2011 Şubat Anneleri

aaaa nasıl yaaa ayy şok oldum

canım dualarımız seninle yiğit paşayla küvozdemi yiğitcik sağlık durumu nasıl

hayırlısı olsun canım durumunuz şuan iyimi bebek emebilio mu küvözde mi tutuluyor

canım yigit nasıl peki küvezdemi suan inşallah ikinizde kısa zamanda iyileşirsiniz...

2. annemiz oldun canım güle güle büyüt bebegini aralık bebebegi oldu yigitcik :))

Yiğit'e hoşgeldin!
Sana dua ediyoruz hepimiz çok iyi ol tamam mı?

İyi haberlerinizi dört gözle bekliyoruz.

[
canım çok geçmiş olsun okuyun bari çocuğu nazar oldu sanırım

allahım inanamıyorum şoktayım yaaa.a........ maşallah sana da oğluna da senin sağlığın nasıl oğlun nasıl

durumunuzun ıyı olmasına cok sevınım Allah yıgıt bebge saglıklı sıhhatlı uzun bır omur versın

inanmıyorummm....ay canım geçmiş olsun yiğit bebekte aceleci çıktıı...gözünaydın Allah analı babalı büyütsün...bebişin durumu senn durumun iyidir inşş

ay canım inanamadım ya mesajını dönüp dönüp okudum....maşallah sağlıkla kucağına almışsın yiğit'ini...Rabbim bundan sonra hem sana hem minişine sağlık sıhhat güç kuvvet versin...dualarımız seninle canım...şuanda bi sıkıntınız yoktur inş...evinize ne zaman çıkıcaksınız belli mi....ay bi meleğimiz daha geldi dünyaya

canımmmm inanamıyorumayy şoktayım yaa tüylrtim diken diken oldu
tatlım Allahım siz bağışlasın onu gözün aydın moonsoon sağlıkla büyüsün yavrun inşallahhh

küvezde tutulmadı şükür hemn yanıma verildi ama maalesef çok küçük old. için memeyi tutamaıyor
benimde sütüm gelmedi zaten pompayla uğraşıyorumama gelmiyor çok üzülüyorum herşeye ağlıyorum
herşey oğlum için ona bakamadığı düşünüyorum çünkü
ne yapmam gerekir bilmiyorum sütüm bir gelse şimdilik devam sütü veriyoruz sürekli maalesef sütümle besleyemiyorum şimdi evdeyiz oğlıumla sürekli uyuore bebeğim bende sürekli onu izliyoru tabiki ağrılarım var birde onalr geçerse daha iyi bakabileceğim minik mucizewme ama dünayanın en güzel şeyiymiş anne olmak hele onu sağsağlim kollarınıza alığp o mis kokusunu içinize çekmek dokunmak ne muhteşem bir şeymiş onu fgördüğümde ağlamaya başaldım zaten bu benimmi şimdi dedim tam minik bir kuş yavrusu o kadar masum o kadar güzel hep nben ilgilenmek istiorum ama durumumdan dolayı ilgilenemedilkçe acayip üzülüp ağlıyorum sanki erken gelmesinde kendimi suçluyorum hiç dinlenmedim sürekli hareket hailndeydidim diye ama Allahın takdiri böylesi hayırlısıymış bizim için şüküğrlewr olsun oğlumada banada birşey olmadı şükürler olsun oğlumu bana bağışladsı dokror ytam zamanında gelmişsiniz dedi ikimiz içinde çok kötü sonuçlar olabilirmiş kesinlikel şanslı günündeymişsin fdedi bana belkide baklaseydin sabah gşderim diye çok kötü sonuçlar olurmuş ama hemen farkettim daha sonra detaylı anlatırım

masallahhh masallahh hosgeldın yıgıt bebek..
hayırlı olsun canım aynı zamanda da gecmıs olsun..
Rabbım saglıklı hayırlı ve uzun omurler versın kuzuna.
Dogumun nasıldı kendını toparlayabıldınmı epıdural mı oldun..

bısey dıkkatımı cektı busemınde gebelık cızelgesınde bır dılek tuttum ve sen gercek oldun yazıyodu garıp bı tesaduf :)

aralık annesı olupta bızı bırakmayın sakın..

canımmm ya evinizde olmanız da ayrı bişey allahım yüğütcüğe güc versin ki annesini emebilsin sende stres yapma kendine rahat olki sütünde gelsin annesi evet belki geç gelicek azıcık ama gelicek sonunda sütün sende doya doya emziricen oğlunu minik paşayı bizim yerimizede öp kokla mis kokusunu

ya takma bebişin ii olsunda tabiki süt hormonları erken çalışmaya bilir dert etme önemli olan bebişin ağlamamaya ve sakin olmaya çalış canım ii bak kendine kokla o güzel kokuluyu benim içinde

canım sen annesin artık moralini yüksek tut,züntün artarsa sütün de gelmez.sezeryanla zaten geç geliyor birde erken oldu birkaç güne kadar gelir canım bak dua et küvezde olsaydı daha çok üzülürdün

çok şükür cnm çok şükür ikinizde iisiniz annesi gör bak nasıl büyücek o sen moralini yüksek tut hem küveze bile gerek kalmamış ne kadar güzel bişi elinin altında yavrun gözünün önünde inşallah sütünde gelcek annesinden doya doya içip kocaman olcak yiğit paşamız buyılın erkekleri çok aceleci çıktı bende oğlumu istiyorum ama tabi daha çok minikkkk büyüsün dah inşallah ama paşalar çok aceleci yaa hayırlı olsun bebeğiniz cnm içini hep ferah tutki sütünde gelsin yarın öbür gün mutlaka gelicektir rezene iç buğdayda süt yapıyo bulgur pilavı falan yani en çokta bol su tüket ağlayıp kendini üzersen dahada gecikir annesi

,nesli81,nurberra,gulisko1980,esraa47,nur_45,cicekcicek,sevim_li,asya_deniz,karamel06+,imp,merveesk,cutie,

kızlaaaaaaaaar duyduk duymadık demeyin moonson arkadaşımızın bebişi YİĞİT geldi

,nesli81,nurberra,gulisko1980,esraa47,nur_45,cicekcicek,sevim_li,asya_deniz,karamel06+,imp,merveesk,cutie,

kızlaaaaaaaaar duyduk duymadık demeyin moonson arkadaşımızın bebişi YİĞİT geldi

öyleymiş canım okuyunca şok oldumm...bir o kadarda panik...daha hastane çantamı hazılamadım...moonson un hiç bi sıkıntısı yoktu kendiside yazmış kader işte gerçekten hazırlıklı olmak laazım her şeye...

neyseki küvezde kalmamış demekki bi sorun yok canım hemen yanına almıssın bebegini

sütünün gelmemesi normal erken ama merak etme gelicek sütün yigit bol bol emecek inş.)

ayy cok güzel bi duygudur yaaa.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…