2011 Şubat Anneleri

Iyi geceler kizlar biz geldikk geçmi$e bakmadan daliyorum.. nasilsiniz bakalim:16:
aksam ikiz kardeslerimin 10. dogum gunlerini kutladik çok güzeldi
birsürü sey hazirladik yengemle çok yoruldukk o yorgunlugun ustune aksam yattim 2 saate yakin uyumusum simdi gayet iyiyim :10:
bu arada dedemiz bize ki$lik tulum almi$ çok begendikk teyzemizde örgüden yapilmis pembe elbise ve mini etek almis onuda çok begendikk:emir_bebek:
ay içinde kizimi hayal ediyorumda ne tatli olur yaa:16:
annesi yer babasi yutar onuuu
babasi demisken kocisimi çoooooooooooooooooooooooooooook feci özledim yaa
Allahim zaman çabuk geçsinnnn

bizimde persembe günü görüs günümüzzz o zaman 34+1 olacagiz

Kardeşlerinin doğum günü kutlu olsun cnm nice yıllara :) cicişlerinizi güle güle kullanın, ah nolcak bizim bu halimiz ya sen ne zaman görücen kocanı doğuma gelicek dimi, hemen dönücekmisiniz doğumdan sonra evinize,yokda ordamısın bi süre daha

Kardeşlerinin doğum günü kutlu olsun cnm nice yıllara :) cicişlerinizi güle güle kullanın, ah nolcak bizim bu halimiz ya sen ne zaman görücen kocanı doğuma gelicek dimi, hemen dönücekmisiniz doğumdan sonra evinize,yokda ordamısın bi süre daha

Onlar adina çok tsk ederim sekeriim:16:

aaah ahhh keske kocami dogumumda yanimda görebilsem:14:
dogumuma gelemicek ablacim malesef
kismetse kizim 1 aylikken falan geri gidicem
bu arada makyajdan bahsetmissin banada cok iyi geliyor
bu ara bende degisiklik istiyorum kendimde
saçimi boyatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum kizima zarari olur diye

günaydın ...nasılsınız
2 gün hastanede yattım.iltihap idrar yolları enfeksiyonu doum sancısı yapmış.bebeğimi alacaklarıdı az kalsın.serum iğneyle durdurdular.erken oldugu için almadılar.şimdi çok iyiyim bana bol bol dua edin.şimdi evedeyim şükür iyiyim...dikkat et dediler.32 haftayı doldurmak gerekiyormuş benimki tam dolmadığı için tehlikeliymiş.ama atlattım.sizler nasılsınız bayadır görüşemedim yazamadım

canım çok geçmiş olsun genelde enfeksiyonlar aartık bu aydan sonra risk oluşturuyıor ama neyseki şimdi problem yokmuş aman aman beklesin bebişin biraz daha çalışıyormuydun ki sen evde bol bol dinlen

Oğluma Aldığımız Cicileri Hiç Yıkamadım Annem ve Anneannem de Yıkama Yeni Gibi Durmuyor Yıkayınca Dizelim Odasına Giydikçe Yıkarız Dedi Siz Ne Dersiniz iz Ne Yaptınız?

Bir de Loğusa Şerbeti Loğusa Bardak Seti ve Hoşgeldin Bebek Şekerleri ve Sepetini Hastaneye mi Götürürsünüz Evde Durur Eve Gelenlere mi Verirsiniz?

selam arkadaşlarr

herkes iyidir umarım sudenur geçmişolsun arkadaşım bende saglık ocagında idrar tahlili yaptırmıştım bakter, ve enfeksiyon cıktı inananamadım çünkü hiçbi sıkıntım yoktu. doktorm gittim hastanede yeniden yaptırdım tahlili sadece kum çıktı onuda ilaç vermedi doktoorum.

gerçektende iki yere gitmek en iyisi bence.

burcuuu bende çok yorgunum yaa dün günüm vardı felaket yprgunum gece dogurabilirim diyodum ama oğlum uslu demekki :1: bide işe geldim offf offf

slmmm kızlarr nasılsınızzz günaydınn yine geldik sabh sabh işee uykulu uykulu :)

günaydınn gülşah sorma yaa geldik yineeeee :))

Oğluma Aldığımız Cicileri Hiç Yıkamadım Annem ve Anneannem de Yıkama Yeni Gibi Durmuyor Yıkayınca Dizelim Odasına Giydikçe Yıkarız Dedi Siz Ne Dersiniz iz Ne Yaptınız?

