2011 Şubat Anneleri

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 | okundu
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 |
| SuRMeLi | 1 |
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 |
| burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |

günaydin kizlar

ben daha iyilesemedimmm

canım aventin göğüs uçları satılıyo bi süre göğsünün ucuna onu koyarsın onunla emzirirsin sonra zaten çıkıyo göğüs uçları merak etme

gercekten cıkarmı kı yaa.. nasıl bu bahsettıgın gogus ucları bıberon memesı gıbı olanlardan mı sımdıden alıp cantama koysam mı saol canım..

bende aldım canım o kremden de gercı tek sutum olsun emzırebıleyımde yarasınada razıyım ınan..

gecmıs olsun canım yaa bı toparlanamadı kaancık.. Rabbım acıl sıfa versın..
bısey sorcam burcu.. kaan emmısmıydı senı anne sutu alamayan bebekler dırencsız olur cabuk hastalanır derler ılgısı varmı acaba etrafımda var cunku de.

gunaydın kızlar

günaydın kızlar.eşimle birlikte kahvaltı yaptık.okula gönderdim.koşa koşa buraya geldim.

gunaydın kızlarrrrrr.. bebısler nasıl sızler nasılsınız..

sürmelı bu yasın okuma konusu nedır yaa bı kac gun gırememıstım sanırım o gunlerde oldu.. kım ne ıcın okuyo.. Allah kabul etsın bu arada.

sürmelı bu yasın okuma konusu nedır yaa bı kac gun gırememıstım sanırım o gunlerde oldu.. kım ne ıcın okuyo.. Allah kabul etsın bu arada.

Dogumumuzda Allah yardim etsin kolay dogum yapalim diye canim

gunaydın canım maalesef hamılıkte ıyılesme surecı cok uzuyor
dınlenmekten baska yapacak bıseyde yok

yatmaktan SIKILDIM ama bennn

günaydın kızlar kayınvalideciğim geldi:))
çayı koydum da o sırada size bi günaydın diyim dedim.öpüldünüz hepiniz ben yine girmeye çalışırım

kızlar 21 aralık 2010 da saat 08:45 de oğlum yiğit dünyaya geldi
erken doğum 34. haftada
acilen sezeryana alındım
akşam üzeri kanamam oldu aşırı derecede hastane gittiğimde de süprizle karşılaştım hemen ameliyata alındım bebeğim dünyaya geldi hala şoktayım

aa bende hala şoktayım nasıl oldu ayy canım bebişin nasıl durumunuz nasıl

günaydın hanımlar nasılsınızz ben çok acayip bi durumdayım biri bişey desin dudakları büzüp saatlerce ağlıyorum dün kardeşime kızdım sabah akşama kadar gözümden yaş dinmedii akşamda eşime eşofmanını giyin üşüğtme oda duş alıcam yemekten sonra bende giyin işte hasta olucan dedim oda içinden hayret bişi dedi duydum tabiii açtım muslukları bi yandan yemek yiyorum bi yandan ağlıyorum ayyy ne oldu banaaa

BURCUUU KAĞANCIĞA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN atlatamadı bi türlükuzucuk o hastanedekileride ne desem bilemedim insanların canlarını acıtınca zevk alıyorlar galiba banada çok yapıyolar bi tüp kan için delik deşik yapıyolar kollarımı öldüresim geliyorr

aaaaaaaaaaaaaa yaaaaa gözün aydınnn erkenci miniğimiz nasıl sen nasılsınnn allah analı babalı büyütsün şok oldumm iyisinizdir umarım yiğitcik nasıl

gozunuz aydınmı denır ne denır bılmıyorum ama hayırlısı boylemıymıs saglıgınız nasıl?

2070 kg 45 cm doğdu minnacık bir lokmaacık ama dünyanın en güzel bebeği o kadar şirinki sürekli bıkmadan usanmadan onu izliyorum
biliyorsunuz benim hiçbir pronüblemim yoktu herşey süper gidiyordu bebğin gelişimi çok iyiydi benim erken doğum riskim yoktu
1 hafta önceki nst süperdiş hiç sancı çıkmamıştı
am görüldüğü gibi kaderden öteye geçiülmiyor ve allahıbn dediği oluyor ani bir tansiyon yükselmesiyle eş bebğin önü
ne geçmiş ve parçalanmaya başlanmış saniyler içinde oldu hiçbirşeyim yoktu ne sancım ne ağrım iş bile yaptım eve gelince kanepğeye uzandım ve bir ıslaklı bir baktım aşırı bir kanama ve sonuç doğum 2. şubat annelirnden oldum busemi yalnız bırakmadım kader arkadaşı olduk allahım ebnim oğlumada gbüç kuvver tversin dua edin lkızlar hepinizin dualarına çok ihtiyacım var görüşmek üzre

aaayyyy şok şok şok !!!!!!!
hayırlı olsun canım yaa nası bi problem yok ya evdemisin şimdi?
yiğit paşaya da hoşgeldin diyelim
2.de sen oldun sıra 3.de

bu arada günaydın herkese :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…