2011 Şubat Anneleri

hepinize iyi akşamlar kızlarrr...inş hepiniz iyisinizdir...offf bebişin uyku setini yıkayayım dedim ama sonuç hüsran ben granül sabun almıştım dalinin uyku setine hep yapışmışş kaç defa durulattım naptıysam leke gibii kaldıı sinir oldum resmen ne dandik bişii buu...şimdi yeniden yıkıyorum hepsiniii daha kullanamadan eskidiii

Deterjanı fazla atmış olabilir misin? bende aldım ama henüz kullanmadım. arkasında kullanacağınız ölçü aynı miktarda çamaşır için kullanacağınız deterjandan az olmalıdır yazıyor. ben en iyisi yıkarken azıcık atayım.

kızlara hepnıze merhaba ben ekım annesıyım sızlerde subatta annesi olucaksınız hayırlısı ıle ınsallah okuyorum yazdıklarınızı hazırlıklar baslamıs oto koltugu alan arkadaslara bırsey söylemek ıstıyorum bende aldım 0-13kg olanlardan ancak oglum içinde yatmak ıstemıyor hiç yatıramıyorum sankı ıkı büklüm oluyor sıgmıyor gıbı hıç rahat edemıyor 0-13 olduguna bakmayın asla 10 kg bır bebek ona sıgmaz benım oglum suan 2 aylık sıgmıyor gıbı bence 9-25kg olanlar var oto koltugu onlardan alın içerısınde küçük bebekler için desteklı olanları var 9 kıloya kadar o destekle yatıyor sonra normal sekılde o destegı çıkarınca yatıyor ben degısıtırcem aldıgım yerle konustum hiç kullanmadıgım için yardımcı olacaklar sızlerede yardımcı olmak ıstedım bosuna para vermeyın yazık oluyor Allah hepnızın yardımcı olsun kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah ıyı aksamlar

Son düzenleme:
aaa cnm foto mu koymamız gerekiyo,ben nasıl foto eklendiğini bilmiyorum, ayrıca bana gönderen arkadaşın burdaki ismini de bilmiyorum,bunu nasıl öğrenebilirim ki?

yani şart değil tabi ama biz meraklı anneleriz merak ederiz öyle herşeyi :17:

üstünde isim yazmıyomu canım sen hediyeleşme topiğine yaz gönderen arkadaş cevap verir sana.bir kaç arkadaş içine not yazmayı unutmuştu öyle yazmışlardı

kızlar bu geri sayım tickerlarını nasıl ekliyoruz.ticker factory de ki linkleri kopyaladım profile ama olmadı..

kızlara hepnıze merhaba ben ekım annesıyım sızlerde subatta annesi olucaksınız hayırlısı ıle ınsallah okuyorum yazdıklarınızı hazırlıklar baslamıs oto koltugu alan arkadaslara bırsey söylemek ıstıyorum bende aldım 0-13kg olanlardan ancak oglum içinde yatmak ıstemıyor hiç yatıramıyorum sankı ıkı büklüm oluyor sıgmıyor gıbı hıç rahat edemıyor 0-13 olduguna bakmayın asla 10 kg bır bebek ona sıgmaz benım oglum suan 2 aylık sıgmıyor gıbı bence 9-25kg olanlar var oto koltugu onlardan alın içerısınde küçük bebekler için desteklı olanları var 9 kıloya kadar o destekle yatıyor sonra normal sekılde o destegı çıkarınca yatıyor ben degısıtırcem aldıgım yerle konustum hiç kullanmadıgım için yardımcı olacaklar sızlerede yardımcı olmak ıstedım bosuna para vermeyın yazık oluyor Allah hepnızın yardımcı olsun kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah ıyı aksamlar

canım ne güzel ya almışsın bebeğini kucağına..sağlıklı sağlıklı büyür inşallah..bu koltuk konusunda aydınlattığın için saol..gerçekten bazı şeylere karar vermek zor oluyo:)

kızlar bu geri sayım tickerlarını nasıl ekliyoruz.ticker factory de ki linkleri kopyaladım profile ama olmadı..

