- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
iyi geceler kızlar nasılsınız bugun.Kızlar sıze bısı sorucam benım dogumada 7 hafta cıvarı var normal dogumn olur yada sezeryan hemen sutum gelmezse napıcam bılmıyorum:18:.Sutun gelmesi için ne yemeli yada napılmalı bı bılgınız varmı? buarada cok guzel bı konu acılmıs benımde gogus ucum yok ıns emzırken yara olmaz gercı lansinoh gogus kremini aldım kk bayanların tavsıyesı uzerıne ıyı mı kotumu bılmıyorum..:26:
kizlar hurma burda hollanda marketlerinde bile oluyor
ben bugun yine 2 paket aldim
ayyyy kızlar yaaa canlı paradaki şişko adama sinir oldum nası kıro yaaa bide doktormuşmafya babası sanki
kizlar hurma burda hollanda marketlerinde bile oluyor
ben bugun yine 2 paket aldim
doktor süt oluşumunda enn önemli faktör su dedi.bol bol su iç.bunun yanında rezene çayı(abartmadan) marul,yeşillik de şimdi aklıma gelen duyduğum şeyler.ama en önemli faktör suymuş
birde çok düşünüp stres yapma.psikolojik durumda çok etkiliyor.rahat ol.
sen yinede rezeneyi 2 günde bir iç bence.abartma yanii.doğumdan sonrada içebilirsin rezene çayı gaz sancısına da iyi gelir.bebeğede sütünden geçer oda rahat eder.stres olmamaya calısıorum ama ıster ıstemezde aklımda suyu olabıldıgınce ıcmeye calısıorum ama daha cok reflum oldugu ıcın süt içiyorum su gibi(biliyorum suyun yerıni tutmuyo ama mide agrılarım yuzunden sütü abartı ıcıyorum )rezene cayını denemedım olmadı onu içim su son zamanalrda gunde 1 fıncan...:26:
ay ne iyi valla bızım burda ist bulundugum 4 markete sordum yok dedıler bıde kıpaya gıdım olmadı bakım orda varmı?
sen yinede rezeneyi 2 günde bir iç bence.abartma yanii.doğumdan sonrada içebilirsin rezene çayı gaz sancısına da iyi gelir.bebeğede sütünden geçer oda rahat eder.
canım kuruyemişçi ve aktarlarda bulursun bence stres yapma doğumdan önce etkisi olur mu bilmiyorum yalnız hurma şimdi çok yeme doğumu kolaylaştırdığından sancın kasılman falan olabilir ben günde 1 tane yiyom son haftalarda çok yicem
ben kaçıyorum eşim geldi sabah görüşürüz
arkadaşımmm yaa çok üzgünümm gününde yokssa haber ver gönderiyim ben sana sen yorma kendini sen nerdeydin bu arada
vardı canım günde allahtan kalbim temizmiş:))izmirdeyim ben...
inşallah canım amin hepimizin :97:
kızlar merhaba. Ben mart anneleri grubundaydım ama sata göre 30, ultrasona göre 31 haftalığım, anlıcağınız şubat anneliğine geçiş yaptım:))) Ateş ölçeri ben braun aldım
Braun Thermoscan Ateş Ölçer 4520 - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
1-2 denedim evde gayet iyi ve 1-2saniyede hemen ölçüyor.almadan önce çok fazla yorum okudum memnun olmayan pekazdı,tek dezavantajı sanırım fiyatı.
cnm yarın doğum öncesi izne ayrılıcam kısmetse...sen napıcaksın,çalışcan mı 5 hafta daha?burcucum ben otokoltuğu&anakucağı alcaktım ilk 6 ay kullanılamıyomuş bide yatar pozisyonda olması gerekiyomuş bebeğin bi arkadaşımız vercek o anadizi dediğinden onlar çok memnunlarmış otomobildede kullanılbiliyomuş
ben buhar mak almıcam yengem almıştı hiç kullanmadı alma dedi banada benim evde kaloriferli ama ben bardağa su koyup peteğin üzerine koycam (yurtta ööle yapıyoduk)
gülcancım sen izne mi ayrıldın canım?
sanırım ben de anadizi alıcam ya,o ilk 6 ay kullanılamıyo ln muhabbetini ben de duymuştum.
teşekkür ederim cnm
kızlar bi de hastane için valiz hazırlığı topicinde de sormuştum ama cvp gelmedi,
sizce hastaneye alt açma götürmemiz gerekiyor mu?
ben şu tek kullanımlık olanlar var ya hani canbebenin dalinin fln var sanırım,onlardan 2 tane atayım valize diyorum tabi eğer lazım olacaksa?:44:
gözün aydın cnm maşallah prensesine:) biz de yarın görüşücez inş..biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.
