canım mufağa felan gidip geliyorum seni düşünyorum daha doğrusu kendimi ben de aileyle ilgli çok sorun yaşadım.eşime diyordum hadi bana saygıları yok sana da mı yok diyeçok kötü davrandılar şimdide hiç birşey olmamış gibi beni sevdiklerini iddia edip her fırsatta yanımıza gelmeye kalkıyorlar senin gibi çıldırıyorum.ama soradan şunu farkettim beni üzmelerine izin vererek kendime zarar verdim hele şu süreçte kızımı onların negatif duyguarıyla kin duygularıyla tanıştırmak istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum.sende umursama gelirlerse gelsinler.muatap olmassın olu rbiter ama kendini üzme onların istediği de bu zaten ..kötü niyetlerini uygulamalarna izin verme...sadece yaşça byük oldukları için insan kkendine yakıştıramıyor bazı davranışları onlarda bunu kullanıyor değilse çekersin s....i de ....
canım inan dayanılcak gibi değiller,bide aziz zatlarmış gibi ellerini öptürüyolar,hakedenin eli öpülür,geldiklerinde bir çaylada geçiştiremem,detaylı yemek hizmet isterler,göremeyince dedikodusunu yaparlar,bide evin içine dışına,eşyaya,benim boyuma posuma,fesat fesat bakıp dururlar,sonra evlerine döndüklerinde acaip laflar gelir kulağımıza,hiç tahammül edemem,tam 3 buçuk yıl oldu görmüyorum,ne olduda gelecekleri tuttu,hadi beni önemsemiyolar,e kendi torunlarınıda hiç arayıp sormadılar birgün,düğününe gelmediler,masraf yapmayalım diye,ben daha eşimin babasını tanımıyorum,yolda yanımdan geçse tanımam,amcasını teyzesini hiç görmedim bile,eşimin abisi ve eltim olacak kişiyi hiç anmak bile istemiyorum,eşimin maaşını habersiz gidip gizlice çekip alacak kapasitede kişiler,çok kopuklar çoook,ve geçimsizler,eşim nasıl olduda okadar negatif insan içinde bu kadar düzgün kalabilmiş şaşıyorum
canım ben anlatmak istemiyorum .(hem anlatmakla bitmez hem de eşim felan gelir durup dururken niye üzüyorsun kendini diye kavga ediyor benle)aynı şeyi bende söylüyorum nasıl çıkmış aralarından diye . dedim ya sadece s...tr çekmeyi hakediyorlar ama yapamıyorsun işte .demek istediğim sen yemek yapıp servis yapsan da dedikodunu yapcaklar umursama dediğin gibi en fazla çeker gidersin.ama üzme kendini bunu sana yapmalarına izin verme.
yaşasıııınn..kötüler kazanmayacak......:)))en büyük ceza yok saymak ve öyle hissetmek ....haklısın valla,bu tür kişiler ancak bu dili hakediyor,zaten anlatınca başıma ağrı girdi,neyse gelirlerse dediğim gibi anneciğime giderim bende,en iyi biraz uyumak,pislik insanlar için değmez gerilmeye.
50ADT NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ +SEPETİ GittiGidiyor.com'da #34195385
50 ADET FİGÜRLÜ BEBEK ŞEKERİ - KARGO BİZDEN GittiGidiyor.com'da #32637230
Kızlar bunlar nasıl sizce..İkinci seçenek sanırım evridikinin aldığı..
İlk seçenekte fiyat yüksek ama sepetide içinde geliyor.Siz ne dersiniz hangisinden alıyım.
kolay gelsin çağlauancımSüprizzzzzzzzzzz
Biz geldik teyzeleri kızımla ama bilin bakalım nerdeyizzzz bizzzz eveet bildiniz işteyizzz
teyzeleri kızımla 10:00 gibi işe geldik yılsonu işlerini toparlıyalım diye...
