kaburgaya tekme attığında yada iteklediğinde bende aynı oluyorum ya uzanıyorum yada dikelip oturuyorum ,hele bir doğsunlar o tekme attıkları patilerini ısırırız bizde:)
senin doğuma bişey kalmamış ozaman heyecan yaptım şimdi:)
Evet ya ayniymis yeni farkettim.çok telasliyim bu aralar az kaldı ve ben hala çantamı hazırlamadım erken gelirse diye panik yaptım umarım zamanında gelir.
canlarım bu arada ben doktora gittim doktor bebeğin suyunun çok az oldugunu söyledi sonuna kadar duramaya bilir dedi zaten tersti 2 hafta önce alcaktı şimdi hepten erken olcak heralde 4 ocakta yine gel kontrol edelim napcamıza karar verelim dedi günde 5 lt su iç diyo kendi 3 lt içiyormu aceba
Evet canım az kaldı.sağlıklı bir sekilde dogsunlarda raziyim o tekmelere istediği kadar patileyebilir beni sonrada yeriz o paticikleri.
canlarım bu arada ben doktora gittim doktor bebeğin suyunun çok az oldugunu söyledi sonuna kadar duramaya bilir dedi zaten tersti 2 hafta önce alcaktı şimdi hepten erken olcak heralde 4 ocakta yine gel kontrol edelim napcamıza karar verelim dedi günde 5 lt su iç diyo kendi 3 lt içiyormu aceba
yaa kızlar siz böyle ocakta doğurcam falan deyince sabırsızlanıyorum ben benim sata göre 14 şubat doğum daha çoooooooooook var
benim kız da 38.de doğsun inş sağlıcakla daha dayanamıcam gari :97:
bu arada o sertleşmeler bende de oluyodu ben gaz sanıyodum demek kasılmaymış dr uma söyleyim bari ben de diyom sancım kasılmam felan yok
ya sabah yediğim yağsız kaşarlı tost 1 şekerli yarım çay brd. çay 2.saat :144 gebercemmi daha ne yiyeyimm((
yok yaaa..canımın istediklerini yiyorum abartmamak şartıyla ama değerlerim iyi..sabah 3 dilim kaşarlı börek yedim 2.saat tokluk 95 çıktı,ilginç yani
geçmiş olsun ayşegül içebildiğin kadar iç canım bebeğimiz için elimizden geleni fazlasıyla yapcaz artık kaçıncı haftadsın ki şuan 34 dü geçmiş olsan bari
33 teyim canımhayırlısı bakalım nasip busenin bebeği çok şeker gördünüzmü faceden nasıl bakıyor masum masum
ohhh sedacım ne güzel gezmişin valla afiyet olsun arada kaçamak iidir metehana yarasın
yaa ben karar veremedim tek kullanımlık kilot mu alsam yoksa kilot şeklinde hastabezi mi alsam yoksammm 2sinide mi alsam???? :97:
amaaannn yemişim rejiminide şekerinidevalla bazen sinirleniyorum.bugün sabah kahvaltıyı geç yaptım zaten 12ye geliyodu.ankamallla gittik ya 2 saat dolaştık oturduk hissetmemiştim ama ayyy elim ayağımm titredii sanırım açlıktan falan neyse yemek yedik ama nasıl yemek böleeee kıtlıktan çıkmış gibiyim.valla gözüm ışıldadı sonra.tatlısınıda yediimmm (az ama çeyrek,yemeğinide yedimm oohhh)
iki öğün dikkat ediyosam 1 öğün sapıtıyo yaaa napiiimmm
tek kullanımlık külot nasıl bişey ya hasta bezi gibi mi kullanıyosun yoksa külot gibi mi??? ayy komik oldu ama merak ettim
ben hasta bezide alıcam tabikii.onun yeri ayrı.valla bu tek kullanımlık kilotlar öle ahım şahım bişi diiil.ucuz diye aldım dursun diye.6 lira.yine ne olur ne olmaz pamuklu kilotta alırım yanıma gerçi
Valla bende hiç öyle kasmıyorum kendimi... Canım tatlı istiyorsa yiyorum !!! Canım makarna istiyorsa yiyorum!!!
Zaten artık bir rutine oturdu.Ara ara sebepsiz yere yükselişler oluyor (aynı şekilde yememe rağmen) O ara ölçümleri sıklaştırıyor doktor.Sonra yine normale dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?