2011 Şubat Anneleri

selam kızlar nasılsınız

az önce lohusa şerbet takımımı yaptımmm ayy çok eğlenceliydi bakın bakalım beğenecekmisiniz

Çok güzel olmuş canım bunlar gene marifetini konuşturmuşsun maşallah

günaydın Çağlayancım
aman dikkat et yorma kendını iş de vallahi hiçbir patron kırmızı kurdela takmıyor canıkom:))

Günaydın canım doğru söylüyorsunda yapmayıncada olmuyor işte biliyorsun gerçi son 2 haftam artık geri sayım yapıyorum :))

Günaydın kızlaaar gece uyandım sinirim bozuldu oğlumu gördükçe ben onu bırakıp nasıl hastaneye gidicem 2 gece kalıcam diye uykum kaçtı ağladım. Daha 21 aylık ana kuzusu o da offf offffffff keşke diyorum sezeryan olmak zorunda olmasa da bi şekilde normal doğum yapabilsem hemen evime dönebilsem

tombıı senın 35.haftan olmus benımde bırdahakı kontrolumu 35.haftada ıstedı dr bu hafta gıttınmı muayenede neler yaptılar?

canım,benim kontrolum haftaya çarşamba 5 ocakta olacak.Gittiğimde anlatırım.Vallahi benim Dr enteresan 2 hafta önce gittiğimde bana 3 hafta sonra gel demişti.Çok şükür yaramaz bişeyimiz de yok bende ve bebek te belki bu yüzden mi bilemiyorum.Bende merak ile bekliyorum 5 Ocak ı:)))

ya vurdum duymaz erkek milleti...benimkinede dün patladım...daha doğrusu o kaşındı...vurdumduymaz vurdumduymaz dolaşıyodu piyasada...eve geliyoz işten direk oturuyo facein başına....farm oynayıp vidyoları izliyo..ben bi bebek yatağına bakayım desem "hıh sen al pcyi ben bi sigara içem diyip "kaçıyo.
her bebekle ilgili konuda böyle sıvışıyo...sıkılıyo... 4mağaza var zaten izmitte.ben tek başıma veya annemle defalarca giysi olsun araba olsun yatak bakmaya olsun defalarca gezdik.paşa sıkılmasın diye son seferlerde onu götürdüm.geçen arkadaşlarına 30 dükkana girdik ama aldık arabayı sonunda diyo..tabi bakcan en güzelini alalım diye uğraşıyoz heralde..ben tek başına yaptımya bebeği..kendim ilgilenmeliyim..uyuz oldum...neyse tutuyodum aylardır kendimi,dün yine sinirimi bozdu..sustum az birazda surat asmışım...farketti ve aldı beni kenara...hamileyim, hassasım deliyimya anlat canım bana derdini..dinliyorum ve anlıyorum seni... dök içini bana.... dedi..yok bişey dedikçe bi psikiyatr gibi üzerime geldi...kendimi bi tuhaf hissettim...iş yerinde demişler galiba karın hamileyken deliririr idare et..oda bana uyguluyo bi boşaldı sinirlerim ağla ağla bende senin vurdumdymazlığına sinir oluyorum niye bu kadar ilgisizsin dedikçe...anlıyorum seni canım normal haassassın ben gayet ilgiliyim sana öyle geliyo... falan diyo..uyuz oldum..ben ağladıkça ..ağla rahatlarsın demezmi..öldürüverecektim..bütün suç benim hamile ve hassas olmamda zaten , o gayet ilgili bi insan sanki..nie böyle bunlar kızlar ya..yada benmi deliriyorum acep

ayy tombii senin ne güzel az kalmış haftana baktımda 36. haftaya girmişin ohh ne güzel Allah zamanında sağlıklı rahat doğum nasip etsin , bebişin nur topu gibi sağsalim doğsun inşallahh

e benımde 8 ocak ozaman cokta fark yok bu catı muayenesı fılan nezaman yapıcaklar acaba ben bunu mera edıyorum daha cok

selam kızlaarr nasılsınız
geçmişi okuyamadım daha heran çıkabilirimde bi selam vereyim didim

ayyy sabahh o mis gibi uykumu sıcacık yatağımı bırakıp kursa gittimm.:130:

ordada hoca gelmedimiii.neyse geri geldik.saat 10 a çeyrek vardı A101 e gittim yeğenime saç maşası alayım dedim.10 liraydı iyi erken geldim diye sevindim ama nerdeeeee yarım saatte bitmişş kalmamış alamadım

