mrb kızlar nasılsınız?eşim nöbete gitti...bende kızımın kapı süsünü yapmaya çalışıyorum ama bakalım becerebilcek miyim?
kizlarr moonsun facede oglunun fotografini paylasmis ay cok tatli minikkk
güle güle kullan canım, çoğu bitmiş eksiklerin. bebek arabası ne aldın? biz hala karar veremedik
ne güzel canım aşk tazelemişsiniz, arada şikayet işe yarıyor demek ki.
sen de kar topu oyna güzelim)) tvde hollandayı gösteriyodu sen geldin akllıma, size eziyet gibi gelir şimdi o soğuklar ama bana pek bir güzel geldi sıcacık evde televizyon başındayken.
ay kızlar yalnızım çok sıkılıyorum...kızım hareketli ama sık sık karnımın bi kısmını sertleştiriyoo,kapı süsüyle uğraşıyorumm halaaaaaaaaaaa
bugün bende sendenim nurcum benim kocada nöbete gitti kızımda uyuyoo sanırım tepik falan yokk bende sıkıldım burdada kimse yokkk tv de de bişi yokkk offf
bugün bende sendenim nurcum benim kocada nöbete gitti kızımda uyuyoo sanırım tepik falan yokk bende sıkıldım burdada kimse yokkk tv de de bişi yokkk offf
ya kızlar bişi sorcam,benim kız çok aşağıda oynuyor,sizde durumlar nasıl,biraz canım sıkıldı:44:
kizlarr moonsun facede oglunun fotografini paylasmis ay cok tatli minikkk
canım gell beraber kapı süsü yapalımm....çayda demlerizz yanına mısır falanda patlatırızz ohh...keyif yaparız ne dersin...benim eşim taaaaaa sabah gelicek seninki ne zman gelioo
tv deme tuğbacım ntvde vedat milöre bakıyorum ben de. ya bunun hamilesi var aşereni var her hafta ye ye nereye kadar be adam(((((((((((((
valla ne güzel olurduuu yaa...benimkide sabah gelcek...bitti mi kapı süsün
yok canım ya...ben çok tüllü olsun istedim o makarnanın üzerine tülle süsülüyorum hepsini tek tek teelleyip sonra yapıştırıyorum çok az bişi kaldı onuda bitirince üzerini süsleme faslı başlıcak artıkın ne zaman biter Allah kerim....
ayy kızlar moonsun un oğluşuna baktım şimdiyaa o ne tatlı şey ööle ayy benim kızımda okadar olmuşmu yaa şimdi koca bebek o :))) yada altuğ paşa dan sonra mı bana büyük gözüktü :)
ben yürüyüşlere bvugündenmi başlasam nee:)))
bu arada benim kız sanırım iyice aşağı indi valla sünete bütün pipisini kaybetmiş çocuk gibi yürüyorum :)))
aynen aynen ben de yalnızım ve benim kociş de nöbetçi(( veee patlıorum yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?