- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar gözümüzden kaçan girmeyen falan var mı?doğurmuş olabilecek
aslında bir de yoklama listesi konusu mu açsak herkes girse girmeyenleri takip etsek 2010 şubat anneleri bizi bombalar herhalde
slmm güzell annişle biz geldikk bugün kndi doktorumdaydımm nst de ufak kasılmlaım çıkmış ama iyiyim yarın ege ünversitesine gidicem büyükk günn yarın hastaneye yatış yapabilirler sonuca göree bnde şşimdiden hazırlık yapıım eşefman faln koyayım çantama bakalım..aslında cok korkuyorumm doğum faln olur die napalım beste kızımın sağlıgı yerinde olsunda onada ragzıyımm
ama farkettinizmi meydanı biraz onlara bıraktık bölümü topik delisi ettiler.bissürü başlık açmışlar.açsınlar gözümüz yok
ama farkettinizmi meydanı biraz onlara bıraktık bölümü topik delisi ettiler.bissürü başlık açmışlar.açsınlar gözümüz yok
canım 2 sayfayı baz alarak söylüyorum bizim 16 yada 17 onların 13 konuları var yani bizim meraklarımız şuan daha çok olduğu için pekte sorun yapılacak kadar çok yokmuş yani
ay kuduruyorum yine sinirden ne bizim bu kaynana tarafından çektiğimiz yaa erken doğurtcaklar beni sinirdenher ailede bir enayi vardır ya tüm ailenin sorumluluğu yüklenir omuzlarına diğerleride keyfini sürer bizimkinin tarafındada o enayi eşim. bizimkinin bir eşimi var çocuğumu olacak masraflarımı olur oooo kimin umrunda yardım edeceklerine birde bize yükleniyorlar. kaynanam ev düzüyor sil baştan paralar uçuşuyo havada, büyük kaynımada yağdırıyo ama küçük kaynım üniversitede okuyor onun maddi ihtiyaçları oldumu paramız yok siz tutun bir ucundan yardım edin oluyor.yine aramış küçük kaynım yılbaşını kutlamak için bir yere gidiyorlarmış abi para diyor. bana geldimi para yok borcumuz var ihtiyaçklarımızı bile ertelemeliyiz. ama kardeşine geldimi dayanamıyor neymiş efendim o üniversite okuyormuş. bende okudum üniversite ama param varsa cebimde harcadım yoksa yerimde oturdum kimseye sıkıntı vermedim. anasından babasından istemiyor bizden istiyor. neymiş montu yokmuş abi al neymiş ayakkabısı eskimiş abi al yeter yaa benim için mi yaptınız bu çocuğu nüfusumada alayım istiyorsanız diyeceğim olmuyo. zaten diğer konularda verdikleri sıkıntılara zor dayanıyorum gelin değil köle muamelesi yapıyorlar birde böle yaptıklarında iyice sinirleniyorum. nediyim Allah büyük...
slm kızlar nasılsınız?kayınvalidem geldi artık gece mesailerine katılabilcem ben gündüzleri pek giremem sanırımgeçmişi okuyamadım anormal bi durum yoktur inş...ben sürekli yatıyorum...bi gözüm saatte sancıları kontrol ediyorum gece görüşmek üzre (buarada sepet topiğine miniğimin beşiğini ekledim:87:)
aayy daral geldi bu kaynanalardann....toptan temizleyelimmi kızlar nedersinizay kuduruyorum yine sinirden ne bizim bu kaynana tarafından çektiğimiz yaa erken doğurtcaklar beni sinirdenher ailede bir enayi vardır ya tüm ailenin sorumluluğu yüklenir omuzlarına diğerleride keyfini sürer bizimkinin tarafındada o enayi eşim. bizimkinin bir eşimi var çocuğumu olacak masraflarımı olur oooo kimin umrunda yardım edeceklerine birde bize yükleniyorlar. kaynanam ev düzüyor sil baştan paralar uçuşuyo havada, büyük kaynımada yağdırıyo ama küçük kaynım üniversitede okuyor onun maddi ihtiyaçları oldumu paramız yok siz tutun bir ucundan yardım edin oluyor.yine aramış küçük kaynım yılbaşını kutlamak için bir yere gidiyorlarmış abi para diyor. bana geldimi para yok borcumuz var ihtiyaçklarımızı bile ertelemeliyiz. ama kardeşine geldimi dayanamıyor neymiş efendim o üniversite okuyormuş. bende okudum üniversite ama param varsa cebimde harcadım yoksa yerimde oturdum kimseye sıkıntı vermedim. anasından babasından istemiyor bizden istiyor. neymiş montu yokmuş abi al neymiş ayakkabısı eskimiş abi al yeter yaa benim için mi yaptınız bu çocuğu nüfusumada alayım istiyorsanız diyeceğim olmuyo. zaten diğer konularda verdikleri sıkıntılara zor dayanıyorum gelin değil köle muamelesi yapıyorlar birde böle yaptıklarında iyice sinirleniyorum. nediyim Allah büyük...
