2011 Şubat Anneleri

50ADT NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ +SEPETİ GittiGidiyor.com'da #34195400

Kızlar bu ürünün siparişini verdim.Eşimede gösterdim ben bunu beğendim aşkım şu anda kampanyadalarmış dedim.Yalovada ki yaptırmak istediğim fiyatları söyledim.Bu kelebekli bizim orda 1tl'den yapıyorlar sepette 20tl dedim.70tl ye denk geliyor bizim orda üsttelik kargoda bedava burda dedim.Doğumdan sonra yaptırsak dedi.Ama kampanyada son 20 saat varmış dedim kabul etti hemencik canım kocam benim

Doğum tarihi belli olmadığı için isim etiketindeki tarih kısmını boş bırakacaklar biz kendi elimizle doldurucaz...Ayyy çok heyecanlandım nasıl birşey gelicek acaba çok merak ediyorum.

sürmeli çok güzel şeyler paylaşmışsın sağol, mert bebeğe acil şifalar inş. en kısa zamanda toparlar kuzucuk kendini

çok geçmiş olsun, son mesajlarına baktım galiba biraz daha iyisin şimdi, dikkat et canım saçma sapan insanlar içinde hiiiç sıkıntıya sokma kendini değmez!

bravo yani canım pazar bile çalıştırıyorlar bu halde. senin kız da işkolik olacak bu gidişle)

çok geçmiş olsuni korkutmuş biraz sizin yaramaz, bir daha olursa ihmal etme burda gecen konuşmuştuk bu kontrolde özellikle sordum dr.a sabah 8den ertesi sabah 8e en az 10 hareket sayman lazım normal şartlarda dedi

bebişin hazırlıklarıydı, doğumdu, bebekle uğraşmaktı derken sıkılmaya fırsat kalmaz senacım, sonra bebiş birazcık büyüyünce istersen gene çalışırsın.

çok üzüldüm geçmiş olsun canım, ama dr. kontrolündesin şimdi en azından, inş heyşey yoluna girer, üç hafta geçer göz açıp kapayınca. kendini de boşa suçlayıp üzme, hepimiz aynıyız bebeğe birşey olur korkusuna ilaçlardan kaçıyoruz. bundan sonrası önemli.

canım fiyatları biraz farklı ama çok fazla yaptırmayacaksan ben kelebekli olanı çok beğendim, sepeti de çok kibar tam kızlar için.

aman nur sakın sinirlenip üzme bebeğini de. ne çok germiş seni, sorarsan iyilik için yardım için yanında ama yaptıkları hiç olmamış. duymamaya çalış, bir kaç gün sonra da artık iyi hissediyorum idare edebilirim diye göndermeye çalış bence. isterse doğuma yakın gene gelsin, daha 1 ay gerilimle nasıl katlanacaksın, sana yazık. ama tek güzel tarafı eşin seni üzmemiş, ona da bravo.

çok geçmiş olsun canım, ne zamandır yoktun. inş. artık bir sorun çıkmaz

inşallah hayatım ama zaman daraldı ve ben ufak ufak sancılar hissetmeye başladım cuma gününe tekrar randevum var artık beni hiç bırakmaz hastane herhalde.

canım kasım başında eşimin kuzeni doğum yaptı 36. haftasındaydı. bebekte hiç bir sorun çıkmadı küveze falan gerek olmadan hemen ertesi gün eve gönderdiler. sen de 36+lardaymışsın, hiç üzme kendini, doğum bile olsa sıkıntı yaşamazsın umarım.

ben kendi anneme babama katlanamıyorum eşimden uzaktayım onun stresi ayrı zaten...bir de kayınvalide olsa kafayı yerdim heralde...Allah sabır versin.
saol canım evet çokk zormuş bunu anladım...

evet öyle canım ama şeker olunca bebek iri oluyor ondan korkuyorum şuanda bile 3600 gr civarında

çokkk geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım....

sağol canım...

görüyomusun minik cadıyı yolunu buldu demek.. hakkında hangı dogum seklı hayırlısıysa o olsun.. en cok korktugum ıkısınıde yasamak sancı cekıp cekıp olmayıp sezertana alınmak Allah korkularımızla yuzlestırmesınnnnn

canım daha oncede yazmıstım ama gormedın sanırım yengenın dogumu nasıl oldu mertın nesı var ben yabancı kaldım sanırım goremedım oncekı yazıları bayadır gırmemıstımde. Allah acıl sıfalar versın mınık adama umarm onemlı bısı deıldır.

süper bılgıler bunlar yaaa devamını beklıorus sekercım

caglayancım valla bu gıdısle kızın ebesı patronun olcek yaaa.. Allah sabır versın sana.

