bizim beşiğimizde pazartesi günü gelicek inş...sepet yaptırıyorum ben kendi odama koymak için...
odasıda aralığın son günlerinde gelicek...daha temizlik var yerleştirme var...çantalarımı bugün hazırladımm ama daha çokk işim varrama yapcak kişi yok
amin tatlim
nabersiniz kizlar
Benim kocam hic dalga geçmezdi tamtersi beni dinlerdi merak ederdi burda konusulanlari..
Yavastan kaçiyim artik. uyku moduna geçem ben.:97:
Iyi geceler oturanlara
Yok ilk başta garip geliyordu da şimdi farklı :)) iyi geceler sana..
onu diyorum ben de :))busenin ilk suyum az dediğinde paylaşmıştım eşimle panik yaptırmamaya çalışıyorum ama uyarmalıyım felan diye sonra benden çok merak etti ne olmuş iyimiymiş diyebenim eşimede ilk başta değişik gelmişti paylaşımlarımızı görünce alıştı o da bana soruyo hergün ne var ne yok sizin kulüpte diye:90:
gündüz buralardaymış :)) gece kuşu olanlar bizleriz sanırım.bu sene okula öğlen gitmesem ne yapardım bilmiyorum.bu süreçte şans oldu bana okulumuzda misafir okul var mecburen öğlenci olduk ben de sabaha kadar oturuyorum :))seda hiç uğramadı bu akşamm gelirdi hep ama...
onu diyorum ben de :))busenin ilk suyum az dediğinde paylaşmıştım eşimle panik yaptırmamaya çalışıyorum ama uyarmalıyım felan diye sonra benden çok merak etti ne olmuş iyimiymiş diye(
gündüz buralardaymış :)) gece kuşu olanlar bizleriz sanırım.bu sene okula öğlen gitmesem ne yapardım bilmiyorum.bu süreçte şans oldu bana okulumuzda misafir okul var mecburen öğlenci olduk ben de sabaha kadar oturuyorum :))
atama yüzünden miben de iki sene bekledim maalesef.ama şimdi sana özenirim desem yalan olmaz ssakin kafayla evdeyken bebişini büyütmek varken ...hayatın geri kalanında çalış çalışabileceğin kadar ...
özel okulda çalıştım canım ben öncesinde...evllendikten sonra ankarada istediğim kolejler olmadı...daha ankara dışına gitmeme eşim pek sıcak bakmadı...bir de eşim nöbetli çalışıyor ya eğer bende çalışsam eşimle sadece kapıda karşılaşcazbirde eşim hep öyle istiyordu çocuğumuzu bakıcıya vs bırakma taraftarı değildi burdada ne anneanne ne babaanne var...durum böyle...ama insan hep sahip olmadığına özeniyor galiba...aslında ben halimden çok memnunum yanı eşim çok fazla evde oluyor o yüzden güzel vakit geçiriyoruz...ama zaman zaman neden çalışmıyorum?madem çalışmıcaktım 4 sene niye okudum diye düşünüyorum...ve çok istediğim bir bölüm ve tek istediğim branşı okudum ama nasipp:93:
günaydın kızlar...hastaneden çıktım bir hafta serum antibiyotik tedavisi bakalım şubatı bekleyecek mi oğluşum.bende çantamı hazırlayım diyorum artık.acele olacak sanki.çok kötü bir tecrübe .günde 3 defa nst bagladılar şimdide her hafta gel nst ye gireceksin dedi doktorum.sizce bu nst zararlımı.o lastikleri sıkı sıkı baglayınca sancı geliyor sonra çözülünce geçiyor.doktorum 12 şubat sezaryan için randevü verdi erken olmazsa
kızlar hastane çıkışı 1 takım 10 lu var o yeter mi onu evde mi kullanayım yoksa 1 takımda 5 limi alayım.siz bütün kıyafetlerimi yıkadınız.baby omo nasıl onunla yıkasam renk atarmı acaba hepsini 1 makinaya atıp 30 derecede yıkasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?