2011 Şubat Anneleri

ser
seda gülmekten karnıma ağrılar g,rdi gözelrimden yaşlar akıyo yaaaa Allahta seni güldürsün inanki epeydir buakadr uzun gülmemiştim nasıl bişi bu eşş,imde okudum ikmizde koptukvalla

ayy seda çok güldüm canım yaa nerden buluyosun valla bunları bilmem:))

maşallah canım kocaman olmuş yavrun, gözün aydın ayrıca eşine de kavuşuyorsun ne güzel.

dr.a da bravo yani yeni gelmiş aklına tahlil yaptırmak, neyse ki kültürün iyi çıkmış sevindim canım.

sağlıklı doğumlar dilerim

bizim için de gez biraz alocum

dikkat et elif bebek kilo alsın derken sana yaramasın yediklerin. benim bildiğim süt, bol bol meyve sebze, kırmızı et ve balık bebeğe yarıyor ayrıca ceviz fındık omega yağlarından zengin olduğu için faydalı.
pekmeze gelince o senin için daha çok, bebek demir depolarını boşaltıyor kansız kalmamak için annenin pekmez yemesi gerekiyor

maşallah Gözdecim senin kız her seferinde farklı süprizlerle karşılıyor sizi. sağlıkla gelsin de zamanı mühim değil. kayınvalideni dert etme, duymamaya çalış saçma sapan bişeyler yaparsa da önemli olan senin ve umayın sağlığı.
annene de acil şifalar dilerim güzelim

gözünaydın cnm maşallah ogluna senin adına sevindim şeker den etkilenmemiş bende korkuyorum bu şeker den

sağol canım, hiç korkma şekerden fazla kaçamak yapmazsan seninki de etkilenmez. ben 1 aydır sadece tadına bakıyorum zararlı (ve güzel(()şeylerin, şöyle doya doya hiç yemedim ama napalım bebekler için katlanıyoruz.

gözünaydın canımmaşallah oğlşuna...hediyelerin resimlerini bekliyoruz merakla...

sağol canım, akşam ekliycem

ablandan iyi haberler gelir inş. dillerimlal

ayyyy...çok sevindim gözün aydın merak etmiştim,hediyeyi de güle güle kullan

sağol canım, okula gittim kontrolden sonra. sanki kıymet bilen var ama gene de kaçamadım işte. sen nasıl oldun? iyi misin bugün?

maşallah cnm ne güzel

sağol burcucum

cnm güle güle kullanın umarım beğenmiştrsin?

aldıklarını çok beğendim canım, ayrıca ellerine sağlık

canımm gözün aydın ne güzel bebişin herşeyi yolunda:)
hediyeler topiğinde bekliyoruz canımm

sağol Fatmacım, birazdan geliyor resimler

maşallah bebişine allah kucağına almayıda nasip etsin

çok teşekkür ederim

maşllah canım büyümüş oğluşun hele o boy ne ööle kız benim kız da 45 cm ama kaç hafta var arada:)

sağol canım, eşimin anneannesi falan acayip uzun insanlar galiba onların tarafa benzeyecek bizim sıpa

canım maşallah bebişine oh ne güzel uzun boylu olacak işte annesi

[/COLOR]

çok teşekkür ederim canım,

maşallah senays cnm kocama olsular çok şükür yaa:)
hihihihi
sorma ya bnm oğluşta 1.5kilo 43cm çıktı teyzesi bizim yraamazlar aynı gidyo ne güzel:)

sağol nurberracım, bizim oğlanlar beraber büyüyor. zaten günümüz de yakın, peşpeşe doğurcaz galiba)

hımmm...ultrasonla görülen bişeyse benimki de görüyordur ama önemli bişey yoksa hiç dile getirmiyor olsa söylerdi
sağol canım, okula gittim kontrolden sonra. sanki kıymet bilen var ama gene de kaçamadım işte. sen nasıl oldun? iyi misin bugün?
valla artık hiç acımıyorum canım,ne yapayım kendimi ve kızımı düşünmek zorundayım
kızlar ben kaçtım gidiyimde son yalnız günümüz geçireyim kocişle(
hadi bakalım geçir
senay cnm peşpeşe doğurcaz inş acele etmesinler büyüsünler içerde :)