Gebelik Çizelgesi Yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın

canım ne güzel ya almışsın bebeğini kucağına..sağlıklı sağlıklı büyür inşallah..bu koltuk konusunda aydınlattığın için saol..gerçekten bazı şeylere karar vermek zor oluyo:)

sagol canım amın ınsallah darısı sızlerın basına
ınsan deneyım kazanınca ne lazım ne lazım degıl daha ıyı anlıyor bende sızlere yardımcı olmak ıstedım sormak ıstedıkelrınız olursa yazın fırsat buldukça cevaplarım yada özelımede yazabılırsın yardımcı olurum

slmm kızlarr nasılsınız ben geldimmm bufün öğlen dışarı cıktım eşimle vakmlu torbalardan aldık onları yerleştrdikkk ayy ne güzelmişş bayaa yer açıldıı tavsiye ederimm sizede ben bir kaç tane daha alıcam yorganlarım içinnn dünden kanamam olmuştu ama kesildi ağrım var birazzz özellikle kasıklarımdaa arda diyorum tamam doğuruyorum galiba diee ..sedacımm ekliycem fotografları ama foto makinem kardeşimde annemede gidemedimm alamadım yanii en kısa zamnda eklicem sözzz

slmm kızlarr nasılsınız ben geldimmm bufün öğlen dışarı cıktım eşimle vakmlu torbalardan aldık onları yerleştrdikkk ayy ne güzelmişş bayaa yer açıldıı tavsiye ederimm sizede ben bir kaç tane daha alıcam yorganlarım içinnn dünden kanamam olmuştu ama kesildi ağrım var birazzz özellikle kasıklarımdaa arda diyorum tamam doğuruyorum galiba diee ..sedacımm ekliycem fotografları ama foto makinem kardeşimde annemede gidemedimm alamadım yanii en kısa zamnda eklicem sözzz

doktora sordunmu kanamayı.ihmal etme geçti diye düşünme bence.bide üstüne yorma kendini

bizde annemle yapmıştık vakumlama operasyonunu çok güzel bi icat ya..bazamın altındaki iki tarafa zor sığdırdığım yorganları onun sayesinde tek tarafa sığdırdım bissürü yer açıldı sayesindee.

Gebelik Çizelgesi Yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi;

http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın

saol canım..hallettim galiba:)

iyi akşamlar kızlar bugün öldüm yorgunluktan dip temel temzilik yaptım
aslında temizlikten ziyade çekmecelere kadar düzelttim sonrada süpürüp toz aldım yerler kaldı üffff ya
yani yeni üyemize yer açtım evimizde :)
biraz önce banyo yaptım anca oturdum
iş bitmek bilmiyor
göğüs uçlarım felaket ağrıyor ilk kızımda böyle olmamıştı bunda hep ilkleri yaşıyorum
yarın görüş günümüz 32.hafta çalışabilir raporu verecek dr um
aslında heyecanlıyım ama daha 5 hafta daha çalışacağım için üzgünüm çok ağırlaştım artık yoruluyorum hemen okul gergin zaten bakalım yarın adam gelip neler yapacak offf bıktım ya
keşke ev hanımı olsaydım diyorum
kızımın okulundan not göndermişler salı günü yerli malı varmış yaşpasta istiyorlar satınmı alsam yapsammı bilemedim
yaş pasta yapmayı bilmiyorumda tramisu yapabiliyorum güzel ve çoook kolay tarifiniz varsa şu pastaaltı hazır keklerle yapılan yazarmısınız özelden
inşallah kimsenin canı çekmemiştir ya tarif istemek için mecburen yazdım:18:
şimdilik öptüm biraz geçmişe bakayım
:38:

canım yasin okuma fikri güzel,aslında Kuran okuma fikri çok güzel fakat doğumun kolay geçmesi için asıl okunması gereken sure
''İnşirah'' suresidir,denenmiştir ve gerçekten doğumu kolaylaştırıyor...

birde hamilelikte şu surelerin okunmasında fayda var

İbrahim suresi ve Meryem suresi: Ahlakı güzelleştirir

Yusuf suresi: yüz güzelliği için (amcamın kızı hamileliği boyunca okudu,ve inanın nur yüzlü çok güzel bir oğlu oldu,herkes güzelliğini konuşuyor,çok güzel bir çocuk maşallah)

