gelde boğma herifi...aradı demin yemeğe gidelim der diye bekliyom...dün gece hiç uyuyamamışta...ögle arası uyuyacakmış...sen napıyon dedi..dolaşırım belki çarşıyı dedim....sen ozaman öğle arası git bebek magazasına beşik falan bak demezmi...ben baktım yüzbin kere tek başıma bebeğime... yine bakarım sorun değil sen uyu, keyfini bozma dedim...uyuyamaz heralde sinirden...uyuyamasın zaten... biz her gece uyuyamıyoz dimi ama
Kızlar Göğsümden Arada Sıvı Geliyor Normal mi Bu Dönemlerde Sizde de Var mı?
gelde boğma herifi...aradı demin yemeğe gidelim der diye bekliyom...dün gece hiç uyuyamamışta...ögle arası uyuyacakmış...sen napıyon dedi..dolaşırım belki çarşıyı dedim....sen ozaman öğle arası git bebek magazasına beşik falan bak demezmi...ben baktım yüzbin kere tek başıma bebeğime... yine bakarım sorun değil sen uyu, keyfini bozma dedim...uyuyamaz heralde sinirden...uyuyamasın zaten... biz her gece uyuyamıyoz dimi ama
mrb canım nolur o sertleşmeleri nolur dikkate alın...amacım sizi korkutmak değil ama eğer bu sertleşmleriniz periyodik oluyorsa onlar sancı olabilir nolur bi gözünüz saatte olsun....günaydınlarrr
kimse uyanmamış mı açılışı ben yapıım o zaman
12de diş randevum var da bi da yatmayım dedim ay kızlar felaket bi geceydi karnım kaskatıydı tüm gece doğurcam die korktum valla sağa sola dönemedim karnım çok acıdı eşim de saolsun hiç tınlamadı doğursam haberi olmıcak uymuş kalmışım ööle ağlar sızlanırken
çok teşekkür ederim canım bi bakayım...nur_45 merhaba ben anakucağı alacağım zaman çok bakmıştım hem netten hem mağazalardan. Bahsettiğin mama sandalyesi güzel fakat sallanmıyor ayrıca yanlış hatırlamıyorsam yükseklik ayarı yok. Ben kraftın dandy beşiğini aldım ayrıca stork dondolino da var aynı model. Bunlar 5 kademe yükselip alçalabiliyo sallanabiliyo müziği falan var ayrıca mama sandalyeside oluyo vee çok şirinbi bak onlara da istersen
canım hepimiz hassaslaştık iyice yukarda Allah var ben eşime bi gr laf söylesem hakkını yemiş olurum hem çok güzel ilgilenir,her türlü alışverişimizi birlikte yaparız bakarız araştırırız....ama ben ağlamıyormuyum ağlıyorum annemlerin uzakta olması beni çok üzüyo günde kaç kere ararlar sorarlar ama çalıştıkları için gelemiyorlar ama ben çok özlüyorumm....canım yatıyorum sürekli umarım bi sıkıntı yaşamadan atlatırım şu 2 haftayı...Herkese Günaydın :))
Bende dün gece kafam biraz bozuktu ağladım durdum aynen benim eşimde uyuyordu mışıl mışıl sonra dedimki ben bi banyo yapayımda kendime geleyim. Eşime dedimki bak kulağın bende olsun ben banyoya giriyorum. Orda da biraz ağladım sonra kendime geldim Baya derin bi uyku uyudum 3-5 wc postasını saymazsak :))
Şu bir gerçek ki insan hamile olunca daha da bi hassas oluyor, ilgi bekliyor herkesten. Kardeşten anneden kocadan herkesten arkadaşlar dahil. Olmayınca da sonuç bu işte. Ama çok şükür Allh başka dert sıkıntı vermesin, bebeişlerimize sağlık versin. Herşeyi geride bırakıcaz ve sadece evlatlarımıza konsantre olucaz Allah nasip ederse.
Size bir soru şu süslü ufak plastik biberonlardan aldım bebek şekeri olarak içlerine henüz şeker çikolata filan almadım. Sizce içine hem badem şekeri hem çikolata mı atmalıyım yoksa badem şekeri yetermi?
Ayrıca birde bir kutu çikolata almak gerekir herhalde :))
Sürmeli Allah analı babalı büyütsün sağlık versin yeğenine...
Nur nasılsın? Meraktayız valla.
Çağlayan özledik arkadaşım.
Ben face'a girdiğim zaman sizleri orda göremiyorum galiba. Orda en aktif deniz1984 diye bir arkadaş onu da burda görmüyorum. Bende bir yanlışlık yok deilmi eğer faceda üye olan varsa aranızda rica etsem evet selen sen doğru yerdesin diyebilirmi nedense hala emin olamadım(
canım çok güzeller ben çok beğendim
Çok güzel bunlar canım çok helede sepet çok süslü
cok guzeller canım benımde puset aynısı mavı olandan bende uzun tahta cubuklu pelus tavsanlar aldım ellerınden mavı hasırdan sepet tutuyorlar o sepetın ıcıne renk renk cıkolatalı sekerler yerlestırıcem..
buketcim çok güzelmiş benim nikah şekerlerim o buyuk kelebeklerdendi magnetli
Sepete bayıldımmm
Çok güzel görünüyo gerçekten.