Babamızda aşağıda sayım yapıyor abilerle annesiyle kızıda yukarda iş yapıyor....
canım geçmiş olsun neyseki herşey yolundaymışgünaydın kızlar nasılsınız biz dün yine acildeydik benim sıpam hiç hareket etmedi perşembeden beri dün gittik uyuyormuş sıpa nst bağlayınca tekmelemeye başladı nst aletini tekmeleyip kaydırdı kaç kere en sonunda hemşire sıkıca bağladı bide oğluşuma kızdı hadi şimdi atta görim seni benimki iyice coştu içerde atamadıkça daha sert tekmeler atıyodu gülmekten doğuracaktım az kalsın eşimide ilk defa nst odasına aldıar oğlunun kalp atışlarını duydukça mest oldu epeydir gelemiyordu kontrele çok sevindi tlf sesi kaydetti her gördüğüne dinletiyor
pişman olmayacağını sanırım canım,kucağına bebeğini alıp daonunla sınırsız vakit geçirmek sanırım hiçbirşeye değişilmezgünaydın şekerler
nasılsınız ???
ben bugun biraz tuhafım
işyerimde son günüm
doğum iznine cıkıyorum
izin bitimindede çalışmayacağım
kendimi çok tuhaf hissediyorum
6 senedir burdayım ve bugün son
canım geçmiş olsunvalla size bişey söylimmi,şu çektiğim sancıya bakıyorumda,normal doğumdan iyice tırsmaya başladım
bu arada doktorumu aradım,baya bir sorguya çekti dün neler yaptığıma kadar,yaptığım temizliğin ayrıntısına kadar sordu,belini zorladınmı diye,bana 3 saat verdi bu süre zarfında azalma olmazsa hemen hastaneye geliyosun dedi,bu arada beline yumuşak bir yastık koy dik otur uzanma dedi,eğer bunu yaptığımda sancıda azalma yada geçme olacaksa korkulacak bişey yokmuş,çünkü doğum sanıcısı ne yaparsan yap dinlenmeyle falan geçecek birşey değilmiş,şuanki durumum yalancı sancı olabilirmiş,valla sanki dediğini yaptım belim iyi olmaya başladı,uzanınca daha çok sancı oluyo,saat 1 e kadar beklicem,sakin olmamı söyledi panik yapma falan filan,inşallah geçici bi durumdur,daha 34 haftalığım zamanında gelsin miniğim yaaa
yasemin çok üzüldüm bizi habersiz bırakma canımgünaydın kızlar,
bende dün acildeydim biliyosunuz boğazlarım çok fenaydı vücudumda iltihap vardı antibiyotikten korkuma dr gitmemiştim dün dayanılacak gibi değildi iltihap bütün suratımı kaplamış gözlerimi bile kapatamıyodum ateşim çıktı istifar ediyodum hemen acile gittik kan ve idrar tahlili sonucunda bütün vücudumda aşırı bir iltihaplanma varmış ve bu iltihap bebeğimin su kesesini delmiş bebeğimin suyu azalmış acildeki dr hemen drun seni doğuma hazırlasın dedi ama bekletebiliyosa 3 hafta bekletsin dedi yoksa küveze girme ihtimali varmış 36 dan sonra korkma bişey olmaz dedi bebeğin suyunada iltihap karışmasın diye 1 hafta iğne yiycem hiç kalkmadan yatıcam yarın kendi druma gidicem tekrar çok moralim bozuk inşallah bebeğime bişey olmaz sağ sağlim onu kucağıma alırım:85::85:
olsun canım en azından kontrol altındasınçok teşekkür ederim kızlar kendimi çok suçlu hissediyorum en başında gitseydim belki iltihap bu kadar artmayıp bebeğimin kesesini delmiycekti:85::85: çok pişmanın ama siz ne olursunuz en ufak gribin başında hemen dr gidin kesinlikle 1 dk evde beklemeyin sonuçları daha ağır oluyor
artık dikkat etmeliyiz,diğer konuya gelince ben olsam iyice abartıp çok hastayım diye hiç taviz vermezdim ya da dediğin gibi git annenekendimi halen eskisi gibi sanıyorum,artık yormicam bedeni,zorlamanın alemi yok,dün hem temizlik yaptım bir yandanda bütün pencereler saatlerce açık kaldı,üstüne tencere tencere yemekler bir yandan bulaşığı yıka,bir yandan getir götür,mahvoldum,alakası varmıdır bilmiyorum ama,sık sık idrarım geliyor mesaneme baskı sancı yaparak,büyük ihtimalle soğukta aldım
birde bişey moralimi çok bozuyor,eşimin babaannesiyle dedesi çıkmış bu taraflara gelmişler,oğullarının evine,biz bunlarla 3 yıldır görüşmüyoruz,eşimle evlenirken işi bozmak için ellerinden geleni yaptılar,eşime büyük olarak destek olmadılar,bir sürü dedikodu çıkardılar,dün dedesi eşimi aramış nasılsın oğlum ben buralardayım,seni bi görsem,eşimde zıpladı kaç gün burdasın gelim alim seni getirim diye,neyse telefonu kapadılar,eşim hemen dedesini tekrar aradı sıkıldıysan gelim alim seni diye,fıttırdım,yeni misafir uğurladım,eşimin düşüncesizliğine bak,çok moralim bozuldu,şimdi bu şahıslar bu taraftalar ve bugün eşimi arayacakmış,eğer buraya gelirlerse ben babamlara gidicem,otursunlar başbaşa,öyle fesat insanlarla işim olmaz,hizmette etmem,moralim bozuldu
50ADT NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ +SEPETİ GittiGidiyor.com'da #34195385
50 ADET FİGÜRLÜ BEBEK ŞEKERİ - KARGO BİZDEN GittiGidiyor.com'da #32637230
Kızlar bunlar nasıl sizce..İkinci seçenek sanırım evridikinin aldığı..
