- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
günaydınlarrr
kimse uyanmamış mı açılışı ben yapıım o zaman
12de diş randevum var da bi da yatmayım dedim ay kızlar felaket bi geceydi karnım kaskatıydı tüm gece doğurcam die korktum valla sağa sola dönemedim karnım çok acıdı eşim de saolsun hiç tınlamadı doğursam haberi olmıcak uymuş kalmışım ööle ağlar sızlanırken
Herkese Günaydın :))
Bende dün gece kafam biraz bozuktu ağladım durdum aynen benim eşimde uyuyordu mışıl mışıl sonra dedimki ben bi banyo yapayımda kendime geleyim. Eşime dedimki bak kulağın bende olsun ben banyoya giriyorum. Orda da biraz ağladım sonra kendime geldim Baya derin bi uyku uyudum 3-5 wc postasını saymazsak :))
Şu bir gerçek ki insan hamile olunca daha da bi hassas oluyor, ilgi bekliyor herkesten. Kardeşten anneden kocadan herkesten arkadaşlar dahil. Olmayınca da sonuç bu işte. Ama çok şükür Allh başka dert sıkıntı vermesin, bebeişlerimize sağlık versin. Herşeyi geride bırakıcaz ve sadece evlatlarımıza konsantre olucaz Allah nasip ederse.
Size bir soru şu süslü ufak plastik biberonlardan aldım bebek şekeri olarak içlerine henüz şeker çikolata filan almadım. Sizce içine hem badem şekeri hem çikolata mı atmalıyım yoksa badem şekeri yetermi?
Ayrıca birde bir kutu çikolata almak gerekir herhalde :))
Sürmeli Allah analı babalı büyütsün sağlık versin yeğenine...
Nur nasılsın? Meraktayız valla.
Çağlayan özledik arkadaşım.
Ben face'a girdiğim zaman sizleri orda göremiyorum galiba. Orda en aktif deniz1984 diye bir arkadaş onu da burda görmüyorum. Bende bir yanlışlık yok deilmi eğer faceda üye olan varsa aranızda rica etsem evet selen sen doğru yerdesin diyebilirmi nedense hala emin olamadım(
Günaydıınn kızlarr
Geçmişi okudum da hepimiz aynı şeyleri yaşıyor aynı şeyleri hissediyoruz ve eşler hep aynıvalla bizmi çok şey bekliyoruz onlarmı çok umursuz hala anlayamadım. Dün benimde sinirlerim çok bozuktu ağladım banyo yaptım yattım kalktım ama yok geçmedi sonrada eşime küstüm sabahta giderken öptü çıkıyorum diye konuşmadım bende ama sonra üzüldüm
zaten bu ara kötü hissediyorum kendimi bir bebeğin sorumluluğunu almak beni çok orkutuyo kızlar düşündükçe içim daralıyo naptım ben diyorum :96: sonrada üzülüyorum niye bebeğim için böyle düşünüyorum diye offffff karmakarışığım
Günaydın kızlaaar gece uyandım sinirim bozuldu oğlumu gördükçe ben onu bırakıp nasıl hastaneye gidicem 2 gece kalıcam diye uykum kaçtı ağladım. Daha 21 aylık ana kuzusu o daofff offffffff keşke diyorum sezeryan olmak zorunda olmasa da bi şekilde normal doğum yapabilsem hemen evime dönebilsem
ya vurdum duymaz erkek milleti...benimkinede dün patladım...daha doğrusu o kaşındı...vurdumduymaz vurdumduymaz dolaşıyodu piyasada...eve geliyoz işten direk oturuyo facein başına....farm oynayıp vidyoları izliyo..ben bi bebek yatağına bakayım desem "hıh sen al pcyi ben bi sigara içem diyip "kaçıyo.
