2011 Şubat Anneleri

kızlar selam nasılsınız?

ya artık hergirdiğimde korkuyorum kim doğurmuşş diye,sürmeli hariç,çünkü o gönüllü

salı günü kızımın odası geliyor çok heyecanlıyım,dün de kızıma yatak odamıza koymak için bi park yatak aldık,sonra o yatağı kayınvalideme götürücez,doğum izninden sonra kayınvalidemlerde kalıcaz,orası daha yakın işyerime gider emzzziririm ara ara inşallah, bebek arabasını aldık,uyk setini aldık,bide peluş battaniye...bitmiyo anamadım ben bizmi abartıyoruz,

bugüne 1 yedek pijama aldım hastane için bol rahat iç çamaşırları çorap vs kendime doğum çantama koyacaklarımı adım,buakşam kısmet olursa hazxırlayacağım,korktum valla doğumlar başlayınca...

slm kızlar ben geldim
valla 30 sayfa geçmiş var dün akşamdan buyana okuyamıcam gözüm korktu yarın dil sınavım var biraz kelime bakiim
burada kocamı şikayet etmiştim ya aşkım duydu mu ne dün bi arkadaşımıza gittik tabu oynamaya gece 3.5 a kadar oynadık çok zevkliydi 12 gibi kalktık tabii kahvaltı da canım kocam bugun gidelim de yatak falan kızımızın kalan ihtiyaçlarını alalılm dediiii ben şok tabii ama gidemedik maalesef evde bazı işlerimiz vardı onalrı yapalım da gidelim derken geç oldu ama kocişim beni sosyal tesislere götürdü bi güzel yürüdük elele kolkola romantik romantik sonra da yemek yedik
beni şimdi eve bıraktı da o yoğun hayatına geri döndü ayy canım kocam benim yaa

ohh maşallah canım ne güzel birgün geçirişşsin eşinle :))

ilahi kızlar :))
artık haftalarımız büyüdü yaa rahat rahat soruyoz dimi yokmu doğuran falan diye benim son 2 haftam sonra yürüyüşlere başlıycam bir an evvel gelsin diye :))

yürüyüş hızlandırıyor mu ki? :44: benim dr hergün mutlaka yürü dedi ama kolay olsun doğumum diye

bende yuruyus yapsam gelirmiki sipam

yürüyüş doğumu hızlandırıyo canım hatta bi arkadaşımın dru tatile gidecekti kızda doğumu dr yaptırsın istiyodu 37. haftasında 3 gün günde 1 saat yürüyüş yaptı 3. günün sonunda normal doğumla pırt diye doğuruverdi:))
şimdi benim riskliydi yaa dr kesinlikle yürüyüş yok dedi bende 36 dolsun yürüyüşe başlıycam valla bende gönüllüyüm artık doğsun bizimki de ciğerleri tamamlanmış çok şükür ee kilosu da 2 yi geçti :))

MAŞALLAH MAŞALLAH

ve sayfa3000 oldumuki ben yazarken:)

olduuuu )))

ee şimdi ben yürümeyim mi 34.den önce gelmesin benim kız
gözdecim seni çok ii anlıyorum bende senin yerinde olsam gelsin artık derdim ben dua ediyorum 37-38 gibi doğurayım die ayyy 40 bekleyemem gibi hele de burda herkes doğurunca

Son düzenleme:

dimi yani 34 haftasini dolduran bebekler dogsun bencede
ben bu ara yuruyuse cikamam istesemde cunku disarda bi kar var yururken insan zorlaniyor

güle güle kullan canım, çoğu bitmiş eksiklerin. bebek arabası ne aldın? biz hala karar veremedik

ne güzel canım aşk tazelemişsiniz, arada şikayet işe yarıyor demek ki.

dimi yani 34 haftasini dolduran bebekler dogsun bencede
ben bu ara yuruyuse cikamam istesemde cunku disarda bi kar var yururken insan zorlaniyor

sen de kar topu oyna güzelim)) tvde hollandayı gösteriyodu sen geldin akllıma, size eziyet gibi gelir şimdi o soğuklar ama bana pek bir güzel geldi sıcacık evde televizyon başındayken.

ay sürmeli geçmişe şöyle bir baktımda son 5-6 sayfadır senin doğurmanla ilgili konuşmuş kızlar, valla söyleye söyleye yengenden önce doğurmayasın

Kizlar moonsun keske kizinin fotosunu koysada baksak çok merak ediyorum minigi

mrb kızlar nasılsınız?eşim nöbete gitti...bende kızımın kapı süsünü yapmaya çalışıyorum ama bakalım becerebilcek miyim?

ay sürmeli geçmişe şöyle bir baktımda son 5-6 sayfadır senin doğurmanla ilgili konuşmuş kızlar, valla söyleye söyleye yengenden önce doğurmayasın

yok canim ya bende tik yok
o dogurur 1 haftaya kadar heralda bugun aksam sancisi basladi ama yalanci sancida olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…