kaç derecede yıkadın nesli? 30 derecede günlük yıkama yapsam olurmu,yarın bende halledim çıkartim aradan
ya milletin korkusundan bişey alamıyorumki,almaya niyetlensem almaa çabuk büyüyor,bizde getirecez deyip engel oluyolar,aman milletin getirdiğinede bel bağlayamamki,ben bu hafta bir kaç parça bişey daha alayım ya
canım benimde 1 makina oldu .))) galiba az aldık ama idare eder zaten hemen büyüyorlar diye ben fazla almadım daha sonraki giyceklerinide sonra cıkar alırız inşallah
mapuci biraz az galiba canım bi kaç tane alt üst alsan bebek bunlar belli olmazki kusar felan üstünü neyle değiştiricen
haklısın ben pzt muayeneye gittiğimde gidip biraz bişeyler alayım,2 parça şeyi yıkayıp yıkayıp nasıl giydiricem,tek parça şey için makine açılmaz bile,tulumları 0-3 aymı 0-6 aymı alayım?
aynen canım yaa bende pes ettim...
aman hediye gelir aman cabuk büyüyorlar falan filan sanki kirlenince kış günü gelip yıkayacaklar da
aman ağzı olan konuşuyor işte
ben tulum değilde alt üst takım taraftarıyım tulum bi süre sonra ayakları rahatsız ediyormuş sen zaten aldığını hemen giydireceğin için 0-3 al bence
bende 30 da yıkim ozaman,senin makine full doldumu,3 yıkamada? sanmıyorum benimkiler 3 makine çıkmaz gibi azmı aldım acaba ya
1 takım 10 lu hastane çıkışı var
2 adet tulum
2 paket içliği var
5 adet çıtçıtlı tulum tarzı atleti var
patik çorap vs
1 adet kadife battaniye
1 adet kadife tulum battaniye
1 adet banyo havlusu
1 adet dış giyim
galiba az almışım
ben geldim kızlar arkadaşlar gelmişti.kızımın bebek şekerlerini yapttık beraber bitmedi ama 30 tane falan kaldı.
az önce gittiler.eşimde çalışıyo bugün b,razdan gelir.kaynvalidem saolsun aşure yaptı valla bu torun nelere kadir:))
nesli senden o akıntı süreklimi geliyo benden akşam bi geldi sonra normal akıntı geldi gece sancıyla uyanınca bidaha ööle kanlı sümüksü akıntı gelmiş.şimdi sabahtna beri hiç yok sancı da yok ama kasılma var sadece.
allah kabul etsin cnm...canım çok teşekkür ederim.valla yazdıklarınız gerçektende işe yarıyor lafta kalıyor diye düşünmeyinn.şu aralar tek arkadaşlarım sizmişsiniz gibi oldu.kimseyle görüşemiyorum zaten bu duurmda olmayanlar yaşamayanlar pek anlamıyor oralı olmuyorlar yalandan işte nasılsın bebek nasıl falan.derdimi üzüntümü sevincimi ancak sizle paylaşıyorum.
ben daha yapmadım ama suyu kaynatıcam içine atıp 5-6 dakika bekleticem.çok kaynatmıcam içinde emzikle.şok etkisi yapıcam yaneekutularında öyle yazıyo.emzik koruyucu almadım daha alayım öyle yıkıcam ben içine koyup çantaya atıveririm
bu arada ben yasini okudum duamı ettim.Allah ım kabul eder inşallah.hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eder
kalkayım bi bime gideyim diyorum hem hava alırım biraz süt yoğurt neyim alayımm.yemeği dışarda yicez nasılsa yemek yapma derdide yok
patik deil de çorap da yıkadım ama benimkilerde 1 makina geldi,30 derecede elde yıkama programında yıkadım ben de..inşallah neslii zamanında doğar miniğin
Dilerim_Lal Allah kabul etsinn
kızlar siz bebeklerinizin kıyafetlerini nasıl yıkadınız makinede?bir kaç parça bişeyler zaten havlu ve penye kumaştan,hepsini makineye birmi attınız ayrı ayrımı? birde çorap patik gibi minik şeyleride yıkadınızmı?
bende 30 da yıkim ozaman,senin makine full doldumu,3 yıkamada? sanmıyorum benimkiler 3 makine çıkmaz gibi azmı aldım acaba ya
1 takım 10 lu hastane çıkışı var
2 adet tulum
2 paket içliği var
5 adet çıtçıtlı tulum tarzı atleti var
patik çorap vs
1 adet kadife battaniye
1 adet kadife tulum battaniye
1 adet banyo havlusu
1 adet dış giyim
galiba az almışım
eveeettt çabuk büyüyolar diye bişey tutturmuşlar,ne bu hemen doğdu 1 haftadamı büyüyecek,iyide büyüyene kadar ne giyecek? kirleneni yıkayana kadar bebek çıplakmı durucak ay kıyamam :) yok yok dinlemicem milleti mavi bir kaç bişey daha alalım,ben öyle açim makineyi:)
allah kabul etsin cnm...
patik deil de çorap da yıkadım ama benimkilerde 1 makina geldi,30 derecede elde yıkama programında yıkadım ben de..
yaaa kızlar ben de sizdenim,benim de az heralde...ama alamıyorum ki milletin lafında aynen dediğiniz gibi,çabuk büyüyolar falan die,eee kirlenince ne giyecek çocuk,bi de benim makinam 8 kglık...doldurmak imkansız da makinayı hele o minicik şeylerle...evet evet ben de alayım bari bi kaç parça bişi...bi de ben hiç tulum almadım,o tavşanlı tulumdan alayım bari ben de:)
canım benimki sümüksü bi akıntı olmayınca üstüne düşmedim benim normal kanama ve benim ara ara oluyo bu şekilde ama sabah belime 15 dk aralıklarla ağrı girdi o zaman korkmuştum ama yalancı sancı demekki şuan yok bide hafta sonu doktor yok o yüzden gitmek istemedim hastaneye
yokmu dogurann ? :))))
iyi alışmıştık dimiii yok galiba
hafta sonu tatili sanırımm
yokmu dogurann ? :))))
iyi alışmıştık dimiii yok galiba
hafta sonu tatili sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?