gecmıs olsun canım.. zaman yaklastıkca korkular cogalıo bı hayırlısıyla kucamıza alsaydık..

bosver canım yaaa ınan bebısınle vakıt gecırınce aklına bıle gelmıcek.. ben rıskımden dolayı hamıle kalır kalmaz cıktım ısten bende oleydım ama eve alısınca bosuna ezıyet cekmısım dıorum..

cok gecmıs olsun canım yaa.. vucudunu kaplayana kadar nerdeydın be güzelım.. Rabbım Acil şifa versın dıkkat et kendıne.

ah be nurcum sorma benım kayganada 47 gundur yanımda artık gına geldı.. 20 gunlugune gelmıstı kadın kaldı basımda.. bıde ole bı cenesı var kı bırı habıre benım yanımda otursun benı dınlesın benı pohpohlasın gelen artık allah sabır versın deyıp gıdıo.. sabır sabır da bı yere kadar.. ben zaten soledıklerını duymazdan gelıorum konusmamda pek.. ıste tutturmam kendı ısımı kendım goruyorum sukur ondan bıseyde ıstemıorum.. cunku eltıme yapıo yapıo sonra her yerde soluo banada yapcak sununu ben yapıom bununu ben yapıom dıe sagda solda anlatcak eltılerıme yaptıgı kaynanalıgı duydukca ben gardımı aldım bana yapamıo.. ondanda pek hosnut deıl tabı valla sallamıorum tınn.. sıkayet edıo benle konusmaz bı ıs tutturmaz dıe herkese.. kısaca gormezden gel konusma o daha cok sınırlerını bozuooo

melocum sen sanslı olanlardansın demek.. ama yıne de annen gelse yaa.. ne olursa olsun ana gıbı yar olmaz onun yanında olması senı daha cok motıve eder gelemıcek durumdamı?

ayy kızlar bu arada bı arkadasım su anda doguma gıtmıss ben nası heycanlıyım anlatamam.. Rabbım butun hamılelerın yarımdıcısı olsun kımseyı o yolda yalnız bırakmasınn.. bakalım nasıl bı dogum hıkayesı olcek

Merhaba herkese.

Mapuci geçmiş olsun canım.

Sürmeli Mert bebek inşallah kısa sürede hastaneden çıkar.

Sevimli, selomex, nuryasemin sizlere de geçmiş olsun.

Çaglayancım bebek şekerleriniz çok güzel. Güle güle kullanın.

s3nna canım demek dogum iznine çıkıyorsun. Bol bol dinlen...

Nurcum kayınvalidene hakikaten sinir oldum. Ama sen onu düzeltmeye çalıştıkça daha çok yıpranırsın. O bildigini yapsın, sen bildigini. Hiçççç takma.

Benim kayınvalidem çok iyidir ya. Kendi kızından ayırt etmez. Bir şey alacak olsa hem bana hem kızına alır.Oglumun dogumunda da gelmişti. Biz hiç öyle sorunlar yaşamadık. Maşallah diyeyim nazar degmesin.

Merhaba arkadaşım.. Konunuzu görüp balıklama daldım kusura bakmayın. Ben 15 şubat 2010 da doğum yapmış bir melek annesiyim...
Yazdıklarını görünce seni biraz rahatlatmak istedim...
Ben beklenen doğum tarihimden 15 gün önce plesanta yaşlandığı için yattığım hastaneye. Normal doğum konusunda çok istekli olduğum için dr um önce suni sancı verdi.. 9 saat kadar bu sancıyı aldım ancak rahim ağzımda açılma olmayınca benim isteğimle dr um beni sezeryana aldı..
Suni 'sancı' adı seni korkutmasın. Ben 9 saat boyunca bel ağrısı dışında hiçbişey hissetmedim. Sadece yatakta saatlerce yatacak olmak ve rahim ağzımın açılmamış olması beni demoralize etti...
Sezeryandan ise hep korkuyodum ameliyat olduğu için ama hiç de korktuğum gibi olmadı. Ameliyattan sonraki gün kolaylıkla ayağa kalktım. Dahası dr umun önerisiyle duş bile aldım. Eve geldiğimde de eğilip doğrulmak dışında her işimi rahatlıkla yaptım...
Emin ol doğum kesinlikle korkulacak bişey değil. o minicik bedeni kucağına verdiklerinde hissettiklerinse bambaşka, her anne için çok özel.. Sadece bebeğinle senin hissedebileceğin bişey.. Bebeğin daha ilk kez kucağına geldiğinde bile senin kokunu tanıyor. Ağlıyorsa bile senin sesini duyduğu anda susuyor.. Anlatırken bile tüylerim diken diken oldu..
Biraz uzun yazdım ama Rabbim hepinize bu tarifsiz mutluluğu yaşatsın

