu bir akşam geçirdim.eşimin kuzeni amerikadan geliyordu hava alanına onu karşılamaya gittik maaa aileee...1 ssaat falan bekledikk.ayakta durdum arada oturdum falan ama mahvoldumm.sonra onlara gittik biraz uzandım ama ev çok kalabalıktı fazla uzanamadımm
sonra yengem çok yemek yapmışş ayyyy rejimin canına okudummmmne hamur işi kaldı ne pilav ne tatlııı yedimde yediimm :97: kalabalıkta arada kaynadım hazır kimse farketmezken haaa pişmanmıyımm değilim anasını satiimmm amannn yetti beee neydi ooo yedim iştee napiimmm
neyse eve geldik nihayet uzandımm birazz.ayy uzanmasamda eve gelince bi rahatlıyorum ben yaaa.heemen size koştumm geçmişi biraz okiimm didim ama sizi kaçırırım diye yarım yamalak okudum
nassınız bakiimm
ayaklı yürüyen lpg istasyonu gibi hissediyorum bazen kendimi.yinede dikkat edeyimde komşularım rahatsız olmasınneyseki okadar vahim durumda diilim
ayy ben bugün nasıl yatcam bilmem valla 1 e geliyodu uyandığımda :))
ayy ben bugün nasıl yatcam bilmem valla 1 e geliyodu uyandığımda :))
umarım sizin duvarlar ince değildir komşuların konuşmasınlar dikkat et
yok yok dikkat ediyorum öyle şeylere
ya bizim evede bazen sesler geliyoo ama farklı seslerözellikle gecee inan o çok daha rahatsız edici oluyor.hele yeni komşumuz bu konuda biraz atraksiyonlıu galiba.daha önceki komşumuızdan hiiçç öle sesler gelmişti.bu kadıncağız güzel bişimi yapıyoo boğuşuyomu belli değill.valla hiç bugüne kadar dile getirmemiştim ama uykumuzdan uyanıyoruz resmen.iki tanede liseye falan giden kızları var diyorum bu sesi ben burdan duyup uykumdan uyanıyosam onlar evde nasıl duymuyolar nasıl rahat ediyoo valla pööffff yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?