2011 Şubat Anneleri

evet ööledir sanırım
benimde yarın kayınvalideciğim gelcek ya bende pek giremem artık.tepemde dikilyo çünkü girince off sinir.bide onun kalcağı odaya taşıdık pcyi gecede giremiycem ayy napcaz biz 44 gün erken gelmezse yandık valla bazen diyorum doğsun biran evvel:))

gözde kayınvalidenede öğretirsin arada oda girerr :)))))

arkadaşlar merhaba nasılsınız bende iyiyim çok şükür dogum iznine ayrıldım 5 6 gündür evdeyim evde olmak çok güzelmiş sizler nasılsınız umarım iyisinizdir
ne güzel canım bakalım biz o günlere dayanabilecek miyiz?
evet neslicim bu sefer benim hediyem erkenden geldi ama ben pzts yollamıştım bugüne kdr hediye yolladığım arkadaşımdan ses seda yok sanırım ulaşmadı henüz çünkü her gün giriyo:))
bana mı yoksa ?şerbet takımı evet aslında bana gelecekti sen onu yanlış gönderdinnn
bu arada kızlar bugün seda hiç girmedi sanırım inş ailesi var diyedir ablasının sonuçlarını almışmıydıki
birkaç gün sonraydı
gözde kayınvalidenede öğretirsin arada oda girerr :)))))

dimi ama öğretiyim de doğuma falan gidersem yazsın :))
hatta onu çekiştirmelerimi okurmuş burdan ayy ne komik olur:))

heee..girer yazar.hatta biz teyzeyi çok seversek seni satar dedikodunu bilem yaparız burda.

biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh 2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.

biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh 2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.

ayakta kalmakta yapar evet gözün aydın bu arada çok sevindim kızçen kocaman olmuş bende ctesi gidiom 34 haftalıkken bakalım bize ne dicek dr amcamız

sanada yollıyım canım ayıp ettin.şimdi eşime arttıryorum niye gitmemiş diye o yollamıştı.
ayy çok güldürdün beni melocum severmisiniz gerçekten beni satarmısınız :))
bence 1 haftada çözecek kapasite yoktur

bencede yoktur ama belki ööle gösterip benim yazdıklarımı takip ediyomuş gizliden gizliden:))

maşallah canım büyümüş kızçen boyuda epey uzun olcak sanırım.dinlen sende çok ayakta kalma yorma kendini

yerim onu ben yaaa...maşallah sevinç kızlar da bizim gibi etli butlu olacak:81:

daha iyileşemedin mi canım sen yaa çok soğuk yemişsin
hadi güzel haberlerini bekliyoruz dila'ndan

güzel haberlerle gel canımmmmm

neyse gözdecim iyi olmana sevindim,sürmeli kızına selam canım

geçmiş olsun cnm,inş. ii haberlerle gelirsin...

inşallah güzel haberlerle gelirsin emine gelince dinlen uyu mutlaka yorma kendini

geçmiş olsun canım sen mart annesi olacakken hepimizi geçiip ocak annesi olmazsın inşallah

Kızlar ya ben kendimi cok tuhaf hissediyorum
biraz önce şafak kaç topicimize yazdım
şafak 48
az günümüz kaldı
şafak sayıyordum ama sanki daha coook varmıs gibi geliyordu hep
pnik oldummmmm

yerim onu ben yaaa...maşallah sevinç kızlar da bizim gibi etli butlu olacak:81:

valla yaa şimdi kilolu olsunlar deriz sonrada çok yeme deriz :)))) şeker ne alemde melocumm devam mı halaa

gözdecim canım geçmişi okuyamadım bişi mi oldu sanada.geçmiş olsun diyo millett.yine mi sancı tuttu yoksa. benimde şimdi göğsümün altını taş gibi yaptı.bu sancıymış demekkii

sürmeli gözünaydın canım demek daha senin kız dönmemiş döner inşallah ayy gunler yaklaştıkca insan sabırszlasıyor

gece kanama oldu canım sabaha kadar bekledim sbh gittik sancı çıktı bende de ama doğumu gösteren bişi yok henüz dedi.kanam içinde kültür falan aldı sebebinimi anlıycak artık ööle bilemedim

sürmelicim hoşgeldin canım oo tabi yanda geniş geniş yatıyo zilli:))
kilosu falan nasılmış söölemdimi yoksa seninkide benimki gibi.biz şimdi salı tekrar gitcez kesin o zaman da söölemez bi sonraki kontrole ancak

sabah açlıkla tokluk kan şekerini verdiydimm.
açlık :87 2.saat tokluk:144 doktor çıkmış yarın arıcam bakalımm ne dicekk.

yok yaaa..canımın istediklerini yiyorum abartmamak şartıyla ama değerlerim iyi..sabah 3 dilim kaşarlı börek yedim 2.saat tokluk 95 çıktı,ilginç yani

mavicim teşekkürler canımmm.sağlıkla gelsinler yeterkiii
sürmeli geçmiş olsun canımmm.amann dikkatt edin kendinizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…