2011 Şubat Anneleri

Herkese iyi akşamlar kızlar kocişle arkadaşlara gezmeye gitmiştik anca geldik. Arabalardan ve anakucaklarından konuşulmuş.Ben bu arabayı aldım ama ikinci resimdeki pembe rengini.
005c8dd2.jpg

da92cb05.jpg

1d1c3b51.jpg

Ancak ilk 8-9 ay son resimdeki gibi anakucağı ile kullanacağım.Bazı arkadaşlar o ana kucakları hemen kullanılmıyo filan demiş ama benim aldığım maxi cosi de bebek için özel süngerli bi bölüm var ilk aylar onunla kullanıyorsun hem bel desteği hemde bebişin kafası için destek süngeri var.Port bebeleri taşımakta çok zorlanıyorlar görüyorum.O yüzden böyle tercih ettim.Zaten arabada var ilk günlerinde buna oturmasada ben battaniyeye sarıp götürürüm arabada üşümez nasılsa diye düşündüm.

Birde doğum çantamı hazırladım benimde tek eksiğim bebeğe ve kendime alacağım bezler kaldı.Onlarıda tamamladımmı hayırlısıyla herşey tamam demektir.İnsan çantayı hazırlarken gerçekten çok heyecanlanıyor.Sanki hemen gidiyormuşum gibi hisse kapıldım.

Bu arada yasin okumaya bende katılabilirim düzenlerseniz benide ekleyin listeye.Kızlar birde bu aralar benim karnım müthiş gergin bazen acıyacak kadar sertleşiyor sizdede oluyormu? karpuz gibi yarılmaktan korkuyorum:(

Bu arada yasin okumaya bende katılabilirim düzenlerseniz benide ekleyin listeye.Kızlar birde bu aralar benim karnım müthiş gergin bazen acıyacak kadar sertleşiyor sizdede oluyormu? karpuz gibi yarılmaktan korkuyorum:(

aynı canım sanırım o acıyarak sertleşme kasılma oluyor?

discovery de bir program var hamile olduklarını farketmeyen kadınları anlatıyor.çok ilginç yaaa

kadının biri 20 yaşında doğum kontrol hapına başlamış 20 yıl kullanmış 40 yaşında bırakmış.artık olmaz diye düşünmüş.9 ay sonra doğum yapmış 9 ay hiçç farketmemiş.doktora gitmemiş hiç bişi yapmamış haliyle hamile olduğunu bilmeyince

ayy nasıl ilginç geldi bana yaaa

Herkese iyi akşamlar kızlar kocişle arkadaşlara gezmeye gitmiştik anca geldik. Arabalardan ve anakucaklarından konuşulmuş.Ben bu arabayı aldım ama ikinci resimdeki pembe rengini.
Ancak ilk 8-9 ay son resimdeki gibi anakucağı ile kullanacağım.Bazı arkadaşlar o ana kucakları hemen kullanılmıyo filan demiş ama benim aldığım maxi cosi de bebek için özel süngerli bi bölüm var ilk aylar onunla kullanıyorsun hem bel desteği hemde bebişin kafası için destek süngeri var.Port bebeleri taşımakta çok zorlanıyorlar görüyorum.O yüzden böyle tercih ettim.Zaten arabada var ilk günlerinde buna oturmasada ben battaniyeye sarıp götürürüm arabada üşümez nasılsa diye düşündüm.

Birde doğum çantamı hazırladım benimde tek eksiğim bebeğe ve kendime alacağım bezler kaldı.Onlarıda tamamladımmı hayırlısıyla herşey tamam demektir.İnsan çantayı hazırlarken gerçekten çok heyecanlanıyor.Sanki hemen gidiyormuşum gibi hisse kapıldım.
canım gayet güzel bişey bunu kullananları da gördüm,iyi günlerde kullan,aynen bavulu yan odaya koydum sanki sabah kalkıp gidecekmişim gibi:18::18:
o zaman kasım kasım kasılıyorum desene gergin davul gibi dolanıyorum valla özellikle yorulduğumda ve akşamları daha çok oluyor.