Cin suresi: manevi varlıklardan uzak tutar
ben ara ara rüyamda görüyorum,iki tanesini anlatim,yatağımda uyuyorum birden uyandım odam karanlık kapının buzlu camına gözüm takıldı önünde bişey gezip duruyor,kapıyı açtı,kocaman iri yarı esmer bir adam,dev gibi yüz mimikleri çok tuhaf,yatak odama girdi,yatağımın üzerinde boğuştum onunla sure okumaya başladım o dev gibi adamı camdan aşağı attım,bu sefer kapı tekrar açıldı bir tane zayıf uzun boylu yüzü fulu olan bir adam geldi sure okumaya başladım kaçtı,bu gecede yine çok uzun boylu zayıf bir adam üzerime doğru geldi,fakat yürümüyor ayakları kayıyor yerden,her seferinde üzerime üzerime geliyor,önce bağıra bağıra yasin suresinden bir kaç ayet okudum etkilemediğini gördüm,hemen değişip ayetel kurs-i okumaya başladım ama feryat ede ede,zor kurtuldum,diyeceğim oki hamileyiz vücutda farklı bir oluşum var,insan içinde insan var kısacası,bazı manevi varlıklar yaklaşmaya çalışabilir,kimine rüyada kimine gerçek hayatta,ondan sebeb aman felak nas cin surelerini mutlaka okuyalım.

canım ben sadece yasin okuyabiliyorum arapçam okadar iyi değil yasinide okadar yavaş okuyorumki artık okuya okuya alışkanlık oldu diğerlerini okuyamam ama siz okursanız benim adımada dua edin ne olur

ne yalan söyliyeyim korkarım diye rüyanı okumadım:18:

hepinize iyi akşamlar kızlarrr...inş hepiniz iyisinizdir...offf bebişin uyku setini yıkayayım dedim ama sonuç hüsran ben granül sabun almıştım dalinin uyku setine hep yapışmışş kaç defa durulattım naptıysam leke gibii kaldıı sinir oldum resmen ne dandik bişii buu...şimdi yeniden yıkıyorum hepsiniii daha kullanamadan eskidiii

canım uyku setleri puf puf olduğu için ya 1 parça 2 parça atacaksın makinaya yada sıvı deterjanla yıkayacaksın
çünkü granül olmasada normal deterjanda kalıyor üzerinde:(

burcucum eşin gelmiş gözün aydın
bölümün adı caillou sebze yiyor
Caillou (Kayu) Caillou Kayu Sebzelerden nefret ediyor, sebze yiyor - Caillou, Kayu, Cizgifilm, Yumurcak tv, izle, seyret, caillou yeni blmler, kayu yeni blmler
bu linkten bakabilirsiniz:)

gulcancan güle güle kullanın cicilerinizi canım:nazar:

ne güzel canım yaa ben eşime diyorum sana kanguru alırız diye o olmaz diyo :))

al canım al alışveriş merkezlerinde falan görmüyormu hep erkekler taşıyor
bende kızımı eşime taşıttırmıştım şimdide o taşıyacak:1:

canbebenin hazır alt açmalarından haberim yoktu benim..saol canım ya pratik olacağını düşünüyorum..bende taşıma çantası yerine oto koltuğu olandan almak isityorum..hem evde hem arabada hem gezmede kullanılabilir diye..hangisinden aldın..bikaç tane baktım ama sadece kafamın karışmasına sebep oldu bu:)
:)

taşıma çantası ilk 4-5 ay kullanılıyor canım aşıya giderken vs çocuğu koruyor soğuktan vs.
ama şart değil
o yazdığınız anakucağı (oto koltugu gibi olan)
hemen kullanmazsınız çünkü onun içinde çocuk iki büklüm duruyr yeni doğan çocuk oturtulmaz daha 5. aydan sonra anca kullanabilirsiniz onu

ben kraftınkini aldım canım, bebeişlerimize neler aldık topiğine eklemiştim ama burayada koyayım bir daha
Eki Görüntüle 116647 Eki Görüntüle 116647

şenaycım buna oturtamazsın ama hemen yeni doğan bebeği
oturur pozisyona gelmesi için en az 5 ay gerekli
bende bunu çok kullandım ama ilk aylar olmaz

bugun eşim beni çok güldürdü..beraber tartılıyoruz hep vee ben kaç kilo almışsam oda aynı oranda kilo alıyo..bugun de aynı sonucu görünce rejime başladı beyefendi..yarından itibarende spor yapıcakmışş sen birden 7-8 kilo vercen ben ne yapıcam diyo..bide hayatı boyunca reflü veya mide bulantısı çekmemiş olan koçişim rennineyi benden çok içiyo..ya yeter artık nasıl hissettiğini bana söyleme diyo..oğluşun tekmelerini söylemeye çekinir oldumm:))

eşinde hamile moduna girmiş
kimi eşler öyle oluyormuş

ben tutabilirim canim :61:

arkadaslar sizler ne diyorsunuz okuyalim mi ? dogumumuz kolay olur Allahin izniyle:61:

çok iyi olur canım
bir liste tut bakalım kaç kişi olacağız:)

lal oğluşunun dolabı gelmiş güle güle kullanın canım

saolun kızlar evt cok uyguna aldıkk bebek şekerimi ekliyorum tanesini 0.70 e aldık

Eki Görüntüle 116577

çok şekermiş güle güle dağıtın:21:

hemeeen bebeği yağını sür canım, ben de tembellik edip arada bir sürüyorum ama bu aralar kaşınıp hatırlatıyor göbüşler kendilerini;))))
aldıklarını güzel günlerde kullan canım, bir de atlet şeklinde olanları var emzirmek için aynı sütyenler gibi üstten askıları açılıyor bilirsin belki onlardan da alabilirsin hem kışın iyi olur belimiz açılmaz emzirmek de kolay olur onlarla. ben bir beyaz bir de ten rengi olanından aldım.

günde 2 kez sürüyorum banamısın demiyor hala pul pul :(

ay atleti sordumda öyle bnirşey olduğundan habersizler ya güya lüks bir mağaza:45:

fatma cnm bnmde aklımdaydı bu yasin okuma konusu ne ii yapmışsın söyleyerek
okuyup bittikten sonra duasını yapar hepimiz için kolay ve sağlıklı doğumlar olması için dua ederiz çokta güzel olur ben varım cnm

evet canım duasını daha iyi bilenler yapar artık :)

sağol bu 0-13 kilo canım. bir yaşına kadar kullanılabilir

yok canım ya ben 2.5-3 yaşına kadar kullandım
ama benimki acaba 1 büyüğümüydüki???

melocum maşalah hastane çantanı hazırlamışsın
benimde herşeyim hazır ama bavula yerleştiren yok:1:

doktora sordunmu kanamayı.ihmal etme geçti diye düşünme bence.bide üstüne yorma kendini

bizde annemle yapmıştık vakumlama operasyonunu çok güzel bi icat ya..bazamın altındaki iki tarafa zor sığdırdığım yorganları onun sayesinde tek tarafa sığdırdım bissürü yer açıldı sayesindee.

yok cnm sormadımm daha dün doktordaydım aksi bişi olsa cfıkardı die düşündüm cünkü tekrar ayrıntılıya girdik kızımla 2 doktr ilgilendi ayrıntılıda bakan doktr artık dinlenme vaktin gelmiş dedi ama bn çalışabilir aldımm doğumdan sonrası için lazım bana kızıma iyi bakmam lazım hem bol bol zamn geçirmiş olucam kızımla ve ilk defa kndi doktorum normal doğum hakkında konustuk bebeğim dönmüşş cok mutluyum seda teyzesii

yok cnm sormadımm daha dün doktordaydım aksi bişi olsa cfıkardı die düşündüm cünkü tekrar ayrıntılıya girdik kızımla 2 doktr ilgilendi ayrıntılıda bakan doktr artık dinlenme vaktin gelmiş dedi ama bn çalışabilir aldımm doğumdan sonrası için lazım bana kızıma iyi bakmam lazım hem bol bol zamn geçirmiş olucam kızımla ve ilk defa kndi doktorum normal doğum hakkında konustuk bebeğim dönmüşş cok mutluyum seda teyzesii

Ne güzel canım ya bebişin dönmüş
ben çok istedim normal doğumu ama ilk bebekte mecburen sezeryan oldum bundada ilki sezeryan olduğu için yine mecburum:59:

Ne güzel canım ya bebişin dönmüş
ben çok istedim normal doğumu ama ilk bebekte mecburen sezeryan oldum bundada ilki sezeryan olduğu için yine mecburum:59:

evt cnm yaa sezeryanı hiç istemiorummm bnm annem sonradan sezeryan fıtıgı olduu tekrar bir amelşyat daha geçirdi zavllı annemin yaşadıklarını gördükten sonra asla istemiyorumm

fatmacım bir iki tarif yolladım alternatif olur sana

valla bende daha bilmiyorum doğum ne zaman olur nasıl olur o konuları daha konuşmadık doktorumla.ilk başlarda normalmi sezeryanmi istiyon diye sormuştu normal demiştim.bizde normali öneriyoruz demişti okadar daha bakmadı zaten.bilmiyom yani

