oh canım afiyet olsun...ay ne bilim sanırım gece biz konuşurken o da düşündü...zaten yarımda falan anca uyudum diyo baya bi düşünmüşselam kızlaarr ben geldimm
hazır dışarı çıkmışken eşime bide yemek ısmarlattımyoruldum ama yaa yürümedim ama karnımda doyunca sıcak evimde uyku bastırdı.ama uyumamam lazımmm gece uyuyamıyorum ozaman
nurcum kayınvaliden gece düşündü düşündü bu parlak fikri buldu galiba.yau rahatmı batıyo bunlara.mis gibi yapacak işte kadın sen niye kendini yoruyon.ince işleride sen yapp.
tamam canım bakayım...doktor ısrarla dinlen dedi sanırım etkisi var benim durumumda hakkımızda hayırlısı olsun inş...canım ellerine sağlık. hamarat kadınsın vesselam.
canım 3101 de. Benim puset mavi. Fotoğraf makinamın pili bittiği için resimleri çekemedim.Kelebekelrde büyük boy nazar boncuklu. Gittigidiyordan almıştım. Bu arada dikkaet kendine. Bnada sürekli yat demişti doktor ama erken doğumda istirahatın pek önemi yok gibi.Ben o 2 hafta işede gitmiştim. Allahın izniyle birşey olmayacak. Şu 2011 gelsede ondan sonra doğsa
Ozaman kayınvaliden dediğim dedik bi kadınmış
Sinir olurum öle herşeye muhalefet insanlara,
Bırak anne kadın çağırcam de bıraktır bence,
O cadalozluk yapıyosa sende yap :95:
oh canım afiyet olsun...ay ne bilim sanırım gece biz konuşurken o da düşündü...zaten yarımda falan anca uyudum diyo baya bi düşünmüşya resmen rahat batıo dediğin gibi....
tamam canım bakayım...doktor ısrarla dinlen dedi sanırım etkisi var benim durumumda hakkımızda hayırlısı olsun inş...
canım aslında kayınvalidemin nasıl olduğunu henüz tam çözebilmiş değilim...ilk defa bu kadar uzun süre birlikte kalıcaz sanırım artık çözerim....şuanda sabırlı davranmaya çalışıyorum bakalım ne kadar dayancamm
slm canım hoşgeldin aramıza sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inş
senle günümüz aynı ama kilo karşılaştırması yapmak pek ii deil sonuçta bebekten bebeğe değişiyo geçen hafta 2100 gr.dı kızım diğer kontrolum haftaya canım
nassı uykum geldii inadınaaa yaaaa
karşılaştırmak için değil canım bebekte geli,şim geriliği olabilir mi diye sordum çünkü doktoruma göre herşey normal.30.haftada 1487 demişti.pazartesi kontrolüm bakalım ne diyecek
nassı uykum geldii inadınaaa yaaaa
bende görmemiştimm çok güzelmişşşş her ikisideee[/QUOTE
ben kendi şekerlerimi yapasamda senin gibi internetten aldım mecburen. Kızımın zamanında yoktu böyle şeyler.Eşim bu kadar özenmeme haksızlık diyor bazen. Kızına çok düşkündür Bu bebekte öyle değil valla. Herhalde ikinci diyedir. Bazen kzıyor bana kızımı ihmal ediyorsun diye. Kızım benim ilk göz ağrım ona asla kıyamam.Annelik bir başka duygu. yaşayınca sizde anlayacaksınız. Bu heyecanlarınızın dışında birşey. yaşamadan anlaşılamaz.Allah hayırlısıyla hepimizinkini tamamına erdirsin.
ayyy uyku demeyin kızlar banada bir ağırlık çökmeye başladı yemekten sonra
bende görmemiştimm çok güzelmişşşş her ikisideee[/QUOTE
ben kendi şekerlerimi yapasamda senin gibi internetten aldım mecburen. Kızımın zamanında yoktu böyle şeyler.Eşim bu kadar özenmeme haksızlık diyor bazen. Kızına çok düşkündür Bu bebekte öyle değil valla. Herhalde ikinci diyedir. Bazen kzıyor bana kızımı ihmal ediyorsun diye. Kızım benim ilk göz ağrım ona asla kıyamam.Annelik bir başka duygu. yaşayınca sizde anlayacaksınız. Bu heyecanlarınızın dışında birşey. yaşamadan anlaşılamaz.Allah hayırlısıyla hepimizinkini tamamına erdirsin.
inşallah rabbim isteyen herkese de ikincileri nasip eder
zamanla yeni yeni şeyler öğreniyoruz.zaman değişiyor gelişiyor birinde olmayan diğerinde olabiliyor.öyle düşünmemek lazımm.evlat ayırdedilirmi hiççç oyy kıyamam ben onlara
ya sormayın yemekten sonra benımde aynı sey oluyor boyle zamanlarda evde olmayı okadar cok ıstıyorumkı
yaa kızlar sertleşmeler falan diyorsunuz ben hiç anlamıyorum.Acaba bende de oluyor da ben farketmiyor olabilir miyim? bazen bebek aşağı doğru çok ağırlaşıyo bazende hiç yok gibi.O ağırlaştığı zamanlarda sol bacağımı zor kaldırır oluyorum.Hele o sırada yürüyorsam çok zorlanıyorum.
Bi çok kişi artık nst'ye girmeye başladı.Hangi haftadan itibaren girmek gerekli acaba?
canım nst nin bi vakti yok dr a ağrım,sancım,kasılmam var deyince bağlıyolar ben de daha hiç girmedim sertleşme de böyle karnın taş gibi oluyo sanki ortadan çatırdıycak gibi o arada bebek de hareket etmiyo
yaa kızlar sertleşmeler falan diyorsunuz ben hiç anlamıyorum.Acaba bende de oluyor da ben farketmiyor olabilir miyim? bazen bebek aşağı doğru çok ağırlaşıyo bazende hiç yok gibi.O ağırlaştığı zamanlarda sol bacağımı zor kaldırır oluyorum.Hele o sırada yürüyorsam çok zorlanıyorum.
Bi çok kişi artık nst'ye girmeye başladı.Hangi haftadan itibaren girmek gerekli acaba?
hımm anladım... O zaman benim bir sonraki randevudan sonra nst başlayacak.benım bıldıgım kadarıyla 36.haftadan sonra duzenlı nstye gırılıyor ama sancınız varsa erkende alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?