öyle yaaaa.canım kasım kasım kasılıyoruz aynen:49:

005c8dd2.jpg

da92cb05.jpg

1d1c3b51.jpg

canım çok güzelmişşş..güle güle kullanın :)

kızlar doğuma daha var ama..netten araştırırken gördümm..bize refakat edeceklere b u duayı öğretin bence..peygamberimiz kızı Fatmanın doğumunda okumuş

bide inşirah suresi varmış..kolay doğum için

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A’raf suresi 54. ayet)

allah hepimizin yardımcısı olsunn..son zamanlara doğruda doğum hikayelerimiz için bi topik acalım..

slm kızlar ben geldim
bugün bende çok uğryamadım aslında ara ara gelip okudum sonra gitiim.nasılsınız bakalım

kızlar napıyosunuz geçmişimi okumakla mşgulsünüz bakkiim :)

selam canım ben yenı geldım gecmıse bakıyım dedım ama 3 gundur gıremedım malesef yemedııı.. bı yaramazlık yoktur ınsallah dogum felan yapan yok dımı :)

ben dun kızımı gordum drumuz yenı muayenehane acmıs ılk kez oraya gıttık ultrasyon cıhazı superdı turkıye de 2 tane varmısmıs ama resmen kızımı kucagıma aldım sandım o kadar nettı kıı bayıldım kuzucuguma. ılk once gostermek ıstemedı ellerını hatta ayaklarını hep yuzunun onune koydu sonra cok guzel pozlar verdı bıze drumuz ısrarla baba ya benzetıo yaaa sımdıden bellı olur mu yaw :1: o kadar da ayna elımde gezmıstım ama dedım :1:
saka bı yana saglıgımız yerınde olsunda kılomuz 1.381 olmus.
dogum konusunu konustuk bıraz myom oldugu ıcın sezeryan dusunmustum ama drum normal dogum taraftarı en azından deneyelım yasın cok genc myom aldırmak ıcın sırf amelıyat ısteme dedı alınmıcak gıbıyse ellemem alıncak gıbı ıse zaten bırakmam ama myoma yapcagım her mudehale rahıme zarar verebılır 2 sene sonra 2. de yap ondan sonra alalım dedı bana :52:
normal dogumu yasamak ıstıorum ama korkuyorumda hangısını ıstedıgımı bıle bılmıorum Allah hepımızın yardımcısı olsunnnnnn:59:

selam canım ben yenı geldım gecmıse bakıyım dedım ama 3 gundur gıremedım malesef yemedııı.. bı yaramazlık yoktur ınsallah dogum felan yapan yok dımı :)

ben dun kızımı gordum drumuz yenı muayenehane acmıs ılk kez oraya gıttık ultrasyon cıhazı superdı turkıye de 2 tane varmısmıs ama resmen kızımı kucagıma aldım sandım o kadar nettı kıı bayıldım kuzucuguma. ılk once gostermek ıstemedı ellerını hatta ayaklarını hep yuzunun onune koydu sonra cok guzel pozlar verdı bıze drumuz ısrarla baba ya benzetıo yaaa sımdıden bellı olur mu yaw :1: o kadar da ayna elımde gezmıstım ama dedım :1:
dogum konusunu konustuk bıraz myom oldugu ıcın sezeryan dusunmustum ama drum normal dogum taraftarı en azından deneyelım yasın cok genc myom aldırmak ıcın sırf amelıyat ısteme dedı alınmıcak gıbıyse ellemem alıncak gıbı ıse zaten bırakmam ama myoma yapcagım her mudehale rahıme zarar verebılır 2 sene sonra 2. de yap ondan sonra alalım dedı bana :52:
normal dogumu yasamak ıstıorum ama korkuyorumda hangısını ıstedıgımı bıle bılmıorum Allah hepımızın yardımcısı olsunnnnnn:59:

hoşgeldin canım.ben kendii kendime nazar değdirdim sanırım:) uykum yok bugün.
maşallah bebişine büyümüş.valla benzer canım bizde bi kaç hafta önce 4 boyutluya girdik fotoğrafını gören herkes bana benzetiyo :)))
valla benimde şansım olsa normali denemek isterdim ne de olsa en sağlıklısı anne iiçin de bebek içinde drunda ööle demiş madem gelip geçer acılar hediyesini düşününce acı macı kalmaz:)

ben gidip uyumayı deneyeyim kızlar belki yatağa girince uykum gelir öptm hepinizi

Iyi geceler kizlar biz geldikk geçmi$e bakmadan daliyorum.. nasilsiniz bakalim:16:
aksam ikiz kardeslerimin 10. dogum gunlerini kutladik çok güzeldi
birsürü sey hazirladik yengemle çok yoruldukk o yorgunlugun ustune aksam yattim 2 saate yakin uyumusum simdi gayet iyiyim :10:
bu arada dedemiz bize ki$lik tulum almi$ çok begendikk teyzemizde örgüden yapilmis pembe elbise ve mini etek almis onuda çok begendikk:emir_bebek:
ay içinde kizimi hayal ediyorumda ne tatli olur yaa:16:
annesi yer babasi yutar onuuu
babasi demisken kocisimi çoooooooooooooooooooooooooooook feci özledim yaa
Allahim zaman çabuk geçsinnnn

bizimde persembe günü görüs günümüzzz o zaman 34+1 olacagiz

Son düzenleme:
slmm kızlar sabh sabh uyuyamadım alışmışım sabahları erken kalkmaya ondan sanırım birde karnımın içi çok acıyorrr neden acabaa dünde biraz kanamam olmuş akşam farkketiim ama cok azdıı tedirginim şuannn
Cnm seninki riskli gebelikti diye hatırlıyorum, ben olsam hemen dr da alırdım soluğu, neyseki sorun olmamış
bu arada günaydın kızlar nasılsınız
ben bu ara geceleri de çok rahat uyuyorum :nazar: inanırmısınız bugün hiç tuvalete kalkmadım.ama artık kızımda benimle uyuyup benimle uyanıyo ondan olabilrmiki.
sizlerde ne var ne yok ayy az kaldı çrş görüş günü:)
Dilini ısırda söyle cnm
selam kızlar, nasılsınız? minik prensler prensesler nasıl?
umarım herkesin keyfi yerindedir.
bugün biraz tembellik ve kahvaltının ardından temizliğe giriştim.
aslında giriştim dediysem sadece süpürdüm
banyo tuvalet temizleyip bıraktım toz bile alamadım.
çok yoruldum dinlenip devam ederim diyodum ama yalan oldu.
o da kalsın artık napalım.
okulla ilgili yazılacak tutanaklarım var,
izine ayrılmadan bitirmem lazım ama hiç içimden gelmiyor.
onları yapayım diye oturdum pc başına ama kendimi burda buldum;))
alışkanlık yaptınız bende kızlar:49::49:

gülşahcım kanamayı ihmal etme bence,
daha önce de riskli bir durumun olmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam.
en azından dr. ara sor da içimiz rahat etsin. bizi de habersiz bırakma