aslında temizlikten ziyade çekmecelere kadar düzelttim sonrada süpürüp toz aldım yerler kaldı üffff ya
iş bitmek bilmiyor
göğüs uçlarım felaket ağrıyor ilk kızımda böyle olmamıştı bunda hep ilkleri yaşıyorum
aslında heyecanlıyım ama daha 5 hafta daha çalışacağım için üzgünüm çok ağırlaştım artık yoruluyorum hemen okul gergin zaten bakalım yarın adam gelip neler yapacak offf bıktım ya
fatmacım ben de yarın çalışabilir raporu alacağım bu durumda ne zaman izne ayrılacağız.benim doğum erken olacağı için yarın al dedi doktorum
gözünaydın canım,ama sen yine de doktoruna ulaşıp sor.
ayy fatmacım ben mesajını yanlış okumuşum sana tarif yolladım ama tiramisu;))) sen zaten onu yapıyormuşsun neyse artık bak bakalım aynı mı yapıyoruz

vayyyy..kızlar ne hamaratmışsınız yafff

Deterjanı fazla atmış olabilir misin? bende aldım ama henüz kullanmadım. arkasında kullanacağınız ölçü aynı miktarda çamaşır için kullanacağınız deterjandan az olmalıdır yazıyor. ben en iyisi yıkarken azıcık atayım.

bende az attım canım elbiselerini yıkadım onlarda bişi olmadı sanırım kumaştan olduu ama düzeldii şimdii epey bi durulama yaptırdım.

iş bitmek bilmiyor
kızımın okulundan not göndermişler salı günü yerli malı varmış yaşpasta istiyorlar satınmı alsam yapsammı bilemedim
yaş pasta yapmayı bilmiyorumda tramisu yapabiliyorum güzel ve çoook kolay tarifiniz varsa şu pastaaltı hazır keklerle yapılan yazarmısınız özelden
inşallah kimsenin canı çekmemiştir ya tarif istemek için mecburen yazdım:18:
şimdilik öptüm biraz geçmişe bakayım
:38:

canım ben sadece yasin okuyabiliyorum arapçam okadar iyi değil yasinide okadar yavaş okuyorumki artık okuya okuya alışkanlık oldu diğerlerini okuyamam ama siz okursanız benim adımada dua edin ne olur

ne yalan söyliyeyim korkarım diye rüyanı okumadım:18:

canım uyku setleri puf puf olduğu için ya 1 parça 2 parça atacaksın makinaya yada sıvı deterjanla yıkayacaksın
çünkü granül olmasada normal deterjanda kalıyor üzerinde:(

burcucum eşin gelmiş gözün aydın
bölümün adı caillou sebze yiyor
Caillou (Kayu) Caillou Kayu Sebzelerden nefret ediyor, sebze yiyor - Caillou, Kayu, Cizgifilm, Yumurcak tv, izle, seyret, caillou yeni blmler, kayu yeni blmler
bu linkten bakabilirsiniz:)

gulcancan güle güle kullanın cicilerinizi canım:nazar:

al canım al alışveriş merkezlerinde falan görmüyormu hep erkekler taşıyor
bende kızımı eşime taşıttırmıştım şimdide o taşıyacak:1:

taşıma çantası ilk 4-5 ay kullanılıyor canım aşıya giderken vs çocuğu koruyor soğuktan vs.
ama şart değil
o yazdığınız anakucağı (oto koltugu gibi olan)
hemen kullanmazsınız çünkü onun içinde çocuk iki büklüm duruyr yeni doğan çocuk oturtulmaz daha 5. aydan sonra anca kullanabilirsiniz onu

şenaycım buna oturtamazsın ama hemen yeni doğan bebeği
oturur pozisyona gelmesi için en az 5 ay gerekli
bende bunu çok kullandım ama ilk aylar olmaz

eşinde hamile moduna girmiş
kimi eşler öyle oluyormuş

çok iyi olur canım
bir liste tut bakalım kaç kişi olacağız:)

lal oğluşunun dolabı gelmiş güle güle kullanın canım

çok şekermiş güle güle dağıtın:21:

günde 2 kez sürüyorum banamısın demiyor hala pul pul :(

ay atleti sordumda öyle bnirşey olduğundan habersizler ya güya lüks bir mağaza:45:

evet canım duasını daha iyi bilenler yapar artık :)

yok canım ya ben 2.5-3 yaşına kadar kullandım
ama benimki acaba 1 büyüğümüydüki???

ahhh fatmacım ahh 3 seferde attım deterjanınıda az attım artık suçu kendimde değil kumaşta buldum:9:kumaş tuttu bırakmadı granülleri...nesee ki hallettim içime dert olmuştuu

Back
X