kızlar dün gece saat 11 gibii dr beni ultrasyona aldıı suyuma bakmak için vee suyum olağanüstü bi şekilde artmışş dr bile şaşırdııı:)bebeğin ghareketleri kalp atışları herşeyi çok iyi dedii ve gece beni taburcu ettii.Allahm kmseyi hastaneye düşürmesin..yarında annem geliyooo:)şimdi biraz geçmişi okuyayım

ben de seni merak ediyordum bir ara yazdım sonra profiline baktım ama online gördüm o yüzden sadece yazmıyor diye düşünmüştüm.neyseki selincim artık 37.haftadasın doğursanda korkulacak bişey olmayacağını sanıyorum ama hayırlısı olsun tabi
melocum sen sanslı olanlardansın demek.. ama yıne de annen gelse yaa.. ne olursa olsun ana gıbı yar olmaz onun yanında olması senı daha cok motıve eder gelemıcek durumdamı?
:
büyükannem yatalak ve benim annem tek çocuk bakıcıya uzun süre bırakamıyor,bakıca akşam 6da gidiyor o yüzden birde annem yıllardır hasta baktığı için hastanelere girince bunalıma giriyor ama kızkardeşim yanımda olacak tabiki,aslında annem de olacak ama hemen manisadan yetişir mi bilemiyorum

benimki de iyi de kızından ayırt eder,oğlundan da ....ama diğer kayınvalidelerin yaptıklarını da yapmadı Allah var

canım benim çok sevindim,hadi gözünaydın sen dikkat et kendine

gözünaydın canım..Geçmiş olsun..maşallah bebeğine...

canım benim çok sevindim,hadi gözünaydın sen dikkat et kendine

gözünaydın canım..Geçmiş olsun..maşallah bebeğine...

sağolun kızlarr...bol bol su içmek gerekiyomuş onu anladım ben günde 2-3 bardak falan içiyodum hastanede litrelik serumları yiyince suyum düzene girdii...elimde şimdi koca su şişesiyle geziyorumm...yarın yine kontrole gidicem....

selam şekerlerrr
bi kaç gün uzak kaldım baya doldurmuşsunuz..biz de bebişimize beşiğini, uyku setini, küvetini filan aldık..odayı düzenliyeyim dedim oda boş kaldı:))bende minderlerden dekor yaptımm..oyuncaklarımla süsledimm:)kapı süsünü astım..gidip gidip bakıyorum..ama o odayı boşaltacam dye evi bir dağıttım..1 oda için hol ve 2 oda karıştı birbirinee...belimi ağırttım...şimdi uslu uslu yatıyorum...bebeğimin odası dışında heryer karmakarışıkk...koçiş gelince devam ederim...

bide hasta oluyorum galiba..boğazım çok kötü..öksürükte başladı..cuma sağlık ocağındaki dr. sende bronşit var dedi antibiyotik yazıyım dedi..hiç bir şikayetim olmadığı için kabul etmedim...şimdide bu hale geldim..adamın bildiği varmış..sen yinede pztsi, yada salı gene uğra demişti..sırtını tekrar dinlemek istiyorum demişti...dize geldim galibaaa

ama antibiyotik kullanmak istemiyorummm((

çok sevindim canım gözün aydın

aman dikkat et denizcim, sonradan çıkıyor acısı. yarın ilk iş gör doktorunu, ilaçlarına başla.

kızlar slm...

ya 2 gündür ellerim ve ayaklarım kaşınıyor:26: ooff ne olabilir acaba,sizde de oldumu?

canım sinir olunmucak gibi değil...annemle konuştuk biraz önce annemde hiç sesini çıkarma aklındaki neyse onu yap eğer birşey söylerse ağır bi cevap ver bi daha bişey diyemez dedi...normalde annem hep tembihler aman kızım kayınvalidene kayınpederine saygısızlık yapma onlar büyükk sen küçüklüğünü bil der ama yazıkk kadıncağızda zıvanadan çıktı sayesinde...
tecrübeni bizimle paylaştığın için çok teşekkürler....banada son kontrolde eşi yaşlanmaya başlamış dedi...şimdi tırstım bende...inş hayırlısıyla alırız kucağımıza bizde...
ayy canım benimm çok sevindimmm.....aminnn gerçekten Rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin...senin adına çok sevindimm annen geliyormuşş benim annem gelemedi maelsef

inş antibiyotik kullanmak zorunda kalmazsın canım....meleğinin odası hayırlı olsun...bizde yeni düzenledik kızımızın odasını yeni düzenledik ama hala eksiğimiz var onlarda tamamlansa içim rahat edicek iyice....sağlıkla gelsinler gerisi hallolur bi şekilde ama insan özeniyor işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…