- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
slm kızlar sabah girdim biara sonra almış yürümüş muhabbet maşallah.anca bitirdim geçmişi
cnm dahasonra da söylemişsin çatlaklar doğumdan sonra belli oluyomuş genelde :18: o çizgi son birkaç aydır bende var baya da belirgin.kişiden kişiye değişiyor olabilir
cnm gözün aydın kavuşmuşsun annene ablana
cnm maşallah kızına
yaa bnm göbeğimde dışarı fırladı yaaa şaka diil valla böyle ortasından dışarı çıktı göbek deliğimi hiç bukadar yakından görmemiştim
oh oh ne güzel. Allah razı olsun annelerimizden.valla bana da bugün annem geldi temizliğe saolsun ne ev kaldı ne balkon ne banyo hertarafı temizledi iice
gözdecim geçmiş olsun cnm.bende de incelme var.yanlış hatırlamıyosam 5.ayda farketti doktorum.3.4 tü.Allaha şükür orda kaldı.daha da incelmedi ama dikkat ediyorum.1 aydır evdeyim.heyet raporu verdi.mümkün olduunca yatıyorum falan.ben o zaman sormuştum sınır nedir diye.çok matematiksel ölçümler olmuyo tıpta,kişiden kişiye değişiyo,2cm olup da 3 hafta daha dayananı gördüm ben demişti.geçenki kontrolde de 34.haftayı gördükmü rahatız dedi.üzme kendini.için rahat olsun yani.doktorlar biraz pimpirikli oluyo bana yatabildiğin yerde yat oturabildiğin yerde otur ayakta kalma demişti.haftalardır da iğnem var.haftada 1 kes iğne oluyorum erken doğuumu önlemesi için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz meleklerimize
ah kıyamam yaa senin durumunda zor tabi eşinden ayrısın ama Allah verir sabrını.zamanında gelsin annesi.sağlıkla al kucağına
merhaba arkadaşlar. herkese güzel bir gün diliyorumm..
daha önce konuşuldu mu bu konu bilmiyorum ama benim aklımda bir soru var..
henüz göbeğimde ortadan ikiye ayıran çizgi ve çatlak yok..
ama buna hemen sevinmeli miyim? daha erken mi acaba?
sizlerde bunlr oluştu mu ne zaman oluştu. ben 10 kilo aldım şimdiden ama 30+3teyim tabiii :)
cnm dahasonra da söylemişsin çatlaklar doğumdan sonra belli oluyomuş genelde :18: o çizgi son birkaç aydır bende var baya da belirgin.kişiden kişiye değişiyor olabilir
selam kızlaarr ben geldimm
dün akişam annemle ablam geldii.çoookk sevindirik oldum.annem yine birsürü şey getirmiş oğluşuma.nevresim takımından tutun da patiklerine kadar.sabunu şampuanı falan hepsini almış sağolsun.bize yine bişi kalmadı.
sabah beraber kahvaltı yaptık.şimdi tv seyrediyoruz.
siz nasılsınız bakalım geçmişi çok okuyamadım
hediyesi ulaşmadığı için strese giren arkadaşlar bence hiç yormayın kendinizi nasılsa öğrenilecek ha 1 gün önce ha 5 saat sonra söyleyin burdan arkadaşa gitsin alsın kargodan.geçen seferden biliyorum insan stres yapıyor
cnm gözün aydın kavuşmuşsun annene ablana
slm kızlaaar
drdan geliyorum kızm maşallah42cm ve 2100 gr olmuşş
ayyy bende gördüm yani 2 kiloları kızımı tam göremedim siyah-beyazdı ultrason ama kalbiyle minik burnunu seçebildim olsun tam göremesemde sağlıklı olması yeter bana 2 hafta sonra bakalım diğer kontrol
ben biraz geçmişi okıyım kociş gelcek 2de şırnaktan onla hasret gideririzbida bakamam
cnm maşallah kızına
oo seninki de süpermişş maşallah 34. haftadasın. walla ben de göbek değilime ulaşamıyorum. iyice içeri çöktü. çukur oldu gitti :)))
yaa bnm göbeğimde dışarı fırladı yaaa
kızlarr şimdi kardeşim aradıı annemle bana geliolarmışş temizliğe :)) cok mutlıu oldum bn işte onlar bnm evimde :)) bnde yanlarında olsam olmazmı yaaa
oh oh ne güzel. Allah razı olsun annelerimizden.valla bana da bugün annem geldi temizliğe saolsun ne ev kaldı ne balkon ne banyo hertarafı temizledi iice
geldik tuğbacım gördüm canım.
