2011 Şubat Anneleri

aynen canım bizim de babamızın yan odada özel dersi var bizde kızımla aşk ve cezayı izliyoruz ama ders az kaldı,birazdan bitecek

tatlıyı da sabah yersen çok sorun olmaz,afiyet olsun

bizim babamız taaa sabah gelicek....gündüz alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiş o yüzden kusura bakma canım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir....
sabaha kadar dayanabileceğimi hiçç ama hiçç zannetmiyorum...

Kızlar iyi akşamlar, Dr a gittim bebeklerimi dr a gösterdim, minik olanın maşallahı var, 2300 olmuş suyu fazla olduğu için hareketi fazla dedi, bebeğin kafası ve elleri aşağıda garip bir pozisyonda biraz sıkışık olduğu için ağrım fazla olması normalmiş, ama bebeğe zararı yok pozisyonun dedi,
Büyük olanın dr u ise kahvaltısını yarıya indirmemi söyledi, kahvaltıda tam doyuyor ise akşama kadar yemek istemez kahvaltısını azaltalım bi dedi, yarında aşıya götürücem paşamı, bol ağlamalı bi gün olacağa benziyor
Dün gece resmen uyuyamadım, sabahta erken kalktığım için uykumu alamadım, teyzemlerden dönünce koltukta sızıp kalmışım, bir ara kağan üstüme tırmanıyodu , saçıma cici fln yapıyodu uykum arasında :))
Neyse sevgili evlatçım ben sallamadan uyumadı, illa bn sallıcakmışım,ağrım oluyo zaten kasıklarda baya zorlandım sallarken,
Şimdi uyuyor mışıl mışıl

Son düzenleme:

geçmiş olsunSudenur

desene prenses de annesi gibi güzel olacak, geçmiş olsun tekrar melocum.

güle güle kullan canım

kızlar bebek bezini yenidoğanmı aldınız...acaba 2 numara(3-6kg)alsam çok mu büyük olur karar veremedim

ben prima premiumcare'in yeni doğan 2,5-5kg olanından 1 tane aldım, sonrasını bebeğe göre doğumdan sonra alırım. depolamaya gerek yok

Bu arada kaşlarımı aldırdım kızlar bugün, fönde çektirecektim vakit olmadı, hava erken kararıyor diye karanlığa kalmamamk için erken döndük, kaşlarımı inceltti kadın ya, annem fln beğendi ama benim pek içime sinmedi, kaş kalemi aldım onla boyadım azcık daha hoş duruyo şimdi, belkide bir aydır uzattığım içi banada öyle gelmiş olabilir tabi
Dr bebek hızlı büyüme dönemine girdi artık nemlendiriciyi ihmal etme dedi, kullanmıyorum dedim, bence hemen edin bi tane sabah akşam sür son haftalarda çatlak ihtimali yükseliyor dedi, çatlağım olmadı ama aldım bi tane eczaneden, sürdüm , belki psikolojik ama rahatlattı

canım eğer Türkçesinden okumayı kabul ederseniz ben de bir iki tane okuyabilirim.

maşallah canım minik büyüyor, sen kağanı anlatınca benim içim gidiyor Burcu ya ah diyorum benim kuzumda büyüyüp böyle saçıma ciciler falan mı yapacak... zor ama güzel bişeymiş gibi geliyor sen anlattıkça

Temizlikler yapılmış elinize sağlık kızlar ama çok yormayın kendinizi
Cnm niye öyle apar topar gittiniz hastaneye serum fln, ben mi kaçırdım yazdığını?? geçmiş olsun bu arada
okulda fenalaştım canım elim ayağım kesildi ama şimdi iyiyim
iyiyim canım bu hafta evdeyim daha iyi olurum sanırım
bu taktikleri öğreniriz senden burcu ,yemek yedirme,hastalık konuları...maşallah erkeke yaaa.2300 kocaman paşa:)bu arada bunun adı ne olacak burcu anımsayamadım birden
desene prenses de annesi gibi güzel olacak, geçmiş olsun tekrar melocum.
teşekkürler canım,bugün aklıma sen geldin aynı senin ana kucağının içinde bi bebiş getirdiler hastaneye

