günaydın kızlar,
bende dün acildeydim biliyosunuz boğazlarım çok fenaydı vücudumda iltihap vardı antibiyotikten korkuma dr gitmemiştim dün dayanılacak gibi değildi iltihap bütün suratımı kaplamış gözlerimi bile kapatamıyodum ateşim çıktı istifar ediyodum hemen acile gittik kan ve idrar tahlili sonucunda bütün vücudumda aşırı bir iltihaplanma varmış ve bu iltihap bebeğimin su kesesini delmiş bebeğimin suyu azalmış acildeki dr hemen drun seni doğuma hazırlasın dedi ama bekletebiliyosa 3 hafta bekletsin dedi yoksa küveze girme ihtimali varmış 36 dan sonra korkma bişey olmaz dedi bebeğin suyunada iltihap karışmasın diye 1 hafta iğne yiycem hiç kalkmadan yatıcam yarın kendi druma gidicem tekrar çok moralim bozuk inşallah bebeğime bişey olmaz sağ sağlim onu kucağıma alırım:85::85:
günaydın kızlar,
bende dün acildeydim biliyosunuz boğazlarım çok fenaydı vücudumda iltihap vardı antibiyotikten korkuma dr gitmemiştim dün dayanılacak gibi değildi iltihap bütün suratımı kaplamış gözlerimi bile kapatamıyodum ateşim çıktı istifar ediyodum hemen acile gittik kan ve idrar tahlili sonucunda bütün vücudumda aşırı bir iltihaplanma varmış ve bu iltihap bebeğimin su kesesini delmiş bebeğimin suyu azalmış acildeki dr hemen drun seni doğuma hazırlasın dedi ama bekletebiliyosa 3 hafta bekletsin dedi yoksa küveze girme ihtimali varmış 36 dan sonra korkma bişey olmaz dedi bebeğin suyunada iltihap karışmasın diye 1 hafta iğne yiycem hiç kalkmadan yatıcam yarın kendi druma gidicem tekrar çok moralim bozuk inşallah bebeğime bişey olmaz sağ sağlim onu kucağıma alırım:85::85:
valla size bişey söylimmi,şu çektiğim sancıya bakıyorumda,normal doğumdan iyice tırsmaya başladım
bu arada doktorumu aradım,baya bir sorguya çekti dün neler yaptığıma kadar,yaptığım temizliğin ayrıntısına kadar sordu,belini zorladınmı diye,bana 3 saat verdi bu süre zarfında azalma olmazsa hemen hastaneye geliyosun dedi,bu arada beline yumuşak bir yastık koy dik otur uzanma dedi,eğer bunu yaptığımda sancıda azalma yada geçme olacaksa korkulacak bişey yokmuş,çünkü doğum sanıcısı ne yaparsan yap dinlenmeyle falan geçecek birşey değilmiş,şuanki durumum yalancı sancı olabilirmiş,valla sanki dediğini yaptım belim iyi olmaya başladı,uzanınca daha çok sancı oluyo,saat 1 e kadar beklicem,sakin olmamı söyledi panik yapma falan filan,inşallah geçici bi durumdur,daha 34 haftalığım zamanında gelsin miniğim yaaa
hemde nasıl korktuk eşimin yanında ikide bir eşşek sıpası dedim durdum en sonunda benim ne suçum var benider katıyosun diyo :)) nst aletinin başına geçmiş kalp atışlarının sayısına bakıyor koçum benim gümbür inletiyor odayı filan diyo kendinden geçti resmn ama baba oğul çok tatlılardı oğluş doğunca evde erkek egemenliği olucak vay benim halimee :18:
günaydın kızlar,
Keşke daha önce arasıydın dr.bak ne güzel şimdiden biraz da olsa hafiflemiş dün yaptığın işlerin yorgunluğu çıkıyor olabilir mi acaba bazen bende kendimi çok yorduğumda ağrım sancım hiç bitmiyor.
Benim eşimin rengi atmıştı ebe birde onu odaya almadı biz size haber vericez dedi.Eşim diyorki o 5 dk.içinde ömrümden ömür gitti size birşey oldu diye çok korktum dedi.Ebe onu çağırdı gelin sizde bakın çok iyi durumu bebeğiniz dedide biraz rahatladı.Bazen kızıyoruz ediyoruz ama onlarda çok endişeli bir bekleyiş içindeler aslında...
