2011 Şubat Anneleri

tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat olsun. erken doğum olmasına rağmen küvezde tutulmaması çok güzel. sütün gelmiyor diye kendine sıkıntı yapma, stres yaptıkça gelmesi dahada gecikebilir. tekrar tebrik ederim.

gülcan sepetin çok kokoşmuşş güle güle kullanın...ya ben sepetimi hani şu puset şeklinde olanlar var ya hasırdan onlardan istiyorum ama büyük boyundan bulamadım:26:acaba orta boyundan alsam olmaz mı ki...
olur cnm nie olmasın,teşekkür ederim..

çok güzellermiş,hayırlı olsun canım
teşekkürler cnm..

günaydın kızlar kayınvalideciğim geldi:))

çayı koydum da o sırada size bi günaydın diyim dedim.öpüldünüz hepiniz ben yine girmeye çalışırım
hadi gözün aydın cnm...

nasıl yaa,ben de şok oldum şimdi,maşallah maşallah hayırlı ömürlü olsun cnm,allah uzun ömürler versin...

Canımm gözünaydın
Allah analı babalı büyütsünn

Korkmaya basladım 2010 yılında doğurucam diye walla :))
daha hastane cantam bile hazır değil

haberi duyunca çok şaşırdım ama neyseki bebişte annede çok iyiymiş maşşallah diyeyim ikinci şubat bebişide geldi....allahım yiğit bebeği analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşımıza,inşallah sütünde hemen gelr yavrun çabucak toparlanır ....:18::18::18:hiç bir sorun yokken bile böyle aniden olması çok şaşırtıcı hepimiz hazırlıklı olmalıyız öyleyse :18:

yaa kızlar her girdiğimde bi şoka girdiğim için selam vermeyi atlıyorum , tünaydın herkese bizde doktordan geliyoruz oğluşla,herşeyi normal çok şükür ama ben bu haberleri okudukça korkmaya başladım :18: derhal beşik almam lazımmmm

ayy ben de doğum haberini görünce tünayydın demeyi unutmuşum,gece hiç uyuyamadığım için bugün çok uyumuşuz sabah...biz kahvaltı yapmaya gidiyozzzz

merhaba kızlar
tesadüfen girmiştim doğum haberi görünce ben de şok oldum. allah analı babalı büüyütsün işallah. moonsun82 sütünü düşünüp sıkıntıya girersen sütün hiç gelmez. bırak mama almasında bir sakınca yok mama da alsın, sütün de gelmeye başlayınca yavaş yavaş mama miktarını azaltır süte geçersiniz. hiç merak etme o süt eninde sonunda gelecek. ayrıca ünlüler filan hiç emzirmiyo hep mama veriyo bebeklerine nolmuş yani. onun da hiçbir zararı yok. kafanı takma lütfen.

sizler de böyle şeyleri düşünüp de endişelenmeyin boşuna ay erken doğacak filan diye, vakitlice sapasağlam doğurursunuz işallah. ama tabi artık 7. aydasınız eksikleriniz kalmasın, en azından doğduğunda lazım olacak acil şeyler hazır olsun kızlar.

Son düzenleme:

canım valla bende okuyunca hemen eşimi aradımbi bebişimiz daha oldu diye...bizim beşiğimiz pazartesi günü gelicek inş...bende kıyafetlerinin yarısını yıkamıştım şimdi hemen bi makina daha attım ve birazdan ütüye başlıyorum...yarında çantalarımızı hazırlıcaz inş...5 6 gün sonra odamız gelicek inş ondan sonrada bi bayan alıp evi temizleteyim diyorum sonra rahatlıcam inş...

topiğimizin oğlanları pek aceleciii çıktı yaa...oğlu olanlar dikkat vallaaa...inş bebeklerimiz zamanında gelirlerr...

aaaaa bir paşamız dahamı geldiiii

tünaydın bu arada

nedir bu oğlanların aceleciliği.moonson canım gözün aydınn.hayırlı uğurlıu olsun.evde olmanıza iyi olmanıza çok sevindim.ne mutlu size birlikte evinize geldiniz.sütün için endişelenme süpriz oldu oda şaşırmıştır gelir bir kaç güne.ayyyy ne güzelll yaaa