selam gözdecim, çarşamba günü ben de dr.a gidiyorum. hadi bakalım ikimiz de iyi haberlerle geliriz inş.
ne güzel rahat uyuyorsun, ben akşam 4 defa kalktım aslında artık uyanık olduğum zamanları değil uyuyabildiğim zamanları hesaplıycam o daha kolay olacak :25:
Eline sağlık cnm
kızlar size bişi sorcam şimdi hamilelik 280 gün ya normal şartlarda yani.bunun için de 9 ay 10 gün olarak hesap ediyolar ya demekki 1 ayı 30 gün olarak kabul edersek o zaman ben 8 gün sonra 9. ayamı giriyorum????
Cnm ben hafta hesabı olarak düşünüyorum ama ay olarak hesaplamak isteyince şu yöntemi kullanıyorum, benim sat 11 mayıs, 11haziran 2.ay,11tem 3. ay,.......11 aralık 7. ay bitti, yani 8. ayın içindeyim ,kalan bir kaç günde 9ay 10 günden 9 ayı çıkartınca arta kalan 10 gün oluyor
selam kızlar:)
uzun uzun geçmişi okudum..hastalık oldu burası bende..genelde yazmaya fırsat bulaıyorum ama..
yasin okunacakmışş bende okuyabilirim..beni de listeye ekleyin..neye niyet edip okuycam??

bende bugun ilk defa bebeişim için alışverişe çıktım..ancak fırsat bulupta çıkabildim..hastane çıkışını, kendim için lohusa geçeliği ve bebişime battaniye aldımm..bakıp bakıp duruyorumm..serdim şöyle koltuğun üstüne...çok şirinlerr..minicikler:)

hastane çantasını hazırlıycam en kısa zanmanda..
Aldıklarını güle güle kullan cnm
kızlar bide aklıma takıldı..bugun alışverişe çıkarken ne alsak ki diye çıktık ama mağazada nekadar çok alınacak şey varmışş dedik..beşli setler var..ana kucağı, bebek taşıma çantası, bebeğin malzemeleri için çanta, kanguru, alt değiştirme filan..set halinde daha uyguna geliyo dediler ama..
bana ordakiler çok gerekli değil diye düşündüm..ana kucağı evde çok kullanışlı ama diğerleri çok da kullanışlı değil gibi..ben ana kucağını, kocişimin özel isteğiyle kanguruyu almayı düşünüyoum(kendisi kullanacakmışş:))..malzeme çantaları görüntü olarak çok hoşuma gitmedi..kimler böyle set alıcakk??
Cnm 5li set bana hediye gelmişti, onun sadece sallanabilen bi anakucağı parçası var onu kullandım bol bol, kalanlarını kullanmadım desem yeri, 1 sefer bebeği hastaneye götürürken taşıma çantası ile götürmüştüm ama açıkçası sonradan anakucağı(oto koltuğu olan) ile götürmenin daha rahat olduğunu farkettim ve hep onda götürdüm almak anlamsız oluyo cnm bencede
bugun eşim beni çok güldürdü..beraber tartılıyoruz hep vee ben kaç kilo almışsam oda aynı oranda kilo alıyo..bugun de aynı sonucu görünce rejime başladı beyefendi..yarından itibarende spor yapıcakmışş sen birden 7-8 kilo vercen ben ne yapıcam diyo..bide hayatı boyunca reflü veya mide bulantısı çekmemiş olan koçişim rennineyi benden çok içiyo..ya yeter artık nasıl hissettiğini bana söyleme diyo..oğluşun tekmelerini söylemeye çekinir oldumm:))
Ay çok güldüm cnm, Allahta sizi güldürsün :)))
selam kızlaarr ben geldimm. bugün biraz geç kaldım beni yok yazmadınız dimi :33:

bu gün epey uyumuşuz kocişle.kalktığımızda saat 11 i geçiyodu kahvaltı yaptık sonra biraz temizliğe giriştik sağolsun eşim halıları topladı süpürdü sildi oturma odasının shagy halısını (atacam onu bu ay valla yeni düz bi halı alıcam) dışarı çıkardı çırptı astı ipe sopayla dövdü falan aralarını temizledi.bende bu fırsatta 1 haftadır bekleyen ütülerimi yaptım.valla gömlekler eskisi gibi jilet gibi olmuyo ya ne yalan sölimm işte yalap şalap yapıyorum.yoruldum aslında.ben içerdeyken eşim plan yapmış bile

beni yürüyüşe çıkaracak ya alışveriş merkezine gittik arkadaşlarla.o yorgunluğun üstüne zor geldi ama hiç sesimi çıkarmadım.adam epeydir dışarı çıkmıyorum diye düşünmüş beni gezmeye götürüyo huysuzluk yapmiim dedim.

