pek severim süslü şeyleri napiim
cnm benim de oluyo kafaya takmayın yaa öyle herşeyi,olacak bunlar gayet normal bence...son haftalara yaklaşıoruz,yerleri daralıo,geriniyolar mı napıolasa arttık içerde...bu arada bebeğin günlüğünü paylaşmışsın ya,eşimle birlikte okuduk öldük gülmekten,nerden buluyon böyle şeyleri bilmiyom ki
çok guzelmiş cnm ii gunlerde kullan bayıldım.
gülcancım çook güzelll bunlarr pek süslüüüü
ya kızlarr benim karrnımm çokkasılıyor.böyle kaskatı oluyorrr birazda sık gibi sankii.ama başka bişi yok
önemlimiki niye kasılırkii bak yine olduu patlayacak gibi oluyor sankii
gülcancım çook güzelll bunlarr pek süslüüüü
ya kızlarr benim karrnımm çokkasılıyor.böyle kaskatı oluyorrr birazda sık gibi sankii.ama başka bişi yok
önemlimiki niye kasılırkii bak yine olduu patlayacak gibi oluyor sankii
teşekkürler cnm daha güzelleri sizin olsun..
gece gece efkarlandimm
amin cnm bende daha almadim henuz alsammi dogumdan sonramı alsam karar veremedim kaça aldın sorması ayıp..
kızlaaarrrrr hepiniz bebeğinizin kime benzediğini merak ediyorsunuz değilmii?
işte burdann bu sorunun cevabını bulabilirsiniz
buyrunn
Bebek nasıl görünecek
İyi geceler kızlar ben ufaktan yatim uykumuz gelmişken hazır :80: sizede şimdiden iyi uykular ...
yaaaa var yaaa sen çok fenasın kızhayır benim bebişim böyle olamazz:18:
gülcan sepetin çok kokoşmuşş güle güle kullanın...ya ben sepetimi hani şu puset şeklinde olanlar var ya hasırdan onlardan istiyorum ama büyük boyundan bulamadım:26:acaba orta boyundan alsam olmaz mı ki...
ben saman pazarında çıkrıkçılar yokuşunda bir şekerciye sormuştum 70 tane şeker mıknatıslı birde puset şeklinde bebek şekeri sepeti bana 120 liramı demişti öyle bişidi.orda vardı puset şeklinde sepet
kızlaaarrrrr hepiniz bebeğinizin kime benzediğini merak ediyorsunuz değilmii?
işte burdann bu sorunun cevabını bulabilirsiniz
buyrunn
Bebek nasıl görünecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?