Benim eşimde evde kızların egemenliği altında ezilmem inş. diyor siz ana kız benim başımı yersiniz artık diyor...Bu sabah gelirken makyaj yapıyorum işte eyvahhh annesi bu kadar süslüyse kızıda kesin ondar süslü olacak diyor bende daha dur o bir doğsun o zaman gör bak nasıl kokoş yapıcam ben kızımı diyorum gülüyor...
Yasemin çok geçmiş olsun canım yaaa.İnş bekler minişinde gelmez 3 haftadan önceden dr.söylediklerini sakın kulak ardı etme canım bol bol dinlen inş.bir an önce toparlarsın kendini.
ahh be canım sana dedik iltihap daha zararlı dikkat et kendine doktorun dediklerini mutlaka yapp ben o iltihap yüzünden 3 haftadır sancıdan duramıyorum kaç kutu antibiyotik içtim halada içiyorum ihmal etme sakın bebeğe çok zararlı iltihap doğumu tetikliyor ki sanada öyle demiş doktorun dikkat et tewkrar geçmiş olsunn
(( çok üzüldüm, inşallah herşey iyi olur Allahım zamanında versin kollarına yavrunu,ne diyeceğimide bilemiyorum açıkçası çok ama çok üzüldüm,dua ediyorum herşey iyi olsun diye
canımm benim çoook geçmiş olsun okuyunca çok şaşırdım
öğleden sonra arıycam senii dikkat et yeğenime
Keşke daha önce arasıydın dr.bak ne güzel şimdiden biraz da olsa hafiflemiş dün yaptığın işlerin yorgunluğu çıkıyor olabilir mi acaba bazen bende kendimi çok yorduğumda ağrım sancım hiç bitmiyor.
canım çok geçmiş olsun ...geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
kızlar dün akşam belimde bir gariplik vardı,adet olacakmışım gibi bir his oldu,bu gece saat 5 gibi sancıyla uyandım,rahimimde aşağı doğru kuvvetli bir baskı,beraberinde kasıklardan belime giden bir sancı vardı,1 er dakika arayla düzenli gelen bir ağrı,geçer diye bekledikçe şiddetlendi,ne yaptım ne ettim kesilmedi sancı,6 buçuk saattir bu sancıyı çekiyorum,ne yapmam gerekiyor ya,adet sancısının şiddetli olanı,çok korkuyorum,buna normal olarakmı bakmalıyım,sizdede oluyomu ne olur cevap verin,dün temizlik yaptım misafir ağırladım,onamı bağlıyim bu durumu şaşırdım kaldım,bugünde pazar hangi hastaneye gidebilirimki,halen ağrım var
canım senin kızın çok çalışkan olcak yazık haftasonu hafta içi full çalışıyo şimdiden allah yardımcınız olsun...Süprizzzzzzzzzzz
Biz geldik teyzeleri kızımla ama bilin bakalım nerdeyizzzz bizzzz eveet bildiniz işteyizzz
teyzeleri kızımla 10:00 gibi işe geldik yılsonu işlerini toparlıyalım diye...
Babamızda aşağıda sayım yapıyor abilerle annesiyle kızıda yukarda iş yapıyor....
çok geçmiş olsun canım...nst nin en güzel yanı minişn kalp atışlarını doyasıya dinlemek olsa gerek...benim eşimde bissürü çekim yapmış nstdengünaydın kızlar nasılsınız biz dün yine acildeydik benim sıpam hiç hareket etmedi perşembeden beri dün gittik uyuyormuş sıpa nst bağlayınca tekmelemeye başladı nst aletini tekmeleyip kaydırdı kaç kere en sonunda hemşire sıkıca bağladı bide oğluşuma kızdı hadi şimdi atta görim seni benimki iyice coştu içerde atamadıkça daha sert tekmeler atıyodu gülmekten doğuracaktım az kalsın eşimide ilk defa nst odasına aldıar oğlunun kalp atışlarını duydukça mest oldu epeydir gelemiyordu kontrele çok sevindi tlf sesi kaydetti her gördüğüne dinletiyor
alışınca zor gelir canım ama bebişinle dinlenirsin birsüre emin ol rahata alışmak daha kolay oluyor...günaydın şekerler
nasılsınız ???
