2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlr.ben dün yatağa girdim dön o yana dün bu yana vall nazar değdirdim kendi kendime.saat kaçta dalmışım haberim yok valla :))
sedacım benim park yatakta uyku seti kullanan arkadaşlarım olmuş ama çoğu yatak odasına koyuyo ya park yatağı yataktan bebeği görebilmek için yanlarını hiç kullanmamışlar.hatta bazısı da yanlar par yatağın içinde çocuğu çok terletiyo diyo.oyüzden yorganınız falan varsa sadece nevresim takımı alman yeterli olur bence

burcu tubik gözünüz aydın bebiklerinizi görmüşsünüz ne güzell.kocaman olmuşlar maşallahh.afferim onlara
too_be ayaklarını sıcak tut canım dikkat et kendine

saol cnm darısı görüş gnü beklienlerin başına:) bu arada o yan korumalar ayrı da satılıyo ben görmüştüm,nette de vardır kesin. ben almıycm gerçi çnkü bi arkadşım vericek bna. ben bikaç tane nevresim takımı alıcam o yüzden.
bu arada kesinlikle herşeyi yıkayıp öyle kullanın kızlar,imal yerleri,depolilar,dükkanlar,mağazalar hiçbiri hijyenik yerler değil malumunuz.. garip haşeratlar,mahluklar gezebilio:53:
bnce yıkamadn ve ütülemeden giydrmeyin kesinlikle ztn bebek bakım sitelerindede öyle yazıo

Daha Doktora Gitmemize 3 Hafta Var Ama Ben Her Hafta Gitmek İstiyorum Özlüyorum Oğlumu Onunla İlgili Yeni Bilgiler Edinmek İstiyorum.. Nasıl Dayancak 3 Hafta Daha Bilemiyorum :}

Doğsa da Sevsem Yaaaa :}

burcu tubik gözünüz aydın bebiklerinizi görmüşsünüz ne güzell.kocaman olmuşlar maşallahh.afferim onlara
too_be ayaklarını sıcak tut canım dikkat et kendine
valla canım geçmek bilmiyoo yaa yapıştı yakamaa bi geçmiyoo dikkatte ediyorum ama
maşallah canım kocaman olmuş bebişin antibiyotikmi verdi sanada doktor bende kullnıyorum ama ilk defa 1gr lık verdi korka korka içiyorumm

bende kullandım 1 gr lık ama o iğneydi...ondan önce bi kutu antibiyotk verdi hap şeklnde onu içtim şimdi de duocıd die bi ilaç verdii idrar kültürü verdim bugün çarşamba günü sonuca göre antibiyotiği değiştircek...

tünaydın kızlarrrr

bizde bugün erken uyandık babamızla birlikte.ama kalkmadım napacam bu saatte dedim azcık yatakta keyif yapayım dinleneyim dedim biraz müzik dinledim haliyle uyumuşumm.anca uyandım.nurun dediği gibi sizi görmeden ayılamıyorum.kahvaltı edicez birazdan

exex bence yıkamalısın.yeni kıyafetlerde ne kadar da olsa bir koku oluyor.herkesin eli değiyor konfeksiyonlarda yerlerde dolanıyor.zaten düşük derecede kısa programda yıkanıyor üstünün tozu kiri gitsin diye.hiçte bişi olmuyo mis oluyo aksinee

yaa kızlar size bişi sorcam.şimdi bu park yatakların içine uyku setleri varya.onlar şartmı.benim almadığım bi o kaldı. annemle konuştum bir kaç tane nevresim takımı almış.kayınvalidemde yapmış..şimdi dedim uyku setini napsam alsammıki.yada nevresim takımlarınımı kullansam.bana bi fikir verirmisiniz?onun yeri ayrı onun yeri ayrımı yoksa yorganı var yastığı var nevresim takıp kullansammı.uyku setlerinde tek ekstra yan korumalar galiba?