ayyy evet şenay sen ben ve seda art ardayız ama bakalım doğumlar nasıl olacak

slm kızlar :)erken gelmeye uğraşan bebekleri tembihleyin biraz daha dursunlar yerlerinde ..benim 6.ayda sorunlar vardı kızım az daha dayan diye konuşuyordum hep.bakalım ne kadar dayanacak.bir de dün bir topicte okudum doğum sırasında kaynanasıyla sorun yaşayanlar anlatıyorlar sanırım kıskançlık en son seviyesine çıkıyormuş bebekten sonra.dikkat etmek lazım.tam lohusalıkta birde kaynanalarla uğraşmasak ne olur sanki.ben ilk hamile kaldığımdan beri bunun korkusunu çekiyorum.istemiyorum yalnız olurum ondan iyi ((

slmm kızlar ben geldimm ohh evim mis gibi temizlik kokuyorrr annemle kardeşimin ellerine sağlık her işimi yapmışlar çamaşırımı yıkamışlar ütümğ ble yapmışlarrr eve geri dönmüşler göremedim ama ellerine sağlıkk haa birde bana paltolun almışlarrr ahh nasıl tesekker etsem azdır yaaa ...

canım yemez miyim yedim tabiki ama çok beğenmedimhamileliğimin başından beri sanki yaptığım hiç bişi güzel olmuyo...ama güzel çirkin demedim yedim
maşallah umay hanıma kocaman olmuşinş hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun...annen içinde geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin biran önce iyileşip senin yanına gelsin...kimse anne gibi olmuyor...bende çok korkuyorum bizim minik prenses 15 tatilden önce gelirse naparız diye...
ohh yarasın uyku hem sana hem kızına....benimde ocağın ilk haftası gibi kayınvalidem gelicek yalnız kalmayım diye eşim gece nöbete falan gidiyor ya sonra 15 tatil başlangıcında annemler gelcek,kayınvalidem o esnada evine döncekk sonraa annemler gidince geri gelicek kayınvalidem...ev çok kalabalık olmasın diye öyle düşündük ama bakalım....
gözünaydın canım oğluşun kocaman olmuş...selvi boylu bi delikanlı olcak desene...
inş iyi haberler gelir sonuçlar temiz çıkar canım....
ohh miss gibi tadını çıkar evinin canımm

evet şenayım baya uzun benim kızım 1800 ama 42 cm kıyaslayınca epey uzun

masallah bebıslerınıze yaaa benım kızım mınıcık kalmıssss.. en son ctesı kontrolumuzde kılomuz 1.381 dı. aslında hepte bebege yarıycak seyler tuketmıstım cevızdı fındık fıstık et balık sut v.s.
ben nerde yanlıs yaptım

önemli değil canım çok zayıf doğan bebişlerde ilk bir ayda tamamlıyor kilolarını.bende şeker olduğu için aldığı kiloya sevineyimmi üzeleyimmi bilmiyorum en iyisi normal olması

evet şenayım baya uzun benim kızım 1800 ama 42 cm kıyaslayınca epey uzun

zaten ilk bacakları ölçmüştü canım 2 hafta ilerde gidiyor diyince yıkıldım bir anda kesin şekerden coştu benim çocuk diye ama sonra genel ölçümü normal dedi, boy da genetik olarak uzundur telaşa gerek yok dedi rahatladım birazcık.
seninki de tombik yanak, ısırsın onu şenay teyzesi

canım yukarda da yazdım, sonuçta genetik. bebek aileye çekiyor benim eşimin uzun akrabaları var onlara benzedi galiba. sen dert etme dr. normal gelişiyor dediyse boy kilo önemli değil

Son düzenleme:
önemli değil canım çok zayıf doğan bebişlerde ilk bir ayda tamamlıyor kilolarını.bende şeker olduğu için aldığı kiloya sevineyimmi üzeleyimmi bilmiyorum en iyisi normal olması

ya oncekı haftalaırmda gayet guzel gıdıodu bu hafta 4 gun gerıden gorunuyodu ama drum haftasına gore gelısımı guzel dedı de burdakı bebıslere bakıorum benımkı azcık cılız olcak heralde gercı anası neydı kı danası ne olsun ben erken dogumla 1.850 dogmusum hastane de kuvezde yatarken dusmus kılom eve geldıgımde 1.450 grammıstım

canım yukarda da yazdım, sonuçta genetik. bebek aileye çekiyor benim eşimin uzun akrabaları var onlara benzedi galiba. sen dert etme dr. normal gelişiyor dediyse boy kilo önemli değil

haklısın canım saglıklı olsunddaaa tek

ben geldim kızlar nasılsınız?
kasılmalarım var bugün epey sancı acı hissetmiyorum ama sıklaştı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…