2011 Şubat Anneleri

ya milletin korkusundan bişey alamıyorumki,almaya niyetlensem almaa çabuk büyüyor,bizde getirecez deyip engel oluyolar,aman milletin getirdiğinede bel bağlayamamki,ben bu hafta bir kaç parça bişey daha alayım ya

ya milletin korkusundan bişey alamıyorumki,almaya niyetlensem almaa çabuk büyüyor,bizde getirecez deyip engel oluyolar,aman milletin getirdiğinede bel bağlayamamki,ben bu hafta bir kaç parça bişey daha alayım ya

aynen canım yaa bende pes ettim...

aman hediye gelir aman cabuk büyüyorlar falan filan sanki kirlenince kış günü gelip yıkayacaklar da

aman ağzı olan konuşuyor işte

mapuci biraz az galiba canım bi kaç tane alt üst alsan bebek bunlar belli olmazki kusar felan üstünü neyle değiştiricen

canım benimde 1 makina oldu .))) galiba az aldık ama idare eder zaten hemen büyüyorlar diye ben fazla almadım daha sonraki giyceklerinide sonra cıkar alırız inşallah

ya az almışız azz :)))benim aldıklarım 3 makine çıkmaz,tamam kadifeleri havluluları ayırdığımda 2 makine oluyor ama dolu dolu değill:) mecburi 2 makine açılacak,bir yıkanamayacğı için,aslında yarımşar makineye tekavul ediyo :)

mapuci biraz az galiba canım bi kaç tane alt üst alsan bebek bunlar belli olmazki kusar felan üstünü neyle değiştiricen

haklısın ben pzt muayeneye gittiğimde gidip biraz bişeyler alayım,2 parça şeyi yıkayıp yıkayıp nasıl giydiricem,tek parça şey için makine açılmaz bile,tulumları 0-3 aymı 0-6 aymı alayım?

haklısın ben pzt muayeneye gittiğimde gidip biraz bişeyler alayım,2 parça şeyi yıkayıp yıkayıp nasıl giydiricem,tek parça şey için makine açılmaz bile,tulumları 0-3 aymı 0-6 aymı alayım?

ben tulum değilde alt üst takım taraftarıyım tulum bi süre sonra ayakları rahatsız ediyormuş sen zaten aldığını hemen giydireceğin için 0-3 al bence

aynen canım yaa bende pes ettim...

aman hediye gelir aman cabuk büyüyorlar falan filan sanki kirlenince kış günü gelip yıkayacaklar da

aman ağzı olan konuşuyor işte

eveeettt çabuk büyüyolar diye bişey tutturmuşlar,ne bu hemen doğdu 1 haftadamı büyüyecek,iyide büyüyene kadar ne giyecek? kirleneni yıkayana kadar bebek çıplakmı durucak ay kıyamam :) yok yok dinlemicem milleti mavi bir kaç bişey daha alalım,ben öyle açim makineyi:)

ben tulum değilde alt üst takım taraftarıyım tulum bi süre sonra ayakları rahatsız ediyormuş sen zaten aldığını hemen giydireceğin için 0-3 al bence

ok alt üst alayım,ayy çok üzüldüm kızıma yaaa içim bi tuhaf olduu:) doğru düzgün bişey alamamışım tüü bana:)

ooo banada herkes aynı şeyi diyo çocuk doğmadan bu kadar şey alma diye heves ediyorum ne yapabilirim giydirmessemde ihtiyacı olan birine veririm

tabiki makinayı doldurmadı koca makine nasıl dolsun minnacık şeylerle

bende çok almadım bakma ama benim 2 ablam var e annemide say bana alma alma dediler dediler hala kendileri alıyorlar.ben pek bişi almadım.ama bi baktım epey kıyafeti olmuş.bencede almayın.hatta ben 3-6 aylıkları bile almıyorum.belki kilosu çok olacak belki zayıf olacak mağazalar kaçmıyo ya 2 dakikalık iş.bakmıyorum artık kıyafetlere zaten.seninkilerde az değil canım yeterde artar bile.hele bi doğsunn ilk ay bi kendini toplasın ondan sonra kilosuna boyuna göre alırsın doya doya.hediye gelecekleri hiiçç saymıyorum bile.gerçi hediyeler hep büyük gelir.o yüzden çokda büyük almaya gerek yok

ben geldim kızlar arkadaşlar gelmişti.kızımın bebek şekerlerini yapttık beraber bitmedi ama 30 tane falan kaldı.
az önce gittiler.eşimde çalışıyo bugün b,razdan gelir.kaynvalidem saolsun aşure yaptı valla bu torun nelere kadir:))
nesli senden o akıntı süreklimi geliyo benden akşam bi geldi sonra normal akıntı geldi gece sancıyla uyanınca bidaha ööle kanlı sümüksü akıntı gelmiş.şimdi sabahtna beri hiç yok sancı da yok ama kasılma var sadece.

canım benimki sümüksü bi akıntı olmayınca üstüne düşmedim benim normal kanama ve benim ara ara oluyo bu şekilde ama sabah belime 15 dk aralıklarla ağrı girdi o zaman korkmuştum ama yalancı sancı demekki şuan yok bide hafta sonu doktor yok o yüzden gitmek istemedim hastaneye

allah kabul etsin cnm...

patik deil de çorap da yıkadım ama benimkilerde 1 makina geldi,30 derecede elde yıkama programında yıkadım ben de..

yaaa kızlar ben de sizdenim,benim de az heralde...ama alamıyorum ki milletin lafında aynen dediğiniz gibi,çabuk büyüyolar falan die,eee kirlenince ne giyecek çocuk,bi de benim makinam 8 kglık...doldurmak imkansız da makinayı hele o minicik şeylerle...evet evet ben de alayım bari bi kaç parça bişi...bi de ben hiç tulum almadım,o tavşanlı tulumdan alayım bari ben de:)

makineyi doldurmaya çalışırsak yandıkk.benimki 5 kgluk ama o bile dolmuyo bazen bizim çamaşırlar bile doldurmuyoo.bende pek tulum alma taraftarı diildim 2 tane aldım zaten.patikli altı biraz fazla almışız aslında çok almamak lazım çünkü uzayınca giyemiyor.

kirlenince zaten elde yıkayıveririz nolcakki minnacık şeyler koy kalorifere kurusun 2 saatte.bende çok hevesliyim alma diye alma diyenlere kızıyordum.şimdi bakıyorumda korkarım birazını giyemeyeceğiz gibime geliyor.birde ucuz oluyorlar bir parça ondan iki parça bundan derken bakmışsın uçmuşsun.

ata sözümüz bile ne demiş

çocukların yediği helal, giydiği harammış.

hmm anladım canım yok benimki bu sefer kanama diildi akıntının içindeydi ama geçiti şimdi sancı da yok yani kasılma var sadece ağrı eşiğimmi yüksek ne bilemedim valla :) salıya kadar sabretcem haa tabi ağrım artarsa o başka.
bide kızlar annemle konuştum o 3 çocuğunda da doğumun yaklaştığını şööle anlmaış herkesin kendine göre taktiği var sanırım .oturuken koltuğa ayaklarını uzatıyomuş mesela sol ayak parmaklarının ucuna sağ topuğunu değdiremiyecek gibi olursa 1-2 gün sonra doğuruyomuş.benim şuanda çok zorlayınca değiyodu sabah bakalım tutcakmı hergün deniycem bu taktiği:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…