küvezde tutulmadı şükür hemn yanıma verildi ama maalesef çok küçük old. için memeyi tutamaıyor
benimde sütüm gelmedi zaten pompayla uğraşıyorumama gelmiyor çok üzülüyorum herşeye ağlıyorum
herşey oğlum için ona bakamadığı düşünüyorum çünkü
ne yapmam gerekir bilmiyorum sütüm bir gelse şimdilik devam sütü veriyoruz sürekli maalesef sütümle besleyemiyorum şimdi evdeyiz oğlıumla sürekli uyuore bebeğim bende sürekli onu izliyoru tabiki ağrılarım var birde onalr geçerse daha iyi bakabileceğim minik mucizewme ama dünayanın en güzel şeyiymiş anne olmak hele onu sağsağlim kollarınıza alığp o mis kokusunu içinize çekmek dokunmak ne muhteşem bir şeymiş onu fgördüğümde ağlamaya başaldım zaten bu benimmi şimdi dedim tam minik bir kuş yavrusu o kadar masum o kadar güzel hep nben ilgilenmek istiorum ama durumumdan dolayı ilgilenemedilkçe acayip üzülüp ağlıyorum sanki erken gelmesinde kendimi suçluyorum hiç dinlenmedim sürekli hareket hailndeydidim diye ama Allahın takdiri böylesi hayırlısıymış bizim için şüküğrlewr olsun oğlumada banada birşey olmadı şükürler olsun oğlumu bana bağışladsı dokror ytam zamanında gelmişsiniz dedi ikimiz içinde çok kötü sonuçlar olabilirmiş kesinlikel şanslı günündeymişsin fdedi bana belkide baklaseydin sabah gşderim diye çok kötü sonuçlar olurmuş ama hemen farkettim daha sonra detaylı anlatırım
olur cnm nie olmasın,teşekkür ederim..gülcan sepetin çok kokoşmuşş güle güle kullanın...ya ben sepetimi hani şu puset şeklinde olanlar var ya hasırdan onlardan istiyorum ama büyük boyundan bulamadım:26:acaba orta boyundan alsam olmaz mı ki...
cnm çok güzel bunlar
ayyy seda öyle güzel bi bebek çıktı ki böyle mavi gözlü falanay inş kız.bak renkli gözlü olursa (babası gibi) yazarım sana burdan yalnız sesliymiş aklım çıkıyodu az daha gece gece
teşekkürler cnm..çok güzellermiş,hayırlı olsun canım
hadi gözün aydın cnm...günaydın kızlar kayınvalideciğim geldi:))
çayı koydum da o sırada size bi günaydın diyim dedim.öpüldünüz hepiniz ben yine girmeye çalışırım
kızlar 21 aralık 2010 da saat 08:45 de oğlum yiğit dünyaya geldi
erken doğum 34. haftada
acilen sezeryana alındım
akşam üzeri kanamam oldu aşırı derecede hastane gittiğimde de süprizle karşılaştım hemen ameliyata alındım bebeğim dünyaya geldi hala şoktayım
evet canım yaa benim de çanta hazır diil beşik daha almadık bisürü eksik var eşim hep daha var kız geliş sinyalleri vermiyo diodu hemen aradım bak arkadaşın da hiç sancısı erken riski yokmuş doğum yapmış dedim panikledim yaa hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inş sağlıklı olsunlar da
kızlar 21 aralık 2010 da saat 08:45 de oğlum yiğit dünyaya geldi
erken doğum 34. haftada
acilen sezeryana alındım
akşam üzeri kanamam oldu aşırı derecede hastane gittiğimde de süprizle karşılaştım hemen ameliyata alındım bebeğim dünyaya geldi hala şoktayım
topiğimizin oğlanları pek aceleciii çıktı yaa...oğlu olanlar dikkat vallaaa...inş bebeklerimiz zamanında gelirlerr...
2070 kg 45 cm doğdu minnacık bir lokmaacık ama dünyanın en güzel bebeği o kadar şirinki sürekli bıkmadan usanmadan onu izliyorum
biliyorsunuz benim hiçbir pronüblemim yoktu herşey süper gidiyordu bebğin gelişimi çok iyiydi benim erken doğum riskim yoktu
1 hafta önceki nst süperdiş hiç sancı çıkmamıştı
am görüldüğü gibi kaderden öteye geçiülmiyor ve allahıbn dediği oluyor ani bir tansiyon yükselmesiyle eş bebğin önü
ne geçmiş ve parçalanmaya başlanmış saniyler içinde oldu hiçbirşeyim yoktu ne sancım ne ağrım iş bile yaptım eve gelince kanepğeye uzandım ve bir ıslaklı bir baktım aşırı bir kanama ve sonuç doğum 2. şubat annelirnden oldum busemi yalnız bırakmadım kader arkadaşı olduk allahım ebnim oğlumada gbüç kuvver tversin dua edin lkızlar hepinizin dualarına çok ihtiyacım var görüşmek üzre
canım valla bende okuyunca hemen eşimi aradımbi bebişimiz daha oldu diye...bizim beşiğimiz pazartesi günü gelicek inş...bende kıyafetlerinin yarısını yıkamıştım şimdi hemen bi makina daha attım ve birazdan ütüye başlıyorum...yarında çantalarımızı hazırlıcaz inş...5 6 gün sonra odamız gelicek inş ondan sonrada bi bayan alıp evi temizleteyim diyorum sonra rahatlıcam inş...
tutuştunuz dimiiiiihazırlayın tabi cnm yavaş yavaş,aslında çantaya konulacak herşeyin hazırdır da çantada deildir,halledersin hemencecik...benim hastane valizim hazır beklio odada,sadece hasta bezi eksik içinde,onu da bugün alırız dr dan gelirken ,ayyy heyecanlanmaya baaşladım saat 2 de randevum var,gece bebişi düşünmekten hiç uyuyamadım...
tutuştunuz dimiiiiihazırlayın tabi cnm yavaş yavaş,aslında çantaya konulacak herşeyin hazırdır da çantada deildir,halledersin hemencecik...benim hastane valizim hazır beklio odada,sadece hasta bezi eksik içinde,onu da bugün alırız dr dan gelirken ,ayyy heyecanlanmaya baaşladım saat 2 de randevum var,gece bebişi düşünmekten hiç uyuyamadım...
Selam hanımlar....
Bir bebişimiz daha dünyaya merhaba demiş.Hayırlı uğurlu olsun.Allah analı,babalı büyütmelerini nasip etsin.Şubat prensleri acele ediyorlar gelmekte.Prensesler de geldik geliyoruz diye yokluyorlar. :)
Rabbim hepsine sağlık versin.Artık riskli kısmı geçtik sayılır çoğumuz.Hepimiz için vakitli doğum diliyorum ama vaktinden önce gelenler de üzülmesinler herşey yoluna girer o minicik doğan yavrular ilerde karşımıza geçip büyük adam gibi konuşacaklar bize :)
Bu sabah kontrolümüz vardı.Kızım normal doğum pozisyonuna dönmüş. çok tatlıydı.elini yiyordu :)
kafası 36 haftaya yakın :) (koca kafa) kendisi 32+4 gözüküyor... herşeyi yolundaydı çok şükür.
Bir sonraki randevumuzda 2. defa detaylı ultrasona girecekmişiz.sonraki kontrolde de NST'ye girecekmişiz.
Doktorumuz bu süre içinde günlük hareketlerini saymamı istedi.Günde en az 10 kere hareket etmeliymiş.
Bu arada kızım 2.293gr olmuştombik prensesim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?