2011 Şubat Anneleri

bakıyorumda herkes bi havalarda yineee..

valla okudum tek tek hepimizin kocaları aynı şekerlerimm:boşa üzmeyin kendinizi.Annelik duygusu kadınların içinde var ama babalık maalesef sonradan öğrenilen birşey.onlar bebekleri kucaklarına almadan ne yazıkki bu duyguyu anlayamıyorlar.onlar için üzülüuyorum aslında.şuanda işte zorlayarak lütfen hatır için falan uğraşıyorlar %100 içlerinden geldiği için diil.elbette seviniyorlar heyecanlanıyorlar ama bizim gibi hissedemezler

bende geçenlerde taştımm.1 saat hıçkıra hıçkıra ağladım eşimin gözünün içine baka baka.içi gi,tti tabiii.gitsinnnn mahsus yaptım zaten.anlamıyorki başka türlüü.söyledimde söyledim.sen niye böylesin niye heyecanlanmıyosun niye hep ben düşünüyorum herşeyi falan diyee.onlara göre masrafları karşıladılarmı herşey bitti.gerisinden anlamıyolar zaten

gece uykuları valla artık zorlaştı dediğiniz gibi.bende gece çok üstümü açmışım eşim sabah bütün gece üstünü örttümm niye açıyosun sıcak falanmı basıyo diye sordu sabah.ay evet ayaklarımın altından alev çıkıyo sanki.napim ince bişi örteyimmi üstüne dedi.ama çokda açık kalınca üşüyorum bu sefer.sen yine arada ört üstümü didim

valla benimki bi bu konuda hassas galiba.gece ahh desem uykusundan uyanıyo noldu diye soruyo hemen.bazen uykusunda durup dururken soruyo gözleri kapalı.kıyamam yaaa.yanında göremese evin içnde arıyo sesleniyo falan.

sabahları oğlunu dinlemeden günaydın demeden kalkmıyo yataktan.benide uyandırıyo ama olsun.bu sabah kahvaltı hazırlamaya kalkacaktım kaldırtmadı.yat boşver ben bişiler yerim işyerinde dedi.benimde canıma sefaa yattım

valla bende çok sinir oluyorum bi çok şeye ama sıkın dişinizi.doğsun yavrucaklar bak nasıl değişiyorlar

evet nerdeyse hepimiz dün geceyi aynı geçirmişiz :))) demekki anormal bişey yok
ama bu samimiyet gerçekten çok güzel bende kendi adıma teşekkür ederim hepinize arkadaşlar

en kokrtuğum şey o muayene ama dr kokrkulacak bişey yok basit dedi:))
benim 5 ocak ta bakacak senin de heralde 8 ocaktaki muayenende bakar canım
benımkı 35.haftasında olacak 8 ocakta canım 37de bakıyorsa daha bakmaz sız benden once tecrube edeceksınız ama benı cok korkutmadan anlatın olurmu

ahhh ahhh ahh canım benimmm işte benim kocammmm
hepsi aynı canım hepsi.dün gece çamaşır attı makınaya çıkardı asıyor bende yardım edıyorum bu arada bana diyorki nefret ediyorum çamaşırdan anneme götürecem ben çamaşırlarımı...gelde delirme götür dedim ..merhamet duyguları gelişmemiş noksanlar o yönden.ben evliliğimizin çatırdadığı dönemler olmuştu çok ünlü bir aike terapistine gittim 8 seans falan orda öğrendiğim en önemli şey bu idi.terapistim dediki asla erkeklerde senin gibi bir hassasiyet düşünme yapısı arama onlar at gözlüğü ile bakıyor dünyaya genleri böyle asla değiştiremezsin ve inadım asla değişmeyecek böyle kabul ettim.yapacak bişey yok.
Ama hep Allahıma dua ediyorum şu adama merhamet duygusu ver sen ne güzel demişsin sanki ben bu bebeği tek başıma yaptım dimi...değil ama işte gel de anlat.
gene biz kendimizi çatlatıyoruz hayat onlara güzel canım benim.
sen de üzme kendini hiç ona karşı vurdumduymaz davran bırak o deli olsun sen değil:)))