2100 gr olmuş kızçem büyümüş.45 cm de boyu olmuş :)
ama kızlar çok enteresan bişi oldu benim böbrek ağrısı sandığım şey meğer sancıymış.kızım ne yapmış etmiş plesantayı sola itelemiş.kanala girmiş.dün felakt eğrım vardı ayağa kalktığımda sünnetli çocuklar gibi yürüyodum resmen kasıklarımdaki kemiklerin çatırdağını hissediyodum.meğer aşağı kaymış yaramaz.dr çok şaşırdı 26 dan sonra değişmez diyodu ki geçeb haftaya kadar plesanta kapatıyodu rahim ağzını.ve rahim ağzı uzunluğu 2,1 cm çıktı 1,7 den sonra doğumu başladı kabul ediyolarmış.dr aile büyüklerinizden birni çağırsanızı iyi olur her an doğum başlayabilr dedi.sizin kız her seferinde yeni bişi buluyo erken gelmek için dedi.ama endişe etmeye gerek yok riskli haftaları atlattık dedi.ama ne kadar kalırsa o kadar ii dedi.
3 gün geri çıktı bu sefer yakalıyo heralde artık.
ama annemi aradım çağırmak için dün gece rahatsızlanmış annecim.onda da epey büyük miyom var ama beyin ameliyatı geçirdiği için tedavi olamıyodu.dün gece aşırı kanam olmuş apar topar acile götürmüşler yatırmışlar şimdi drlar nasıl etsekde tedvi etsek diye bakıyolarmış.annemede sööliyince bööle bööle diye yememiş içmemiş o hastane yatağından kaynanamı aramış bugün sen git gözdenin yanına diye bende istemiyorum ama eşimde gelsin diyo ayy anneciğime mi üzülsem her an doğum olur diyemi düşünsem kaynanamla naparım diyemi düşünsem bilmedim kızlar bööle işte bendn hbrler
kızlar ben rahim ağzı uzunluğu ile ilgili bilgi bulamıyorum nette gözüne çarpan varsa banada söölesin.bi yerde 2,5 cmin altı risk diyo kimisi başka bişi
bunları buldum kızlar sizinle de paylaşıyım dedim yani benimki %50 silinmiş allah sonumu hayretsin o zaman yaklaşıyorum sanırım sona
gözdecim geçmiş olsun cnm.bende de incelme var.yanlış hatırlamıyosam 5.ayda farketti doktorum.3.4 tü.Allaha şükür orda kaldı.daha da incelmedi ama dikkat ediyorum.1 aydır evdeyim.heyet raporu verdi.mümkün olduunca yatıyorum falan.ben o zaman sormuştum sınır nedir diye.çok matematiksel ölçümler olmuyo tıpta,kişiden kişiye değişiyo,2cm olup da 3 hafta daha dayananı gördüm ben demişti.geçenki kontrolde de 34.haftayı gördükmü rahatız dedi.üzme kendini.için rahat olsun yani.doktorlar biraz pimpirikli oluyo
Kizlar bende dogurmak istiyorum artik SIKILDIMMMM
kocamida özledim off dogursamda yerime yurduma gitsem
ah kıyamam yaa senin durumunda zor tabi eşinden ayrısın ama Allah verir sabrını.zamanında gelsin annesi.sağlıkla al kucağına