valla ben herşeyi yiyorum abartmadan...haklısın valla yasese hem hamileyiz hem yiyemiyoz öff sanki bebegimi besleyemiyomusum gibime geliyor bazen sinirleniyorum dr meyveyi bile günde 1 tane ye diyo ya .(
ohhh sedacım ne güzel gezmişin valla afiyet olsun arada kaçamak iidir metehana yarasın
yaa ben karar veremedim tek kullanımlık kilot mu alsam yoksa kilot şeklinde hastabezi mi alsam yoksammm 2sinide mi alsam???? :97:
slm kızlar 2 gündür yoktum geçmişi okuyamadım
nasılsınız bebişler ne yapıyorlar sıkıntı yoktur inşllhhh
hasta bezini konuşmuşssunuz benm tüp bebek yhaaa transferde kullandım valla çok rahatlık oldu
valize de koydum olurda kanama çok olursa ped yetişmiyormuş en iyisi bez kilot şeklinde zaten onu taktıkmııı sımsıkı ohhhhhhhh sağımız solumuz kirlenmez bence çantanıza koyun
ben aldım o kilotlardan acayip rahat geçenlerde kullandım...fatma bişey sorucam canım tecrubeli annemiz olarak sen sezeryan oldun ilk doğumda galiba yukarıdadas yazmışsın iç çamasırının lastiği dikiş yerine gelirse rahat edemessiniz diye ben birtek kilot almadım onuda hamile kilotlarından aLAyım diyorum belleri uzun dikiş yerinde bişey olmuyor diye kullanımı rahat olurmuki acaba:))
ben de ben de,kendimi sürekli buzdolabının başında meyvelerin yanında buluyorumçok sık acıkmaya başladım bu aralar
fırsat bu fırsat değerlendir cnm,kendini naza çek,açık açık söyle ilgi istediğini,şimdi ilgilenmiycek de ne zaman ilgilenecek,senin buna en çok ihtiyacın olduğu dönem...bence tabiohh nurcum ne güzel gezmişsin ben de daha başlamdım kapı süsüne kolay gelsin sana
yaaa kızlar size kocamı şikayet edeyim biraz :113: biz hiç beraber dışarı çıkmıyoz kızımın ihtiyaçlarını bile teker teker ben aldım alışverişe bile çıkmadık yani bi gittiğimiz kayınvalidemler bişi de söyleyemiyom ona işi çok yoğun 8de geliyo artı doktorası var ammmaaa bende ilgi istiyom biraz
aynen yaabel ve sırt ağrısından ölücem,pcnin başında bile çok oturamıyorum..ama yalancı sancı olabilrmiş bunlar...biraz baktım da ben de...Merhaha :)
Yarın kontrolümüz var. Umarım her şey yolundadır, zira bir kaç gündür belimin iki yanında sancılar dolanıyor. Normal dogum sancısı mıdır bilemiyorum.
benim de çok kaşınıyo yaa,büyüyomu acep die düşünüyorum...ayy sormaaa o benim rüyalarıma bile giriyooo..yok hiç ellemiyorum valla.şimdi şimdi kaşınıyo benim göğüsler yaaa üstü kaşınıyoo ellemeyeyim diyorum ama öyle tatlı kaşınıyoki
süt reflüye iimi geliomuş cnm?stres olmamaya calısıorum ama ıster ıstemezde aklımda suyu olabıldıgınce ıcmeye calısıorum ama daha cok reflum oldugu ıcın süt içiyorum su gibi(biliyorum suyun yerıni tutmuyo ama mide agrılarım yuzunden sütü abartı ıcıyorum )rezene cayını denemedım olmadı onu içim su son zamanalrda gunde 1 fıncan...:26:
kızlar biz geldik yineeeeeeee
yattık ama uyuyamadık hem midem hem belimm bu gece uzun olacak galiba...
uyuyamayınca kalktım öfleyip puflayıp duruyorum canım kocam yarın işe gidicek bari o rahat rahat uyusun...ayy ben çok seviyorum ya kocamı
buarada hurmayı kuruyemişcilerde ve aktarlarda rahatlıkla bulabilirsiniz....
bir de kuru üzümde süt yapıyormuş arkadaşlarr bir manisalı olarak bol bol yemenizi tavsiye ediyorum
ozaman bı ara kuru yemıscılere bakayım ımkanım olursa ya ben cok agırlastım vucudumda cok su topladı ayak bıleklerım ozellıkle sızın nasıl hamılelık sizdede odem olustumu kızlar..
ozaman bı ara kuru yemıscılere bakayım ımkanım olursa ya ben cok agırlastım vucudumda cok su topladı ayak bıleklerım ozellıkle sızın nasıl hamılelık sizdede odem olustumu kızlar..
kızlar biz geldik yineeeeeeee
yattık ama uyuyamadık hem midem hem belimm bu gece uzun olacak galiba...
uyuyamayınca kalktım öfleyip puflayıp duruyorum canım kocam yarın işe gidicek bari o rahat rahat uyusun...ayy ben çok seviyorum ya kocamı
buarada hurmayı kuruyemişcilerde ve aktarlarda rahatlıkla bulabilirsiniz....
bir de kuru üzümde süt yapıyormuş arkadaşlarr bir manisalı olarak bol bol yemenizi tavsiye ediyorum
çok şükür şimdiye kadar hiç biryerim şişmedi.ne ellerim ne ayaklarım.şu ana kadar hep hareketlşydim yürüdüm hep artık yavaş yavaş oturur pozisyonda duruyorum çünkü yoruluyorum zorlanıyorum bakalım bundan sonra ne olacak
yaa ben taaaaa ilk aylarda siyah kuru üzüm almıştım hala buzdolabında duruyo.bişi olmıuşmudurkiyiyemedim yaaa
bende bişey yok daha şükür..ödem falan olmadı,cnm tuzlu yememeye çalış ve booool su iç bence,ii gelecektir...
olmamıştır canım hele ki buzdolabındaysa...
evet cnm bir manisalı gelin olarak ben de duydumkuru üzüm çok süt yapıomuş,heee bi de kuru dut...
gülcancım çook güzelll bunlarr pek süslüüüü
ya kızlarr benim karrnımm çokkasılıyor.böyle kaskatı oluyorrr birazda sık gibi sankii.ama başka bişi yok
önemlimiki niye kasılırkii bak yine olduu patlayacak gibi oluyor sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?