2011 Şubat Anneleri

eşim diyor sen rahat durmuyorsun.yine hastane yolcusu olacagın diyor.neyapayım kızlar evde bir sürü iş var çok kötü...bebegimin eşyaları yıkanacak camlar buzdolabım çok kötü beni sil diyor

canım benim branşım Türkçe...ben bıraktım işimi eşim hala bana minnet duyuyor benim için herşeyini mıraktın falan diye...dediğim gibi genel olarak memnunum aslında ama ara ara çalışma nöbeti geliyor..özellikle arkadaşlarımla falan görüşünce...bir de benim annem öğretmen ve hala çalışıyor bense bu yaşımda ev hanımı oldum....benim annem hep çalışmıştı biz büyürkende yanı benim anne profilim hep çalışan bi bayan oldu çevremde öle tüm bayanlar çalışıyor...ilk zamanlar çok sıkılmıştım bir ev hanımı evde ne yapar bilmiyordum
canım çok teşekkür ederim....inş minik kağan biran önce eski sağlıklı günlerine kavuşur....

çok geçmiş olsun canım...inş erkenci olcak galiba senin oğluşun...bencede biran önce hazırla artık çantanı...canım ben hastane çantası için 2 tane 5li takım bir tanede tulum koydum...ayrı battaniye koydum...ben dalinle yıkadım...hatırladığım kadarıyla arkadaşlarda genelde öyle yaptı omo yu bilmiyoruma ama olur herhalde....
günaydın sude..daha hazırlamadın mı? e bu kadar riskliyse hazırlasana
günaydın canım nasılsın?

birde yavaş yavaş evi temizleyim diyorum.şart yani mutfak dolabı camlar halilar of of ne çok iş var.

muhteşem olmuş

eşim diyor sen rahat durmuyorsun.yine hastane yolcusu olacagın diyor.neyapayım kızlar evde bir sürü iş var çok kötü...bebegimin eşyaları yıkanacak camlar buzdolabım çok kötü beni sil diyor
teşekkür ederim canım...benim evimde berbat durumda yardım edicek kimsemde yok ben bayan çağırcam dip temel temzlik için bebişlerimizden kıymetli değil demi....
nur günaydın kapı süsün çok güzel olmuş ellerine sağlık
teşekkürler canım beğenmene sevindim...

günaydın kızlarr nasılsınnız off gene sabah olduu izmir yağışlıı evdende dışarı çıkılmazz hep hafta sonunun yağışlı olmasımı gerekir yaa...

günaydın arkadaşlar nasılsını bugün.
hava çok kötü 1 haftadır konyada acaip bi sis var tam 1 hafta oldu göz gözü görmüyo çok iç karartıcı.

günaydın kızlar, :92:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine çantanı hemen hazırla bence inşallah bebişin 12 şubatı bekler canım

canım bende 12 li bir takımla yedek 5 li takım koydum bütün kıyafetlerini yıkadım 30 derecede renklileri beyazları ayırdım riske atmak istemedim dalinle yıkadım baby omo nasıl bilmiyorum

nurcum kapı süsünü çok beğendim ellerine sağlık canım

günaydın arkadaşlar nasılsını bugün.
hava çok kötü 1 haftadır konyada acaip bi sis var tam 1 hafta oldu göz gözü görmüyo çok iç karartıcı.

günaydın canım iyiyiz biz sen nasılsın istanbuldada hava kapalı böyle havalarda benimde içim sıkılıyor hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden yatıp dinlenme havası

merhaba kızlar
seminerden geldim şimdi
2 gün giremedim yine 30 sayfa birikmiş
okumaya hiç halim yok
dün geceden beri sürekli aşırı bel ağrısı ve arada adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum
biraz dinleneceğim eğer devam ederse hastaneye gideceğim
inşallah hepiniz iyisinizdir
arada yine bakarım
öptümmm

günayydınnnn kızlarr

nur kapı süsün çok güzel olmuş
fatma sana da geçmiş olsun.inş önemli bişi diildir

biz bugün kızımızı görücez inşallah akşamüstü randevumuz var çok özledim kzımı ben Allahtan 15 günde bir randevu.ayda bir olsa nasıl dayanırdım bilmiyorum

veee arabamız da geliyo 1 saate kadar.kociş alıp getirecek azsonra.gerçi plakası ocakta çıkacak ama olsun kenar sokaklarda test ederiz biz onu dün imzalarımı attım. ön doğum hediyesi oldu bana bir bakıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…