- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
maşallah anneciğine ya...ahhh melocum sen gene iyisin 4 çeşit yemek yapmışsın valla hamarat hamişsin.Ben annem olmasa kesin aç kalırım kocacığımla.Allah razı olsun her akşam alıyor yemeğe geç gidiyorsunuz uğraşmayın bu saatten sonra diye
Bende böyle yapıyorum yatakta başka türlü uyunmuyor çünkü yoldada gerine gerine senin dediğin gibi göbişimi çıkartarak yürüyorum :))
Aman canım nazar değmesin bebişlerimizeama bugün çok fazla geldi bana bu hareketlilik geçen hafta alışmışım ya sakin sakin pek bir garipsedim şimdi
bizim bebekler artık ağırlıklarını koymaya başladı galiba :}
canım valla ne yalan sööliyim ilk haftalarda dikkat ettim sonra benim diyetisyen tatile çıkcam falan dedi gelmesi ocak ortası o beni tekrar görene kadar doğurum ben dedim.bide eşime sürekli sağlık sektöründe ya çok yüksek diil dedi hakkettende sizin değerlere bakınca benimki düşük bende saldım gitti:)
hem benim bebiş ööle iride diil daha yeni yeni yakalmaya başladı haftasını.hemde ben ööle çok kilo almadım daha dün 8i tamamlamışım ondan saldım gitti:))
ya bu kızlar inatçı olcak sanırım.
dünde bizimki oynamadı oynamadı dr artık ikinci nstden de çıkarcaktı tam alın size tepik bombardımanı dedi resmen güm güm vuruyo tiremeler gibi oluyo içimde keyfleri ne zaman gelirse hanımların.ama hareket etmesi iyidir herzaman için dedi doktorum oynasın oynasın sevil hanım bak burdan umay da ona karşılık veriyo :)))
canım valla ne yalan sööliyim ilk haftalarda dikkat ettim sonra benim diyetisyen tatile çıkcam falan dedi gelmesi ocak ortası o beni tekrar görene kadar doğurum ben dedim.bide eşime sürekli sağlık sektöründe ya çok yüksek diil dedi hakkettende sizin değerlere bakınca benimki düşük bende saldım gitti:)
hem benim bebiş ööle iride diil daha yeni yeni yakalmaya başladı haftasını.hemde ben ööle çok kilo almadım daha dün 8i tamamlamışım ondan saldım gitti:))
ya bu kızlar inatçı olcak sanırım.
dünde bizimki oynamadı oynamadı dr artık ikinci nstden de çıkarcaktı tam alın size tepik bombardımanı dedi resmen güm güm vuruyo tiremeler gibi oluyo içimde keyfleri ne zaman gelirse hanımların.ama hareket etmesi iyidir herzaman için dedi doktorum oynasın oynasın sevil hanım bak burdan umay da ona karşılık veriyo :)))
kızlar gecende bırı demıstı hanı sırt ustu yatmak ıyı degılmıs dıye ben hep sırt ustu yattıgım ıcın dayanamayıp dru aradım bana sakıncası yok sen rahatsız olmassan yatabılırsın dedı cok sevndımmm
maşallah anneciğine ya...
benim anneannem yatalak olduğundan annem burda olsa da bana yardım edemezdi sanırım ,o yüzden ben kendi başımı becermeye alıştım 16 yıl da yatılı okul okuyunca insan cabbarlaşıyor biraz,ne kadar şanslısın.
ben desem kayınvalidem de yapar ama sonra tamamen üstünlüğünü kurar onu da ben kabul edemem öyle işte..
sevil hüma
ya canım ben sabah aç gidiom dr a ama nst ye çıkmadan önce bişiler yiyorum özellikle ebe öle istio o zaman başlıo nst aletinin değdiği yere vurmaya ayy nasıl vuruo çekiin dercesine işte aç girdiğin için oynamamış
selam kızlar ben geldiimm
sabah 10 buçukta uyanınca sevinmiştim uyumayayımda gece uyurum belki diye ama kahvaltıyı ettikten sonra koltukta uyuyakalmışımmm bi uyandım saat 2 ye geliyo 2 saatte orda uyumuşum.
ayy bi uyuşuktum bi tuhaftım kalktığımda salak gibiydim
hemen giyindim dışarı attım kendimii.2 saat dolanmışım.kurdele falan aldım bissüürü bardaklarımı süslerim artık karar verdim limonata bardaklarını kullanıcam.
eve geldimm saat 4 buçuk olmuş hemen hiç oturmadan yemeğimi yaptım
ayyhh valla yorulmuşum yaniiii.ayaklarım beni artık taşımıyor.
geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah
nefes alamıyorum artık daral geldi çalışmakta istemiyorum bugün isyanlardayımmmm:84:
ben okudum iyi iyi doğuran falan yok
nefes alamıyorum artık daral geldi çalışmakta istemiyorum bugün isyanlardayımmmm:84:
haraket son gaz devam benim rahim yapım dar olduğu için bebek sol tarafa hiç geçemiyor resmen sağ boşluğumdan arkaya gidiyo ayakları tutup itiyorum yoksa felaket canım yanıyo ve artık ciğerlere baskı yapıyo galiba boğulacak gibi oluyorum derin derin nefes alamıyorum ALLAHIM BUNADA ŞÜKÜR NE DİYİM
haraket son gaz devam benim rahim yapım dar olduğu için bebek sol tarafa hiç geçemiyor resmen sağ boşluğumdan arkaya gidiyo ayakları tutup itiyorum yoksa felaket canım yanıyo ve artık ciğerlere baskı yapıyo galiba boğulacak gibi oluyorum derin derin nefes alamıyorum ALLAHIM BUNADA ŞÜKÜR NE DİYİM
slmm güzell annişle biz geldikk bugün kndi doktorumdaydımm nst de ufak kasılmlaım çıkmış ama iyiyim yarın ege ünversitesine gidicem büyükk günn yarın hastaneye yatış yapabilirler sonuca göree bnde şşimdiden hazırlık yapıım eşefman faln koyayım çantama bakalım..aslında cok korkuyorumm doğum faln olur die napalım beste kızımın sağlıgı yerinde olsunda onada ragzıyımm
slmm güzell annişle biz geldikk bugün kndi doktorumdaydımm nst de ufak kasılmlaım çıkmış ama iyiyim yarın ege ünversitesine gidicem büyükk günn yarın hastaneye yatış yapabilirler sonuca göree bnde şşimdiden hazırlık yapıım eşefman faln koyayım çantama bakalım..aslında cok korkuyorumm doğum faln olur die napalım beste kızımın sağlıgı yerinde olsunda onada ragzıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?