2011 Şubat Anneleri

Kızlar ya sizin coşkunuzu gördükçe hayran kalıyorum benim ağrılarım o kadar arttı ki eve gelip uyumayı düşünüyorum sadece ne bebek şekeri ne mevlüt takımı hiçbişeyle uğraşasım gelmiyor bendemi bi acayiplik var acaba?

ayhhh teşekkür ederim arkadaşlarrr teveccühünüz

manikcimm bizde öyleyiz valla.arada bir böyle enerji geliyo ozaman yaptım yaptım yoksa bende 1 haftadır öleee yatıyorummm.şimdide sırtım ağrıyo ama çaktırma

manikcim bende aynı senin gibiyim
sadece merak etmeyin diye yazmaya geldim
kolumu kıpırdatacak halim yok
yarın iyi hissedersem uzun uzun yazarım
100 sayfa geçmiş birikmiş yine
çooook yorgunum
şimdilik öptümm

Merhaba arkadaşlar.

Biz iyiyiz Allah'a şükür. İyiyiz dediğime bakmayın gerçi agrı, sızı , hele de fıtık mahvetti beni
Ama en azından gripi atlatıyor gibiyim.

Bu hafta da bitti sayılır. Haftaya cuma gelsin bir an önce dogum iznim başlayacak.

Seda çok marifetlisin maşallah. Ellerine saglık.

Ya aklıma takıldı. Mısra arkadaşımız vardı. O hiç yazmıyor mu artık. Uzun süredir hiç rastlamadım mesajına....

herkese merhaba.yeni gördüm bu sayfayı.bana da doktor 21 şubatta doğum dedi.tabi ben sezeryan istiyorum o zaman 1 hafta erken olur dedi bir aksilik çıkmazsa.32+5.haftadayım.bu hafta olan varsa bebeğinin kilosunu öğrenmek isterim.

slm canım hoşgeldin aramıza sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inş
senle günümüz aynı ama kilo karşılaştırması yapmak pek ii deil sonuçta bebekten bebeğe değişiyo geçen hafta 2100 gr.dı kızım diğer kontrolum haftaya canım

selam kızlarr.

afferim kızlar gelmişler yoklamalarını vermişler öyle pattadanak ortadan kaybolmayın merak ediyoruz

yaa kızlar ben ne kadar da duygusal olmuşum oyle yaprak dokumunun finali varmış izleyim bari dedim kociş ders çalışıyodu odada bir ağladım bir agladım o sırada eşim geldi salona merak etti bişi mi oldu die
ayyy hele de anne olacagım die kızımı sevip sevip aglıyodum bi elim karnımda şaştım kendime

canceğizim dikkat et kendine,yapsın kaynanan işleri yorma kendini
tamamm canım... bencede yapsın çok şükür şimdilik yapıyo böyle devam etmesini temenni ediyoruz
selam kızlar nasılsınız

az önce lohusa şerbet takımımı yaptımmm ayy çok eğlenceliydi bakın bakalım beğenecekmisiniz

çok güzel olmuş sedacım ellerine sağlık...benim daha şerbet takımım,sepetim duruyo bakalım yapabilecek miyim?

amaann dandik bi finaldi ama bende duygulandım gözlerim doldu amaaaa ağlamadııımmm.

sağol canımm yattığın yerde yaparsın nolcakki.topla malzemeleri kucağına rahat rahat yapp hem zaman geçer

Ali Rıza bey kurtuldu sonunda.bilmem kaç bölüm inme indi inecek diye bekledik bir okadarda aha da kalp kriizi geçirecek öldü ölecek diye bekledik sonunda adamcağız ferahladı

duygusal bir finaldi ama öyle çok çok vurucu bir final değildi bence.Aşk-ı memnu çok daha etkileyiciydi.ben bunu esere sadık kalıp kalmamakla alakalı olduğunu düşünüyorum. yaprak dökümü okadar dallandı budaklandıki ee toparlamakta haliyle böyle olduu.

hayatımızdan bir dizi daha geçti.cümleten geçmiş olsun

selam kizlar,

ayy ne guzel dogumunuz yaklasmis acaba bende o gunleri gorecem mi kiiii, yeni hamisim ve ruya gibi hersey korkuyom bebisim birakirsa beni diye Allah im sana sigindim yarabbim bebisimi kucagima almayi nasip et insallahhhh

Allah im herkese hayirlisiyla sihhatli saglikli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhh

sağol canımm aminn inşallahh cümlemizinn bebeğine Rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaşllah

valla bizde öyle diyordukl ama zaman su gibi geçiverdi şimdi hayal gibi geliyo

ayyy evet yaprak dökümünde dökülecek yaprak kalmadı diye izlemiyordum bende sırf meraktan fineline baktım o bile baydı bunca senedir süren bir dizye basit bir final olmuşşş dediğin gibi alirıza da kurtuldu bizde :))))))))

canım çok ama çok geçmiş olsun,inşallah meleğin zamanında doğar üzmez seni,aman dikkat et kendine doktorun tavsiyesine uy dinlen,cidden dinlenmek ilaç gibi bişey hamilelikte,dünden beri fırsatını bulup geçmiş olsun dileklerimi yazamadım kusuruma bakma,dualarım seninle

amin canim, insallah bende o gunler gelince boyle dusunurum nasip etsin Allah im optum hepinizi Allah yardimcimiz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…