Bende park yatak kullanacaklardanım ve uyku seti almadım... Çünkü park yataklarda o yan korumalara ihtiyaç duyacağın bir durum yok.Beşiklerde kenara gelirse bebek kafasını korkuluğa çarpmasın,ilerleyen dönemde kafasını,kolunu,bacağını korkulukların arasına sokmasın diye o uyku setleri kullanılıyor.Ama park beşiklerde bebeğe zarar verecek yada tehlike oluşturacak bir durum yok.Sadece nevresim takımı yeterli olur diye düşünüyorum.

günaydın kızlarr...bende dr dan gldim kızım 2.200 gr olmuşş...idrar enfksynum hala geçmemiş yine ilaç verdi:50:...minişim nasıl tepikliyoduuu yaa çok tatlıydıı:emir_bebek::emir_bebek:

Oyy maaşallah :nazar::emir_bebek:. Şimdi ne kadar mutlusundur! kızını gördün,iyi olduğunu öğrendin...
Benim randevum Cuma günü sabahtan.Şimdiden çok heyecanlıyım.Hemen Cuma olsun istiyorum.

günaydın kızlr.ben dün yatağa girdim dön o yana dün bu yana vall nazar değdirdim kendi kendime.saat kaçta dalmışım haberim yok valla :))
sedacım benim park yatakta uyku seti kullanan arkadaşlarım olmuş ama çoğu yatak odasına koyuyo ya park yatağı yataktan bebeği görebilmek için yanlarını hiç kullanmamışlar.hatta bazısı da yanlar par yatağın içinde çocuğu çok terletiyo diyo.oyüzden yorganınız falan varsa sadece nevresim takımı alman yeterli olur bence

aslında uyku setide alsak bir müddet sonra eminim nevresim geçiricez onlara.yanlıklar yine farklı desen olacak.yorganımız var yastığımız var(kullanmıcam ama yinede var) ee ev zaten sıcak ben battaniyeye nevresim geçirmeyi düşünüyordum.hepsi var.bide mobilya beşikte yanlıklar iyi oluyo park yatakta çokda elzem diil diye düşünüyorum.ben almayayım yaa uyku setini.bir iki tane daha nevresim alayım şölee güzellerinden.yıkar yıkar kullanırım dimi

valla canım geçmek bilmiyoo yaa yapıştı yakamaa bi geçmiyoo dikkatte ediyorum ama

bende kullandım 1 gr lık ama o iğneydi...ondan önce bi kutu antibiyotk verdi hap şeklnde onu içtim şimdi de duocıd die bi ilaç verdii idrar kültürü verdim bugün çarşamba günü sonuca göre antibiyotiği değiştircek...

geçmiş olsun tuğbacım bende geçen hafta verdim idrar kültürünü sanırım çrş günü çıkar benimde.valla hamilelik boyunca kullandığım antibiyotiğin haddi hesabı yok hem damardan hem kapsül.normal zamanda bu kadar sık içmemiştim inş bi zararı olmaz zuzucuklara

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım

günaydınn neslii biz iyiyiz sen nasılsınn işler yogunmu halaa

günaydın hanımlar nasılsınız....
biz kızımla yeni uyandık birazdan kahvaltımızı yapıcaz....ama kk öle bi alışkanlık yaptı ki elini yüzünü yıka,kk gir bi merhaba de sonra kahvaltıya geç...günlük rutin oldu adeta...:9:

gnaydın nurr afiyet olsun canım :16:

Günaydın şubat annişleri ve bebişleri.... Bizde kızımla güne erken başladık... Babamızla birlikte işe geldik.Cuma günkü şeker ölçümüm yüksek çıktı yine.Doktorum önümüzdeki hafta 2 gün baktır dedi.Bende Pazartesi-perşembe baktırayım nasıl olsa Cuma da kontrol var dedim...
Şu an gözümden uyku akıyor resmen... Sanırım 1-2 saat içerdeki odada şişme yatakta uyuyacağım :)

innşallah bu haftaki sonucların güzel çıkar gayee iyi uykular :1:

günaydın kızlar nasılsınız? benm hafta sonum baya yoğun geçti arada geçmişi okuma fırsatı buldm ama yine de:) c.tesi 2.dr.umuza gittik kurtlu oğlum yine durmadı doğru dürüst bu seferde kafayı ölçtürmedi:) bi de dr kafasını çevirsin die pobla hafifçe uyarıyo yok bizimki sanki olmaz der gbi kafayı iki yana salladı hepimizi güldürdü walla,dr.da işiniz var sizin çok inatçı olcak bu dio:) bidaki gittiğimde nstye bağlıcakmış,doğuma hazırlık gibi olur kan idrar vs testlerini yaparız ddi. çatı muayenesi doğumu tetikleyebilio o yüzden son haftalarda yaparız ddi. baş gelişmiş pozisyonu,artık tekrar dönmez ddi. şu an için normal doğuma bi engel yok gbi çok şükür:)
dün de ales sınavı vardı 3 saat sırada belim koptu çok yorulmuşum,zaten bi önceki akşamda misafirimiz vardı biraz yorgundum,geç yatmıştım fln..
sınavada sinir oldum sistemi değişmiş sözel2 yapmıycakmışım ben haberim yoktu,ösymnin sitesine bktm oradada bi duyuru fln yoktu,bende kendimi paraladım snawda hepsni yapcam die:47:
sizler nasılsınız?herkes ii mi?
bu arada sanki bu ara pek sakin burası..

işin var oğlunla sanırım burcu :1: bende inşallah bu hafta gidicem ama ne zaman kararsızım :68:

tünaydın kızlarrrr

bizde bugün erken uyandık babamızla birlikte.ama kalkmadım napacam bu saatte dedim azcık yatakta keyif yapayım dinleneyim dedim biraz müzik dinledim haliyle uyumuşumm.anca uyandım.nurun dediği gibi sizi görmeden ayılamıyorum.kahvaltı edicez birazdan

exex bence yıkamalısın.yeni kıyafetlerde ne kadar da olsa bir koku oluyor.herkesin eli değiyor konfeksiyonlarda yerlerde dolanıyor.zaten düşük derecede kısa programda yıkanıyor üstünün tozu kiri gitsin diye.hiçte bişi olmuyo mis oluyo aksinee

yaa kızlar size bişi sorcam.şimdi bu park yatakların içine uyku setleri varya.onlar şartmı.benim almadığım bi o kaldı. annemle konuştum bir kaç tane nevresim takımı almış.kayınvalidemde yapmış..şimdi dedim uyku setini napsam alsammıki.yada nevresim takımlarınımı kullansam.bana bi fikir verirmisiniz?onun yeri ayrı onun yeri ayrımı yoksa yorganı var yastığı var nevresim takıp kullansammı.uyku setlerinde tek ekstra yan korumalar galiba?

sedacıım bu uyku setlerinde park yatak için fazlalıklar var yan korumaları felan seninki zaten park yatak kafasını felan çarpacagı yer yok bide bu uyku setleri elyaf oluyo bence sen annenin yaptıgını kullan

günaydın kızlarr...bende dr dan gldim kızım 2.200 gr olmuşş...idrar enfksynum hala geçmemiş yine ilaç verdi:50:...minişim nasıl tepikliyoduuu yaa çok tatlıydıı:emir_bebek::emir_bebek:

tam haftasıyla uyumlu tugba maşallahh güzel prensese :6:

ben hiç iğne kullanmadım gerçi iyikide vermiyor hergün 5 kat inip çıkamam zaten doktorda bildiği için hap veriyor banada sef1gr antibiyotik bide purinul verdi purinul acayip rahatlatıyor yanma hissi hemen geçiyor ben 1 hafta arayla 2. antibiyotiği içiyorum doğuma kadarda böyle gidicek sanırım doktro ilaç bittikçe idtat tahlilini tekrarlatıcak çünkü bende çok çabuk ürüyomuş bu yüzden erken doğum riski var bakalım bu sefer geçirir inş

