2011 Şubat Anneleri

doktor süt oluşumunda enn önemli faktör su dedi.bol bol su iç.bunun yanında rezene çayı(abartmadan) marul,yeşillik de şimdi aklıma gelen duyduğum şeyler.ama en önemli faktör suymuş

birde çok düşünüp stres yapma.psikolojik durumda çok etkiliyor.rahat ol.

kizlar hurma burda hollanda marketlerinde bile oluyor
ben bugun yine 2 paket aldim

hayret bişikii burdada heryerde yokk.ramazanda elini sallasan hurmaya çarpar şimdi de nadir yerlerde var.ben geçen kipada gördüm epeyde pahalıydı ama rengi mengi bi tuhaf geldi bana hiç cezbetmedi almadım.

stres olmamaya calısıorum ama ıster ıstemezde aklımda suyu olabıldıgınce ıcmeye calısıorum ama daha cok reflum oldugu ıcın süt içiyorum su gibi(biliyorum suyun yerıni tutmuyo ama mide agrılarım yuzunden sütü abartı ıcıyorum )rezene cayını denemedım olmadı onu içim su son zamanalrda gunde 1 fıncan...:26:

sen yinede rezeneyi 2 günde bir iç bence.abartma yanii.doğumdan sonrada içebilirsin rezene çayı gaz sancısına da iyi gelir.bebeğede sütünden geçer oda rahat eder.

ay ne iyi valla bızım burda ist bulundugum 4 markete sordum yok dedıler bıde kıpaya gıdım olmadı bakım orda varmı?

canım kuruyemişçi ve aktarlarda bulursun bence stres yapma doğumdan önce etkisi olur mu bilmiyorum yalnız hurma şimdi çok yeme doğumu kolaylaştırdığından sancın kasılman falan olabilir ben günde 1 tane yiyom son haftalarda çok yicem

ben kaçıyorum eşim geldi sabah görüşürüz

Son düzenleme:
sen yinede rezeneyi 2 günde bir iç bence.abartma yanii.doğumdan sonrada içebilirsin rezene çayı gaz sancısına da iyi gelir.bebeğede sütünden geçer oda rahat eder.

hımm tamam ole yapayım ozaman demek gaz sancısınada ıyı gelıo sevındım saol cnm bılgı ıcın..

ozaman bı ara kuru yemıscılere bakayım ımkanım olursa ya ben cok agırlastım vucudumda cok su topladı ayak bıleklerım ozellıkle sızın nasıl hamılelık sizdede odem olustumu kızlar..

kızlar biz geldik yineeeeeeee
yattık ama uyuyamadık hem midem hem belimm bu gece uzun olacak galiba...
uyuyamayınca kalktım öfleyip puflayıp duruyorum canım kocam yarın işe gidicek bari o rahat rahat uyusun...ayy ben çok seviyorum ya kocamı
buarada hurmayı kuruyemişcilerde ve aktarlarda rahatlıkla bulabilirsiniz....
bir de kuru üzümde süt yapıyormuş arkadaşlarr bir manisalı olarak bol bol yemenizi tavsiye ediyorum

ohhhh bee sonunda bitirebildim geçmişi,ne kadar çok yazmışsınız öyle...kızlar bugün günden nasıl eve geldiğimi bilmiyorum,bir anda bir ter boşaldı,bir sıkıntı bastı bana ölüyorum sandım,aynı geçenlerde olduğum gibi iki göğsümün ortasında ve biraz altında bir yanma ki sormayın,aynı hizada sırtımda da biri bıçak saplamış gibi bir acı...çok fenaydı..gaviscon die şurup gibi bişey vermişti geçen gün dr..onu içtim 1 saat sonra geçti gibi oldu,2 saat rahat ettim sonra tekrar başladı,acaba dedim sancımı bu,çünkü ağrı belime de vurmaya başaladı,bütün akşam koridorda geçirdim,çok kötüydü ama şükür şimdi geçti...yarın kontrolümüz var,inş. bebişimi görcem,bu sancı nasıl bişey oluyo sorcam dr'a?

evet cnm biraz pahalıymış...

cnm yarın doğum öncesi izne ayrılıcam kısmetse...sen napıcaksın,çalışcan mı 5 hafta daha?

ben hiç lazım olacağını zannetmiyorum,almak lazımmıki?

biraz önce doktordan geldikk beril maşallah maşallahh 2300 kg olmuş. 47 cm olmuş.ters dönmüş artık suyumuzda iyiymiş.nst de hafif sancılar gözüktü doktor çok ayakta kalma dedi.
gözün aydın cnm maşallah prensesine:) biz de yarın görüşücez inş..

haklısın valla yasese hem hamileyiz hem yiyemiyoz öff sanki bebegimi besleyemiyomusum gibime geliyor bazen sinirleniyorum dr meyveyi bile günde 1 tane ye diyo ya .(
valla ben herşeyi yiyorum abartmadan...

ohhh sedacım ne güzel gezmişin valla afiyet olsun arada kaçamak iidir metehana yarasın

yaa ben karar veremedim tek kullanımlık kilot mu alsam yoksa kilot şeklinde hastabezi mi alsam yoksammm 2sinide mi alsam???? :97:

ya ben o kilot şeklindeki hasta bezlerinden bulamadım,bebek bezi gibi cırt cırt yapışkanlı olanlar varmış,onlardan mı acaba sizin dediğiniz,yoksa külot gibi giyiliyomu?

ben aldım o kilotlardan acayip rahat geçenlerde kullandım...

