2011 Şubat Anneleri

ahh be canım sana dedik iltihap daha zararlı dikkat et kendine doktorun dediklerini mutlaka yapp ben o iltihap yüzünden 3 haftadır sancıdan duramıyorum kaç kutu antibiyotik içtim halada içiyorum ihmal etme sakın bebeğe çok zararlı iltihap doğumu tetikliyor ki sanada öyle demiş doktorun dikkat et tewkrar geçmiş olsunn

(( çok üzüldüm, inşallah herşey iyi olur Allahım zamanında versin kollarına yavrunu,ne diyeceğimide bilemiyorum açıkçası çok ama çok üzüldüm,dua ediyorum herşey iyi olsun diye

Keşke daha önce arasıydın dr.bak ne güzel şimdiden biraz da olsa hafiflemiş dün yaptığın işlerin yorgunluğu çıkıyor olabilir mi acaba bazen bende kendimi çok yorduğumda ağrım sancım hiç bitmiyor.

Benim eşimin rengi atmıştı ebe birde onu odaya almadı biz size haber vericez dedi.Eşim diyorki o 5 dk.içinde ömrümden ömür gitti size birşey oldu diye çok korktum dedi.Ebe onu çağırdı gelin sizde bakın çok iyi durumu bebeğiniz dedide biraz rahatladı.Bazen kızıyoruz ediyoruz ama onlarda çok endişeli bir bekleyiş içindeler aslında...
Benim eşimde evde kızların egemenliği altında ezilmem inş. diyor siz ana kız benim başımı yersiniz artık diyor...Bu sabah gelirken makyaj yapıyorum işte eyvahhh annesi bu kadar süslüyse kızıda kesin ondar süslü olacak diyor bende daha dur o bir doğsun o zaman gör bak nasıl kokoş yapıcam ben kızımı diyorum gülüyor...

canımm benim çoook geçmiş olsun okuyunca çok şaşırdım
öğleden sonra arıycam senii dikkat et yeğenime

ben korkmasın diye perşembeden beri söylemiyordum ama dün dayanamadım fırçaladı bi güzel sonra kalk kalk hala oturuyorsun doktora gidelim dedi sıramız gelene kadar dört döndü zavallım seninkinin işi daha zor kız babası olucak büyüdükçe gece uykuları kaçar :)))

Yasemin çok geçmiş olsun canım yaaa.İnş bekler minişinde gelmez 3 haftadan önceden dr.söylediklerini sakın kulak ardı etme canım bol bol dinlen inş.bir an önce toparlarsın kendini.

(( çok üzüldüm, inşallah herşey iyi olur Allahım zamanında versin kollarına yavrunu,ne diyeceğimide bilemiyorum açıkçası çok ama çok üzüldüm,dua ediyorum herşey iyi olsun diye

çok teşekkür ederim kızlar kendimi çok suçlu hissediyorum en başında gitseydim belki iltihap bu kadar artmayıp bebeğimin kesesini delmiycekti:85::85: çok pişmanın ama siz ne olursunuz en ufak gribin başında hemen dr gidin kesinlikle 1 dk evde beklemeyin sonuçları daha ağır oluyor

canımm benim çoook geçmiş olsun okuyunca çok şaşırdım
öğleden sonra arıycam senii dikkat et yeğenime

çok sağol canım benim msnde sana yazdım açmadın galiba canım bugün son gün dimi seninde sabah aklıma geldi pazartesiden itibaren senada evde dedim hemen neti bağlat eve yoksa kafayı yersin canım bekliyorum seni

kendimi halen eskisi gibi sanıyorum,artık yormicam bedeni,zorlamanın alemi yok,dün hem temizlik yaptım bir yandanda bütün pencereler saatlerce açık kaldı,üstüne tencere tencere yemekler bir yandan bulaşığı yıka,bir yandan getir götür,mahvoldum,alakası varmıdır bilmiyorum ama,sık sık idrarım geliyor mesaneme baskı sancı yaparak,büyük ihtimalle soğukta aldım

birde bişey moralimi çok bozuyor,eşimin babaannesiyle dedesi çıkmış bu taraflara gelmişler,oğullarının evine,biz bunlarla 3 yıldır görüşmüyoruz,eşimle evlenirken işi bozmak için ellerinden geleni yaptılar,eşime büyük olarak destek olmadılar,bir sürü dedikodu çıkardılar,dün dedesi eşimi aramış nasılsın oğlum ben buralardayım,seni bi görsem,eşimde zıpladı kaç gün burdasın gelim alim seni getirim diye,neyse telefonu kapadılar,eşim hemen dedesini tekrar aradı sıkıldıysan gelim alim seni diye,fıttırdım,yeni misafir uğurladım,eşimin düşüncesizliğine bak,çok moralim bozuldu,şimdi bu şahıslar bu taraftalar ve bugün eşimi arayacakmış,eğer buraya gelirlerse ben babamlara gidicem,otursunlar başbaşa,öyle fesat insanlarla işim olmaz,hizmette etmem,moralim bozuldu