İlk seçenekte fiyat yüksek ama sepetide içinde geliyor.Siz ne dersiniz hangisinden alıyım.
mrb kızlar ya Allah kayınvalidesi ile birlikte yaşamak zorunda olanlara sabır versin...malum yatak istirahatinde olduğum için kayınvalidem geldi henüz bir hafta dolmadı ama sanırım ben çıldırcam...
temizlik için kadın çağırcaktım ne gerek var dedi...bende anne sen yorulma ben zaten bişi yapamıyom madem kadın gelsin zor işleri yapsın cam,kapı sende vitrin içlerini dolap içlerini falan yap dedim iyi sen bilirsin dedi sabah kalktık ben hergün bi odayı temizlicem ama sen istiyosan yinede çağır kadını dedi...kadını napmaya çağırcam ben çaya mı töbe töbe...bende çağırmam o zaman dedim eşime....bugünde eşime soruyomuş nur hala kadın çağırmayı düşünüyo mu diyeBU BİRRRRRRRR.....
düğünde ben çocuk odasına halı almamıştım ilerde çocuk olunca ona uygun alırım diye geçici bi kilim atmıştım...şimdi kızıma prenses odası gibi oda yaptım gelmiş bana diyo ki oturma odasındaki halıyı kızımın odasına sercekmişiz odadaki kilimide oturma odasına...olmaz dedim bende ben öle deyince gitmiş eşime sölemiş....o da olmaz demiş tabiki....geçende yazmıştım halı bakmaya gittik diye biz eşimle beğeniyoruz ya pembeli morlu falan bizim beğendiğimiz her halıya istinasız kulp buldu...yok çiçekleri çok büyükmüş,yok rengi koyuymuşş falan...sonra bellonada bi halı beğendi açıkçası bende beğendim(içimden) ama o ısrarla bu halı olsun dedi diye bende yok ben bunu beğenmedim istemiyorum dedim....BU İKİİİİİİİ
bugün kahvaltıyı yaptık ben mutfaktan çıktım...buzdolabındada borcamın içinde bişi vardı üstü açık koymuşum...zaten ölçüsünü tutturamamıştım biraz sert olmuş...açmış dolabı resmen azarlar gibi bunlar buraya üstü açık konmuş taş gibi olmuş yazık günah diye söyleniyo....lavobadaydım ben nasıl çıktığımı bilemedim hemen bittim orda anne zaten o olmamıştı atılcak dedim...atılır mı hiç olmuştur o diye söyleniyo bende anne kendi yaptığımı bilmicek miyim ya dedim...ay sanki günahı sevabı haramı helali biz bilmiyoruz....evet bişi dökmek günah ama yenmicek bişeyi tutmanında bi anlamı yok bugün olmasa yarın dökülcek yani aşikar....BU ÜÇÇÇÇÇ
tabi bunun üzerine benim sinirlerimm hooopladı geldim odama çektim yorganı başıma başladım ağlamaya eşim geldi hemen işte üzülme canım falan filan...gel içeri gidelim dedi yok dedim gelmicem yattım odamda onlarda ana oğul oturma odasının duvarlarını silmeye başlamışlar...onlar işe dalınca kalktım bende gittim mutfağa dolapta söylendiği şeylerin hepsini attım ama napimm ya....
