evet ööledir sanırım
benimde yarın kayınvalideciğim gelcek ya bende pek giremem artık.tepemde dikilyo çünkü girince off sinir.bide onun kalcağı odaya taşıdık pcyi gecede giremiycem ayy napcaz biz 44 gün erken gelmezse yandık valla bazen diyorum doğsun biran evvel:))
gözde kayınvalidenede öğretirsin arada oda girerr :)))))
ne güzel canım bakalım biz o günlere dayanabilecek miyiz?arkadaşlar merhaba nasılsınız bende iyiyim çok şükür dogum iznine ayrıldım 5 6 gündür evdeyim evde olmak çok güzelmiş sizler nasılsınız umarım iyisinizdir
bana mı yoksa ?şerbet takımı evet aslında bana gelecekti sen onu yanlış gönderdinnnevet neslicim bu sefer benim hediyem erkenden geldi ama ben pzts yollamıştım bugüne kdr hediye yolladığım arkadaşımdan ses seda yok sanırım ulaşmadı henüz çünkü her gün giriyo:))
birkaç gün sonraydıbu arada kızlar bugün seda hiç girmedi sanırım inş ailesi var diyedir ablasının sonuçlarını almışmıydıki
gözde kayınvalidenede öğretirsin arada oda girerr :)))))
dimi ama öğretiyim de doğuma falan gidersem yazsın :))
hatta onu çekiştirmelerimi okurmuş burdan ayy ne komik olur:))
dimi ama öğretiyim de doğuma falan gidersem yazsın :))
hatta onu çekiştirmelerimi okurmuş burdan ayy ne komik olur:))
biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.
sanada yollıyım canım ayıp ettin.şimdi eşime arttıryorum niye gitmemiş diye o yollamıştı.ne güzel canım bakalım biz o günlere dayanabilecek miyiz?
bana mı yoksa ?şerbet takımı evet aslında bana gelecekti sen onu yanlış gönderdinnn
birkaç gün sonraydı
heee..girer yazar.hatta biz teyzeyi çok seversek seni satar dedikodunu bilem yaparız burda.
bence 1 haftada çözecek kapasite yoktur
biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.
daha iyileşemedin mi canım sen yaa çok soğuk yemişsin
hadi güzel haberlerini bekliyoruz dila'ndan
güzel haberlerle gel canımmmmm
neyse gözdecim iyi olmana sevindim,sürmeli kızına selam canım
geçmiş olsun cnm,inş. ii haberlerle gelirsin...
gözdecim çok geçmiş olsun yaramaz kızın korkuttu hepimizi ....şimdi bol bol dinlen
dün akşamda benim sıpam korkuttu bizi büyük hevesle yaprak dökümünü izlemeye başladım uzanıyordum tabi artık tik oldu bende sürekli elim karnımda kontrol halindeyim habire kasılsım durdum dr um 1 saatte 4 kere olursa git nst çektir demişti benim yarım saatte 4-5 kere oldu başladım ağlamaya aklıma bin türlü senaryo geliyo hemen ılık bi duş yaptım ama bana mısın demedi hemen hastaneye gittik nstye bağlandım neyseki sancı çıkmadı ama çok korktum doğrusu 6 hafta daha dayansa bebişim diyorum ama ben nasıl dayanıcam bu kadar korku ve stresle onu bilmiyorum annelik ne zormuş şimdiden anladım
inşallah güzel haberlerle gelirsin emine gelince dinlen uyu mutlaka yorma kendini
geçmiş olsun canım sen mart annesi olacakken hepimizi geçiip ocak annesi olmazsın inşallah
Kızlar ya ben kendimi cok tuhaf hissediyorum
biraz önce şafak kaç topicimize yazdım
şafak 48
az günümüz kaldı
şafak sayıyordum ama sanki daha coook varmıs gibi geliyordu hep
pnik oldummmmm
mavicim yeteri kadar buyuduler yaa ciksinda disarda buyusun
kizlar yasin duasini sorgunlu arkadasimiz yapacak
gercek isimlerimizle mi yapsin yoksa
tum subat anneleri diye mi
ne diyorsunuz ?[/QUOT
bence isme göre yapılan dua en makbuludur. Birde ben her namazdan sonra 7 tane inşirah süresi okuyorum.
Merhaba kızlar
gözde cim geçmiş olsun senin yaramaz kız durmayacak galiba .)) neyseki bişey çıkmamış ya...
Sürmeli kızını görmeye gitcekmişsin hadi iyi haberlerle gel inşallah...
ateşölçer aldım bende ama buhar makinası gereklimi diye düşünüyorum aslında.
Kizlarr biz geldik kizim çok tatliydi ya agzini burnunu gözlerini gördüm bu sefer ay yerim ben onuuu.
Kizim pozisyon degistirmis kizlar kafasi sol bogrumde poposu asagidaydi yan yatiyordu yani,
Ebe ölçtü kuzumun heryerini haftasini yakalamis afferin kizima
Yedigim pekmez i$e yariyor kizlar sizde yiyin gaarii
2 hafta sonra tekrar randevu verdi yani 6 ocak görü$ günümüz o zaman 37. haftamiza girmis olacagiz.
Insallah o zamana kadar kanala girer kuzumda 38 haftada pit diye dogurrum
Bizden bugunlúk bu kadar kizlar
Bersuu geçmis olsun
yerim onu ben yaaa...maşallah sevinç kızlar da bizim gibi etli butlu olacak:81:
valla yaa şimdi kilolu olsunlar deriz sonrada çok yeme deriz :)))) şeker ne alemde melocumm devam mı halaa
gözdecim canım geçmişi okuyamadım bişi mi oldu sanada.geçmiş olsun diyo millett.yine mi sancı tuttu yoksa. benimde şimdi göğsümün altını taş gibi yaptı.bu sancıymış demekkii
sürmeli gözünaydın canım demek daha senin kız dönmemiş döner inşallah ayy gunler yaklaştıkca insan sabırszlasıyor
valla yaa şimdi kilolu olsunlar deriz sonrada çok yeme deriz :)))) şeker ne alemde melocumm devam mı halaa
gözdecim canım geçmişi okuyamadım bişi mi oldu sanada.geçmiş olsun diyo millett.yine mi sancı tuttu yoksa. benimde şimdi göğsümün altını taş gibi yaptı.bu sancıymış demekkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?