ben bugun biraz tuhafım
işyerimde son günüm
doğum iznine cıkıyorum
izin bitimindede çalışmayacağım
kendimi çok tuhaf hissediyorum
6 senedir burdayım ve bugün son
ah be canım anlaşılan sen dün çok yoruldun...inş geçer ağrıların ama şunu unutmamak lazım bünyeler artık eskisi gibi değil...valla size bişey söylimmi,şu çektiğim sancıya bakıyorumda,normal doğumdan iyice tırsmaya başladım
bu arada doktorumu aradım,baya bir sorguya çekti dün neler yaptığıma kadar,yaptığım temizliğin ayrıntısına kadar sordu,belini zorladınmı diye,bana 3 saat verdi bu süre zarfında azalma olmazsa hemen hastaneye geliyosun dedi,bu arada beline yumuşak bir yastık koy dik otur uzanma dedi,eğer bunu yaptığımda sancıda azalma yada geçme olacaksa korkulacak bişey yokmuş,çünkü doğum sanıcısı ne yaparsan yap dinlenmeyle falan geçecek birşey değilmiş,şuanki durumum yalancı sancı olabilirmiş,valla sanki dediğini yaptım belim iyi olmaya başladı,uzanınca daha çok sancı oluyo,saat 1 e kadar beklicem,sakin olmamı söyledi panik yapma falan filan,inşallah geçici bi durumdur,daha 34 haftalığım zamanında gelsin miniğim yaaa
çok geçmiş olsun tatlım inşş biran önce toparlanırsın minişinde erkenci davranmaz....içini ferah tut...duailegünaydın kızlar,
kendimi halen eskisi gibi sanıyorum,artık yormicam bedeni,zorlamanın alemi yok,dün hem temizlik yaptım bir yandanda bütün pencereler saatlerce açık kaldı,üstüne tencere tencere yemekler bir yandan bulaşığı yıka,bir yandan getir götür,mahvoldum,alakası varmıdır bilmiyorum ama,sık sık idrarım geliyor mesaneme baskı sancı yaparak,büyük ihtimalle soğukta aldım
birde bişey moralimi çok bozuyor,eşimin babaannesiyle dedesi çıkmış bu taraflara gelmişler,oğullarının evine,biz bunlarla 3 yıldır görüşmüyoruz,eşimle evlenirken işi bozmak için ellerinden geleni yaptılar,eşime büyük olarak destek olmadılar,bir sürü dedikodu çıkardılar,dün dedesi eşimi aramış nasılsın oğlum ben buralardayım,seni bi görsem,eşimde zıpladı kaç gün burdasın gelim alim seni getirim diye,neyse telefonu kapadılar,eşim hemen dedesini tekrar aradı sıkıldıysan gelim alim seni diye,fıttırdım,yeni misafir uğurladım,eşimin düşüncesizliğine bak,çok moralim bozuldu,şimdi bu şahıslar bu taraftalar ve bugün eşimi arayacakmış,eğer buraya gelirlerse ben babamlara gidicem,otursunlar başbaşa,öyle fesat insanlarla işim olmaz,hizmette etmem,moralim bozuldu
canım çok geçmiş olsun ...
canım senin kızın çok çalışkan olcak yazık haftasonu hafta içi full çalışıyo şimdiden allah yardımcınız olsun...
çok geçmiş olsun canım...nst nin en güzel yanı minişn kalp atışlarını doyasıya dinlemek olsa gerek...benim eşimde bissürü çekim yapmış nstden
alışınca zor gelir canım ama bebişinle dinlenirsin birsüre emin ol rahata alışmak daha kolay oluyor...
ah be canım anlaşılan sen dün çok yoruldun...inş geçer ağrıların ama şunu unutmamak lazım bünyeler artık eskisi gibi değil...