Bir de Loğusa Şerbeti Loğusa Bardak Seti ve Hoşgeldin Bebek Şekerleri ve Sepetini Hastaneye mi Götürürsünüz Evde Durur Eve Gelenlere mi Verirsiniz?

duruyolar
selam exex ben yıkadım ve ütüledim hala yeni gibi duruyolar bence yıkamalısın en azından tozu gitmeli kaç kişinin elinden cıkıyo o kıyafetler ne olur ne olmaz hassas bebek cildine iyi bakmamız gerekiyo

günaydınn gülşah sorma yaa geldik yineeeee :))

duruyolar
selam exex ben yıkadım ve ütüledim hala yeni gibi duruyolar bence yıkamalısın en azından tozu gitmeli kaç kişinin elinden cıkıyo o kıyafetler ne olur ne olmaz hassas bebek cildine iyi bakmamız gerekiyo

haklısın canım çok doğru aslında

günaydın hanımlar nasılsınız....
biz kızımla yeni uyandık birazdan kahvaltımızı yapıcaz....ama kk öle bi alışkanlık yaptı ki elini yüzünü yıka,kk gir bi merhaba de sonra kahvaltıya geç...günlük rutin oldu adeta...:9:

Günaydın şubat annişleri ve bebişleri.... Bizde kızımla güne erken başladık... Babamızla birlikte işe geldik.Cuma günkü şeker ölçümüm yüksek çıktı yine.Doktorum önümüzdeki hafta 2 gün baktır dedi.Bende Pazartesi-perşembe baktırayım nasıl olsa Cuma da kontrol var dedim...
Şu an gözümden uyku akıyor resmen... Sanırım 1-2 saat içerdeki odada şişme yatakta uyuyacağım :)

günaydın kızlar nasılsınız? benm hafta sonum baya yoğun geçti arada geçmişi okuma fırsatı buldm ama yine de:) c.tesi 2.dr.umuza gittik kurtlu oğlum yine durmadı doğru dürüst bu seferde kafayı ölçtürmedi:) bi de dr kafasını çevirsin die pobla hafifçe uyarıyo yok bizimki sanki olmaz der gbi kafayı iki yana salladı hepimizi güldürdü walla,dr.da işiniz var sizin çok inatçı olcak bu dio:) bidaki gittiğimde nstye bağlıcakmış,doğuma hazırlık gibi olur kan idrar vs testlerini yaparız ddi. çatı muayenesi doğumu tetikleyebilio o yüzden son haftalarda yaparız ddi. baş gelişmiş pozisyonu,artık tekrar dönmez ddi. şu an için normal doğuma bi engel yok gbi çok şükür:)
dün de ales sınavı vardı 3 saat sırada belim koptu çok yorulmuşum,zaten bi önceki akşamda misafirimiz vardı biraz yorgundum,geç yatmıştım fln..
sınavada sinir oldum sistemi değişmiş sözel2 yapmıycakmışım ben haberim yoktu,ösymnin sitesine bktm oradada bi duyuru fln yoktu,bende kendimi paraladım snawda hepsni yapcam die:47:
sizler nasılsınız?herkes ii mi?
bu arada sanki bu ara pek sakin burası..

