2011 Şubat Anneleri

ayyy canımmm gözlerime inanamadım ikinizinde iyi olmasına sevindim

,nesli81,nurberra,gulisko1980,esraa47,nur_45,cicekcicek,sevim_li,asya_deniz,karamel06+,imp,merveesk,cutie,

kızlaaaaaaaaar duyduk duymadık demeyin moonson arkadaşımızın bebişi YİĞİT geldi

bi oğluşumuzzzz daha olduu hayırlı olsunn allahım sağlıklı sıhatli uzun ömür versin inş

kızlar günaydın doğum haberini görünce selam vermeyide unuttum bu arada biz gözdeyle bizim kızlar aceleci derken paşalarımız pek bi hızlı çıktı

topiğimizin oğlanları pek aceleciii çıktı yaa...oğlu olanlar dikkat vallaaa...inş bebeklerimiz zamanında gelirlerr...

günaydın arkadaşlar...ya moonson un haberini okuyunca günaydın falan demeyi unuttumm....nasılsınız?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben siteye ne için girdim ne haberi aldım allahım
moonson canım ne diyceğimi bilemiyorum gözün aydın

moonsun üzme kendini canım şükret bak doktorun da demiş hem ne güzel sağlıklı ki evdesiniz sütün de gelir canım bi ömür sen bakcan oğluna hiç bakamıyorum falan deme en ii sen bakarsın ona dinlenip toparla kendini hemencecik ayyy ne güzel sağlıkla kollarında ya bebeğin kilo hemen alıp toparlar sen de resimlerini koyarsın yakışıklı yiğitimizin

ocak ayının doğan aceleci miniklerin çoğunu ve başınıda kızlar çekiyor bizimde oğlanlar başı çekiyor 3. sıra kimin acaba :18:

cnm diğer topikte de yazdım ama tekrar yazayım. ikinizin de ii olmasına çook sevindim.hele böyle erken gelip de oğluşunun küvezde bile kalmamasına ayrı sevindim Allah ikinizi de nazardan korusun.sağlıkla büyüt bebeğini.. buarada bnm de yüreğime su serptin.erken doğum riskim var.2 hafta daha dayansam bnm kızım da belki senin paşa gibi güçlü olur.Allahın takdiri tabi.tekrar tebrikler cnm.yaşı uzun olsun...

Günaydınn kızlarr aman allahımm gördüklerimie inanamıyormm bu oğlanlar kızlardan aceleci cıktı haaa ama sükürr ikiside sağlıklı kucagına almış bebişini darısı bizee diyim kızlaerrr

günaydın herse bende haberi okyunca şoka girdim

çok şükür ya herşey ii Allaha şükür
ayyy bu oğlanlar çok fena çıktılar bnm yaramazımda içerde gayet hareketli bide kasıyo arada beni paşalar erkenci buyıl hazır olmakta yarar varr :)

ayyy canım çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün,şansı kaderi çok güzel olsun.

maşallah size:))

evet canım yaa benim de çanta hazır diil beşik daha almadık bisürü eksik var eşim hep daha var kız geliş sinyalleri vermiyo diodu hemen aradım bak arkadaşın da hiç sancısı erken riski yokmuş doğum yapmış dedim panikledim yaa hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inş sağlıklı olsunlar da

ayy hala şoklardayım ben bu hafta doğuruum diyodum öne geçtin canım:)) ama bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim emmeyide öğrencek annesi zamanla

benim cantam falanda hazır degil daha beşikte kurulmadı oda düzenlenmedi bende haftasonu hazır hale getireyim ne olur ne olmaz zaten sancım oluyor ara ara korkuyorum:26:

ayy ben 2 haftadır hazırım buseden sonra gözüm korktu valla

günaydın kızlar,

canım gözün aydın ve geçmiş olsun maşallah yiğit bebeğe neyseki küveze koymamışlar yanına vermişler ne güzel evinede gelmişsin yavaş yavaş sütünde gelmeye başlar canım moralini bozma sen ayyy çok sevindim ve şoktayım 3. kim olacak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…