çok geçmiş olsun tatlım inşş biran önce toparlanırsın minişinde erkenci davranmaz....içini ferah tut...duaile
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
kızlar dün akşam belimde bir gariplik vardı,adet olacakmışım gibi bir his oldu,bu gece saat 5 gibi sancıyla uyandım,rahimimde aşağı doğru kuvvetli bir baskı,beraberinde kasıklardan belime giden bir sancı vardı,1 er dakika arayla düzenli gelen bir ağrı,geçer diye bekledikçe şiddetlendi,ne yaptım ne ettim kesilmedi sancı,6 buçuk saattir bu sancıyı çekiyorum,ne yapmam gerekiyor ya,adet sancısının şiddetli olanı,çok korkuyorum,buna normal olarakmı bakmalıyım,sizdede oluyomu ne olur cevap verin,dün temizlik yaptım misafir ağırladım,onamı bağlıyim bu durumu şaşırdım kaldım,bugünde pazar hangi hastaneye gidebilirimki,halen ağrım var
günaydın kızlar nasılsınız biz dün yine acildeydik benim sıpam hiç hareket etmedi perşembeden beri dün gittik uyuyormuş sıpa nst bağlayınca tekmelemeye başladı nst aletini tekmeleyip kaydırdı kaç kere en sonunda hemşire sıkıca bağladı bide oğluşuma kızdı hadi şimdi atta görim seni benimki iyice coştu içerde atamadıkça daha sert tekmeler atıyodu gülmekten doğuracaktım az kalsın eşimide ilk defa nst odasına aldıar oğlunun kalp atışlarını duydukça mest oldu epeydir gelemiyordu kontrele çok sevindi tlf sesi kaydetti her gördüğüne dinletiyor
günaydın kızlar,
geçmiş olsun kızlar.alla hepimize kolaylık versin.nuryasemin korkma artık gelsede akcgerleri gelişti.en de dünden beri kasılmalarımın fazla olduğunu düşünüp kendimi üzdüm gerksiz yere.biraz dahaayanalım kzlar.azkaldı :))))
canım bencede babanlara git kafan rahat olsun yoksa onların yanında sinirlerin bozulucak stres yapıcaksın streste bebeğe iyi değil boşver kafanada fazla takma gelirler bakarlar sende yoksun tıpış tıpış giderler onlarda ne kadar yüzsüzlermiş senin evine nasıl girip utanmadan yüzüne bakıcaklarböyle insanlara sinir oluyorum hatta nefret ediyorum
çok sağol canım benim
Çağlayancım Allah sana sabır versin valla ne diyeyim yılın en çalışkan annesi ilan ediyorum seni.Süprizzzzzzzzzzz
Biz geldik teyzeleri kızımla ama bilin bakalım nerdeyizzzz bizzzz eveet bildiniz işteyizzz
teyzeleri kızımla 10:00 gibi işe geldik yılsonu işlerini toparlıyalım diye...
Babamızda aşağıda sayım yapıyor abilerle annesiyle kızıda yukarda iş yapıyor....
Gözün aydın canım korkutmuş yaramaz seni...Ben daha nts ye hiç girmedim bu gidişimde giricem sanırım bende çok merak ediyorum.O atışları duymak istiyorum inş eşiminde yanımda olmasına bişey demezler de bizde ailecek birarada oluruz...günaydın kızlar nasılsınız biz dün yine acildeydik benim sıpam hiç hareket etmedi perşembeden beri dün gittik uyuyormuş sıpa nst bağlayınca tekmelemeye başladı nst aletini tekmeleyip kaydırdı kaç kere en sonunda hemşire sıkıca bağladı bide oğluşuma kızdı hadi şimdi atta görim seni benimki iyice coştu içerde atamadıkça daha sert tekmeler atıyodu gülmekten doğuracaktım az kalsın eşimide ilk defa nst odasına aldıar oğlunun kalp atışlarını duydukça mest oldu epeydir gelemiyordu kontrele çok sevindi tlf sesi kaydetti her gördüğüne dinletiyor
Çalışan insan için işe ara vermek çok zor ama biz sıkılmaya fırsat bulamıycaz merak etme.Doğuma kadar bebeişin hazırlıklarını tamamlarken onların gelmesiyle harala gürele bi hayat bizi bekliyor.Ben çok heyecanlıyım kendimi anne olarak hayal edemiyorum hala.İzninin tadını çıkar canım bol bol dinlen ve hayal kur.Doğum öncesi ve doğum anında bol bol enerji gerekecek bize.günaydın şekerler
nasılsınız ???