canım çok geçmiş olsun ...
canım senin kızın çok çalışkan olcak yazık haftasonu hafta içi full çalışıyo şimdiden allah yardımcınız olsun...
çok geçmiş olsun canım...nst nin en güzel yanı minişn kalp atışlarını doyasıya dinlemek olsa gerek...benim eşimde bissürü çekim yapmış nstden
alışınca zor gelir canım ama bebişinle dinlenirsin birsüre emin ol rahata alışmak daha kolay oluyor...
ah be canım anlaşılan sen dün çok yoruldun...inş geçer ağrıların ama şunu unutmamak lazım bünyeler artık eskisi gibi değil...
çok geçmiş olsun tatlım inşş biran önce toparlanırsın minişinde erkenci davranmaz....içini ferah tut...duaile

canım bencede babanlara git kafan rahat olsun yoksa onların yanında sinirlerin bozulucak stres yapıcaksın streste bebeğe iyi değil boşver kafanada fazla takma gelirler bakarlar sende yoksun tıpış tıpış giderler onlarda ne kadar yüzsüzlermiş senin evine nasıl girip utanmadan yüzüne bakıcaklar böyle insanlara sinir oluyorum hatta nefret ediyorum

çok sağol canım benim

geçmiş olsun kızlar.alla hepimize kolaylık versin.nuryasemin korkma artık gelsede akcgerleri gelişti.en de dünden beri kasılmalarımın fazla olduğunu düşünüp kendimi üzdüm gerksiz yere.biraz dahaayanalım kzlar.azkaldı :))))

çok sağol canım dünde dr 36 önce doğarsa sorun olur küveze konulur dedi 36 kadar beklerse ondan sonra korkma dedi benide korkuttu 3 hafta daha beklese bari diyorum küveze girmesinden çok korkuyorum

sorma yasemin,eşimin annesi vefat etmiş,bunlar büyük olarak gelip hayırlı işde bulunacaklarına tam tersi çomak sokmaya çalıştılar,baktıki akrabalarından fayda yok kocam tek geldi istedi ailemden beni,zaten akraba olarak çok kopuklar birbirlerinden,bide eşimi başka bi kızla evlendirmek için yırtındılar,bize zerre destekleri olmadı,daha birgün arayıp ya oğlum durumun nasıl hanımın nasıl diye sormadılar,eşimle destek olduk birbirimize,ailem hep yanımdaydı sağolsun yoksa ailemde olmasa yetim gibi ortada kalmıştık,bunlar gelinlerine değer vermeyen ark niyetli kişiler,neler yaşadığımı ettiğimi ben biliyorum,şimdi akıllarına ne geldiyse birden akraba olduklarını hatırladılar,zaten burayada bizim için değil kendi oğullarını ziyaret için gelmişler,gelmişken sizede bi uğrayalım hesabı,oda eminim fesatlıklarından,aman istemem,benim eşim kinci değil hemen zıplıyor ama olanlarıda unuttu galiba,gelirlerse ben gider babamlarda otururum,bukadarda olmaz

Çağlayancım Allah sana sabır versin valla ne diyeyim yılın en çalışkan annesi ilan ediyorum seni.

Gözün aydın canım korkutmuş yaramaz seni...Ben daha nts ye hiç girmedim bu gidişimde giricem sanırım bende çok merak ediyorum.O atışları duymak istiyorum inş eşiminde yanımda olmasına bişey demezler de bizde ailecek birarada oluruz...

Çalışan insan için işe ara vermek çok zor ama biz sıkılmaya fırsat bulamıycaz merak etme.Doğuma kadar bebeişin hazırlıklarını tamamlarken onların gelmesiyle harala gürele bi hayat bizi bekliyor.Ben çok heyecanlıyım kendimi anne olarak hayal edemiyorum hala.İzninin tadını çıkar canım bol bol dinlen ve hayal kur.Doğum öncesi ve doğum anında bol bol enerji gerekecek bize.