Bende park yatak kullanacaklardanım ve uyku seti almadım... Çünkü park yataklarda o yan korumalara ihtiyaç duyacağın bir durum yok.Beşiklerde kenara gelirse bebek kafasını korkuluğa çarpmasın,ilerleyen dönemde kafasını,kolunu,bacağını korkulukların arasına sokmasın diye o uyku setleri kullanılıyor.Ama park beşiklerde bebeğe zarar verecek yada tehlike oluşturacak bir durum yok.Sadece nevresim takımı yeterli olur diye düşünüyorum.

Oyy maaşallah :nazar::emir_bebek:. Şimdi ne kadar mutlusundur! kızını gördün,iyi olduğunu öğrendin...
Benim randevum Cuma günü sabahtan.Şimdiden çok heyecanlıyım.Hemen Cuma olsun istiyorum.

valla şimdii dahada datlı olmuşş kilolu kilolu daha belirgin oluyoo bu bebiklerrr...günler geçmek bilmiyoo valla ama az kalmışş yinee iyisin...

geçmiş olsun tuğbacım bende geçen hafta verdim idrar kültürünü sanırım çrş günü çıkar benimde.valla hamilelik boyunca kullandığım antibiyotiğin haddi hesabı yok hem damardan hem kapsül.normal zamanda bu kadar sık içmemiştim inş bi zararı olmaz zuzucuklara

sağol gözdecim.inş bişi çıkmaz senin sonucundada...kilo alımını gelişimini falan etkilemez inş yaa....bende normalde ilaçtan nefret eden bi tiptim ama kızım için ne bulursam içiyorum artık ilaçtan böö geldiiii:37:

Doktor kontrolünde ve gebelikle uyumlu antibiyotikler olduğu sürece zuzulara bir zararı olmuyor. Sadece kalsiyumu biraz daha fazla almakta fayda var.çünkü zamanında teyzem de antibiyotik kullanmış kuzenime hamileyken.Kuzenimin dişleri çürük çıktı.Yani siyah çıktı. Hala diş konusunda problem yaşar. Yıllarca tedavi gördü,tel kullandı.
Ben doktoruma bunu anlattım.Endişe ettiğimi söyledim.O da bana" kullanılan ilaca göre değişir.Ama sen içini rahat tutmak için kalsiyumu eksik etme" dedi.

tünaydın kızlarrrr

bencede uyku setine gerek yok canım...zaten bi müddet kullanırsın baktın gördün olmuyo ki öle bişi olcağını zannetmiyorum gider alırsın çokda zor bişi dil...bende ilk etapta sepetinde yatırcam odasını sonra kullancak inş ama ben sadece görüntü şık olsun mobilyada diye aldım:9:
maşallah kızına ne kadar çabuk büyüyo artık bu minikler ya...sana geçmiş olsun canım dikkat et inş en kısa zamanda geçer...
günaydın kızlar nasılsınız? benm hafta sonum baya yoğun geçti arada geçmişi okuma fırsatı buldm ama yine de:) c.tesi 2.dr.umuza gittik kurtlu oğlum yine durmadı doğru dürüst bu seferde kafayı ölçtürmedi:) bi de dr kafasını çevirsin die pobla hafifçe uyarıyo yok bizimki sanki olmaz der gbi kafayı iki yana salladı hepimizi güldürdü walla,dr.da işiniz var sizin çok inatçı olcak bu dio:) bidaki gittiğimde nstye bağlıcakmış,doğuma hazırlık gibi olur kan idrar vs testlerini yaparız ddi. çatı muayenesi doğumu tetikleyebilio o yüzden son haftalarda yaparız ddi. baş gelişmiş pozisyonu,artık tekrar dönmez ddi. şu an için normal doğuma bi engel yok gbi çok şükür:)
dün de ales sınavı vardı 3 saat sırada belim koptu çok yorulmuşum,zaten bi önceki akşamda misafirimiz vardı biraz yorgundum,geç yatmıştım fln..
sınavada sinir oldum sistemi değişmiş sözel2 yapmıycakmışım ben haberim yoktu,ösymnin sitesine bktm oradada bi duyuru fln yoktu,bende kendimi paraladım snawda hepsni yapcam die:47:
sizler nasılsınız?herkes ii mi?
bu arada sanki bu ara pek sakin burası..
paşaya kocaman bi maşallah:nazar: artık insan iyice özlüyo aman biraz daha dursunlar yerlerinde biz özleriz olsun napalım....