ben bugun biraz tuhafım
işyerimde son günüm
doğum iznine cıkıyorum
izin bitimindede çalışmayacağım
kendimi çok tuhaf hissediyorum
6 senedir burdayım ve bugün son
Sorma canım benimde kendimi zorladığımda aynı şeyler olmuştu üstüne bide gaz sorunu eklenince neredeyse sancıdan oturup ağlayacaktım sonra aynı şeyi bende düşündüm nasıl dayanıcam doğuma diye ama yılmak yok sorun olmadığı sürece normal doğum istiyorum mutlaka.Sitelerdeki doğal doğum hikayelerini oku özelliklede evde doğuranları.Gerçekten iyi geliyor insana doğanın aslında bize nasıl bir mucize bahşetmiş olduğunu anlıyorsun.valla size bişey söylimmi,şu çektiğim sancıya bakıyorumda,normal doğumdan iyice tırsmaya başladım
Geçmiş olsun canım hepimiz aynıyız sanırım iyice fena olmadan doktora gitmiyoruz aman nolacak geçer diyoruz.Ama hamilelik çok özel bir durum ve çok dikkatli olmamız gerekiyor.Gerçi çok dikkat edincede evhamdan boğuluyoruz yokmu bunun bi ortası????günaydın kızlar,
Burcucum merhaba yazını okurken bende kağanın oto koltuğu yokmu diye düşündüm.Benim bi arakadaşımda kızıyla giderken(sağolsun kızı biraz kuduruktur) direksiyon başındaki annesinin saçından tutup geriye doğru asılmazmı.Kadıncağız trafiğin ortasında öylece kala kaldım diyor.Allah korusun kaza bile yapabilirdi.Çocukları koltuğa sıkı sıkı bağlamak lazım.İyi geceler hatunlar,
Geçmişe bikaç gündür bakamıyorum kızlar,inş tüm anneler ve bebekleri iyidir, biz iyiyiz doğum fln yok diye haber vermek istedim, ama baya baya kocaman oldu karnım zorlanıyorum, karnım büyüdükçe şişman gözükmeye başlamışım fotolardan farkediyorum, neyseki topu topu 4 haftam var yaklaşık olarak hayırlısıyla, alsam alsam kaç kilo alırım yani bu yüzden hiç dert edemicem
Bugün yeni yılın ilk gelen gününü ailecek gezerek değerlendirdik, maxi ordan orion derken kağanın yatma saatinde eve yetiştik, bebişimizi besleyip uyuttuk, bugünkü gezmede her zamanki gibi en çok kağana yaradı
Kağan tüm gün kudurdu tabi yavrucum babamı özlemiş, eve gelirken arabada hep büyük büyük ( babama büyükbaba diyor ) dedi durdu, bir sağ cama bir sol cama bir arkaya gezindi, bende koca göbeğimle aşırı hareketli oğlumu zaptetmeye çalıştım,arkadan babasının saçını sevdi ensesini ısırmaya çalıştı, bir ara önde oturucam diye tutturdu ay yapıştı eşimin koluna öne geçecekmiş, eşimde vitesi tutuyordu bi çığlık attım ben kağanı çekiyorum geriye kağan babasının kolunu fln, ama korktum yani, eşimde bi beş dk ya evde olmazsak kesin doğurtacak seni diye güldürdü beni :)) bide kağanı kaldırmıyorum artık nolur nolmaz son ayım diye, tabi böyle olunca zaptetmesi daha bir zor oluyor
Yok yok çevremdeki akranları ile kıyasladığım zaman gerçekten aşırı hareketli benim oğlum maş diyim, annemde aynen böyle söylüyor,inş ikincisi sakin bir çocuk olur, ama bizimkilerin cinsi böyle sanırım
Araba alınca ilk işimiz kesinlikle araba koltuğu almak :))) bide 2 tane lazım bize, ikisinide arabanın arkasına bağlıcam ancak böyle zaptederim heralde
çok sağol canım dünde dr 36 önce doğarsa sorun olur küveze konulur dedi 36 kadar beklerse ondan sonra korkma dedi benide korkuttu 3 hafta daha beklese bari diyorum küveze girmesinden çok korkuyorum
kendimi halen eskisi gibi sanıyorum,artık yormicam bedeni,zorlamanın alemi yok,dün hem temizlik yaptım bir yandanda bütün pencereler saatlerce açık kaldı,üstüne tencere tencere yemekler bir yandan bulaşığı yıka,bir yandan getir götür,mahvoldum,alakası varmıdır bilmiyorum ama,sık sık idrarım geliyor mesaneme baskı sancı yaparak,büyük ihtimalle soğukta aldım
