2011 Şubat Anneleri

kizlarr moonsun facede oglunun fotografini paylasmis ay cok tatli minikkk

sağol şenaycım,daha güzeli sizin olsun,Bak bu bebek arabamızinanılmaz hafif,tavsiye ederimyeşilinden alıdık biz,

Kraft ENERGY - 2481 Bebek Arabas | | Bebefix.com

uyku setimiz:
Sheep Uyku Seti | Funnababy

park yatağın fotosuu bulamadım kurunca yollarım artık inşallah....

ay kızlar yalnızım çok sıkılıyorum...kızım hareketli ama sık sık karnımın bi kısmını sertleştiriyoo,kapı süsüyle uğraşıyorumm halaaaaaaaaaaa

ay kızlar yalnızım çok sıkılıyorum...kızım hareketli ama sık sık karnımın bi kısmını sertleştiriyoo,kapı süsüyle uğraşıyorumm halaaaaaaaaaaa

bugün bende sendenim nurcum benim kocada nöbete gitti kızımda uyuyoo sanırım tepik falan yokk bende sıkıldım burdada kimse yokkk tv de de bişi yokkk offf

ya kızlar bişi sorcam,benim kız çok aşağıda oynuyor,sizde durumlar nasıl,biraz canım sıkıldı:44:

bugün bende sendenim nurcum benim kocada nöbete gitti kızımda uyuyoo sanırım tepik falan yokk bende sıkıldım burdada kimse yokkk tv de de bişi yokkk offf

canım gell beraber kapı süsü yapalımm....çayda demlerizz yanına mısır falanda patlatırızz ohh...keyif yaparız ne dersin...benim eşim taaaaaa sabah gelicek seninki ne zman gelioo

tv deme tuğbacım ntvde vedat milöre bakıyorum ben de. ya bunun hamilesi var aşereni var her hafta ye ye nereye kadar be adam(((((((((((((

ya kızlar bişi sorcam,benim kız çok aşağıda oynuyor,sizde durumlar nasıl,biraz canım sıkıldı:44:

canım benimki de aşağıda oynuyor, baş aşağı dönmüş hatta bu kontrolde dr.a da dedim pozisyonundan dolayı aşağıda hissetmen, tekmelerle beraber hafif ağrı duyman normal dedi.
araba çok güzelmiş gerçekten hafifmiş okudum özelliklerini
ben de uykusetini funnabaabyden almıştım winni the poh olanı, yıkayınca pufpuf oldu biz çok beğendik, sen de beğenirsin eminim

Son düzenleme:
kizlarr moonsun facede oglunun fotografini paylasmis ay cok tatli minikkk

yaaa kızlar ben face e karşıydım ama sizin yüzünüzden face alcam galiba

buarada kızlar yarın kayınvalidemler gelcek çarşambaya kadar bizdeler foruma giremeyebilirim doğurdum sanmayın sakın

Son düzenleme:
valla ne güzel olurduuu yaa...benimkide sabah gelcek...bitti mi kapı süsün

yok canım ya...ben çok tüllü olsun istedim o makarnanın üzerine tülle süsülüyorum hepsini tek tek teelleyip sonra yapıştırıyorum çok az bişi kaldı onuda bitirince üzerini süsleme faslı başlıcak artıkın ne zaman biter Allah kerim....

hem zamanın geçiyoo hemde bebişee kendi emeğinlee bişilerr yapıon ne güzell...bitincee hemen ekledee görelimm...hamarat hatun bunlarr

ayy kızlar moonsun un oğluşuna baktım şimdi yaa o ne tatlı şey ööle ayy benim kızımda okadar olmuşmu yaa şimdi koca bebek o :))) yada altuğ paşa dan sonra mı bana büyük gözüktü :)
ben yürüyüşlere bvugündenmi başlasam nee:)))
bu arada benim kız sanırım iyice aşağı indi valla sünete bütün pipisini kaybetmiş çocuk gibi yürüyorum :)))

bende öleyim amaa benim göbekk ağzıma gircek yaa aşağı inmedii gittii....moonsunun oğlu çok cici yaa maşallahh vallaa bende doğsun istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…