2011 Şubat Anneleri

kızlar gözümüzden kaçan girmeyen falan var mı?doğurmuş olabilecek
aslında bir de yoklama listesi konusu mu açsak herkes girse girmeyenleri takip etsek 2010 şubat anneleri bizi bombalar herhalde

ama farkettinizmi meydanı biraz onlara bıraktık bölümü topik delisi ettiler.bissürü başlık açmışlar.açsınlar gözümüz yok

canım hayırlısı olsun inş azıcık daha sabreder beste hanım ama hangisi hayırlıysa o olsun inş her iki seçenek içinde allah şimdiden güç kuvvet versin

ama farkettinizmi meydanı biraz onlara bıraktık bölümü topik delisi ettiler.bissürü başlık açmışlar.açsınlar gözümüz yok

canım 2 sayfayı baz alarak söylüyorum bizim 16 yada 17 onların 13 konuları var yani bizim meraklarımız şuan daha çok olduğu için pekte sorun yapılacak kadar çok yokmuş yani

Son düzenleme:

canım 2 sayfayı baz alarak söylüyorum bizim 16 yada 17 onların 13 konuları var yani bizim meraklarımız şuan daha çok olduğu için pekte sorun yapılacak kadar çok yokmuş yani

aynen kızlar

ay kuduruyorum yine sinirden ne bizim bu kaynana tarafından çektiğimiz yaa erken doğurtcaklar beni sinirden her ailede bir enayi vardır ya tüm ailenin sorumluluğu yüklenir omuzlarına diğerleride keyfini sürer bizimkinin tarafındada o enayi eşim. bizimkinin bir eşimi var çocuğumu olacak masraflarımı olur oooo kimin umrunda yardım edeceklerine birde bize yükleniyorlar. kaynanam ev düzüyor sil baştan paralar uçuşuyo havada, büyük kaynımada yağdırıyo ama küçük kaynım üniversitede okuyor onun maddi ihtiyaçları oldumu paramız yok siz tutun bir ucundan yardım edin oluyor.yine aramış küçük kaynım yılbaşını kutlamak için bir yere gidiyorlarmış abi para diyor. bana geldimi para yok borcumuz var ihtiyaçklarımızı bile ertelemeliyiz. ama kardeşine geldimi dayanamıyor neymiş efendim o üniversite okuyormuş. bende okudum üniversite ama param varsa cebimde harcadım yoksa yerimde oturdum kimseye sıkıntı vermedim. anasından babasından istemiyor bizden istiyor. neymiş montu yokmuş abi al neymiş ayakkabısı eskimiş abi al yeter yaa benim için mi yaptınız bu çocuğu nüfusumada alayım istiyorsanız diyeceğim olmuyo. zaten diğer konularda verdikleri sıkıntılara zor dayanıyorum gelin değil köle muamelesi yapıyorlar birde böle yaptıklarında iyice sinirleniyorum. nediyim Allah büyük...

eşimin eski halini gördümbirden karşımda 6 yıldır sadece kaynanam değil ist oturan 3 görümcem dahil çok sömürdüler saolsunlar neyseki şu hamilelikte düzene girdi tabi benim zorumla kaynım askerdeydi askerdeki adama gönderdiğimiz kıyafet para haddi var hesabı yok eşimden başka abiside var ama on dan çöp istemezler ama eşime yaptırmadıkları kalmadı hamile olduğumu öğrenddiğimöde ki tüp bebekle kaldım ve harcanan paraların haddi hesabı yok 6 ayda 2 kez denedim amelyat oldum 16 milyarı bu yolda harcadık buna rağmen testin sonucu pozitif olduğunda tgebrik etmekten önce görümcem küçk kızına bilezik istedi eşimde hep gidip 22 ayarlara baktı benim varmı 22 ayar bileziğim ufacık çocuğa alıcakksın dedim aldırmadım sömürdükçe artık ne isteyeceklerini şaşırdılar