sonra eve geldik bi çay içtik falan arkadaşlar gitti bende koşa koşa size geldim.acık geçmişi okiim didim kaçarsınız diye yarım bıraktım birazdan devam ederim.

siz nassınız bakiimm cici anneler
Ne güzel gezmişsiniz cnm güzel bir gün olmuş
selam kızlar...2 gündür çok iş hallettim.
kızımın dolaplarına tüm eşyaları yerleştirdim.
hastane çantalarını(bebişe sırt çantası)diğer eşyalar için valiz hazırladık eşimle
bugün kalan eksiklerimiz vardı
medela pompa hem elektrikli hem pilli:130 a aldım
wewell kulaktan ölçen ateşölçer 80 e aldık
bunları çok iyi fiyata aldığımızı sanıyorum
küvet,dönence ve emzik aldık

hastane çantasına koyduklarımı yazayım hazırlamayan arkadaşlara fikir olsun ben çok detaylı hazırladım.1 küçük valize sığdı hepsi

pijama+gecelik
ped
hasta bezi(külot şeklinde)
göğüs pedi
terlik
makyaj malzemesi(allık ve ruj koydum soluk görünmemek için)
lohusa tacı
lansinoh göğüs ucu kremi
hastane çıkışı
1tane tulum
bebek bezi
alt açma seti
biberon(sezeryan olursa lazım olur diye)
uni baby ıslak mendil
minikimm teyzemizin aldığı polar battaniye (çıkışta örtmek için)
pazen battaniye
iç zıbın
ağız bezi
çorap(hem kendime hem kızıma)
emzirme sütyeni
kirli torbası
hatıra defteri ve kalem
fotoğraf makinesi
tırnak makası(bazen çok uzun oluyormuş tırnakları)
Eline sağlık cnm aldıklarını güle güle kullan
merhaba güzel anneler şeker bebişler...
biz dün gündüz arkadaşlara gittik oturmaya geldiğimizde akşam olmuştu...sonra kocişle bi uyumuşuzz 10a kadar...sonra kalktık çay faslı falan filandı derken 1buçuk 2 oldu saat...ben uyuyamadım dön o yana dön bu yana sabaha karşı uyumuş kalmışım...
sabah 10buçuğu geçiyodu kalktımm eşimm saolsun kalkmış bulaşık makinasını boşaltmış...
sonra kahvaltı falan filan öğleden sonra antarese gidelim dedik değişiklik olsun diye....
dolan dolan yoruldum...ay sonra orda börekçiden börek aldımm mahvetii beni acaip yağlıymış bi daha töbe almamm ordan....
şimdide evde tembellik yapmaya devamm......
film izlemek istiyorum........
Bende film izlemek istiyorum bende bendeeeeeeeee hemde patlamış mısırla
iyi akşamlar kızlar bugün öldüm yorgunluktan dip temel temzilik yaptım
aslında temizlikten ziyade çekmecelere kadar düzelttim sonrada süpürüp toz aldım yerler kaldı üffff ya
yani yeni üyemize yer açtım evimizde :)
biraz önce banyo yaptım anca oturdum
iş bitmek bilmiyor
göğüs uçlarım felaket ağrıyor ilk kızımda böyle olmamıştı bunda hep ilkleri yaşıyorum
yarın görüş günümüz 32.hafta çalışabilir raporu verecek dr um
aslında heyecanlıyım ama daha 5 hafta daha çalışacağım için üzgünüm çok ağırlaştım artık yoruluyorum hemen okul gergin zaten bakalım yarın adam gelip neler yapacak offf bıktım ya
keşke ev hanımı olsaydım diyorum
kızımın okulundan not göndermişler salı günü yerli malı varmış yaşpasta istiyorlar satınmı alsam yapsammı bilemedim
yaş pasta yapmayı bilmiyorumda tramisu yapabiliyorum güzel ve çoook kolay tarifiniz varsa şu pastaaltı hazır keklerle yapılan yazarmısınız özelden
inşallah kimsenin canı çekmemiştir ya tarif istemek için mecburen yazdım:18:
şimdilik öptüm biraz geçmişe bakayım
:38:

canım ben sadece yasin okuyabiliyorum arapçam okadar iyi değil yasinide okadar yavaş okuyorumki artık okuya okuya alışkanlık oldu diğerlerini okuyamam ama siz okursanız benim adımada dua edin ne olur

ne yalan söyliyeyim korkarım diye rüyanı okumadım:18:

canım uyku setleri puf puf olduğu için ya 1 parça 2 parça atacaksın makinaya yada sıvı deterjanla yıkayacaksın
çünkü granül olmasada normal deterjanda kalıyor üzerinde:(

burcucum eşin gelmiş gözün aydın
bölümün adı caillou sebze yiyor
Caillou (Kayu) Caillou Kayu Sebzelerden nefret ediyor, sebze yiyor - Caillou, Kayu, Cizgifilm, Yumurcak tv, izle, seyret, caillou yeni blmler, kayu yeni blmler
bu linkten bakabilirsiniz:)

gulcancan güle güle kullanın cicilerinizi canım:nazar:

al canım al alışveriş merkezlerinde falan görmüyormu hep erkekler taşıyor
bende kızımı eşime taşıttırmıştım şimdide o taşıyacak:1:

taşıma çantası ilk 4-5 ay kullanılıyor canım aşıya giderken vs çocuğu koruyor soğuktan vs.
ama şart değil
o yazdığınız anakucağı (oto koltugu gibi olan)
hemen kullanmazsınız çünkü onun içinde çocuk iki büklüm duruyr yeni doğan çocuk oturtulmaz daha 5. aydan sonra anca kullanabilirsiniz onu

şenaycım buna oturtamazsın ama hemen yeni doğan bebeği
oturur pozisyona gelmesi için en az 5 ay gerekli
bende bunu çok kullandım ama ilk aylar olmaz

eşinde hamile moduna girmiş
kimi eşler öyle oluyormuş

çok iyi olur canım
bir liste tut bakalım kaç kişi olacağız:)

lal oğluşunun dolabı gelmiş güle güle kullanın canım

çok şekermiş güle güle dağıtın:21:

günde 2 kez sürüyorum banamısın demiyor hala pul pul :(

ay atleti sordumda öyle bnirşey olduğundan habersizler ya güya lüks bir mağaza:45:

evet canım duasını daha iyi bilenler yapar artık :)

yok canım ya ben 2.5-3 yaşına kadar kullandım
ama benimki acaba 1 büyüğümüydüki???

melocum maşalah hastane çantanı hazırlamışsın
benimde herşeyim hazır ama bavula yerleştiren yok:1:
Eline sağlık cnm, sağolasın
yok cnm sormadımm daha dün doktordaydım aksi bişi olsa cfıkardı die düşündüm cünkü tekrar ayrıntılıya girdik kızımla 2 doktr ilgilendi ayrıntılıda bakan doktr artık dinlenme vaktin gelmiş dedi ama bn çalışabilir aldımm doğumdan sonrası için lazım bana kızıma iyi bakmam lazım hem bol bol zamn geçirmiş olucam kızımla ve ilk defa kndi doktorum normal doğum hakkında konustuk bebeğim dönmüşş cok mutluyum seda teyzesii
inş gönlüne göre olurda normal olur cnm, of yeniden çatır çatır kesileceğimi bilmek içimi üğpertiyor... düşünmemeye çalışıyorum
005c8dd2.jpg

