önemli olan mesafeler değil,yakınlık uzaklık gibi...
gönüller bir olsun,tanısanda tanımasanda bir içten samimi duan olsun yeter
söz müzik mapuci:)
kızlar hastane çantasına koyulacak emzik ve biberonu yıkamam lazım. siz nasıl yaptınız,direk bir kabın içinde koyup bunları mı kaynattınız ya da kaynar suyun içine atıp mı beklettiniz? süre ne kadar olacak bir de son soru deterjan koyulmaz di mi?
yardımınız bekliyorum, hepsinin ambalajını atmışım orda yazıyordur kesin ama şimdi bilemedim.
kızlar hastane çantasına koyulacak emzik ve biberonu yıkamam lazım. siz nasıl yaptınız,direk bir kabın içinde koyup bunları mı kaynattınız ya da kaynar suyun içine atıp mı beklettiniz? süre ne kadar olacak bir de son soru deterjan koyulmaz di mi?
yardımınız bekliyorum, hepsinin ambalajını atmışım orda yazıyordur kesin ama şimdi bilemedim.
saol canım iltihap söylenmesi gereken bişey aksatma bilmiyorum idrar yoluyla aynı etkileremi sahip ama sonuçta vücudun neresi olursa olsun bi iltihap var bunu ortadan kaldırmak lazım
çok saol canım hiç sorma 2 haftada serum 2 kutu antibiyotik ve birsürü ilaç. ama malesef geçmedi benimde çekeceğim buymuş bebişim iyi olsunda ben çekim sorun değil
aol canım benim malesef nitrit negatif olması lazımken positif lokosit bol erisit bol epitel hücre bol antibiyotik kullandığım halde böyle çıktı bugün malesef mikrop antibiyotiğe karşı yokmuş yok etmesine izin vermiyor
kızlar ben gwldim sancılarım biraz azaldı gibi hafta sonu olduğu için doktorumda yok eğer yine başlarsa sancılar mecbur giderim artık benim zilli kızım o kadar oynakki haraketleri canımı yakıyo o ayaklarını ısırıcam gelince ama zamanında gelsin kızım erken davranmasınnn
Şenaycım bir kabın içine su koy kaynayınca biberonu ve emzigi at. 5 dk kadar kaynasın.
canim ben bi tencereye kaynar su koyup 5 dk falan kaynatcam
deterjan koyulmaz
evet cnm ambalajının üstünde yazıodu...önce suyu kaynattım sonra da emzik ve biberonun emziğini kaynamış suda 20 dak. kadar beklettim..tabiki deterjan falan koymadım...
maşallah cicim bu hamilelik yarı doktor yaptı hepimizi
şimdiden allah kabul etsin
az önce okudum canım ya ne çok üzmüşsün kendini, keşke yakın yerlerde olup mmoral verebilsek birbirimize.
burda söylenen lafta kalıyor
inan sen yazınca çok üzüldüm
bu arada ocak annelerinideki pembiş tulumlu bebek çoook güzel
allah hepimize böyle tatlı, sağlıklı bebekler nasip etsin
mapuci canım benim kızım gelmesin zaten ben istemiyorum zamanında geldinnnn
inşallah neslii zamanında doğar miniğin
Dilerim_Lal Allah kabul etsinn
kızlar siz bebeklerinizin kıyafetlerini nasıl yıkadınız makinede?bir kaç parça bişeyler zaten havlu ve penye kumaştan,hepsini makineye birmi attınız ayrı ayrımı? birde çorap patik gibi minik şeyleride yıkadınızmı?
inşallah neslii zamanında doğar miniğin
Dilerim_Lal Allah kabul etsinn
kızlar siz bebeklerinizin kıyafetlerini nasıl yıkadınız makinede?bir kaç parça bişeyler zaten havlu ve penye kumaştan,hepsini makineye birmi attınız ayrı ayrımı? birde çorap patik gibi minik şeyleride yıkadınızmı?
canım benim 3 makina çıktı ilk battaniyeleri havluları attım sonra açık renk kıyafetlerini sonra koyularını çoraplarıda yıkadım yıkama torbası vardı file gibi hepsini içine attım yıkadım
amin cnaımm
bende 3 makine yaptım
birinde tüm battaniyeleri yıkadım hepsini
birinde beyaz mavi açık sarı gibi açık renkleri
birindede lacivert kırmızı gibi koyu renkleri
şimdide yünleri bir yıkıcam.yani örmeleri yelekleri hırkaları falan
bir makinede yeni gelen nevresim takımını ve cicileri yıkcam
30 derecede elde yıkama programında yıkadım ben
bende 30 da yıkim ozaman,senin makine full doldumu,3 yıkamada? sanmıyorum benimkiler 3 makine çıkmaz gibi azmı aldım acaba ya
1 takım 10 lu hastane çıkışı var
2 adet tulum
2 paket içliği var
5 adet çıtçıtlı tulum tarzı atleti var
patik çorap vs
1 adet kadife battaniye
1 adet kadife tulum battaniye
1 adet banyo havlusu
1 adet dış giyim
galiba az almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?