tünaydın kızlarrrr

bizde bugün erken uyandık babamızla birlikte.ama kalkmadım napacam bu saatte dedim azcık yatakta keyif yapayım dinleneyim dedim biraz müzik dinledim haliyle uyumuşumm.anca uyandım.nurun dediği gibi sizi görmeden ayılamıyorum.kahvaltı edicez birazdan

exex bence yıkamalısın.yeni kıyafetlerde ne kadar da olsa bir koku oluyor.herkesin eli değiyor konfeksiyonlarda yerlerde dolanıyor.zaten düşük derecede kısa programda yıkanıyor üstünün tozu kiri gitsin diye.hiçte bişi olmuyo mis oluyo aksinee

yaa kızlar size bişi sorcam.şimdi bu park yatakların içine uyku setleri varya.onlar şartmı.benim almadığım bi o kaldı. annemle konuştum bir kaç tane nevresim takımı almış.kayınvalidemde yapmış..şimdi dedim uyku setini napsam alsammıki.yada nevresim takımlarınımı kullansam.bana bi fikir verirmisiniz?onun yeri ayrı onun yeri ayrımı yoksa yorganı var yastığı var nevresim takıp kullansammı.uyku setlerinde tek ekstra yan korumalar galiba?

günaydın kızlarr...bende dr dan gldim kızım 2.200 gr olmuşş...idrar enfksynum hala geçmemiş yine ilaç verdi:50:...minişim nasıl tepikliyoduuu yaa çok tatlıydıı:emir_bebek::emir_bebek:

tünaydın kızlarrrr

bizde bugün erken uyandık babamızla birlikte.ama kalkmadım napacam bu saatte dedim azcık yatakta keyif yapayım dinleneyim dedim biraz müzik dinledim haliyle uyumuşumm.anca uyandım.nurun dediği gibi sizi görmeden ayılamıyorum.kahvaltı edicez birazdan

exex bence yıkamalısın.yeni kıyafetlerde ne kadar da olsa bir koku oluyor.herkesin eli değiyor konfeksiyonlarda yerlerde dolanıyor.zaten düşük derecede kısa programda yıkanıyor üstünün tozu kiri gitsin diye.hiçte bişi olmuyo mis oluyo aksinee

yaa kızlar size bişi sorcam.şimdi bu park yatakların içine uyku setleri varya.onlar şartmı.benim almadığım bi o kaldı. annemle konuştum bir kaç tane nevresim takımı almış.kayınvalidemde yapmış..şimdi dedim uyku setini napsam alsammıki.yada nevresim takımlarınımı kullansam.bana bi fikir verirmisiniz?onun yeri ayrı onun yeri ayrımı yoksa yorganı var yastığı var nevresim takıp kullansammı.uyku setlerinde tek ekstra yan korumalar galiba?

lalcim bence alsanda olur almasandaa benim tanıdıklarımın çoğu almadıı...

burcu tubik gözünüz aydın bebiklerinizi görmüşsünüz ne güzell.kocaman olmuşlar maşallahh.afferim onlara
too_be ayaklarını sıcak tut canım dikkat et kendine

günaydın kızlarr...bende dr dan gldim kızım 2.200 gr olmuşş...idrar enfksynum hala geçmemiş yine ilaç verdi:50:...minişim nasıl tepikliyoduuu yaa çok tatlıydıı:emir_bebek::emir_bebek:

maşallah canım kocaman olmuş bebişin antibiyotikmi verdi sanada doktor bende kullnıyorum ama ilk defa 1gr lık verdi korka korka içiyorumm

Onlar adina çok tsk ederim sekeriim:16:

aaah ahhh keske kocami dogumumda yanimda görebilsem:14:
dogumuma gelemicek ablacim malesef
kismetse kizim 1 aylikken falan geri gidicem
bu arada makyajdan bahsetmissin banada cok iyi geliyor
bu ara bende degisiklik istiyorum kendimde
saçimi boyatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum kizima zarari olur diye
sürmelicim ben saçımı boyattım organik boyayla şimdilik bi sorun yok bebeğimin herşeyi normal...

Back
X