2011 Şubat Anneleri

gelde boğma herifi...aradı demin yemeğe gidelim der diye bekliyom...dün gece hiç uyuyamamışta...ögle arası uyuyacakmış...sen napıyon dedi..dolaşırım belki çarşıyı dedim....sen ozaman öğle arası git bebek magazasına beşik falan bak demezmi... ben baktım yüzbin kere tek başıma bebeğime... yine bakarım sorun değil sen uyu, keyfini bozma dedim...uyuyamaz heralde sinirden...uyuyamasın zaten... biz her gece uyuyamıyoz dimi ama

Bence iyi yapıştırmışsın cevabı,
Kesin uyuyamaz enişte

Kızlar Göğsümden Arada Sıvı Geliyor Normal mi Bu Dönemlerde Sizde de Var mı?

Normal canım normal arada benimde geliyor.Geliyor o sıvıdan azda olsa

Aman canım relax ol lütfen bebeğini düşün ne yapıcan böyle kabullenicen artık yada ağlayarak yaptırmaya çalış isteklerini belki o zaman yola gelir (biraz kötü birşey tavsiye ettim ama ağladığımız zaman genelde dayanamıyorlar o yüzden söyledim

kızlar günaydın nasılsınızz

çatı muayenesinden bahsetmişsiniz galiba ilk ben olucam yarın muayenem var ama ben istemiyom bi dahakinde yapsın mümkünse ama her doktorda bir olmuyor doğumu tetikliyor diye daha geçte yapabiliyorlarr

mrb canım nolur o sertleşmeleri nolur dikkate alın...amacım sizi korkutmak değil ama eğer bu sertleşmleriniz periyodik oluyorsa onlar sancı olabilir nolur bi gözünüz saatte olsun....
çok teşekkür ederim canım bi bakayım...
canım hepimiz hassaslaştık iyice yukarda Allah var ben eşime bi gr laf söylesem hakkını yemiş olurum hem çok güzel ilgilenir,her türlü alışverişimizi birlikte yaparız bakarız araştırırız....ama ben ağlamıyormuyum ağlıyorum annemlerin uzakta olması beni çok üzüyo günde kaç kere ararlar sorarlar ama çalıştıkları için gelemiyorlar ama ben çok özlüyorumm....canım yatıyorum sürekli umarım bi sıkıntı yaşamadan atlatırım şu 2 haftayı...

ay kızlar bana bi fikir verin...malum yatak istirahatindeyim ve doğum için tedirginiz ne zaman olacağı malum...ben bi bayan çağırıp evimin heryerini temizletmeyi düşünüyordum....saolsun kayınvalidem geldi tutturdu kadına gerek yok yaparız kendimiz diye...bende dedimki anne zor işleri cam,kapı,banyo falan oraları kadına yaptıralım vitrin içlerini dolap içlerini kendimiz yapalım...akşam mırın kırın etti önce sonra tamamm dedi sabah kalkmışş ben bu gün salonu temizlicem sonrada gün gün odaları temizlicem demez mi...ya kadını niye çağırcam ben o zaman diyorum....kadını bi banyo için çağırcakmışım...ya tamam temizlesinde benim istediğim gibi yapmazsa ben nasıl dicem anne şurayı şöyle burayı böyle yap diyee.....öff yaa güya stres olmamam lazım...nasıl olcaksa?

canım çok güzeller ben çok beğendim

Çok güzel bunlar canım çok helede sepet çok süslü

buketcim çok güzelmiş benim nikah şekerlerim o buyuk kelebeklerdendi magnetli

Sepete bayıldımmm
Çok güzel görünüyo gerçekten.

beğendiğinize sevindim kızlar

buket çok cicler çünkü şekerler benimkinden :))
ama pusette süper bu arada sorması ayıp şekerlerin tanesini kaça yaptırdın

canım benimkiler seninkilerden büyük ve nazarboncuklu tanesi 70 kr. 50 tane yaptırdım pusetide 30 a aldım.

teşekkür ederim canım.

Ben temizlikçiye yaptırdım canım,
Bence biraz dişini göster ki için rahat olsun.
Hem kadına sırf banyo için de para verilmez,
Zaten virtrin içlerine dokunmuyolar,
Ben kabaları ona yaptırdım,
İnce işlerle kendim uğraştım.
Ama perdeler filanda yıkandığından sende yoruluyosun.
Okadarını yapabilirmisin?

canım ben şuanda hiç bişi yapcak durumda değilim....doktorum sürekli yatıcaksın dedi...anca mutfağa gidip ufak tefek bişiler alıp gelebilirsin onun haricinde sürekli yatıcaksın dedi....ama hem sen yat diyo hem şu nerde bu nerde diye habire bişiler soruyo sevgili kayınvalidem...mecbura kalkıp buluyorum yapıyorum

Ozaman kayınvaliden dediğim dedik bi kadınmış
Sinir olurum öle herşeye muhalefet insanlara,
Bırak anne kadın çağırcam de bıraktır bence,
O cadalozluk yapıyosa sende yap :95:

selam kızlaarr ben geldimm

hazır dışarı çıkmışken eşime bide yemek ısmarlattım yoruldum ama yaa yürümedim ama karnımda doyunca sıcak evimde uyku bastırdı.ama uyumamam lazımmm gece uyuyamıyorum ozaman

nurcum kayınvaliden gece düşündü düşündü bu parlak fikri buldu galiba.yau rahatmı batıyo bunlara.mis gibi yapacak işte kadın sen niye kendini yoruyon.ince işleride sen yapp.

selam kızlar nasılsınızgeçmişi okumaktan kimseyi cevaplamaya fırsat olmadı ama ufak tefek sıkıntılardan başka mühim bişey yok kimsede çok şükür ben yarın miniğimi görücem çok heyecanlıyım ,bu sefer daha tuhaf bi heyecanım var hayır olsun inşallah bütün bebişleri öpüyorus oğluşla

Yemeğimizi yedik karnımızı doyurduk geldik teyzeleri biz....

Kızım çok hareketli maşallah gene kıpır kıpırızz

tünaydın kızlar oğluşumla biz geldik sizler nasılsınız bebişler nasıl

gülşah bugün dr gidicekti ne yaptı acaba doğuma aldılar mı ?

bide busemi hiç göremiyorum bebişi hala küvezdemi acaba eve getirdiler mi?

selam kızlar nasılsınız

az önce lohusa şerbet takımımı yaptımmm ayy çok eğlenceliydi bakın bakalım beğenecekmisiniz
canım ellerine sağlık. hamarat kadınsın vesselam.

buketcim sepetin nerde hangi sayfada bende çok merak ettimm....
canım 3101 de. Benim puset mavi. Fotoğraf makinamın pili bittiği için resimleri çekemedim.Kelebekelrde büyük boy nazar boncuklu. Gittigidiyordan almıştım. Bu arada dikkaet kendine. Bnada sürekli yat demişti doktor ama erken doğumda istirahatın pek önemi yok gibi.Ben o 2 hafta işede gitmiştim. Allahın izniyle birşey olmayacak. Şu 2011 gelsede ondan sonra doğsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…