her bebekle ilgili konuda böyle sıvışıyo...sıkılıyo... 4mağaza var zaten izmitte.ben tek başıma veya annemle defalarca giysi olsun araba olsun yatak bakmaya olsun defalarca gezdik.paşa sıkılmasın diye son seferlerde onu götürdüm.geçen arkadaşlarına 30 dükkana girdik ama aldık arabayı sonunda diyo..tabi bakcan en güzelini alalım diye uğraşıyoz heralde..ben tek başına yaptımya bebeği..kendim ilgilenmeliyim..uyuz oldum...neyse tutuyodum aylardır kendimi,dün yine sinirimi bozdu..sustum az birazda surat asmışım...farketti ve aldı beni kenara...hamileyim, hassasım deliyimyaanlat canım bana derdini..dinliyorum ve anlıyorum seni... dök içini bana.... dedi..yok bişey dedikçe bi psikiyatr gibi üzerime geldi...kendimi bi tuhaf hissettim...iş yerinde demişler galiba karın hamileyken deliririr idare et..oda bana uyguluyo bi boşaldı sinirlerim ağla ağla bende senin vurdumdymazlığına sinir oluyorum niye bu kadar ilgisizsin dedikçe...anlıyorum seni canım normal haassassın ben gayet ilgiliyim sana öyle geliyo... falan diyo..uyuz oldum..ben ağladıkça ..ağla rahatlarsın demezmi..öldürüverecektim..bütün suç benim hamile ve hassas olmamda zaten , o gayet ilgili bi insan sanki..nie böyle bunlar kızlar ya..yada benmi deliriyorum acep
Bu yazdıklarını okuyunca eşiminin bana ilk aylardaki davranışları geldi canım demekki bunların hepsi aynıymış.
Hayır sanki biz bu çocukları tek başına yapmışız gibi herşeyinlede bizim ilgilenmemizi bekliyorlar.Ben eşimi bebek mağazasına sokamazdım gelmezdi bizimle gelse bile kapıda beklerdi annem,babam ve ben gireriz düşün ya babam giriyor mağazaya o girmiyor neymiş anlamıyormuş hiç birşeyden ben çok anlıyorum sanki birgün bende patladım ama benimde ilk çocuğum bu ama birşeyler yapmaya çalışıyorum araştırıyorum bakıyorum soruyorum birilerine halinden utanman lazım babam bizimle mağaza mağaza girip birşeyler alıyor soruyor insanlara sen dışarda duruyorsun sanki çocuk başkasındanmış gibi dedim.İlk aylar çok zorlayıcı idi ama şimdi bir kaç patlamadan sonra artık durumu kabullendi ve kendiside ilgilenip araştırma yapmaya başladı.
Eminim seninkide düzelecektir sen böyle konuştuğun için.
bakıyorumda herkes bi havalarda yineee..
valla okudum tek tek hepimizin kocaları aynı şekerlerimm:boşa üzmeyin kendinizi.Annelik duygusu kadınların içinde var ama babalık maalesef sonradan öğrenilen birşey.onlar bebekleri kucaklarına almadan ne yazıkki bu duyguyu anlayamıyorlar.onlar için üzülüuyorum aslında.şuanda işte zorlayarak lütfen hatır için falan uğraşıyorlar %100 içlerinden geldiği için diil.elbette seviniyorlar heyecanlanıyorlar ama bizim gibi hissedemezler
bende geçenlerde taştımm.1 saat hıçkıra hıçkıra ağladım eşimin gözünün içine baka baka.içi gi,tti tabiii.gitsinnnn mahsus yaptım zaten.anlamıyorki başka türlüü.söyledimde söyledim.sen niye böylesin niye heyecanlanmıyosun niye hep ben düşünüyorum herşeyi falan diyee.onlara göre masrafları karşıladılarmı herşey bitti.gerisinden anlamıyolar zaten
gece uykuları valla artık zorlaştı dediğiniz gibi.bende gece çok üstümü açmışım eşim sabah bütün gece üstünü örttümm niye açıyosun sıcak falanmı basıyo diye sordu sabah.ay evet ayaklarımın altından alev çıkıyo sanki.napim ince bişi örteyimmi üstüne dedi.ama çokda açık kalınca üşüyorum bu sefer.sen yine arada ört üstümü didim
valla benimki bi bu konuda hassas galiba.gece ahh desem uykusundan uyanıyo noldu diye soruyo hemen.bazen uykusunda durup dururken soruyo gözleri kapalı.kıyamam yaaa.yanında göremese evin içnde arıyo sesleniyo falan.
sabahları oğlunu dinlemeden günaydın demeden kalkmıyo yataktan.benide uyandırıyo ama olsun.bu sabah kahvaltı hazırlamaya kalkacaktım kaldırtmadı.yat boşver ben bişiler yerim işyerinde dedi.benimde canıma sefaa yattım
valla bende çok sinir oluyorum bi çok şeye ama sıkın dişinizi.doğsun yavrucaklar bak nasıl değişiyorlar