2011 Şubat Anneleri

slm kızlar sabah girdim biara sonra almış yürümüş muhabbet maşallah.anca bitirdim geçmişi

cnm dahasonra da söylemişsin çatlaklar doğumdan sonra belli oluyomuş genelde :18: o çizgi son birkaç aydır bende var baya da belirgin.kişiden kişiye değişiyor olabilir

cnm gözün aydın kavuşmuşsun annene ablana

cnm maşallah kızına

oo seninki de süpermişş maşallah 34. haftadasın. walla ben de göbek değilime ulaşamıyorum. iyice içeri çöktü. çukur oldu gitti :)))

yaa bnm göbeğimde dışarı fırladı yaaa şaka diil valla böyle ortasından dışarı çıktı göbek deliğimi hiç bukadar yakından görmemiştim

kızlarr şimdi kardeşim aradıı annemle bana geliolarmışş temizliğe :)) cok mutlıu oldum bn işte onlar bnm evimde :)) bnde yanlarında olsam olmazmı yaaa

oh oh ne güzel. Allah razı olsun annelerimizden.valla bana da bugün annem geldi temizliğe saolsun ne ev kaldı ne balkon ne banyo hertarafı temizledi iice

kızlar ben rahim ağzı uzunluğu ile ilgili bilgi bulamıyorum nette gözüne çarpan varsa banada söölesin.bi yerde 2,5 cmin altı risk diyo kimisi başka bişi

bunları buldum kızlar sizinle de paylaşıyım dedim yani benimki %50 silinmiş allah sonumu hayretsin o zaman yaklaşıyorum sanırım sona

gözdecim geçmiş olsun cnm.bende de incelme var.yanlış hatırlamıyosam 5.ayda farketti doktorum.3.4 tü.Allaha şükür orda kaldı.daha da incelmedi ama dikkat ediyorum.1 aydır evdeyim.heyet raporu verdi.mümkün olduunca yatıyorum falan.ben o zaman sormuştum sınır nedir diye.çok matematiksel ölçümler olmuyo tıpta,kişiden kişiye değişiyo,2cm olup da 3 hafta daha dayananı gördüm ben demişti.geçenki kontrolde de 34.haftayı gördükmü rahatız dedi.üzme kendini.için rahat olsun yani.doktorlar biraz pimpirikli oluyo bana yatabildiğin yerde yat oturabildiğin yerde otur ayakta kalma demişti.haftalardır da iğnem var.haftada 1 kes iğne oluyorum erken doğuumu önlemesi için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz meleklerimize

Kizlar bende dogurmak istiyorum artik SIKILDIMMMM
kocamida özledim off dogursamda yerime yurduma gitsem

ah kıyamam yaa senin durumunda zor tabi eşinden ayrısın ama Allah verir sabrını.zamanında gelsin annesi.sağlıkla al kucağına

ben öyledir demedim zaten öyle yorum yapıyorlar dedim.bilmiyorum ben araştırma yapmadım.niye çıkarki acaba bildiğin kahverengi bir çizgii.kaçıncı aydan beri var bilmiyorum sadece şimdi gayet belirgin

ben öyledir demedim zaten öyle yorum yapıyorlar dedim.bilmiyorum ben araştırma yapmadım.niye çıkarki acaba bildiğin kahverengi bir çizgii.kaçıncı aydan beri var bilmiyorum sadece şimdi gayet belirgin

maşallah bebişine allah kucağına almayıda nasip etsin

gözdecim çok geçmiş olsun.hayırlı zamanda gelsinn accık daha bekle bebişşş büyü biraz dahaa.
kaynanan için de yazacak bişi bulamadımm. Allahım hayırlı zaman geçirmenzi nasip etsin

teşekkür ederim canım inş bekler en azından 2011 doğumlu olsun yaaa ne kaldı şurda

bayramda da bizimkiler geldi ööle cümbür cemaat ama allah var kayınpederimi severim ama kaynanamla yalnız nasıl vakit geçircem bilmem

artık benimki riskmi diilmi bilmem valla 2,1 çıktı ama yat dinlen falan demedi.haftaya da bi bakalımda sen yine de anneni çağır dedi büyüdük artık diye sanırım

rica ederim canım epey uğraştım valla bulmak için bu konuyla ilgili bişeler ama adam iyice açıklamış valla

yaa bende annemi istiyorum kayınvalidemle zaten aramız yok bide annem çocuk gelişimi mezunu çok tecrübeli bide kardeşimi istiyorum o da hemşire ama kardeşimde annemin yanında mecbur kalcak şimdi inş en kısa zamanda toparlanır annecim.az önce aradım kadıncağızın nasıl kanaması olduysa kan veriyolarmış bu gece de kalcakmış hastanede

maşllah canım büyümüş oğluşun hele o boy ne ööle kız benim kız da 45 cm ama kaç hafta var arada:)

sedacım inş güzel hbrler alırsınız içiniz ferah tutun

kızlar bu arada hala koca bacaklı bu çocuk) kilo 1500 ama boy 45 cm olmuş. hem benim hem babasının tepesinden bakacak bu gidişle.

