- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
yine döktürmüşün şekerim ellerine sağlık
selam kızlar nasılsınız
az önce lohusa şerbet takımımı yaptımmm ayy çok eğlenceliydi bakın bakalım beğenecekmisiniz
selam kızlar nasılsınız
az önce lohusa şerbet takımımı yaptımmm ayy çok eğlenceliydi bakın bakalım beğenecekmisiniz
selam kızlar nasılsınız
Kızlar ya sizin coşkunuzu gördükçe hayran kalıyorum benim ağrılarım o kadar arttı ki eve gelip uyumayı düşünüyorum sadece ne bebek şekeri ne mevlüt takımı hiçbişeyle uğraşasım gelmiyorbendemi bi acayiplik var acaba?
herkese merhaba.yeni gördüm bu sayfayı.bana da doktor 21 şubatta doğum dedi.tabi ben sezeryan istiyorum o zaman 1 hafta erken olur dedi bir aksilik çıkmazsa.32+5.haftadayım.bu hafta olan varsa bebeğinin kilosunu öğrenmek isterim.
tamamm canım... bencede yapsın çok şükür şimdilik yapıyo böyle devam etmesini temenni ediyoruzcanceğizim dikkat et kendine,yapsın kaynanan işleriyorma kendini
selam kızlar nasılsınız
yaa kızlar ben ne kadar da duygusal olmuşum oyle yaprak dokumunun finali varmış izleyim bari dedim kociş ders çalışıyodu odada bir ağladım bir agladım o sırada eşim geldi salona merak etti bişi mi oldu die
ayyy hele de anne olacagım die kızımı sevip sevip aglıyodum bi elim karnımdaşaştım kendime
tamamm canım... bencede yapsın çok şükür şimdilik yapıyo böyle devam etmesini temenni ediyoruz
çok güzel olmuş sedacım ellerine sağlık...benim daha şerbet takımım,sepetim duruyo bakalım yapabilecek miyim?
selam kizlar,
ayy ne guzel dogumunuz yaklasmis acaba bende o gunleri gorecem mi kiiii, yeni hamisim ve ruya gibi hersey korkuyom bebisim birakirsa beni diyeAllah im sana sigindim yarabbim bebisimi kucagima almayi nasip et insallahhhh
Allah im herkese hayirlisiyla sihhatli saglikli bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhh
Ali Rıza bey kurtuldu sonunda.bilmem kaç bölüm inme indi inecek diye bekledik bir okadarda aha da kalp kriizi geçirecek öldü ölecek diye bekledik sonunda adamcağız ferahladı
duygusal bir finaldi ama öyle çok çok vurucu bir final değildi bence.Aşk-ı memnu çok daha etkileyiciydi.ben bunu esere sadık kalıp kalmamakla alakalı olduğunu düşünüyorum. yaprak dökümü okadar dallandı budaklandıki ee toparlamakta haliyle böyle olduu.
hayatımızdan bir dizi daha geçti.cümleten geçmiş olsun
sağol canımm aminn inşallahh cümlemizinn bebeğine Rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaşllah
valla bizde öyle diyordukl ama zaman su gibi geçiverdi şimdi hayal gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?