bu arada bugün 2lt serumu doğumhanede verdiler kızlar...çok tuhaftı ya orası başımıza gelecekleri görünce daha bir ürktüm
lavman yapılışına tanık oldum merak eden olursa anlatırım ama benim hayal ettiğim kadar kötü değilmiş neyseki
34 haftalık bir kadın vardı buseem gibi acil sezeryana aldılar,tansiyon varmış.doğumhaneye kimseyi almıyorlar ,kocası kapıda yalvardı sabah da göremedim eşimi ne olur bir kere göreyim girmeden diye,kadın mavi önlükleriyle gitti çok acıklıydı o kadar ağladım ki o an kendimi çok garip hissettim,bizim özellikle de benim hikayemde orada geçeceği için...

Sağolasın cnm, ah evet ya evlat çok güzel bişey Rabbim herkese nasip etsin inş., ama gerçekten çok çok zor geçen dönemleride var, herşeye rağmen kesinlikle çocuksuz olmaz diyorum ben, evin tadı tuzu neşesi... Rabbim eksikliğini göstermesin inş.

Cnm aman yorma kendini bu hafta o zaman nolur nolmaz uzan dinlen, sen serum fln diyince tedirgin oldum bi an, bebeğin adına başta Levent dedik, sonra babamız değiştirmek istedi, şu an ismi yok yeniden araştırma işine geri döndük :)) daha doğrusu eşim Demir istiyor,isim beğenemezsem onu okeylerim artık,

Ayy cnm herkesin içindemi yaptılar lavmanı ne kötü yaa, bana wcde kapalı yerde yapmışlardı, öyle bişey deneselerdi yaptırmazdım zaten, inş. annede bebekte iyidir, 34 haftalık bir ocak bebeği var sadece emme güçlüğü çekmiş iyi yani, inş. onun bebeğide iyidir

ii akşamlar arkadaşlar umarım herkes iidir...geçmişi okuyamadım,moralim çok bozuk yaa,eş durumu atamam yine olmadı ve ben yine kmlerce uzakta diyarbakırda kaldım,eşimden evimden ayrı((( doğum ,iznim bitince bi kaç aylık çocukla nasıl gidicem ben diyarbakıra yine yaa...ev yok bark yok,allahım sen bizi bu hallere düşürenleri görr nolur

ii akşamlar canım bende sana bakınıyodum sormak için yaa benim yengemin de yapılmadı dava açtılar bakalım nolcak şemdinliye gitcek 1.5 yaşındaki oğlunu bırakıp çoook saçma yaa bizimde moral 0

cnm istediğidiğin gibi olmadığı için üzüldüm ama bak her işte bir hayır vardır, zordur diyarbakırda evet bende olsam izmiri tercih ederdim... napıcaksın hayat mücadelesi, Allah kolaylık versin cnm inş tez zamanda işiniz rast giderde olayın akışı değişir

iyi akşamlar kızlar.sizleri uzaktan takip ediyorum.bende şubat annesiyim kısmet olursa.33+2 günlük hamileyim.yasin-i şerif okumalarına katılmak istemiştim.kalan 13 taneyi almak istiyorum.sürmeli listeye eklersen sevinirim hemşom:))rabbim hepimize sağlıklı,kolay doğum nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
yok canım ya...özel hastane herkesin odası ayrıda ben kapı aralığından gördüm

ay..kıyamam çok kötü oldu bu yaaa.

sanada iyi akşamlar cnm

ya üzme kendini şimdilik o zamana seçim yaklaşıyorya bu kahrolası insanlar bir kolaylık yaparlar diyorum seçim yatırımı diye

Gülcan sıkma canını. Şubatta tekrar özür durumu yaparlar inşallah...

çok korkutucu değilse anlat canım ya, benim en korktuğum şeylerden biri o, nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum ama korkuyorum gene de.

canım yazık olmuş, ama inş. sen çalışmaya başlayana kadar tekrar atama falan olur malum seçim senesi. oy arttırmak için yapılabilir.
meslektaşın olarak seni çok iyi anlıyorum, sıkma canını doğum ve sonrasında izinlerin de var, bir şekilde dönemi kapatabilirsin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…