valla şimdii dahada datlı olmuşş kilolu kilolu daha belirgin oluyoo bu bebiklerrr...günler geçmek bilmiyoo valla ama az kalmışş yinee iyisin...

artık kime benzediği iyice ortaya çıkmıştır.4 boyutlu ultrasonda doktor kesin söyler artık :)
Zaman konusuna gelince hiiiç sorma!!! Şimdi Perşembe akşamı sabahı zor ederim.Saatler geçmek bilmez.
Doktora gidip orda beklerken bile dakikalar geçmiyor gibi oluyo.

tam haftasıyla uyumlu tugba maşallahh güzel prensese :6:
sağol teyzesiii...bir an önce gelselerde sevsekk:emir_bebek:
ben hiç iğne kullanmadım gerçi iyikide vermiyor hergün 5 kat inip çıkamam zaten doktorda bildiği için hap veriyor banada sef1gr antibiyotik bide purinul verdi purinul acayip rahatlatıyor yanma hissi hemen geçiyor ben 1 hafta arayla 2. antibiyotiği içiyorum doğuma kadarda böyle gidicek sanırım doktro ilaç bittikçe idtat tahlilini tekrarlatıcak çünkü bende çok çabuk ürüyomuş bu yüzden erken doğum riski var bakalım bu sefer geçirir inş

inş canım yaa...bende yanma yok Allahtan...bana dr erken doğum riski falan hiç bişi demedi ya da idrar enfeksiyonu bebeği nasıl etkiler hiç bilgilendirmedi iyiki şu internetler varrr

artık kime benzediği iyice ortaya çıkmıştır.4 boyutlu ultrasonda doktor kesin söyler artık :)
Zaman konusuna gelince hiiiç sorma!!! Şimdi Perşembe akşamı sabahı zor ederim.Saatler geçmek bilmez.
Doktora gidip orda beklerken bile dakikalar geçmiyor gibi oluyo.

yattığım yerden hiç kalkasım gelmiyoo saatlerce orda yatıp kızımı izleyebilirdim ama ...keşke kadın doğumcu olsaydı eşim hiç çıkmazdım o zaman ultrasyondan

kızlar ocak annelerrinden biri daha bugün doğuma gitmiş.valla epey doğuran oldu sanırım bu 4. :)ocak gelince bizde de başlıycak pıtır pıtır doğumlar özelliklede sezereyan olcaklar

ayyy evet ya bi an önce geçsin wakit.. yani onlar çabuk gelmesin de şubat çabuk gelsin:9:
ya kızlar ben keçi boynuzu pekmezi aldım da siz nasıl kullanıyosunuz?yani kaç kaşık?aç tok?
pekmez birden tansiyonu düşürebiliyo ya korkuyorum birazck o yüzden

çağlayan kaç gün daha izinli kızlar bilen varmı?inş hediyem ona ulaşmıştırr işyerinin adresini vermiştii hediye gittiğindede çağlayan izindeydiii...merak ettim şimdii..boynu bükük hediyesiz kalmasın sevil hümam:emir_bebek:çağlayan olmayınca pek sessiz oluyoo burası yaaa

Back
X