ah be güzelim bizim dr ameliyat olmak gerekebilir dediğinde bebek ne olacak dedim.ağrılara katlanırım dedim.bizim için önce annenin sağlığı dedi.bebek 2. planda kalıyor deyince çok korktuk.böbreğini kaybedebilirsin dedi.çok şükür 7 haftamız kaldı doğuma.bol bol su içiyorum 3-3,5lt,c vitamini mutlaka.bu şekilde dikkat ediyorum.bide sağ tarafıma yatmamaya çalışıyorum.
ah be güzelim bizim dr ameliyat olmak gerekebilir dediğinde bebek ne olacak dedim.ağrılara katlanırım dedim.bizim için önce annenin sağlığı dedi.bebek 2. planda kalıyor deyince çok korktuk.böbreğini kaybedebilirsin dedi.çok şükür 7 haftamız kaldı doğuma.bol bol su içiyorum 3-3,5lt,c vitamini mutlaka.bu şekilde dikkat ediyorum.bide sağ tarafıma yatmamaya çalışıyorum.
Kızlar hepinize iyi akşamlar geçimişi anca bitirebildim.Bugün içim sıkılmıştı saçlarımı kestirdim.Rahatladım iyi oldu hamileliğim boyunca 3. saç kestirişim ne çabuk uzuyorlar doğrusu pes.Böylece günler sonra saçlarım fön yüzü de görmüş oldu.Soğuklarda hep üşenmiştim kuaföre gitmeye.Geçmişi okurken herkesin sıkıntılarının arttığını gördüm.Rahatsızlığı olanlara Allah sabır versin.Bizde şimdilik bi sıkıntı yok Allaha şükür.Benim akıntım yok denecek kadar az hamilelikten önce nasılsa şimdide öyle ama kendimi çok iyi korumaya çalışıyorum.Mutlaka kalın çorap giyiyorum çizmelerimin içine.Çünkü üşütünce akıntım artıyor.Göğüslerim büyümeye başladı benim de ve alt kısımlarında çatlaklar oluşmuş bile aynadan bakınca farkettim.Göbeğimde henüz bişey yok ama belli olmaz bakalım artık nasip beyaz tenli olduğum için çokta takmıyorum açıkcası nasılsa kayboluyor.Bebişimin odasının eksiklerinin çoğunu tamamladım bi halısı kaldı bakalım onuda bi ayarlayabilsem süper olacak.Alt üst takımlarını ve doğum çantasına koyulacakları yıkadım.Uyku setleri ve tulumları kaldı yıkanmadık.Onlarıda haftaya yapıcam nasipse.Kendime 2 gecelik birde pijama takımı aldım.Foto mak. olmadığı için resimlerini koyamıyorum ama alıcaz inş o zaman koyarım.
.
benimde sata göre 4 mart ama sezeryan olursa 23 şubaat benim dogum günüm...hayatımın en güzel hediyesini alırım inş...
iyi akşamlar cnm.güle güle kullan saçını.iyi hadi bitirmişsin işlerin bi kısmını.foto mak. den bahsetmişsinya.biz de almayı düşünüyoruz.fujifilm av100 kuzenim kullanıyo çook memnun.hd video çekimi bile var ve hepsiburada.com da 149 tl mi ne.biz de alıcaz da fikir olsun diye söyledim
evet onu bende gördüm yorumlarınıda okudum çok heves ettim hatta aldım ama sonra pişman olup siparişi iptal ettim bazılarında yazılım hatası çıkıyormuş yükseltmek gerekiyormuş filan gözüm korktu internetten forumları okuyunca aman dedim büyük ihtimalle canon yada sony alacağız bakalım artık.Ama tabi senin yanında kullanan biri olduğu için daha doğru karar verirsin.Benim yakınımda kimsede bu makinadan yoktu caydım o yüzden
evet onu bende gördüm yorumlarınıda okudum çok heves ettim hatta aldım ama sonra pişman olup siparişi iptal ettim bazılarında yazılım hatası çıkıyormuş yükseltmek gerekiyormuş filan gözüm korktu internetten forumları okuyunca aman dedim büyük ihtimalle canon yada sony alacağız bakalım artık.Ama tabi senin yanında kullanan biri olduğu için daha doğru karar verirsin.Benim yakınımda kimsede bu makinadan yoktu caydım o yüzden
kızlarrr buarada araba aldık bizzzkociş saolsun ben kullaniim diye otomatik vitesli baya borca giriyoruz ama Allahın izniyle ödeyemeceğimmiz bişi diil. ön doğum hediyesi bnm üstüme olacakmış araba ayy kzımı arka koltuğa oturtup gezmelere götüreceğim günleri hayal ettikçe sabırsızlanıyorummm daha gelmedi temin sürecinde.kısmetse haftasonuna kadar kavuşuruz.plaka işi falan ocağı bulacak ama hayırlısı
saol cnmmdikkat ediyorum zaten.doktorumuz ii gidiyosun sık dişini 34. haftayı görelim demişti 15 gün önce. bu haftasonu yine kontrolümüz var.Allahım hepimizi korusun
buarada bnm kız öyle bi yamultuyo ki karnımı bugünlerdesağlıkocağında elim hep karnımdaydı çünkü acayip belli oluyodu hareketleri giydiğim body den. gülmemek için zor tuttum kendimi sıra beklerken
hayırlı olsunnnn.. kazasız belasız kullanın inşallaahhhhh..
evet evet aynen benim kızımda aynı şekilde çokk komık bazen bir tarafa yükleniyor orası kabarık duruyor falan pek şekerler valla maşallah:))
kızlarrr buarada araba aldık bizzzkociş saolsun ben kullaniim diye otomatik vitesli baya borca giriyoruz ama Allahın izniyle ödeyemeceğimmiz bişi diil. ön doğum hediyesi bnm üstüme olacakmış araba ayy kzımı arka koltuğa oturtup gezmelere götüreceğim günleri hayal ettikçe sabırsızlanıyorummm daha gelmedi temin sürecinde.kısmetse haftasonuna kadar kavuşuruz.plaka işi falan ocağı bulacak ama hayırlısı
hayırlısı olsun canım
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
güle oynaya sağlıkla kullanın
mapuci bugün bi görünüp bi kayboluyosun canım hayırdır
güle güle kullanın canım kazasız belasız inş bana da eşim kullandırmıyor bişi olur dieunuttum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?