da92cb05.jpg

1d1c3b51.jpg

Güle güle kullanın cnm çok beğendim
Cnm kasılmadır muhtemelen, onun bi sayısı vardı ya saatte 4 sefer olursa dr a haber veriliyordu sanırım, azı normal oluyor
discovery de bir program var hamile olduklarını farketmeyen kadınları anlatıyor.çok ilginç yaaa

kadının biri 20 yaşında doğum kontrol hapına başlamış 20 yıl kullanmış 40 yaşında bırakmış.artık olmaz diye düşünmüş.9 ay sonra doğum yapmış 9 ay hiçç farketmemiş.doktora gitmemiş hiç bişi yapmamış haliyle hamile olduğunu bilmeyince

ayy nasıl ilginç geldi bana yaaa
Ayy nasıl anlamamış kocaman karnınıdamı görmemiş, ne insanlar var ya bebek tekmelemiştir muhakkak
kızlar doğuma daha var ama..netten araştırırken gördümm..bize refakat edeceklere b u duayı öğretin bence..peygamberimiz kızı Fatmanın doğumunda okumuş

bide inşirah suresi varmış..kolay doğum için

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A’raf suresi 54. ayet)

allah hepimizin yardımcısı olsunn..son zamanlara doğruda doğum hikayelerimiz için bi topik acalım..
paylaşımın için teşekkürler cnm

Maşallah bebişine cnm, hakkında hangisi daha hayırlı ise o olsun inş., ben bu durumda kararı dr a bırakırdım

Kızlar iyi geceler,:71:

Yorgunummmmmmmm oturuyorum, artık ne yapsam yoruluyorum, hoş annemler hiç bi iş yaptırmıyor ama bugün 2 sefer alışverişe çıktım çarşıya resmen döküldüm, ordan anneannem çağırmıştı oraya gittik, derken onlara misafir geldi fln saat 9 civarıydı ancak eve geldik, kağanın yanakları çok kızarıktı bugün sanırım köpek dişimizin sol üstte olanı bugünlük yarınlık , hadi hayırlısı kurtulsun oğluşum şu diş olayından...

Yarın randevu alıcam salı gününe kadın doğum için, ordan kuaföre gidicem ama hangi kuaföre gideceğim konusunda hiç bir fikrim yok :)) kaşlarımı uzatmıştım onları aldırıcam, fön çektiricem , fön sadece kendimi iyi hissetmek için heh he :))

Bişi farkettim gebelik haftam ilerledikçe yaptığım makyajın miktarıda artmaya başladı, psikolojik sanırım, önceleri bi rimel bi kalem yada parlatıcı, artık toptan fondöteninden allığına kapatıcısına farına rimeline eyelinerine ne bulduysam hepsini sürüyorum, he rahatlatıyormu evet makyaj yapmak terapi gibi geliyor bana, kendimi daha rahat ve güzel hissediyorum sanırım, bu son haftalardaki rahatlığımda çok etkili tavsiye ediyorum kızlar tam ihtiyaç olan şeymiş her bayana lazım :))

Çarş günü hastane çantamı hazırlamaya başlıcam artık hayırlısı ile yıkama kurutma katlayıp çantaya kaldırma olayına başlıyorum, birazda sezaryen korkumdan öteledikçe öteledim çanta hazırlama işini ama muhtemelen bebek 6 hafta sonra gelir olaki erken gelirse ( ki inş. vaktinde gelir) hazırlıklı olmam lazım,

Öncedende yazdığım gibi bebeğin kafasını resmen iki bacağımın arasında hissediyorum bi kaç haftadır, oturup kalkarken doğrulurken eğilirken fln oldukça zorlanıyorum,ağrım oluyor, yürüyüşüm değişti resmen, yavaşladım...
Bebeğimi kucağıma alıp koklamak istiyorum, küçücük poposunu temizlemek cici cici giydirmek istiyorum :))) inş o günleride görürüm

Son düzenleme:
Back
X