2011 Şubat Anneleri

ya kızlar günümüz az kaldı inanamıyorum bazen suna bak 49 günüm kaldı biraz da erken gelirse cok az kaldı nasıl geçti bu zaman su gibi

ya sabah yediğim yağsız kaşarlı tost 1 şekerli yarım çay brd. çay 2.saat :144 gebercemmi daha ne yiyeyimm ((

canim ebe kilosunu ölçemiyor ancak jinekologlar ölçebiliyor
ebeler sadece genisligini ve uzunlugunu ölçüyor.

mavicim teşekkürler canımmm.sağlıkla gelsinler yeterkiii
sürmeli geçmiş olsun canımmm.amann dikkatt edin kendinizeeee

sagol cnm gozunaydin vee kocaman bir masallah yavruna

ya sabah yediğim yağsız kaşarlı tost 1 şekerli yarım çay brd. çay 2.saat :144 gebercemmi daha ne yiyeyimm ((

haklısın valla yasese hem hamileyiz hem yiyemiyoz öff sanki bebegimi besleyemiyomusum gibime geliyor bazen sinirleniyorum dr meyveyi bile günde 1 tane ye diyo ya .(

gözdecim geçmiş olsun cnm.ii olmanıza sevindim. sıkın dişinizi biraz daha
bebişlerini gören arkadaşlarımın gözü aydın darısı başımıza pazar günü görüş günümüz

geçmiş olsun gözde korkuttun bizi bende rüyamda kananmam olduğunu görmüştüm gerçeğini okuyunca şaırmıştım dikkat et kendine.

bende dr gittim bugün 2100 gr olmuş bebeiş ve şeker çıktı haftaya gelin açlık bakalım dedi galiba şeker gibi oldu oğlum onun şekeri bana yansıdı

hım bu arada çalışabilir raporumuda aldım ocak sonuna kadar sahalardayım jübilemi şubat tatilinde vericem:)

Son düzenleme:

canım ya ara ara o sertleşme bende oluyor demekki kasılma oymuş neyse öğrenmiş oldum

biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh 2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.

yasase maşallah kızına boyuda baya uzunmuş kızzz doğana kadar dahada uzar,manken olacak kızlarımız galiba:)

Slm kızlar çok oldu girmeyeli bilgisayar basında oturamiorum uzun süre bizimki kaburgama tekme atıp duruyo hep uzanıyorum ya da ayaktayim. Bu arada iki hafta sonra izine ayrılıyorum az kaldı yaaaaaa. 25-28 Ocak gibi gelicek oglusum bensezaryeni tercih ettim biraz erken gelicek o yüzden

kaburgaya tekme attığında yada iteklediğinde bende aynı oluyorum ya uzanıyorum yada dikelip oturuyorum ,hele bir doğsunlar o tekme attıkları patilerini ısırırız bizde:)

senin doğuma bişey kalmamış ozaman heyecan yaptım şimdi:)

aynıymış günlerimiz zug bende ocak sonu dogum yapcam galiba

Son düzenleme:
yaa kızlar siz böyle ocakta doğurcam falan deyince sabırsızlanıyorum ben benim sata göre 14 şubat doğum daha çoooooooooook var
benim kız da 38.de doğsun inş sağlıcakla daha dayanamıcam gari :97:

bu arada o sertleşmeler bende de oluyodu ben gaz sanıyodum demek kasılmaymış dr uma söyleyim bari ben de diyom sancım kasılmam felan yok

yaa bende o sertleşmeleri sık sık yaşıyorum anki patlıcak gibi oluyor karnım demekkı kasılmaymış bunlar
aman acele etmesın kızım yaa benımde 28 Ocak dedı doktorumuz
aman hepimizin bebişleri vaktinde gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…