sürmeli nasılsın canım dün akşam yangenin sancıları vardı galiba yinemi yalancı sancı çıktı
sonunda bitti kızlar yorumları bekliyorumm
günaydın kızlar...hastaneden çıktım bir hafta serum antibiyotik tedavisi bakalım şubatı bekleyecek mi oğluşum.bende çantamı hazırlayım diyorum artık.acele olacak sanki.çok kötü bir tecrübe .günde 3 defa nst bagladılar şimdide her hafta gel nst ye gireceksin dedi doktorum.sizce bu nst zararlımı.o lastikleri sıkı sıkı baglayınca sancı geliyor sonra çözülünce geçiyor.doktorum 12 şubat sezaryan için randevü verdi erken olmazsa
merhaba kızlar
seminerden geldim şimdi
2 gün giremedim yine 30 sayfa birikmiş
okumaya hiç halim yok
dün geceden beri sürekli aşırı bel ağrısı ve arada adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum
biraz dinleneceğim eğer devam ederse hastaneye gideceğim
inşallah hepiniz iyisinizdir
arada yine bakarım
öptümmm
ya keşke bu cevabı gece okusaydım, yani dün gece zorbir gece geçiridm,hep aşağıda oynadı,ve 3 kere ciddi canımı yaktı,doktoorumu hemşiremi herkesi ayağa kaldırdım,ağrı yada kanama olursa mutlaka hemen ara dikkatli ol dediler,yarın bakacaz bakalım,oooff sağlıkla bi gelseydi şu minikler,ne zormuştv deme tuğbacım ntvde vedat milöre bakıyorum ben de. ya bunun hamilesi var aşereni var her hafta ye ye nereye kadar be adam(((((((((((((
canım benimki de aşağıda oynuyor, baş aşağı dönmüş hatta bu kontrolde dr.a da dedim pozisyonundan dolayı aşağıda hissetmen, tekmelerle beraber hafif ağrı duyman normal dedi.
araba çok güzelmiş gerçekten hafifmiş okudum özelliklerini
ben de uykusetini funnabaabyden almıştım winni the poh olanı, yıkayınca pufpuf oldu biz çok beğendik, sen de beğenirsin eminim
istanbulda yaşayan arkadaşlar annem için acil A Rh negatif kana ihtiyaç var yakınlarınızda falan kan verebilecek varsa benimle irtibata geçebilirmisiniz
canım istanblda yakınım yok,keşke yardımcı olabilseydim,inşallah hemen bulunur caım,dualarım anneciğinle...
sonunda bitti kızlar yorumları bekliyorumm
günaydın kızlar...hastaneden çıktım bir hafta serum antibiyotik tedavisi bakalım şubatı bekleyecek mi oğluşum.bende çantamı hazırlayım diyorum artık.acele olacak sanki.çok kötü bir tecrübe .günde 3 defa nst bagladılar şimdide her hafta gel nst ye gireceksin dedi doktorum.sizce bu nst zararlımı.o lastikleri sıkı sıkı baglayınca sancı geliyor sonra çözülünce geçiyor.doktorum 12 şubat sezaryan için randevü verdi erken olmazsa
kızlar hastane çıkışı 1 takım 10 lu var o yeter mi onu evde mi kullanayım yoksa 1 takımda 5 limi alayım.siz bütün kıyafetlerimi yıkadınız.baby omo nasıl onunla yıkasam renk atarmı acaba hepsini 1 makinaya atıp 30 derecede yıkasam
huhuuu kizlar, umarim iyisinizdir ben hasta oldum iyi mi bogazim agriyo yutkunamiyorum, ihlamur fln iciyorum, simdilik kactim annemle babam gelcek kendinize iyi bakin
Ben de grip oldum.
Bogazım çok fena yanıyor, burnum akıyor, hele de öksürük öldürüyor beni
istanbulda yaşayan arkadaşlar annem için acil A Rh negatif kana ihtiyaç var yakınlarınızda falan kan verebilecek varsa benimle irtibata geçebilirmisiniz
sana da geçmiş olsun canım
çok güzel olmuş ellerine sağlık
aman sudenur işleri abartıp tehlikeye atma kendini
geçmiş olsun mimix
sana da geçmiş olsun canım
bizim ailede yok ama kardeşim şimdi iş yerini arayıp sorayım dedi. annen hangi hastanede canım?
bulursak yönlendirelim
Gözdecim geçmiş olsun annene. İnşallah bulunur
florence nightingale avrupa hastanesi mecidiyeköyde ameliyattan çıktı ama çok kan kaybetmiş bi kaç ünite bulunmuş ama biraz daha lazımmış.
uzakta olmak çok zor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?