2011 Şubat Anneleri

valla sorma yaa iyice pimpirik olduk
beğenmenize sevindim.hep düşün düşün nereye kadar arada birazda gülelim dimi

benımde arada oluyo cnm ozellkle ck ayakta oldugunda ozaman hemen yag suruorum karnıma masaj yapıtorum sonrada yatıorum..gecıo gergınlık

ara ara benimde oluyor ama belli periyotlarda olmadığı müddetçe normal demişti benim doktorum...

pööfff uykum var ama uyamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve tvde bişi yokk :84:elişi yapmak istemiyorummm

gece gece efkarlandimm

hayırdır cnm?niekine?

amin cnm bende daha almadim henuz alsammi dogumdan sonramı alsam karar veremedim kaça aldın sorması ayıp..

bence sonraya bırakma sonra bebekle çıkıp nasıl alcan? şimdiden al,aklında duracağına evinde dursun derim ben....sepet 25tl,yastık 20 tl cnm,şekerlerimi de sipariş verdim onları şubatta alıcam,şekerlerim de seğetin üstündeki bebekten olacak...

İyi geceler kızlar ben ufaktan yatim uykumuz gelmişken hazır :80: sizede şimdiden iyi uykular ...

gülcan sepetin çok kokoşmuşş güle güle kullanın...ya ben sepetimi hani şu puset şeklinde olanlar var ya hasırdan onlardan istiyorum ama büyük boyundan bulamadım:26:acaba orta boyundan alsam olmaz mı ki...

gülcan sepetin çok kokoşmuşş güle güle kullanın...ya ben sepetimi hani şu puset şeklinde olanlar var ya hasırdan onlardan istiyorum ama büyük boyundan bulamadım:26:acaba orta boyundan alsam olmaz mı ki...

ben saman pazarında çıkrıkçılar yokuşunda bir şekerciye sormuştum 70 tane şeker mıknatıslı birde puset şeklinde bebek şekeri sepeti bana 120 liramı demişti öyle bişidi.orda vardı puset şeklinde sepet

bende suluhanda baktım bikaç yere orta boy var büyük yokkktu....pazartesi beşiğimiizi almaya gidince bi daha bakayım olmazsa...

ImageShack Album - 2 images

kızlarr şeker sepetim ve takı yastığım nasıl sizce?

cnm çok güzel bunlar

kızlaaarrrrr hepiniz bebeğinizin kime benzediğini merak ediyorsunuz değilmii?

işte burdann bu sorunun cevabını bulabilirsiniz

buyrunn

Bebek nasıl görünecek

ayyy seda öyle güzel bi bebek çıktı ki böyle mavi gözlü falan ay inş kız.bak renkli gözlü olursa (babası gibi) yazarım sana burdan yalnız sesliymiş aklım çıkıyodu az daha gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…