2011 Şubat Anneleri

maşallah anneciğine ya...
benim anneannem yatalak olduğundan annem burda olsa da bana yardım edemezdi sanırım ,o yüzden ben kendi başımı becermeye alıştım 16 yıl da yatılı okul okuyunca insan cabbarlaşıyor biraz,ne kadar şanslısın.
ben desem kayınvalidem de yapar ama sonra tamamen üstünlüğünü kurar onu da ben kabul edemem öyle işte..

sevil hüma

kızlar ben kaçıyorum.
kızıma yelek başladım ona devam ediyim
valla geçen sene doğuran bütün arkadaşların bebişlerine neler döktürdüm benim kıza bişi örmemiştim bari oyalanırım diye aldım elime ama bakalım sıkılmazsam tabi
hadi öptm heinzii

bizim bebekler artık ağırlıklarını koymaya başladı galiba :}

bencede doğumdan sonra acayip hafifliyormuş insan, annem sabret kızım tüm sıkıntıların geçecek diye teselli veriyo yavrum. ama bazende düşünüyorum tepiklerini çok özleyeceğim oğlumun o kadar alıştımki gün içinde tekme yemeye doğsun ısırıcam onun anneye tekme atan o ayaklarını...

ya canım ben sabah aç gidiom dr a ama nst ye çıkmadan önce bişiler yiyorum özellikle ebe öle istio o zaman başlıo nst aletinin değdiği yere vurmaya ayy nasıl vuruo çekiin dercesine işte aç girdiğin için oynamamış

Galiba canım inatçı olacaklar...Umay arkadaşına benimkide gönderiyor zaten hiç durmuyorki bugün çikolata tarzı birşeyde yemedim ama. bakalım akşama nasıl olucaz.
Yelek başlamışsın canım umay'a kolay gelsin.

Ben dedim canım sırt üstü yatma dedi dr.diye seninki öyle dediyse devam et çünkü ben sırt üstü yatınca kızım hareket etmiyor dr.söylediğini bende sizinle paylaştım burdan :))

Anneanne geçmiş olsun canım ama annende çok güzel birşey yapıyor annesine bakarak.
Maşallah canım 16 sene yatılı okuldan sonra insan artık hayatta tek başına birşeyler yapmaya alışıyor galiba.
Boşver canım kayınvalideni hiç bulaştırma sen bak gözdeye geldi.Çok güzeldi bir iki gün sonradan kadın cozutmuş gerçi bugün maşallahı var teyzemizin yerleri silmiş. :))

Bizler bu gidişler evlere birer nst cihazıda kursak iyi olur deriz.İlk başlarda steteskop alalım diyorduk.Şimdi durumları daha iyi anlayabilmek için nst cihazı araştırıcaz galiba :))

göbeeemi yağladım yoğurt gibi arkoyla iyi oldu kaşıntısı da hemen geçti
şükür hiç çatlamadım ama bakalım çatlayacak mı?son 3 haftadır yağlanıyorum,kaşındığı için oda

selam kızlar ben geldiimm

sabah 10 buçukta uyanınca sevinmiştim uyumayayımda gece uyurum belki diye ama kahvaltıyı ettikten sonra koltukta uyuyakalmışımmm bi uyandım saat 2 ye geliyo 2 saatte orda uyumuşum.

ayy bi uyuşuktum bi tuhaftım kalktığımda salak gibiydim

hemen giyindim dışarı attım kendimii.2 saat dolanmışım.kurdele falan aldım bissüürü bardaklarımı süslerim artık karar verdim limonata bardaklarını kullanıcam.

eve geldimm saat 4 buçuk olmuş hemen hiç oturmadan yemeğimi yaptım

ayyhh valla yorulmuşum yaniiii.ayaklarım beni artık taşımıyor.

geçmişi okumadım herkes iyidir inşallah

ben okudum iyi iyi doğuran falan yok

haraket son gaz devam benim rahim yapım dar olduğu için bebek sol tarafa hiç geçemiyor resmen sağ boşluğumdan arkaya gidiyo ayakları tutup itiyorum yoksa felaket canım yanıyo ve artık ciğerlere baskı yapıyo galiba boğulacak gibi oluyorum derin derin nefes alamıyorum ALLAHIM BUNADA ŞÜKÜR NE DİYİM

36 oldun artık nesli,büyüdü iyice zor işimiz yaaa..

ayy dün gece sol tarafa bir savurdu kendini benimkiii böylee fırladı resmen.nasıl korktum ayy dedimm ordan çıkacak heralde bide iki kere yaptıı ayyy çıkış yerimi arıyo kendine napıyosa karnımın şekli değişti resmen.artık büyüdüler ya kuvvetlendiler maşallahh onlaraaa

slmm güzell annişle biz geldikk bugün kndi doktorumdaydımm nst de ufak kasılmlaım çıkmış ama iyiyim yarın ege ünversitesine gidicem büyükk günn yarın hastaneye yatış yapabilirler sonuca göree bnde şşimdiden hazırlık yapıım eşefman faln koyayım çantama bakalım..aslında cok korkuyorumm doğum faln olur die napalım beste kızımın sağlıgı yerinde olsunda onada ragzıyımm

canım hayırlısı olsun inşallah

canım hayırlısı olsunn.Allah hakkımızda hayırlısını versinn

bende hep normal normal diye ortalarda efelenirken dün pat diye aklıma sezeryan düştü niyeyse.gideyim alsınlar pırt diye çıkarsınlar bende uyanayım diye geçti içimden.ayhhh hafiften tırsmayamı başladım nedir anlamadımmm

kızlar gözümüzden kaçan girmeyen falan var mı?doğurmuş olabilecek
aslında bir de yoklama listesi konusu mu açsak herkes girse girmeyenleri takip etsek 2010 şubat anneleri bizi bombalar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…