2011 Şubat Anneleri

Kızlar selamlar iyi pazarlar diliyorum hepinize. Bu arada ben sırf göbek oldum 2 çırpı bacak üstüne karpuz yutmuş gibi görünüyo 2. Hamilelik diye daha büyüdü heralde doğurana kadar patlar mıyım acaba?

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 |
| too_be | 2 |
| imp | 1 | okundu
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 |
| SuRMeLi | 1 | okundu
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 |
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 |
| manikk | 2 |
| sorgunlu66 | 12 | okundu
| burcuuu | 1 |
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |

sürmeli nasılsın canım dün akşam yangenin sancıları vardı galiba yinemi yalancı sancı çıktı

Evet canim yine sahte yalanci çikti bugunde ara ara sanci giriyormus bakalim hayirlisi 1-2 gune kadar insallah dogururda suni sanciya gerek kalmaz

günaydın kıslarr

bugun sınav vardı ve 2.5 -3 saat aptal bir sandalyede oturmak zorunda kaldım...sınav esnasında wc dw yasaklanmışş..sancı bilmeyen ben bugun kasık ağrılarıyla tanışmış bulunuyorum..dün gece hiç uyuyamadım..eşimde nöbetten geldi uyuyo..bende pazar gününü uyuyarak geçirmeyi planlıorumm..zaten havada kötü:))

sudenurcum geçmiş olsun çok çok..ama sen rahat duracağa benzemiyosun..ev işleriyle kendini yorma..eğilip kalkması bile problemken camlardan bahsediyosunn..koçişine söyle o silsinn:))))):90:

huhuuu kizlar, umarim iyisinizdir ben hasta oldum iyi mi bogazim agriyo yutkunamiyorum, ihlamur fln iciyorum, simdilik kactim annemle babam gelcek kendinize iyi bakin

Kizlar 2010 subat anneleri konu açmis 2011 subat annelerine diye bir girinde okuyun tepkinizi sizde belirtin lütfen sessiz kalmayin..

Çiçekcim evet ya. Sanırım 2. de daha da büyüyor. Kız diye mi böyle anlamadım ama oglumdakinden çok daha fazla büyüdü karnım.

Mesela oglumdaki hamile pantolonlarım olmuyor. Halbu ki ben o pantolonlarla doguma gitmiştim. eşim de söylüyor. Bir de sanırım kızım oglumdan daha küçük dogacak. Oglum 3600 dogmuştu. Kızımı hesaplıyorum 38. haftada 3200 falan ancak olacak.Gerçi doguma girmeden 1 gün önce 3.300 demişti ama 3.600 dogmuştu oglum...

Eşim de dalga geçiyor. Karnının hakkını vermeyecek bu diye :)

Son düzenleme:
sonunda bitti kızlar yorumları bekliyorumm

Çok güzel olmuş. emegine saglık :)

Sudenur geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Fatmacım dikkat et ya. Artık hepimiz dökülmeye başlıyoruz sanırım...

istanbulda yaşayan arkadaşlar annem için acil A Rh negatif kana ihtiyaç var yakınlarınızda falan kan verebilecek varsa benimle irtibata geçebilirmisiniz

ya keşke bu cevabı gece okusaydım, yani dün gece zorbir gece geçiridm,hep aşağıda oynadı,ve 3 kere ciddi canımı yaktı,doktoorumu hemşiremi herkesi ayağa kaldırdım,ağrı yada kanama olursa mutlaka hemen ara dikkatli ol dediler,yarın bakacaz bakalım,oooff sağlıkla bi gelseydi şu minikler,ne zormuş

istanbulda yaşayan arkadaşlar annem için acil A Rh negatif kana ihtiyaç var yakınlarınızda falan kan verebilecek varsa benimle irtibata geçebilirmisiniz

canım istanblda yakınım yok,keşke yardımcı olabilseydim,inşallah hemen bulunur caım,dualarım anneciğinle...

sonunda bitti kızlar yorumları bekliyorumm

çok güzel olmuş ellerine sağlık

aman sudenur işleri abartıp tehlikeye atma kendini

huhuuu kizlar, umarim iyisinizdir ben hasta oldum iyi mi bogazim agriyo yutkunamiyorum, ihlamur fln iciyorum, simdilik kactim annemle babam gelcek kendinize iyi bakin

geçmiş olsun mimix

Ben de grip oldum.

Bogazım çok fena yanıyor, burnum akıyor, hele de öksürük öldürüyor beni

sana da geçmiş olsun canım

bizim ailede yok ama kardeşim şimdi iş yerini arayıp sorayım dedi. annen hangi hastanede canım?
bulursak yönlendirelim

florence nightingale avrupa hastanesinde canım mecidiye köyde çok teşekkür ederim

Gözdecim geçmiş olsun annene. İnşallah bulunur

teşekkür ederim canım

florence nightingale avrupa hastanesi mecidiyeköyde ameliyattan çıktı ama çok kan kaybetmiş bi kaç ünite bulunmuş ama biraz daha lazımmış.
uzakta olmak çok zor kızlar

florence nightingale avrupa hastanesi mecidiyeköyde ameliyattan çıktı ama çok kan kaybetmiş bi kaç ünite bulunmuş ama biraz daha lazımmış.
uzakta olmak çok zor kızlar

gözdecim geçmiş olsunn Allah acil şifalar versin anneciğinee...ist da tanıdık yok kiiii umarım en kısa zamanda bulunur tatlım.dualarımız annenlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…