ordan kuaföre gittim.saçlarımı kestirdim :128: şöyle bir toplattımm saçlarımı modeli bozulmuştu.ohh biraz kendime geldimm.akşamada kendime manikür yapayımm 8 aydır tırnağıma hiç oje sürmedim bugün süreyim yeni yılın hatırına şöle kırmızı kırmızıı :112:

biraz moral oldu valla kendimi daha iyi hissediyorummm çok saçaklıyım gibime geliyorduuu

birazdanda eşim gelecek cumartesi bebek görmeye gitcez ya eskişehire bebeğe hediye alıcaz altında aldı başını gitti ama napalım artıkkk.

bardaklarımı beğendinize sevindimm arkadaşlar teşekkür ederim bu arada

Bu yazdıklarını okuyunca eşiminin bana ilk aylardaki davranışları geldi canım demekki bunların hepsi aynıymış.
Hayır sanki biz bu çocukları tek başına yapmışız gibi herşeyinlede bizim ilgilenmemizi bekliyorlar.Ben eşimi bebek mağazasına sokamazdım gelmezdi bizimle gelse bile kapıda beklerdi annem,babam ve ben gireriz düşün ya babam giriyor mağazaya o girmiyor neymiş anlamıyormuş hiç birşeyden ben çok anlıyorum sanki birgün bende patladım ama benimde ilk çocuğum bu ama birşeyler yapmaya çalışıyorum araştırıyorum bakıyorum soruyorum birilerine halinden utanman lazım babam bizimle mağaza mağaza girip birşeyler alıyor soruyor insanlara sen dışarda duruyorsun sanki çocuk başkasındanmış gibi dedim.İlk aylar çok zorlayıcı idi ama şimdi bir kaç patlamadan sonra artık durumu kabullendi ve kendiside ilgilenip araştırma yapmaya başladı.
Eminim seninkide düzelecektir sen böyle konuştuğun için.

ayy tombii senin ne güzel az kalmış haftana baktımda 36. haftaya girmişin ohh ne güzel Allah zamanında sağlıklı rahat doğum nasip etsin , bebişin nur topu gibi sağsalim doğsun inşallahh

Amin Aminn canım benim inşallah hepimize nasip etsin Allahım..Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
evet az kaldı yaa inan heyecan basmış durumda beni Dr.günümüzü de belirledi aslında 28 Ocak dedi ama bakalım haftaya çarşamba kontrolümde herşey netleşecek.

faygen aynen bizim evde yaşananları anlatmışsın canım. Birde hamilelik psikolojisi demezlermiii deli oluyorum sanki biz ruh hastasıyız. Dün bende patladım benimkide aynen farmville manyağı orda yılbaşı için ahırdan disko yapmış içine inek doldurmuş bide gösteriyo bana.Ordaki ineklerin oynaması oğlunun karnımda oynamasından daha çok zevk veriyo sana dedim çıldırdım .. ordaki hayvanlara isim koyuyosun çocuk doğacak daha oğluna isim koymadın dedim saydım saydımmmm..şu çocuğun hareketlerini doğru düzgün izlemedi hiç , o kadar alışveriş yaptım herşeyini aldım hiçbirşeye ortak olmadı yanımda olmadı olduysada kavgayla amannnn söyle söyle dur nolucakki dün okadar laf saydım binbir surat pc yi kapadı tvnin karşısına geçti sinema izledi bende odaya gidip saatlerce ağladım girdim banyo yaptım vs vs vs ..

e benımde 8 ocak ozaman cokta fark yok bu catı muayenesı fılan nezaman yapıcaklar acaba ben bunu mera edıyorum daha cok

en kokrtuğum şey o muayene ama dr kokrkulacak bişey yok basit dedi:))
benim 5 ocak ta bakacak senin de heralde 8 ocaktaki muayenende bakar canım

ben size yazarken 3-4 sayfa geçmiş birirkmiş..ve herkes dün gece kocişleri yüzünden ağladığını yazmış... çok komiğiz ya... sizinle olunca moralim düzeliyo...çünkü hepimiz 3 aşağı 5 yukarı aynıyız...yani bi anormallik yok bende diyorum...kendimi daha normal hissediyorum...bu topiği açanlardan ve burda bize içini döken tüm arkadaşlardan allah razı olsun...iyiki varsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…