kizlarrr mertimiz aksam 18.38de dogduuu çok sükür rabbimeee darisi bizlere insallaahhh
iyigünlerrr hanımlar sonunda kaçgündür korkum olan idrar kültürünü yaptırdım salı günü çıkıcakmış bakalım sonuç ne olucak ondan sonrada ya oğluma kavuşucam yada uygun bi ilaç tedavisi olucamış ama çok yüksek bi doz kullanma taraftarı değil çünü daha geçen hafta 1 grlık bi antibiyotik bitirdik 3 haftada 2kutu antibiyotik kullandık artık hakkımızda hayırlısı
kızlar inanılmaz bişler oldu ya kaynanam burayı okudu yada eşim bişi dedi yerleri siliyo:))
kızlar nasılsınız
biz pek iyi değiliz hiç halim yok kızım o kadar haraketliki artık dayanamayıp ağlayacam artık şurda az bi zaman kaldı onuda hayırlısıyla bi atlatsam artık
göbeeeeemm kaşınıyor gidip arkomu süreyim bari
eşim bugün bana markette ne dese beğenirsiniz?
-aşkım aynı hamileler gibi yürüyorsun bacaklarını aça aça ,yanlara sallana sallana..
göbeğim geç çıktı ya,alışamadı bu adam benim hamile oluşuma
slmm güzell annişle biz geldikk bugün kndi doktorumdaydımm nst de ufak kasılmlaım çıkmış ama iyiyim yarın ege ünversitesine gidicem büyükk günn yarın hastaneye yatış yapabilirler sonuca göree bnde şşimdiden hazırlık yapıım eşefman faln koyayım çantama bakalım..aslında cok korkuyorumm doğum faln olur die napalım beste kızımın sağlıgı yerinde olsunda onada ragzıyımm
ay kuduruyorum yine sinirden ne bizim bu kaynana tarafından çektiğimiz yaa erken doğurtcaklar beni sinirdenher ailede bir enayi vardır ya tüm ailenin sorumluluğu yüklenir omuzlarına diğerleride keyfini sürer bizimkinin tarafındada o enayi eşim. bizimkinin bir eşimi var çocuğumu olacak masraflarımı olur oooo kimin umrunda yardım edeceklerine birde bize yükleniyorlar. kaynanam ev düzüyor sil baştan paralar uçuşuyo havada, büyük kaynımada yağdırıyo ama küçük kaynım üniversitede okuyor onun maddi ihtiyaçları oldumu paramız yok siz tutun bir ucundan yardım edin oluyor.yine aramış küçük kaynım yılbaşını kutlamak için bir yere gidiyorlarmış abi para diyor. bana geldimi para yok borcumuz var ihtiyaçklarımızı bile ertelemeliyiz. ama kardeşine geldimi dayanamıyor neymiş efendim o üniversite okuyormuş. bende okudum üniversite ama param varsa cebimde harcadım yoksa yerimde oturdum kimseye sıkıntı vermedim. anasından babasından istemiyor bizden istiyor. neymiş montu yokmuş abi al neymiş ayakkabısı eskimiş abi al yeter yaa benim için mi yaptınız bu çocuğu nüfusumada alayım istiyorsanız diyeceğim olmuyo. zaten diğer konularda verdikleri sıkıntılara zor dayanıyorum gelin değil köle muamelesi yapıyorlar birde böle yaptıklarında iyice sinirleniyorum. nediyim Allah büyük...
selam canım, sınav hazırlıyorumselam kızlar nasılsınız
iyiyim canım dinleniyorum bende .kolay gelsin sana son sınavları da bi yapıp okusaydık hayırlısıyla,benimkiler de 14 ocak da Allah yardımcımız olsun canımselam canım, sınav hazırlıyorum)) duy da inanma ama
hala geçmişe bakıyorum bir yandan
saatlerdir aynı bölümü yazıp duruyorum.
okuldan gelip az dinlendim sonra pazara gidip alış veriş yaptım, yemek hazırladım. enerjim kalmadı tabi.
sen nasılsın?
selam kızlar nasılsınız
az önce lohusa şerbet takımımı yaptımmm ayy çok eğlenceliydi bakın bakalım beğenecekmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?