canım maşallah bebişine oh ne güzel uzun boylu olacak işte annesi

dillerimlal inş temiz çıkar ablanın sonucu

2 cm de 3 hafta dayanan bile gördüm mü dedi o zman 3 hafta bile dediğine göre benim çok zamanım kalmadı sanırım.ayy artık korkmuyorum valla 34 bitmek üzere nerdeyse kızım bizi özlemiş napıyım bende onu özledim :)) çok rahat gördüm kendimi:)
bana iğne miğne yapmadı canım ama ilk zamanlar kanamalrım olduğunda 2 kere olmuştum bende iğne artık risk geçti diye galiba

biliyorum seda bende zaten öyle söyleyenler için alakası yok dedim,zaten herkes bişey diyor,kadının biri banada erkek anesi olacak kadınlarınki koyu renk olur dedi,benimkide koyu,bide kendinden emin bi şekilde seninki kesin erkek dedi,ne alakası var ben 8 aylık hamileyim kız cinsiyeti dedim:) manyakmıdır nedir halen iddia ediyor erkek diye,tövbe yaaa
bide son aylarda belirgin olması gayet doğal hormanlar en üst düzeyde artık doğuracaz son kozlarını oynuyor,bendeki iki göğüs arasından inip göbeğe inen çizgiyle göbek altından inen aynı orantıda değil,göbek aşağısında kalan yarım cm yandan devam ediyor:)aman doğumdan sonra gitsin başka bişey istemiyorum

kızlar aklıma bi soru geldi şimdi bebişler çatı müsaitsemi kanala giriyo yoksa çatıya bağlı diilmi bu şimdi bizim umay hanım girmiş ya kanala çatı müsaitmi demekki bu yani eğer öyleyse çatı muayenesinden yırtcam da:))

kızlaarrr biraz tebessüm edelimmm arada derede

Yeni doğmuş bir bebeğin günlüğü

1. gün
böylesi kötü bir baþlangic beklemiyordum.
oha hortumumu bile kesmisler! meme diye, süt diye birsey varmis. nerden nasil bulunur bu ya?
hayattan daha 1. günden sogutacaklar beni.
2. gün
meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum allah emiyorum, tik yok, süt baska yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla abaninca meme sahibi kisilik bagirdi, ne bagriyosun acim ben! çok yalnizim be sözlük. hayir bisi degil içerdeyken de yalnizdim ama yedigim önümde yemedigim arkamdaydi en azindan, bak yine aklima geldi, hortumu bile kestiler yaa!
uykum geldi yine. zzzzz!
3. gün
memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarim bu iki meme. iyi ki varsiniz.
4. gün
bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptilar, baþka biryerlere gittik galiba. memeden ayrilinca bagiriyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, uyaniyorum bir bakiyorum meme yok, neyse ama tekrar bagrinca geri geliyor nasilsa. s.çmak da zevkliymis be, eskiden yapamiyordum.
5. gün
bugün 15 kez kaka yaptim, rekorumu gelistirmeliyim. dikkat ettim de her yaptigimda temizliyorlar, bunu sevdim. dikkatimi çeken bir noktada su ki, amma koca kafaliyim be arkadas, agir mi agir tutamiyorum ********im, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.
6. gün
avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birsey, maalesef farkettiler, herkes parmagini veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?
bu arada ne çok uyuyorum ya arkadas, atamadim þu yorgunlugu, daha çok süt içeyim en iyisi. hayir içtikçe de yoruluyorum o da ayri, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, simdi em allah em, bak yine aklima geldi, ********ler kesti hortumu yaa.
7. gün
bugün solaryuma girdim, sarilik mi ne ondanmis. yine uykum geldi.
8. gün
biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artik. kaka yapma isini de tam alt açma anina denk getiriyorum ki etraf pislensin, eziyet olsun. naapayim ama alt açikken daha rahat roketleyebiliyorum. kaka yaparken baska birsey daha yapiyorum galiba, anlamaya çaliþacagim bakalim.
9. gün
çok fena hiçkirik tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayim dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. bu süt her derde devaymiþ, bugün bunu gördüm.
10. gün
sütten baska birseyler verdiler, var ya, yeter artik be, tam alisiyordum yine dayadilar baska birsey, hayret bisi ya, vitaminmiyis neymis.
bu arada memelerin arasindan dün gördügüm lavuk gündüzleri piyasada yok aksamlari geliyor sadece, hadi bakalim hayirlisi.
11. gün
al iste, basladi yine bir ariza. sütten sonra çok feci karnim agriyor, böyle gaz gibi bisi, egilip bükülüyorum, binbir sekile giriyorum çikaracagim diye. sirtimi falan sivazlayin bari be kardesim.
12. gün
bütün gün gazdan kivrandim arkadas ya, bela oldu basima, yaygarayi bastim ben de. uyutmadim, diktim bunlari da hazir asker. sonra bir saldim ki evlere senlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatirlamiyorum
13. gün
annemin suratina s.çtim. tamam utandim biraz da insan bebegi g.tünden öper mi yaa. ayip oldu di mi? naapiiim abi, neyse fazla kizmadi herhalde.
14. gün
anneme kirmizi renkli birseyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randimanli oluyor sanki, böyle tadi da hosuma gidiyor, su memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediðimi söyleyebilsem.
15. gün
topuktan kan alip duruyorlar, metin olayim çok aglamayayim diyorum ama canim yandi be arkadas, hayir ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kizginligim geçiyor, agiz tadiyla asabiyet yaptirmiyorlar, su memelere karsi biraz daha dikbasli durabilsem.
16. gün
su memeleri çok sevdigimi bir kez daha anladim, çok seviyorum onlari, onlardan ayrilinca içimi bir huzursuzluk kapliyor, en iyisi onlardan uzaklastigim anda yaygarayi basayim ben. bugün benden biraz büyük biri geldi yanima, sevme amaçli olsa gerek bir geçirdi basim dönüyo hala. sonradan ögrendim kuzenmis, neyse yazdim kenara intikam alinacak.
17. gün
etrafi daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayif, memeyi kavrayabiliyorum ancak. bir de bu eller ve ayaklar bana mi ait tam olarak emin degilim, salliyorum öyle, zevkli birsey. yüze ve gözlere dikkat etmem lazim ama, tirnaklar tehlikeli. diger yandan annem bugün onlari kesmeye çalisþti ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacakti galiba, bak çizdik tam gözün altini yine.
18. gün
elime torbalar taktilar, kafaya çarpinca artik acitmiyor, yara bere de yapmiyor. sanirim onlar da beni seviyor, iyiligimi düsünüyorlar. aslinda hala çiktigim yeri özlüyorum, geri girme imkanim olmaz mi acaba?
19. gun
nihayet o adamin neden eve sadece ak$amlari geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz cali$iyomu$..
aferin gozume girdi $imdi bak!..
20. gün
tabii ya, annemin karnindayken de duyuyordum o adamin sesini sik sik.
ona da ilgi alaka gösterdim, bagirdigimda bazen o aliyor beni kucagina, meme vardir diye saldirdim ama vermedi. bir ara meme açikken kistirdim ama emme olayindan bir randiman alabilmis degilim, meme yüzeyi bayagi bir farkli.