Canım okuyunca şok oldum artık tüylerim diken diken oluyor bu haberleri gördükçe,rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin,hoşgelmiş bebeğin,inşallah sıkıntılarınıda en kısa zamanda atlatabilirsin çok ama çok geçmiş olsun

tutuştunuz dimiiiii hazırlayın tabi cnm yavaş yavaş,aslında çantaya konulacak herşeyin hazırdır da çantada deildir,halledersin hemencecik...benim hastane valizim hazır beklio odada,sadece hasta bezi eksik içinde,onu da bugün alırız dr dan gelirken ,ayyy heyecanlanmaya baaşladım saat 2 de randevum var,gece bebişi düşünmekten hiç uyuyamadım...

herkese hayırlı cumalar

ooff yaaa haberi okuyunca zırt diye daldım,ya benim hastane çantam bile hazır değil,bebeğin kıyafetleride daha yıkanmadı duruyor,baya ağırdan alıyorum herşeyi,aman hazırlıklı olmak lazım gözüm korktu artık,bu sene bebekler biraz aceleci çıktı,sadece forumda değil etraftanda duyuyorum erkenden doğan bebekleri,yarın hemen başlıyorum herşeyi hazırlamaya,sanki bir garantim varmış gibi öyleeee bir rahatımkiiii,herşeyi en kısa zamanda hallediyorum

Naılsınızzzz?????

kızlar moonsun82 32. haftada 2183 gr olmuş bebişim diye yazmış şubat anneleri listesi topiğine, ama oğluş 2070 gr doğdu,demekki ultrasonlar tam sonuç vermiyo aradan 2 hafta geçmiş sonuçta

valla tutuşki ne tutuştuk.mesela ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum.tansiyonumu neyim ölçtüreyim

bide yıl başında hızlı trenle eskişehire gitmeyi planlıyorduk.onuda sorayım napayım şimdide tedirgin oldumm.

bende uyuyamadım canım sabah 9daydı randevum,yavrumu görcem diye bi heyecan bi heves gittim,ultrasondan bişicik anlamadım kapkaranlıktı,bir ara dr kendi monitörünü çevirip yüzünü gösterdide azcık muradıma erdim inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz

Selam hanımlar....
Bir bebişimiz daha dünyaya merhaba demiş.Hayırlı uğurlu olsun.Allah analı,babalı büyütmelerini nasip etsin.Şubat prensleri acele ediyorlar gelmekte.Prensesler de geldik geliyoruz diye yokluyorlar. :)
Rabbim hepsine sağlık versin.Artık riskli kısmı geçtik sayılır çoğumuz.Hepimiz için vakitli doğum diliyorum ama vaktinden önce gelenler de üzülmesinler herşey yoluna girer o minicik doğan yavrular ilerde karşımıza geçip büyük adam gibi konuşacaklar bize :)

Bu sabah kontrolümüz vardı.Kızım normal doğum pozisyonuna dönmüş . çok tatlıydı.elini yiyordu :)
kafası 36 haftaya yakın :) (koca kafa) kendisi 32+4 gözüküyor... herşeyi yolundaydı çok şükür.
Bir sonraki randevumuzda 2. defa detaylı ultrasona girecekmişiz.sonraki kontrolde de NST'ye girecekmişiz.
Doktorumuz bu süre içinde günlük hareketlerini saymamı istedi.Günde en az 10 kere hareket etmeliymiş.
Bu arada kızım 2.293gr olmuş tombik prensesim benim

:)ohoo sen hazırsın gülcan:) hayırlı haberlerle gel,benimde yarındı randevum fakat pazartesiye kaldı :S eşim yoğun çalışıyor şu sıra,oda görmek istiyor kızını 2 aydır göremiyor ben tek gidiyordum muayeneye,pazartesi beraber gidicez,bi özledimmm bi özledimm tontişimiiiiii:)

bu arada kızlar geçenlerde biberonlar hakkında konuşmuştuk.

dün baktım dr browns ın biberonlarında bpa free yazısı yoktu.yeni biberonlar üretilmiş sanırım artık hepsinde var birde şekilleri falan değişmiş sanırım bunlar yeni üretim.haberiniz olsun

maşallah kızına,kocaman olmuş köfte dudaklı,normal doğum pozisyonunada dönmüş kafası büyükse Allah yardımcın olsun gayecim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…