2011 Şubat Anneleri

yok ya büyüyecek diye bişey yok
benim ilk doğumumdada büyümemişti bundada minnacık
ilkinde sütüm olmamıştı inşallah bunda olur
çok ağrıyorlar ama bu sıralar minnaklarr

evet bide o var inşallah hepimiz bol sütü olur koca memişlerle gezeriz

pöfff valla ben çok hayal kırıklığına uğradımm yaaa.popomda biraz büyür diyodum ama yok oda aynıı koca bir göbek var bende anca aman ya süt olsun da başka bişi istemiyorum

Büyümenin sütle ilgisi var mı bilmiyorum ama benim oglumda da çok fena büyüdüler ve maşallah sütüm çok oldu. Şimdi de çok büyükler.

annemin bol sütü olmuş kendi minnacıkmış ama biz patlıcakmışız nerdeyse hamileliğim annem gibi acaba süt konusunda da anneye çekiyomuyuz kızlar?

kızlar ben yatıyorum artık btn gn tansiyonum çok düşüktü:S hala toplanamadım
hepinize iyi geceler,deliksiz uykular:)

benimde çok ağrıyo yaaa.ama ben bugün ankamall da biraz fazla yürümüşüm.yatmayıncada geçmiyo valla.eve geldimmi ağrılarım gidiveriyo benim psikolojik olarak rahatlıyorum galiba

bugün cok gezdin galiba ondandır canım artık bizim evde oturma zamanımız geldi :=))

sanırım çok yürüdüm ama eve geldiğimde geçerdi normalde ama gubünn geçmiyoo o kadar rahatsız edici bi ağrı ki otururken bile ağrıyo uzanıyom yine ağrıyo...

ya kızlar goğüslerden bahsetmıssınız de benım göğsümün ucu bıle yokkkk ıcım ıcımı yıyo emzıremezsem dıe bı onerınız varmı :26:

kızlar ben yatıyorum artık btn gn tansiyonum çok düşüktü:S hala toplanamadım
hepinize iyi geceler,deliksiz uykular:)

ii geceler canım :80:

sanırım çok yürüdüm ama eve geldiğimde geçerdi normalde ama gubünn geçmiyoo o kadar rahatsız edici bi ağrı ki otururken bile ağrıyo uzanıyom yine ağrıyo...

söyle kocana ovsun güZelim olmadı duş al bi

ayyyy kızlar yaaa canlı paradaki şişko adama sinir oldum nası kıro yaaa bide doktormuş mafya babası sanki

kızlarrr yarın bimde hava nemlendiricisi var 35 liraa

bimede a101 e de baktım ama öyle pek bebekle alakalı bişi göremedim

ya kızlar goğüslerden bahsetmıssınız de benım göğsümün ucu bıle yokkkk ıcım ıcımı yıyo emzıremezsem dıe bı onerınız varmı :26:

canım aventin göğüs uçları satılıyo bi süre göğsünün ucuna onu koyarsın onunla emzirirsin sonra zaten çıkıyo göğüs uçları merak etme

iyi geceler kızlar nasılsınız bugun.Kızlar sıze bısı sorucam benım dogumada 7 hafta cıvarı var normal dogumn olur yada sezeryan hemen sutum gelmezse napıcam bılmıyorum:18:.Sutun gelmesi için ne yemeli yada napılmalı bı bılgınız varmı? buarada cok guzel bı konu acılmıs benımde gogus ucum yok ıns emzırken yara olmaz gercı lansinoh gogus kremini aldım kk bayanların tavsıyesı uzerıne ıyı mı kotumu bılmıyorum..:26:

canım lansinohu şimdi sürme uyarmak erken doğumu tetikliyo doğumdan sonra sürersin
süt için de bol bol su için diyolar uyku bide hurma süt yapıyomuş

canım lansinohu şimdi sürme uyarmak erken doğumu tetikliyo doğumdan sonra sürersin
süt için de bol bol su için diyolar uyku bide hurma süt yapıyomuş

saol cnm buarada bu hurma ramazanlarda yedıgımız kuru hurmamı yoksa meyve olan hurmamı cunku ben kuru hurmaysa hıc bır markette su sıralar bulamıorumda :2:

kizlar hurma burda hollanda marketlerinde bile oluyor
ben bugun yine 2 paket aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…