2011 Şubat Anneleri

şenayyyyyy...sabahtan beri senden haber bekliyorum sekiz buçuktaydı randevun nasıl geçti önce sonucu yaz geçmişe sonra bakarsın

mavicim yeteri kadar buyuduler yaa ciksinda disarda buyusun

kizlar yasin duasini sorgunlu arkadasimiz yapacak
gercek isimlerimizle mi yapsin yoksa
tum subat anneleri diye mi
ne diyorsunuz ?

Bence şubat anneleri diyebilir Allahım kabul etsin dualarımızı

kızlar bugün çok güzel bir gün benim için, keyfim yerinde. oğlumu gördüm 1590 gr, haftasıyla tam uyumlu çıktı şekerimden etkilenmemiş, nasıl mutlu oldum anlatamam. bir de üstüne akşam eve gelirken hediyemi aldım kargodan, sevgili İzmirligülşahcım hem bana hem oğluma çok güzel hediyeler yollamış, hediye topiğine koyucam sonra resimleri.

gözünaydın cnm maşallah ogluna senin adına sevindim şeker den etkilenmemiş bende korkuyorum bu şeker den

gözünaydın canımmaşallah oğlşuna...hediyelerin resimlerini bekliyoruz merakla...

selam cici anneler ben geldim arada derede.
ablamlar geldi muayene olmuş hatta kolposkopi yi de yapmış doktor.parça almış.patolojiye göndermiş sonuçlar bir hafta falan sonra.doktor endişe yapmayın enfeksiyonel bişide çıkabilir illa kötü olacak diye bişi yok demiş.inşallah öyledir.

sürmelicim tüm şubat anneleri diyebilir hatta tümm anneler desede olur.Rabbim herkese kolaylıklar versin.

ayyyy...çok sevindim gözün aydın merak etmiştim,hediyeyi de güle güle kullan

inşallah canım hadi ordan da iyi sonuç gelir inşallah,dua edelimde hamilelerin duası kabul olurmuş

maşallah cnm ne güzel

inşallah temiz çıkar canım geçmiş olsun tekrar

cnm güle güle kullanın umarım beğenmiştrsin?

inşallah iyi çıkar ablanın sonuçları cnm,içinizi ferah tutun siz

inşallah enfeksiyonel bişidir,dualarımız ablacığınla...

canımm gözün aydın ne güzel bebişin herşeyi yolunda:)
hediyeler topiğinde bekliyoruz canımm

alakası yok,o çizgi bende hamileliğimin 2. ayından sonra çıktı,iki göğsümün ortasından göbek deliğimin üstüne oradan göbek deliğimin altından devam edip altına vajinaya doğru iniyor ve rengide çok koyu,hamilelik nişanı denir ona,üstelik bebeğim erkek değil kız.

LINEA NİGRA: " Linea nigra" latincede siyah çizgi anlamına gelir. Linea nigra kadınların çoğunda göbek deliği ile kasıkların tam ortasında yer alan pubis bileşkesi (her iki pubis kemiğinin orta hatta birleştiği bölge) arasında yer alan linea alba (=beyaz çizgi) adlı anatomik yapının koyulaşmasıyla ortaya çıkan ince bir çizgidir. Gebelikten sonra çoğunlukla kaybolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…