aynen cnm bizde odasını aldık kızımızın ama lohusayken odada geceleri de yatak odasında kullanmak için bişiler arıyoduk bunu görünce atladım ben hemen çok beğendiğim için.dükkan sahibi 12 aya kadar kullanılıyo dedi ama o kadar kullanılırmı bilmiyorum.ama şu normal sepet beşikler gibi küçük diil söyliyim.onlardan çok daha büyük ve derin.onlar 6 aya kadar kullanılıyosa bu 9 ay belki daha da fazla kullanılır bence.bakalım deneyip görücez.
ok cok tşkler cnm.akşama hemen götürüyorum kocişi :) bu arada sende süsle de fikir ediniyim bende :))))
aman dilini ısır cnm nazar değmesin :)))))
süpermiş cnm güle güle kullanın dağıtın şekerlerinizi :)))
buket çok cicler çünkü şekerler benimkinden :))
ama pusette süper bu arada sorması ayıp şekerlerin tanesini kaça yaptırdın
elemanları hepsi aynı sanırım artık idare edicez ne yapalım az kaldı artık 38 gün ondan sonra hep evdeyizzz
bende anneme kadar gidderim artık sevgili eşiminde bi aktivite yapası yok görende o hamile sanır
ayy canım yaa üzmee kendini oğlunda üzülürr:44: bak en azından oğlun seninlee en azından yalnız degilisn
evet haklısın bende o yüzden alamadım baya bi pahalı bence ben arzum marka cubuk şeklinde olan ateşlçöeri var ondan alıcam sanırım hem ucuz hemde kullannalardan şikayet yok bence sende bi bak
gecelikte ayyildiz.com dan aldım indirim vardı hala varmı bilmiyorum 24 tl civarıydı hem kalitelide
çok sevimlilier maşallah yaaa bizde o günleri görürüz inşallah hayırlsıyla
ay inşallah gelirde kurtulursun gözde dua edicem senin için
ahh anneler iyiki varsınız inşallajh bizim bebeklerimizde bizim için böyle söylerler
buket süper çok güzel güle gülee kullann
bence hemen gidip bi fitil yazdırmalısın boşu boşuna kaşıntı çekme arkadaşım hiç gerek yok hem bebeginede zararlı bu enfeksiyon
ay kızlar bana bi fikir verin...malum yatak istirahatindeyim ve doğum için tedirginiz ne zaman olacağı malum...ben bi bayan çağırıp evimin heryerini temizletmeyi düşünüyordum....saolsun kayınvalidem geldi tutturdu kadına gerek yok yaparız kendimiz diye...bende dedimki anne zor işleri cam,kapı,banyo falan oraları kadına yaptıralım vitrin içlerini dolap içlerini kendimiz yapalım...akşam mırın kırın etti önce sonra tamamm dedi sabah kalkmışş ben bu gün salonu temizlicem sonrada gün gün odaları temizlicem demez mi...ya kadını niye çağırcam ben o zaman diyorum....kadını bi banyo için çağırcakmışım...ya tamam temizlesinde benim istediğim gibi yapmazsa ben nasıl dicem anne şurayı şöyle burayı böyle yap diyee.....öff yaa güya stres olmamam lazım...nasıl olcaksa?
Ben temizlikçiye yaptırdım canım,
Bence biraz dişini göster ki için rahat olsun.
Hem kadına sırf banyo için de para verilmez,
Zaten virtrin içlerine dokunmuyolar,
Ben kabaları ona yaptırdım,
İnce işlerle kendim uğraştım.
Ama perdeler filanda yıkandığından sende yoruluyosun.
Okadarını yapabilirmisin?
canım ben şuanda hiç bişi yapcak durumda değilim....doktorum sürekli yatıcaksın dedi...anca mutfağa gidip ufak tefek bişiler alıp gelebilirsin onun haricinde sürekli yatıcaksın dedi....ama hem sen yat diyo hem şu nerde bu nerde diye habire bişiler soruyo sevgili kayınvalidem...mecbura kalkıp buluyorum yapıyorum
canım ellerine sağlık. hamarat kadınsın vesselam.selam kızlar nasılsınız
az önce lohusa şerbet takımımı yaptımmm ayy çok eğlenceliydi bakın bakalım beğenecekmisiniz
canım 3101 de. Benim puset mavi. Fotoğraf makinamın pili bittiği için resimleri çekemedim.Kelebekelrde büyük boy nazar boncuklu. Gittigidiyordan almıştım. Bu arada dikkaet kendine. Bnada sürekli yat demişti doktor ama erken doğumda istirahatın pek önemi yok gibi.Ben o 2 hafta işede gitmiştim. Allahın izniyle birşey olmayacak. Şu 2011 gelsede ondan sonra doğsabuketcim sepetin nerde hangi sayfada bende çok merak ettimm....
Eki Görüntüle 120699 Eki Görüntüle 120698
nasıl kızlar. bebek sepeti mavi puset ve kelebeklerde büyük boy mavi. Ben kurdelasını it's a boy olanlardan istedim.Sepeti resimdekinden daha güzel yapmışlar. Pusetin tutma kısmında kocaman bir emzik asılıydı kurdelayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?