bence de için rahat olsun.bünyeye göre değişiyo anlaşılan.ben 34ü bi görsem inan ohh diycem. ki sen maşallah 34tesin.artık dünyaya gelse bile uyum sağlayabiliyomuş doktorum bana öyle söyledi.Allahım korusun hepimizi inşallah vakitlice gelsinler ama erken gelirlerse de en azından uyum sağlayacak kadar büyüyüp öyle gelsinler inşallah

o konuda bi bilgim yok cnm ama bide o dert var dimi :18: bnmki vajinal ultrason bile yapmıyo doğumu tetiklemesin diye.38.haftayı görürsek belki o zaman yapar

bana doktorum şöyle demişti,geçen ay,bebek başaşağı inmiş doğum pozisyonunda,eğer çatı muayenesinde çatın esnek çıkarsa normal doğurursun dedi,söylediklerinden şunu anladım,kanala girmesi demek çatının müsait olmasıyla alakası yokmuş:)

maşallah senays cnm kocama olsular çok şükür yaa:)
şenayyyyyy...sabahtan beri senden haber bekliyorum sekiz buçuktaydı randevun nasıl geçti önce sonucu yaz geçmişe sonra bakarsın
melocum ancak yazabildim cnm yemeğe gitmiştim baktım epey birikmiş yeni okudum
ben 2 gün önce kontrolde kendim söledim rahim ağzı uzunluğna bakarmısınız die hemen bakiim dedi ultrasondn ölçtü vajinal değil inşallah hepimiz iin herşey yolunda gider cnm
kızlar bu arada hala koca bacaklı bu çocuk) kilo 1500 ama boy 45 cm olmuş. hem benim hem babasının tepesinden bakacak bu gidişle.
hihihihi
sorma ya bnm oğluşta 1.5kilo 43cm çıktı teyzesi bizim yraamazlar aynı gidyo ne güzel:)

maşallah kızına,artık kocaman kız olmuş desene :86: bence endişelenme sakin ol,inşallah kızın gelebildiği kadar geç gelir,allah yardımcınız olsun
allah annenede acil şifalar versin...
biliyorum insan kaynanasının yanında çok rahat olamıyor ama yinede düşünme bunları,napalım bebeğimiz için herşeye katlanacağız

canım onların alakası yok galiba

sorma herkes doktor olmuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…