bu gidişle benim kız erken gelir gibime geliyo ama bakalım hayırlısı artık
nur_ biraz önccede aynı şeyi konuştuk ya seni bu kadar kızdırmasına izin verme .ne derse desin sen bildiğini yap.ama stres yapma zaten kritik dönemdesin.seni yıpratmasın boşu boşuna daha bunun doğumu var lohusalılğı var .ben de şimdiden geldikleri günün korkusunu çekiyorum ama kararlıyım tavrımı koyacam((
ayyyy..ben de nefret ederim işime karışılmasından ya...neyseki eşin sana toz kondurmuyor boşver ve kadını da çağır ona minnet duyma.lafıda koyarsın yeri gelince evde insan varken insan çağırdık diye
evet canım binlerce kez şükürler olsun ki eşimm bana çok düşündür ve üstüme titrer geçen gün baktım eşim girmiş yemek yapıo kayınvalidem niye geldiyse....sabır çekiyorum işte ...
mrb kızlar ya Allah kayınvalidesi ile birlikte yaşamak zorunda olanlara sabır versin...malum yatak istirahatinde olduğum için kayınvalidem geldi henüz bir hafta dolmadı ama sanırım ben çıldırcam...
temizlik için kadın çağırcaktım ne gerek var dedi...bende anne sen yorulma ben zaten bişi yapamıyom madem kadın gelsin zor işleri yapsın cam,kapı sende vitrin içlerini dolap içlerini falan yap dedim iyi sen bilirsin dedi sabah kalktık ben hergün bi odayı temizlicem ama sen istiyosan yinede çağır kadını dedi...kadını napmaya çağırcam ben çaya mı töbe töbe...bende çağırmam o zaman dedim eşime....bugünde eşime soruyomuş nur hala kadın çağırmayı düşünüyo mu diyeBU BİRRRRRRRR.....
düğünde ben çocuk odasına halı almamıştım ilerde çocuk olunca ona uygun alırım diye geçici bi kilim atmıştım...şimdi kızıma prenses odası gibi oda yaptım gelmiş bana diyo ki oturma odasındaki halıyı kızımın odasına sercekmişiz odadaki kilimide oturma odasına...olmaz dedim bende ben öle deyince gitmiş eşime sölemiş....o da olmaz demiş tabiki....geçende yazmıştım halı bakmaya gittik diye biz eşimle beğeniyoruz ya pembeli morlu falan bizim beğendiğimiz her halıya istinasız kulp buldu...yok çiçekleri çok büyükmüş,yok rengi koyuymuşş falan...sonra bellonada bi halı beğendi açıkçası bende beğendim(içimden) ama o ısrarla bu halı olsun dedi diye bende yok ben bunu beğenmedim istemiyorum dedim....BU İKİİİİİİİ
bugün kahvaltıyı yaptık ben mutfaktan çıktım...buzdolabındada borcamın içinde bişi vardı üstü açık koymuşum...zaten ölçüsünü tutturamamıştım biraz sert olmuş...açmış dolabı resmen azarlar gibi bunlar buraya üstü açık konmuş taş gibi olmuş yazık günah diye söyleniyo....lavobadaydım ben nasıl çıktığımı bilemedim hemen bittim orda anne zaten o olmamıştı atılcak dedim...atılır mı hiç olmuştur o diye söyleniyo bende anne kendi yaptığımı bilmicek miyim ya dedim...ay sanki günahı sevabı haramı helali biz bilmiyoruz....evet bişi dökmek günah ama yenmicek bişeyi tutmanında bi anlamı yok bugün olmasa yarın dökülcek yani aşikar....BU ÜÇÇÇÇÇ
tabi bunun üzerine benim sinirlerimm hooopladı geldim odama çektim yorganı başıma başladım ağlamaya eşim geldi hemen işte üzülme canım falan filan...gel içeri gidelim dedi yok dedim gelmicem yattım odamda onlarda ana oğul oturma odasının duvarlarını silmeye başlamışlar...onlar işe dalınca kalktım bende gittim mutfağa dolapta söylendiği şeylerin hepsini attım ama napimm ya....
