2011 Şubat Anneleri

ben 2 senedir izlemiyodum canım zaping yaparken aa finali varmış deyip izledim o kadar yaymışlardıki yaşancak bişi kalmamış toparlayamamışlar babamı ben tip olarak halil ergune benzetirm de (zayıf hali) babam aklıma geldi onu kaybedersem nası olur falan die ağladım Allahım gecinden versin canım babam

hayırlı olsun canım benim de daha dün gibi hamile olduğumu öğrenmem ama geçiyo işte zaman amaaa şimdi bi türlü geçmiyo sanki sabırsızlıkla bekliyoz hepimiz
valla canım kucağımıza sağlıkla alıncaya kadar o korku hep içinde oluyo :18: Allah kolay ve güzel bi hamilelik nasip etsin sana!

amin canim benim sagol, sende insallah bebesini sihhatli saglikli kucagina alirsin, kolay olur dogumun insallah

görürüsün inşlhhh canm umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bende ilk öğrenince ne kadar çok var demiştim mayısta öğrendik daha yaz bitecek son bahar bitecek kışın sonuna nasıl zaman geçer diyordum ilk 4 ay riskli olduğu için zaman hiç geçmedi ama sonrası su gibi akıp gittti sanki hamilelik çok güzel tadını çıkar korkularla telaşlarla kendine ve bebişine yazık etme bende aynı şeyleri yaşadığım için diyorm üztelik 8 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım düşük riskim vardı 4 ay yattım normaldi yani korkularım ama bu şekilde 9 ay geçirmek hem bebek için hem senn için iyi değil o yüzden dua et allaha sığın ve hamileliğin keyfini çıkar

bu arada herkese iyi geceler nasılsınızz? bol bol yürüdüm sonrasında sıkıntı çektim sancılar falan..doğumumuz kolay olsun aman yürüyüş yapalım derken yollarda doğuracaz,bence fazla yürüyüş iyi değil son aylarda,zaten ağırız kendimizi taşıyamıyoruz,sancılanıyoruz yürücem diye yırtınmanın alemi ne ya,olmuyor işte geberiyorum sonrasında,sokakta çarşıda suyumuz gelecek en sonunda,artık maraton koşar gibi yürüyüş yok,yarım saatlik ufak tur yeterli,zaten evde yeterince hareketliyim.

benim kızım bugün pek bi hareketsizdi,arada oynuyor ama hareketli hallerine alışınca bu durgunluğu biraz üzüyor beni,neyse düzelir heralde

bu arada yaprak dökümünün bittiği çok iyi olmuş,5 yıldır milletin beynini şişirmekten başka bi işe yaramadı,kasvetli ayıl bayıl hantal bi diziydi,baydı baydııı kurtulduk çok şükür:)

valla çok haklısın bende bugün dışarı çıktım ama eve nasıl geldim bi ben bilirim bi Allah.çok komik yürümeye başladım zaten.ama canım yanıyo yanii.artık evin çevresinden pek uzaklaşmam heralde yalnız.şu yandaki parkkta yarım saat yürür gelirim ancaaa

çok teşekkür ederim canım..inş canım yatıyorum sürekli saolsun kayınvalidem ve eşim pek bişi yaptırmıyolar inş zamanında gelir minişlerimiz...dualarımız karşılıklı olsun inş...allah razı olsun...

canım artık bize yorulmak YASAK....gerçekten çok önemliymiş dinlenmek dikkat etmek...kendini yorma öle çok çok...

bende çok yürüyemiyorum artık kasıklarım çok ağrıyo bide tuvaletim geliyo hemen yarım saat yürümek yeter heralde

valla artık hepimiz bebişlerimizin hareketlerinin azlıgından yakınıyoruz ben eski tekmelerini çok özlüyorum çok canımı yakıyodu ama razıyım böyle beni telaşlandırmasından iidi neyse az kaldı artık sağsalim kucağımıza alalım sürekli dilimde bu var

sadece o değil,e bide aniden tansiyon düşüyor,enerji boşalıyor,berbat bi durum,içimden diyorumki keşke eşim yada abilerim kardeşlerimden birine denk gelsemde arabayla eve götürseler beni:) son ayıma girdiğim için eşim artık tek başıma dışarıyı yasakladı,fazla dışarıya çıkma son ayını evinde geçir diyor ne olur ne olmaz diye,zaten gideceğim yere onunla gidiyorum yada annemle gidiyorum,bugün gidip pijama takımımı,geceliğimi,terliğimi falan aldım kızımada bir kaç parça bişey daha aldım,seda artık inzivaya çekiliyorum:) burada kadının biri minübüste doğuruyordu neredeyse,milletin içinde birden suyu boşalmış daha doğuma 3 haftası vardı,sancılanmış falan,ayy rezillikkk