ben çıkıyorum güzel annişler bebek sevmeye gidicez eşimle arkadaşım doğum yapmıştı onun bebikini görücez hazırlaanayım azıcık bu arada arkadaşımın bebeğini sarılıktan hastanede yatmışlar doktor odasından beşiğinden çok almayın öpmeyin filan demiş sarılık riski kalkana kadar normal çocukalrı bile anneden başkası öpüp kucaklamsın demiş tabi bunu millete anlatmak ayrı bi dert yani 3. kişilere değil baba da çok fazla öpüp kucaklamıyacakmış demiş ben doktorumla konuşucam böyle bişey varsa eğer hastanede viziteye geldiğinde söylesin ben söylersem büyük olay yaarlar

kızlar sizde benim gibi misiniz?
4 tane mis gibi yemek yaptım severek canımın istedikleri ama sonra yiyesim gelmedi ve pizza söyleyip onu yedim ne kadan pis boğazım yaaaaaaa:84:

slm kızlar nasılsınız?kayınvalidem geldi artık gece mesailerine katılabilcem ben gündüzleri pek giremem sanırımgeçmişi okuyamadım anormal bi durum yoktur inş...ben sürekli yatıyorum...bi gözüm saatte sancıları kontrol ediyorum gece görüşmek üzre(buarada sepet topiğine miniğimin beşiğini ekledim:87:)

canceğizim dikkat et kendine,yapsın kaynanan işleri yorma kendini

aayy daral geldi bu kaynanalardann....toptan temizleyelimmi kızlar nedersiniz

en güzelini sen demişsin zaten canım hayırlısı olsun, inşallah sonuç iyi çıkar biraz daha büyür bebişin içerde.

kızlar inanılmaz bişler oldu ya kaynanam burayı okudu yada eşim bişi dedi yerleri siliyo:))
azapta gerek, dün demiştin ya sen iş yaparken bakıyormuş, ya da yanınızda laf dinliyormuş, varsın bugün de o yapsın işleri sen keyfine bak şekerim

kızlar nasılsınız
biz pek iyi değiliz hiç halim yok kızım o kadar haraketliki artık dayanamayıp ağlayacam artık şurda az bi zaman kaldı onuda hayırlısıyla bi atlatsam artık

nasıl oldun canım, var mı bir düzelme?

son 8 hafta (maksimum )) hadi artık alışsınlar bu beyler duruma bir an önce. annelik doğuştan babalık sonradan o yüzden daha sıkıntılı diyorlar ya doğruymuş gerçekten.

telaşlanma canım, inşallah uslu uslu durur beste hanım

çok ayıp yaptıkları... takmamaya çalış diycem ama biliyorum çok zor, allah kolaylık versin

buket111 aldıklarını çok beğendim, kelebekler çok kibar

selam kızlar nasılsınız
selam canım, sınav hazırlıyorum)) duy da inanma ama
hala geçmişe bakıyorum bir yandan
saatlerdir aynı bölümü yazıp duruyorum.
okuldan gelip az dinlendim sonra pazara gidip alış veriş yaptım, yemek hazırladım. enerjim kalmadı tabi.
sen nasılsın?

kaynana kayın görümce derdi bitmez düşünmeyin gecmişi artık kendinize bakın.
bende yarın dr gidicem ka sayımımı baktırcam bakalım kansızlık ne durumda

iyiyim canım dinleniyorum bende .kolay gelsin sana son sınavları da bi yapıp okusaydık hayırlısıyla,benimkiler de 14 ocak da Allah yardımcımız olsun canım

Istanbulda etica yada hizmet hastanesinde doğum yapıcak olan varmı aramızda?

selam kızlar nasılsınız

az önce lohusa şerbet takımımı yaptımmm ayy çok eğlenceliydi bakın bakalım beğenecekmisiniz

Eklentiler

• $DSC02494.webp
    24 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC02496.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC02495.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSC02497.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…