bu gidişle benim kız erken gelir gibime geliyo ama bakalım hayırlısı artık
canım anlıyorum seni benim demek istediğim dediklerini duymamazlıktan gel bir şey deme (kolay değil tabi ama )sen bildiğin gibi devam et.ne istiyorsan onu yap.temizlikçi gelecekse gelir.halı seçerken haklısın anne oda güzelmiş ama şu daha iyi değilmi diyip gidip beğendiğini al.ben yıllarca eşim üzülüyor diye katlandım ama şimdi geldiklerinde normal de ne yemek yapcaksam onu yapıyorum.normal de nasılsam öyle olmaya çalışıyorum.başarıyorum da 5.yıl tabii zor oldu.ben çok doğrucu takılırdım iki yüzlülükten nefret ediyorum diye açık olup hak aramaya çalışırdım hiç öyle olmuyor maaalesef şşmdi oyunu kuralına göre oynuyorum.yien benim istediğim oluyor.canım malesef ki olmuyo tavrını tam koyamıyorum çünkü eşimi çok seviyorum ve eşimin üzülmesini hiç istemiyom bişey olsa hemen gider oğluna ağlar eşimde arada kalır...
birde şuanda ona mecburum annem özel okulda öğretmen ve 15 tatilden önce gelmesi mümkün değil bu durumda mecburum yanı kayınvalideme bugün hem ağladım hem Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye duaettim....anneme hiç bişi sölemiyom sölesemm hem kahrolcak aklı burda kalcak,hemde hem eşime hem kayınvalidem telefon açar yanı ben kızımı size emanet ettim niye böle yapıyosunuz diye bu sefer ortam daha gerilcek yanı öle işte durum bundan ibaret....
ah canım ya hem şeker hem tansiyon çok zor olmuş senin için.bundan sonrası kolay geçer inşallah . kontrol altında olduğun sürece birşey olmaz.tekrar geçmiş olsun sanakızlar herkese selam uzun süredir ortalıkta yoktum
çünkü 26 kasımda hastaneye yttım 1 hafta kaldım şekerim düzene girsindiye ki girdide ama yinede insüline devam ve hastanede dozlarım arttırıldı sonra 2 hafta sonra kontrole gel dediler tetkikler tekrar yapıldı ancak kanı pıhtılaştırdıkları için sonuçlar bozuk çıktı ve 1hafta sonra tekrar tetkikleri tekrarladık bu seferde idrarda protein atımı çıkktı tansiyon yüksek olduğu için apar topar tekrar yatış yapıldı ve 29 aralıkta beni doğumhanenin preklampsi bölümüne yatırdılar ve sonrada servise çıkardılar 24 saatlik idrar toplamamı söylediler ilk topladığım olmadı bir sonraki gün tekrarlandı yine toplamaya başladım ve sonucu 386 çıktı ve çok şükür taburcu ettiler yılbaşı günü şimdi evdeyim,tansiyon - şeker ikilisini takip altında tutmaya devam ediyorum ve son olarakta sancılarım oluyor ama ben anlayamıyorum...
Allah hepimize yardım etsin.
ah canım ya hem şeker hem tansiyon çok zor olmuş senin için.bundan sonrası kolay geçer inşallah . kontrol altında olduğun sürece birşey olmaz.tekrar geçmiş olsun sana
kızlar herkese selam uzun süredir ortalıkta yoktum
çünkü 26 kasımda hastaneye yttım 1 hafta kaldım şekerim düzene girsindiye ki girdide ama yinede insüline devam ve hastanede dozlarım arttırıldı sonra 2 hafta sonra kontrole gel dediler tetkikler tekrar yapıldı ancak kanı pıhtılaştırdıkları için sonuçlar bozuk çıktı ve 1hafta sonra tekrar tetkikleri tekrarladık bu seferde idrarda protein atımı çıkktı tansiyon yüksek olduğu için apar topar tekrar yatış yapıldı ve 29 aralıkta beni doğumhanenin preklampsi bölümüne yatırdılar ve sonrada servise çıkardılar 24 saatlik idrar toplamamı söylediler ilk topladığım olmadı bir sonraki gün tekrarlandı yine toplamaya başladım ve sonucu 386 çıktı ve çok şükür taburcu ettiler yılbaşı günü şimdi evdeyim,tansiyon - şeker ikilisini takip altında tutmaya devam ediyorum ve son olarakta sancılarım oluyor ama ben anlayamıyorum...
Allah hepimize yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?