benimde ocağın ilk haftası kontrolüm var 33 olucam ozaman.banada bakmaz heralde

peki nstye bağlarmı.onun varmı bir süresi zamanı

valla yaa bide hamileyiz diye psikopat muamelesi yapmıyolarmıı bende deli oluyorum.geçenlerde scrups diye bi dizi var yabancı onu seyresiyoruz ordada kadın hamileydi oda böyle cinnet geçiriyo ağlıyo gülüyo falan.eşimde diyoki bak diyo dünyanın her yerinde bu böyle demekki Allah öyle yaratmış diuyoo

Sedacım gece uykularından feragat ediyor ama bak o konuda birşey diyemiycem.Çünkü ben dönerken çok zorlanıyorum ayyylıyorum bazen canımın acısına bağırıyorum hemen kalkıyor uyanıyor.Birşeye ihtiyacın varmı aşkım diyor.Üstümü örtüyor eğer açıkça geceleri için birşey diyemiycem ama arada yaptıklarıyla gerçekten deli ediyor beni ama az kaldı bebiş doğunca nasılsa herşey yoluna girecez az daha sıkalım dişimizi.

benımkı 35.haftasında olacak 8 ocakta canım 37de bakıyorsa daha bakmaz sız benden once tecrube edeceksınız ama benı cok korkutmadan anlatın olurmu

Benim 37.haftam 15 ocakta doluyor canım :))
Sen benden önce baktıracaksın o zaman ama bu önümüzdeki haftalarda surmeli yada neslinin baktırması lazım.Ya aslında çok acımır diyorlar ama herkesin acı eşiği farklı artık hepimizinkide farklı olur diye düşünüyorum ben

Nst için zaman ve süre yok canım.Eğer sen sancı çekiyor ve bebeğin hareketlerini hissetmiyorsan dr.bunu söylediğin zaman seni her an nst ye bağlayabilir.Belli bir süreden sonra alıyorlar diye bir şey nstdede kendimden biliyorum zırp pırt girdiğim için artık

valla ben kabullendim artık tombii ne güzel demiş erkeklerin doğası böyleee yani yapacak bişi yokkk...çok delirten huyları var ama duymöuyorum gülüyorum geçiyorumm.oda farkediyo ama yine yapıyo.değiştiremezsin uğaraşmıyorum bile

geçenlerdede demiştim galiba.diyorum ki ona benim bilmediğim 5 tane falan dahamı çocuğun var bu yalnız benimmi ilk bebeğim bu ne donukluk diyorum ona.yani bazen öyle geliyooo.bazende öyle heyecanlı oluyokii eli karnımdan geri gelmiyoo bende anlamadımki bide bize dengesiz derlerr

valla sancım oluyor yürürken bile kasılıyor karnım ama maşallahh benim oğlan jimlastik yapıyo içerde hareketlerde bişi yokk bakalım bişi kalmadı kontrole

bu arada kızlar ben cumartesi eskişehire gitcem cumartesi ve pazar giremem haberiniz olsun.bu arada doğurmaya niyetim yok ha olurda doğurursam haber veririm zaten

ayyy canım yaa çok alemsin al pc yi vur kafasına değil mi.benim koca da devamlı face de video paylaş laf yetiştir oraya buraya..deli ediyor beni kapat şunu diyorum otur benle iki şey konuş paylaş geldim hayatım diyor gelmesının üstünden yarım saat geçiyor.
bu arada şu farmville yi anlatırken beni çok güldürdün Allah ta seni güldürsün..Aman bu adamlar akıllanmaz yapçak bişey yok vallahi.ben neler yaptım başaramadım böle kabullendim çünkü inan hep üzülen ben oluyorum adam rahat ona göre herşey yolunda herşey mükemmel.
ben alışverişlerimşiz konusunda hakkını yıyeyemem bebişimizin alışverişlerine beraber gittiğimiz oldu çok ve sürekli alalım şeklindeydi gerekli gereksiz bende onu götürmüyorum artık:))

sorma canım aynen aynen
adamların kafasında pc yı kırcaz:))