evet yarım saat yeterli,yürü yürüyüş çok iyidir diyenlere inat artık hayır diyorum ve dinlenmek istiyorum,hatta evin içinde evi toparlarken yaptığım hareket bile yeterli,hafta sonları çıkıp bi hava alsak tamamdır:) olup olmadık yerde o tuvalet ihtiyacının gelmesi yokmu,o çok zorluyor dimi,hani tuvalet bulup girsen gelen idrarda öyle çok miktarda değil

ayyy demeeee..valla ben cumartesi bi eskişehire gitcem bi gidim gelim hayırlısıyla kazasız belasız sonra pek biyerlere gitmeyi düşünmüyorummmm

arkadaşlar bişi sorcam chicconun polly magic diye mama sandelyesi var küçükken ana kucağı sonra mama sandalyesi sonrada sandalye oluyomuş...duyan bilen var mı?biz almayı düşünüyozda sizden fikir alayım dedim..

bide merdiven çıkmak çok iyi diyolar ama kayınvalidem 5.katta oturuyo asansörde yok haftada 1 gidiyoruz ama o merdiveni çıkmak bana eziyet oluyor.resmen canım yanıyoo kasıklarım böyle fena oluyoo

ben artık akşamları yemek ten sonra eşimle yandaki parkta yürüyeyim hem oda spor yapmış olur hemde akşamları serin serin ohhh artık ateş basıyo bak oturduğum yerde mahvoldum terden yaııuuuu

selam kızlar nasılsınız

az önce lohusa şerbet takımımı yaptımmm ayy çok eğlenceliydi bakın bakalım beğenecekmisiniz

maşallah cnm çok güzel olmuş eline sağlık.
bu arada esk e gidiyomuşsun ahhhh ahhhhhh diyorum başka da bişi demiyorum.eşimle öğrenciliğimiz orda geçti.öyle güzel yıllar,anılar ki... evlendikten sonra da 1 kez gittik eşimle.şurda şu anımız burda bu anımız derken doyamadık esk.e..yeri bambaşka..hala içim bi hoş oluyo ordan bahsederken adalarda,doktorlarda,hamamyolunda bnm yerime de gez ok? hatta bide anadolu üniv le osmangazinin kampüslerine de git deermişim şaka bi yana çook özendim cnm sana.tadını çıkarın B]

hee merdiven çıkmanın nesi iyiymiş,hemde 5 kat,ben 1 kattan sonra fenalık geçiriyorum,Allahtan oturduğum bina asansörlü,8. katta oturuyorum,asansör olmasa pestilim çıkardı kesin:)

bu arada bardakların çok hoş olmuş,inan kadehten yada viski bardağından daha hoş görünüyorlar,sonuçta içine şerbet konulacak,limonata bardakları çok uygun olmuş

ben çıkıyorum HERKESE İYİ GECELER ,DELİKSİZ UYKULAR İNŞALLAAAHHH (becerebilirsek)

gideyim gezeyim demeyi isterdim ama söz veremiciimmm.zannetmiyorum yanee.bizimde sizlerden iyi olmasın çok iyi dostlarımız var orda.su yoluna çevirdik eskişehiri yakın ya zaten.sürekli gidiyoruz.bu seferde bebek görmeye gitcez.arkadaşın oğlu oldu geçen ay ben iyiyken gidelim dedik.

civalıların satışı yasaklandı diye biliyorum..üniversitede hocaNIn termometresini kırmıştım da..nerden bulsak ki şimdi olmuştukk..ama o 250 dererecelikti...

civalıların satışı yasaklandı diye biliyorum..üniversitede hocaNIn termometresini kırmıştım da..nerden bulsak ki şimdi olmuştukk..ama o 250 dererecelikti...
ayy tam ben bu mesaja cevap yazacaktım misafir bekliyordum tam geldiler yazamadım .mesajı görünce hemen arkadaşı aradım anestezi uzmanı hem de şubat annesi olacak inşallah.yasakmış civalılar ve dijitaller de hatalı ölçebiliyormuş.onların hastanesindeki çocuk doktoru da kulaktan ölçer kullanıyormuş.

Selam kizlar geçmisi okuyamadim zaten okumaya firsatimda yok Mert bebekten.
Bugun yengemin yaninda yatacagim 3 gundur uykusuz zavallim gerci bende uykusuz ve yorgunum ama olsun Mertime deger
Kizlar mertin ustunu giydiriyorum, altini temizliyorum derecesini ölçüyorum sürekli onunla ilgileniyoruz kizkardesimle ay cok guzel birsey ya yarin sabah 9da bakicisi gelecek
Dösü tikali oldugu icin tuhaf ses cikariyor hirlar gibi korkuyoruz bisey olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…