Sorma canım benimde kendimi zorladığımda aynı şeyler olmuştu üstüne bide gaz sorunu eklenince neredeyse sancıdan oturup ağlayacaktım sonra aynı şeyi bende düşündüm nasıl dayanıcam doğuma diye ama yılmak yok sorun olmadığı sürece normal doğum istiyorum mutlaka.Sitelerdeki doğal doğum hikayelerini oku özelliklede evde doğuranları.Gerçekten iyi geliyor insana doğanın aslında bize nasıl bir mucize bahşetmiş olduğunu anlıyorsun.

Geçmiş olsun canım hepimiz aynıyız sanırım iyice fena olmadan doktora gitmiyoruz aman nolacak geçer diyoruz.Ama hamilelik çok özel bir durum ve çok dikkatli olmamız gerekiyor.Gerçi çok dikkat edincede evhamdan boğuluyoruz yokmu bunun bi ortası????

Burcucum merhaba yazını okurken bende kağanın oto koltuğu yokmu diye düşündüm.Benim bi arakadaşımda kızıyla giderken(sağolsun kızı biraz kuduruktur) direksiyon başındaki annesinin saçından tutup geriye doğru asılmazmı.Kadıncağız trafiğin ortasında öylece kala kaldım diyor.Allah korusun kaza bile yapabilirdi.Çocukları koltuğa sıkı sıkı bağlamak lazım.

Manik çok teşekkür ederim,doktorun tavsiyesine uydum dediğini yaptım iyi geldi,yalnız sancıdan gece hiç uyuyamadım çok fena uykusuzluk var şuan,yatağıma gidim uyim diyorum,eşimde halen uyuyor,ama ya eşimin dedesi falan arayıp biz gelicez derler diye korkuyorum,ay delircem yaa

çok sağol canım dünde dr 36 önce doğarsa sorun olur küveze konulur dedi 36 kadar beklerse ondan sonra korkma dedi benide korkuttu 3 hafta daha beklese bari diyorum küveze girmesinden çok korkuyorum

ben hamileliim boyuca erken doğum belirtsi olan sorular yaşadım.hala da korkuyorum ama 34ü geçince hiç umusamayacam akcigerlerigelişmiş oluyormuş.küvez felan önmeli değil.e son dum yapna akadaşımız da öyle demişti ya doğduğuda ağlarsa akciğereri gelişmiş diye ki onun aftası daha azdı sanırım ))

Artık bünyelerimiz böyle ağır ve zorlu çalışmaları kaldırmıyor canım kendimden biliyorum geçen hafta evdeydim sürekli temizlik yaptım ama acıda güzel çıktı kızım hiç hareket etmedi çok üzüldüm bende..
Sen bu eşinin akrabalarını anlatınca kendi eşiminkiler geldi gözümün önüme sadece kendilerini düşünürler ama seni hiç düşünmezler.Kendine hiç stres yapmadan babanın evine git canım otur en iyisi.Şimdi onları gördükçe kendini daha çok kasıp sinir olacaksın git oraya kafanı dinle annen ve baban eminim sana çokta iyi gelecektir dünkü yorgunluğunuda onlarla beraber atlatırsın bir nebzede olsa...

Amin canım aminnnn

Teşekkür ederiz hale teyzesi...Annem artık şey demeye başladı sen doğumdan sonra bebeğin oto koltuğunu alır gidersin çocukta şimdiden alışsın annesinin yoğun iş temposuna diye...2 haftam kaldı sabretmeye çalışıyorum...

canım mufağa felan gidip geliyorum seni düşünyorum daha doğrusu kendimi ben de aileyle ilgli çok sorun yaşadım.eşime diyordum hadi bana saygıları yok sana da mı yok diyeçok kötü davrandılar şimdide hiç birşey olmamış gibi beni sevdiklerini iddia edip her fırsatta yanımıza gelmeye kalkıyorlar senin gibi çıldırıyorum.ama soradan şunu farkettim beni üzmelerine izin vererek kendime zarar verdim hele şu süreçte kızımı onların negatif duyguarıyla kin duygularıyla tanıştırmak istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum.sende umursama gelirlerse gelsinler.muatap olmassın olu rbiter ama kendini üzme onların istediği de bu zaten ..kötü niyetlerini uygulamalarna izin verme...sadece yaşça byük oldukları için insan kkendine yakıştıramıyor bazı davranışları onlarda bunu kullanıyor değilse çekersin s....i de ....

çok teşekkür ederim canım gerçekten bi ortası yok ama artık hamileyken başım ağrısa dr gidicem çok korktum ve kendimi çok suçlu hissediyorum

canım git yat eşinin yanına tlfnuda kapat gelemesinler inşallah gelmezlerde sizinde huzurunuzu bozmazlar yüzsüz insanlar

inşallah gelişmiştir canım sağlıkla sorunsuz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız allah bizim ve bebeklerimizin yanında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…