- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
sagol canim kizim 1 aydir ayaklari yukarda kafasi asagidaydi geri dönmüs i$te
sürmelicim hoşgeldin canım oo tabi yanda geniş geniş yatıyo zilli:))
kilosu falan nasılmış söölemdimi yoksa seninkide benimki gibi.biz şimdi salı tekrar gitcez kesin o zaman da söölemez bi sonraki kontrole ancak
mavicim teşekkürler canımmm.sağlıkla gelsinler yeterkiii
sürmeli geçmiş olsun canımmm.amann dikkatt edin kendinizeeee
ya sabah yediğim yağsız kaşarlı tost 1 şekerli yarım çay brd. çay 2.saat :144 gebercemmi daha ne yiyeyimm((
kızlar ben geldim.
çok şükür doğum falan başlamamış.sabaha kadar bekledim.sabah hala devam edince gittim.kendi drum ameliyattaydı başka bi dr muayene etti.oda rahim ağzı uzunluğu kısalmış dedi.kanama şiddetli diildi zaten yani daha şidettlileri olmuştu.kültür aldı ama rahim ağzından.bide bi ilaç yazdı tüpe falan sıkılıp ordan vajinaya sıkılıyomuş falan.
dünkü vajinal ultrasondanmı olduki acaba dedim ondan olmaz dedi.nst de biraz sancı çıktı.ama doğum gibi diil dedi dr bekliyoruz yani.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
bak sen benim yaramaza hepimizi merak içinde bırakmış:)üst komşum diyip duruyo zaten fırlama olcak senin bu kız diye sanırım ondan valla parmağında oynatıyo yahuu:))
bersuu sanada geçmiş olsun canım stres yapma bugün nstde benim sancı çıktığı halde dr sorun yok dedi ööle hemencecik gelemiyo sanırım onlar:)
mapuci kasılmalar dediğin gibi sertleşme canım mesela şööle düşün uzanır pozisyondan kalkaerken elini karnına koy nasıl bööle karnın sem sert oluyo top gibi işte o da kasılma onun uzanırken olduğunu düşün.bunu da nst cihazında bugün test etmiş oldum kızlar:)))
biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.
Kizlarr biz geldik kizim çok tatliydi ya agzini burnunu gözlerini gördüm bu sefer ay yerim ben onuuu.
Kizim pozisyon degistirmis kizlar kafasi sol bogrumde poposu asagidaydi yan yatiyordu yani,
Ebe ölçtü kuzumun heryerini haftasini yakalamis afferin kizima
Yedigim pekmez i$e yariyor kizlar sizde yiyin gaarii
2 hafta sonra tekrar randevu verdi yani 6 ocak görü$ günümüz o zaman 37. haftamiza girmis olacagiz.
Insallah o zamana kadar kanala girer kuzumda 38 haftada pit diye dogurrum
Bizden bugunlúk bu kadar kizlar
Bersuu geçmis olsun
gözün aydın sürmeli kilosu boyu ne durumda,inşallah pıt diye doğurursun canım yaa,hepimize pıt diye doğumlar nasib etsin Allah:)
Slm kızlar çok oldu girmeyeli bilgisayar basında oturamiorum uzun süre bizimki kaburgama tekme atıp duruyo hep uzanıyorum ya da ayaktayim. Bu arada iki hafta sonra izine ayrılıyorum az kaldı yaaaaaa.25-28 Ocak gibi gelicek oglusum bensezaryeni tercih ettim biraz erken gelicek o yüzden
Slm kızlar çok oldu girmeyeli bilgisayar basında oturamiorum uzun süre bizimki kaburgama tekme atıp duruyo hep uzanıyorum ya da ayaktayim. Bu arada iki hafta sonra izine ayrılıyorum az kaldı yaaaaaa.25-28 Ocak gibi gelicek oglusum bensezaryeni tercih ettim biraz erken gelicek o yüzden
yaa kızlar siz böyle ocakta doğurcam falan deyince sabırsızlanıyorum ben benim sata göre 14 şubat doğum daha çoooooooooook var
benim kız da 38.de doğsun inş sağlıcakla daha dayanamıcam gari :97:
bu arada o sertleşmeler bende de oluyodu ben gaz sanıyodum demek kasılmaymış dr uma söyleyim bari ben de diyom sancım kasılmam felan yok
aynıymış günlerimiz zugbende ocak sonu dogum yapcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?