yok ya büyüyecek diye bişey yok
benim ilk doğumumdada büyümemişti bundada minnacık
ilkinde sütüm olmamıştı inşallah bunda olur
çok ağrıyorlar ama bu sıralar minnaklarr
keçiboynuzu pekmezi içmekmi ögggggg tadı bana hoş gelmiyor
kızlarr hadi ben yatıyorum artık malum sabah 7 de kalkıp iş başı yapcam
iyi geceler hepinize
mucakkkkk
kızlar olayı anlayamadım nie içiyoz keçiboynuzu pekmezini...söyleyin size zahmette bende içem
bende de koca memiş oldu ama bakalım sütlü olacaklar mı:92:evet bide o var inşallah hepimiz bol sütü olur koca memişlerle gezeriz
kızlarr hadi ben yatıyorum artık malum sabah 7 de kalkıp iş başı yapcam
iyi geceler hepinize
mucakkkkk
benimde çok ağrıyo yaaa.ama ben bugün ankamall da biraz fazla yürümüşüm.yatmayıncada geçmiyo valla.eve geldimmi ağrılarım gidiveriyo benim psikolojik olarak rahatlıyorum galiba
bugün cok gezdin galiba ondandır canım artık bizim evde oturma zamanımız geldi :=))
sanırım çok yürüdüm ama eve geldiğimde geçerdi normalde ama gubünn geçmiyoo o kadar rahatsız edici bi ağrı ki otururken bile ağrıyo uzanıyom yine ağrıyo...
kızlar ben yatıyorum artık btn gn tansiyonum çok düşüktü:S hala toplanamadım
hepinize iyi geceler,deliksiz uykular:)
sanırım çok yürüdüm ama eve geldiğimde geçerdi normalde ama gubünn geçmiyoo o kadar rahatsız edici bi ağrı ki otururken bile ağrıyo uzanıyom yine ağrıyo...
ya kızlar goğüslerden bahsetmıssınız de benım göğsümün ucu bıle yokkkk ıcım ıcımı yıyo emzıremezsem dıe bı onerınız varmı :26:
iyi geceler kızlar nasılsınız bugun.Kızlar sıze bısı sorucam benım dogumada 7 hafta cıvarı var normal dogumn olur yada sezeryan hemen sutum gelmezse napıcam bılmıyorum:18:.Sutun gelmesi için ne yemeli yada napılmalı bı bılgınız varmı? buarada cok guzel bı konu acılmıs benımde gogus ucum yok ıns emzırken yara olmaz gercı lansinoh gogus kremini aldım kk bayanların tavsıyesı uzerıne ıyı mı kotumu bılmıyorum..:26:
canım lansinohu şimdi sürme uyarmak erken doğumu tetikliyo doğumdan sonra sürersin
süt için de bol bol su için diyolar uyku bide hurma süt yapıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?