Artık kabullendik zaten canım geri dönüşümüz yok bu saatten sonra erkeklerde çocuk gibi zaten bak benim eşim gene grip oldu.Ben kendimi mi kollıyım onu mu kollıyım bu süre zarfında iyice şaşırdım ama idare ediyoruz bizim bir bebeğimiz var zaten şimdi ikincileri geliyor onlarıda birer çocuk gibi görücez ve idare edicez ne yapalım.
Sancın ve kasılmaların olduğunda sakın ihmal etme ama git dr.geçer diye bekleme sakın helede bu saatten sonra.
Bizim yerimizede gezip sev canım o mis kokulu bebişi.

Sakın olun kızlar pcler sizede lazım biliyorsunuz gelmezseniz biz sizi merak ederiz burda az daha sıkalım dişimizi.

Benim kızımın size bu arada bol bol tepiği var teyzeleri

acımasın yaa lutfen lutfenn

Kendini şimdiden şartlandırma sakin ve rahat ol ne kadar şartlı gidersen acımasa bile acıdı diyeceksin daha sakin olmaya çalış.

Günaydın kızlar ben geldiim napıonuz

Hoşgeldin kızçe napalım kocaları çekiştiriyoruz

Görüşürüz canım biz burda çalışalım sen gez bakalım :))

Ayy ben artık takmıyorum napıosa yapsın umurumda diil kendimi yıprata yıprata bi hal oldum artık yaptıkları gözüme batmıyor nedense

Günaydınnn
Azcık geçmişi okudum da erkekler hep böle demekki dedim.
Bende kıyafetlerini aldım, odasını aldım, perdesini aldım
Hepsini seçerken yalnızdım.
Hiç heyecanlanmıyolar gerçekten,
Beraber bakalım dediğimde daha erken diyodu,
hemen hemen herşeyi hazırladım, gün saymaya başladı

kızlar günaydın,,
inanamadım okurken hepimiz mi aynı şeyleri yaşamışız dün?
bende çook ağladım,ya odaa geldi salı akşamı yerleştiriyoruz okadar rahatki hemen yerleşsin bitsin istiyor bbende eğiliip kalkamadığım için ondan rica ediyorum,neymiş yattığım yerden emrediyormuşum bide beğenmmiyormuşum şimdilik böyle yerleşsin diyor ya imdisi sonrası mı var,1 kere yerleştir bitsin bende çıktım odadan hiiç umurumda değil bidahada girmedim kızımın odasına,hevesimi kursağımda bııraktı

dün gecede dayanamadım ağla ağla rahatladım tabi kendileri şookk ...ne oldu çok hassassınaynen dediğiniz gibi durumu kendilerine değilde gebelik psikolojisine bağlıyorlar,,

ahh kızlar bi doğurayım kendiişimi kendim yapıcam kimseye bağımlı olmadan,inşallahhh...ne zormuşş hiç birşey içime sinmiyor,bide ben çok aktif biriydim,iş çıkışı mutlakka braz dolaşır öyle giderdim eve,evde herakşam yemeğim tatlma kadar yapardım,sabahları işe gitmeden evimi tooparlar tozalır bnayo tuvaletleri yıkar giderdim gelince oohh mis gibi kokardı evimm...şimdi çok zorlanıyorum....

hehhehehe
tamam canım zaten ben korkulacak bişey varsa anlatmam kımseye
herkes farklı yaşar çünkü
hiç gerek yok boşuna germeye kımseyı dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…