2011 Şubat Anneleri

cnm nasıl yaptığını bi anlatırmısın? bi de ne kadar tül gitti? bi de ortadaki yuvarlak şey ne? ne kadara mal oldu diyim bi de?

canım benim silikon tabancam yoktu onu falanda aldım o yüzden benim biraz fazla tuttu...bir top kurdele aldım makarnayı sarmak için,2 metre tül almıştım ama tülden baya kaldı...bir demet gül aldım,bir de serpiştirdiğim incileri aldım...makarnayı yuvarlak yapıp üzerine kurdele ile sardım...sonra üzerindeki tülleri yapmaya başladım...onları belli kalınlıkta ve uzunlukta kestikten sonra kıvırıp kelebek gibi ortasından diktim...hani kağıt yelpaze yapar gibidaha sonra onları tek tek yapıştırdım...en alt kısmına istediğin uzunlukta tül kesip bağladım...ondan sonra incileri rastgele önce üst kısma sonra alt kısma serpiştirdim...sonra uzun bi inciyi makarnanın etrafına yapıştırdım...sonra gülleri serpiştirdim...alttaki tülün üzerinede incilerden ekledim...bu kadar...

ayyyyy ne kadaaannn güzel olmuş,ellerine sağlık cnm,maşallah valla pek becerikli gördüm seni

cok güzel olmuş eline sağlık bayıldım :) bende malzeme alıp ypcam ama nerden ne zaman öfff

evet herşeyini yaz bizde yapcaz fikir olsun ne kadara mal oldu
teşekkür ederim kızlar çok mutlu oldum beğenmenizemavicim sen ankaraydın demi ben malzemelerin hepsini suluhandan aldım...12 tl falan tuttu ama silikon tabancasını aldım onu fiyatını eklemedim...o biraz pahalıya geldi çünkü

kızlar ocak bebişlerinin resimlerine nereden bakıyorsunuz yaa çokk merak ettim mincikleri bende görmek istiyorumm

teşekkürler cnm da o makarnayı nerden bulablirim ki?

selam kıslarr..moonsunun bebişini ben de göremedim hala..buraya eklese daha iyi olurdu yaaa...
yarın sınav var hiç giresim yok..o kadar saat tahta bir sırada nasıl oturacam die düşünüyorumm...
eşim de yok bu akşam..ağzım hiç boş durmadı..sürekli bişeyler yedim..o olsaydı engellerdi:)))

sonunda bitti kızlar yorumları bekliyorumm

canım çok güzel olmuşş..bayıldımm..

teşekkürler canım...

slm bu saatte kimse yoktur ama bir bakıyım diyerek girdim ama hala burdasınız.geçmişe felan hiç bakmadım keyifler yerindedir umarım :)))

slm bu saatte kimse yoktur ama bir bakıyım diyerek girdim ama hala burdasınız.geçmişe felan hiç bakmadım keyifler yerindedir umarım :)))

iyi çok şükür canım sen ve minişin nasılsınız bakalım...benimde eşim nöbetçii zaman geçrimeye çalışıyorum....

iyi çok şükür canım sen ve minişin nasılsınız bakalım...benimde eşim nöbetçii zaman geçrimeye çalışıyorum....

iyiyiz canım ya ben yazınca hepiniz bir anda kayboldunuz yalnız hissettim bir anda kendimi :)))biz de bugün biraz gezdik havuzlu hanı övüp duruyorlardı oraya bakalım dedik ama pazar sistemi ( sevmedik

iyiyiz canım ya ben yazınca hepiniz bir anda kayboldunuz yalnız hissettim bir anda kendimi :)))biz de bugün biraz gezdik havuzlu hanı övüp duruyorlardı oraya bakalım dedik ama pazar sistemi ( sevmedik

:)))eksikler bitmiyor demi...minişler gelene kadar devam etcez galiba çarşı pazar dolaşmaya...pazar sistemini bende pek sevmemm alışverişte yapamam kolay kolay..ama fiyatlar daha uygun oluyo sanırım...mağazalardada ortam nezih oluyo fiyatlar farklı oluyo

yaa ben burayı sevmedim .pazara karşı önyargım yoktur benim iyi şeyler de bulurum ama burdakilerin ensaflığını felan da sevmedim .eksiğe gelince ben daha alışverişe başlamadım sayılır giysileri tamam da beşik felan daha yollun başındayız (

bizim beşiğimizde pazartesi günü gelicek inş...sepet yaptırıyorum ben kendi odama koymak için...
odasıda aralığın son günlerinde gelicek...daha temizlik var yerleştirme var...çantalarımı bugün hazırladımm ama daha çokk işim varrama yapcak kişi yok

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 | okundu
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 |
| SuRMeLi | 1 | okundu
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 |
| burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |

Bende okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…