çok sık acıkmaya başladım bu aralar
ben de ben de,kendimi sürekli buzdolabının başında meyvelerin yanında buluyorum

fırsat bu fırsat değerlendir cnm,kendini naza çek,açık açık söyle ilgi istediğini,şimdi ilgilenmiycek de ne zaman ilgilenecek,senin buna en çok ihtiyacın olduğu dönem...bence tabi

Merhaha :)

Yarın kontrolümüz var. Umarım her şey yolundadır, zira bir kaç gündür belimin iki yanında sancılar dolanıyor. Normal dogum sancısı mıdır bilemiyorum.
aynen yaabel ve sırt ağrısından ölücem,pcnin başında bile çok oturamıyorum..ama yalancı sancı olabilrmiş bunlar...biraz baktım da ben de...

ayy sormaaa o benim rüyalarıma bile giriyooo..yok hiç ellemiyorum valla.şimdi şimdi kaşınıyo benim göğüsler yaaa üstü kaşınıyoo ellemeyeyim diyorum ama öyle tatlı kaşınıyoki
benim de çok kaşınıyo yaa,büyüyomu acep die düşünüyorum...

süt reflüye iimi geliomuş cnm?

evet cnm bir manisalı gelin olarak ben de duydum kuru üzüm çok süt yapıomuş,heee bi de kuru dut...

ozaman bı ara kuru yemıscılere bakayım ımkanım olursa ya ben cok agırlastım vucudumda cok su topladı ayak bıleklerım ozellıkle sızın nasıl hamılelık sizdede odem olustumu kızlar..

bende bişey yok daha şükür..ödem falan olmadı,cnm tuzlu yememeye çalış ve booool su iç bence,ii gelecektir...

çok şükür şimdiye kadar hiç biryerim şişmedi.ne ellerim ne ayaklarım.şu ana kadar hep hareketlşydim yürüdüm hep artık yavaş yavaş oturur pozisyonda duruyorum çünkü yoruluyorum zorlanıyorum bakalım bundan sonra ne olacak

yaa ben taaaaa ilk aylarda siyah kuru üzüm almıştım hala buzdolabında duruyo.bişi olmıuşmudurki yiyemedim yaaa

olmamıştır canım hele ki buzdolabındaysa...

bende bişey yok daha şükür..ödem falan olmadı,cnm tuzlu yememeye çalış ve booool su iç bence,ii gelecektir...

evet evet tuz çok önemli ben zaten tuzlu yiyen biri diildim ama şimdi nerdeyse hiç yemiyorum yani aramıyorum zaten.

olmamıştır canım hele ki buzdolabındaysa...

aarada bir iki tane atayım bari ağzıma.ama onun çekirdekleri beni çok fena yapıyo yaa normal üzümde bile çekirdekli üzüm yiyemem.hallbuki önemli olan çekirdeği

ayy yazık yaa oğluşum eskisi kadar belirgin tepikler atamıyo sanırım yeri daraldı.böyle sürtünüyo sanki hareketleri öyle.büyüdümü acaba

evet cnm bir manisalı gelin olarak ben de duydum kuru üzüm çok süt yapıomuş,heee bi de kuru dut...

canım ben netten arastırmısdım benım ılk aylardan berı reflu kotu ama bu ay ıcene kotu nezaaman sut ıcsem sıp dıe kesıo ama soguk sut olcak yavas yavas ıcıcen ben cok faydaısnı gordum.Incır sut yaparmı acaba bugun hurma bulamayınca onu aldım yarında kuru uzum alım barı yakındakı marketten anca oraya yuruyom sonra hemen yoruluom..

gülcancım çook güzelll bunlarr pek süslüüüü

ya kızlarr benim karrnımm çokkasılıyor.böyle kaskatı oluyorrr birazda sık gibi sankii.ama başka bişi yok

önemlimiki niye kasılırkii bak yine olduu patlayacak gibi oluyor sankii

pek severim süslü şeyleri napiim
cnm benim de oluyo kafaya takmayın yaa öyle herşeyi,olacak bunlar gayet normal bence...son haftalara yaklaşıoruz,yerleri daralıo,geriniyolar mı napıolasa arttık içerde...bu arada bebeğin günlüğünü paylaşmışsın ya,eşimle birlikte okuduk öldük gülmekten,nerden buluyon böyle şeyleri bilmiyom ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…