2011 Şubat Anneleri

kızlar ben gwldim sancılarım biraz azaldı gibi hafta sonu olduğu için doktorumda yok eğer yine başlarsa sancılar mecbur giderim artık benim zilli kızım o kadar oynakki haraketleri canımı yakıyo o ayaklarını ısırıcam gelince ama zamanında gelsin kızım erken davranmasınnn

SÜRMELİiiiiii senin 3. lük sıran gitmekle kalmadı,ilk 5 dende oldun,liste baya bir yoğun,sudenur,mimix,sevim_li beklenen doğumlar arasındalar,düzene girdiğinde belli olur sıralama,ama göründüğü kadarıyla ilk 5 kapıldı darısı ilk 10 a artık:)

kızlar hastane çantasına koyulacak emzik ve biberonu yıkamam lazım. siz nasıl yaptınız,direk bir kabın içinde koyup bunları mı kaynattınız ya da kaynar suyun içine atıp mı beklettiniz? süre ne kadar olacak bir de son soru deterjan koyulmaz di mi?
yardımınız bekliyorum, hepsinin ambalajını atmışım orda yazıyordur kesin ama şimdi bilemedim.

öffffff yaa sıkıntıdan patlıycam eşim de yokhava da çok kötü dışarı da çıkamıyoz kızımla yürüyüşe(
bu kasvetli havaları hiç sevmiyorum,içim daralıo...

yaa kızlar acaba yeni yılın ilk annesi bizden biri olur mu ki? acaba o şanslı bebek kim olacak? ama kesin ocak annelerinden biri olur...

Şenaycım bir kabın içine su koy kaynayınca biberonu ve emzigi at. 5 dk kadar kaynasın.

canim ben bi tencereye kaynar su koyup 5 dk falan kaynatcam
deterjan koyulmaz

evet cnm ambalajının üstünde yazıodu...önce suyu kaynattım sonra da emzik ve biberonun emziğini kaynamış suda 20 dak. kadar beklettim..tabiki deterjan falan koymadım...

canım yaa valla ALLAH bebişinide senıde korusun bendede yazdıgım gıbı ama kullandıgım halde bı azalma olmuo sanırım bu iltihaplar hamıleyken bagısıklıkmı kazanıo artık bılmıom kac aydır ılac kulanıom banamısın demiyo sımdılık buarada ıdrarda yanma falan yok ama korkuyorum doguma kadar nolur dıe :18:

Dikkat et canım ya , Her an tetikte ol.

Evet o ayaklar yok mu ? :) Çok fena sıyırıp geçiyor :)

Şenaycım bir kabın içine su koy kaynayınca biberonu ve emzigi at. 5 dk kadar kaynasın.

canim ben bi tencereye kaynar su koyup 5 dk falan kaynatcam
deterjan koyulmaz

evet cnm ambalajının üstünde yazıodu...önce suyu kaynattım sonra da emzik ve biberonun emziğini kaynamış suda 20 dak. kadar beklettim..tabiki deterjan falan koymadım...

çok sağolun güzel annneler, hemen yapıyorum

canım çok teşekkür ederim.valla yazdıklarınız gerçektende işe yarıyor lafta kalıyor diye düşünmeyinn.şu aralar tek arkadaşlarım sizmişsiniz gibi oldu.kimseyle görüşemiyorum zaten bu duurmda olmayanlar yaşamayanlar pek anlamıyor oralı olmuyorlar yalandan işte nasılsın bebek nasıl falan.derdimi üzüntümü sevincimi ancak sizle paylaşıyorum.

ben daha yapmadım ama suyu kaynatıcam içine atıp 5-6 dakika bekleticem.çok kaynatmıcam içinde emzikle.şok etkisi yapıcam yanee kutularında öyle yazıyo.emzik koruyucu almadım daha alayım öyle yıkıcam ben içine koyup çantaya atıveririm

bu arada ben yasini okudum duamı ettim.Allah ım kabul eder inşallah.hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eder

kalkayım bi bime gideyim diyorum hem hava alırım biraz süt yoğurt neyim alayımm.yemeği dışarda yicez nasılsa yemek yapma derdide yok

mapuci canım benim kızım gelmesin zaten ben istemiyorum zamanında geldinnnn

inşallah neslii zamanında doğar miniğin

Dilerim_Lal Allah kabul etsinn

kızlar siz bebeklerinizin kıyafetlerini nasıl yıkadınız makinede?bir kaç parça bişeyler zaten havlu ve penye kumaştan,hepsini makineye birmi attınız ayrı ayrımı? birde çorap patik gibi minik şeyleride yıkadınızmı?

canım benim 3 makina çıktı ilk battaniyeleri havluları attım sonra açık renk kıyafetlerini sonra koyularını çoraplarıda yıkadım yıkama torbası vardı file gibi hepsini içine attım yıkadım

amin cnaımm

bende 3 makine yaptım

birinde tüm battaniyeleri yıkadım hepsini
birinde beyaz mavi açık sarı gibi açık renkleri
birindede lacivert kırmızı gibi koyu renkleri

şimdide yünleri bir yıkıcam.yani örmeleri yelekleri hırkaları falan
bir makinede yeni gelen nevresim takımını ve cicileri yıkcam

30 derecede elde yıkama programında yıkadım ben

kaç derecede yıkadın nesli? 30 derecede günlük yıkama yapsam olurmu,yarın bende halledim çıkartim aradan

mapuci 30 derecede yıka zaten kirli degillerki bide hssas kısa programda yıkama yaptır yani öle 1 ssaat falan gerek yok

bende 30 da yıkim ozaman,senin makine full doldumu,3 yıkamada? sanmıyorum benimkiler 3 makine çıkmaz gibi azmı aldım acaba ya

1 takım 10 lu hastane çıkışı var
2 adet tulum
2 paket içliği var
5 adet çıtçıtlı tulum tarzı atleti var
patik çorap vs
1 adet kadife battaniye
1 adet kadife tulum battaniye
1 adet banyo havlusu
1 adet dış giyim
galiba az almışım

canım benimde 1 makina oldu .))) galiba az aldık ama idare eder zaten hemen büyüyorlar diye ben fazla almadım daha sonraki giyceklerinide sonra cıkar alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…