birde bişey moralimi çok bozuyor,eşimin babaannesiyle dedesi çıkmış bu taraflara gelmişler,oğullarının evine,biz bunlarla 3 yıldır görüşmüyoruz,eşimle evlenirken işi bozmak için ellerinden geleni yaptılar,eşime büyük olarak destek olmadılar,bir sürü dedikodu çıkardılar,dün dedesi eşimi aramış nasılsın oğlum ben buralardayım,seni bi görsem,eşimde zıpladı kaç gün burdasın gelim alim seni getirim diye,neyse telefonu kapadılar,eşim hemen dedesini tekrar aradı sıkıldıysan gelim alim seni diye,fıttırdım,yeni misafir uğurladım,eşimin düşüncesizliğine bak,çok moralim bozuldu,şimdi bu şahıslar bu taraftalar ve bugün eşimi arayacakmış,eğer buraya gelirlerse ben babamlara gidicem,otursunlar başbaşa,öyle fesat insanlarla işim olmaz,hizmette etmem,moralim bozuldu
sorma yasemin,eşimin annesi vefat etmiş,bunlar büyük olarak gelip hayırlı işde bulunacaklarına tam tersi çomak sokmaya çalıştılar,baktıki akrabalarından fayda yok kocam tek geldi istedi ailemden beni,zaten akraba olarak çok kopuklar birbirlerinden,bide eşimi başka bi kızla evlendirmek için yırtındılar,bize zerre destekleri olmadı,daha birgün arayıp ya oğlum durumun nasıl hanımın nasıl diye sormadılar,eşimle destek olduk birbirimize,ailem hep yanımdaydı sağolsun yoksa ailemde olmasa yetim gibi ortada kalmıştık,bunlar gelinlerine değer vermeyen ark niyetli kişiler,neler yaşadığımı ettiğimi ben biliyorum,şimdi akıllarına ne geldiyse birden akraba olduklarını hatırladılar,zaten burayada bizim için değil kendi oğullarını ziyaret için gelmişler,gelmişken sizede bi uğrayalım hesabı,oda eminim fesatlıklarından,aman istemem,benim eşim kinci değil hemen zıplıyor ama olanlarıda unuttu galiba,gelirlerse ben gider babamlarda otururum,bukadarda olmaz
canım çok geçmiş olsun ...
canım senin kızın çok çalışkan olcak yazık haftasonu hafta içi full çalışıyo şimdiden allah yardımcınız olsun...
çok geçmiş olsun canım...nst nin en güzel yanı minişn kalp atışlarını doyasıya dinlemek olsa gerek...benim eşimde bissürü çekim yapmış nstden
alışınca zor gelir canım ama bebişinle dinlenirsin birsüre emin ol rahata alışmak daha kolay oluyor...
ah be canım anlaşılan sen dün çok yoruldun...inş geçer ağrıların ama şunu unutmamak lazım bünyeler artık eskisi gibi değil...
çok geçmiş olsun tatlım inşş biran önce toparlanırsın minişinde erkenci davranmaz....içini ferah tut...duaile
Çağlayancım Allah sana sabır versin valla ne diyeyim yılın en çalışkan annesi ilan ediyorum seni.
Gözün aydın canım korkutmuş yaramaz seni...Ben daha nts ye hiç girmedim bu gidişimde giricem sanırım bende çok merak ediyorum.O atışları duymak istiyorum inş eşiminde yanımda olmasına bişey demezler de bizde ailecek birarada oluruz...
Çalışan insan için işe ara vermek çok zor ama biz sıkılmaya fırsat bulamıycaz merak etme.Doğuma kadar bebeişin hazırlıklarını tamamlarken onların gelmesiyle harala gürele bi hayat bizi bekliyor.Ben çok heyecanlıyım kendimi anne olarak hayal edemiyorum hala.İzninin tadını çıkar canım bol bol dinlen ve hayal kur.Doğum öncesi ve doğum anında bol bol enerji gerekecek bize.
Sorma canım benimde kendimi zorladığımda aynı şeyler olmuştu üstüne bide gaz sorunu eklenince neredeyse sancıdan oturup ağlayacaktım sonra aynı şeyi bende düşündüm nasıl dayanıcam doğuma diye ama yılmak yok sorun olmadığı sürece normal doğum istiyorum mutlaka.Sitelerdeki doğal doğum hikayelerini oku özelliklede evde doğuranları.Gerçekten iyi geliyor insana doğanın aslında bize nasıl bir mucize bahşetmiş olduğunu anlıyorsun.
Geçmiş olsun canım hepimiz aynıyız sanırım iyice fena olmadan doktora gitmiyoruz aman nolacak geçer diyoruz.Ama hamilelik çok özel bir durum ve çok dikkatli olmamız gerekiyor.Gerçi çok dikkat edincede evhamdan boğuluyoruz yokmu bunun bi ortası????
Burcucum merhaba yazını okurken bende kağanın oto koltuğu yokmu diye düşündüm.Benim bi arakadaşımda kızıyla giderken(sağolsun kızı biraz kuduruktur) direksiyon başındaki annesinin saçından tutup geriye doğru asılmazmı.Kadıncağız trafiğin ortasında öylece kala kaldım diyor.Allah korusun kaza bile yapabilirdi.Çocukları koltuğa sıkı sıkı bağlamak lazım.
Manik çok teşekkür ederim,doktorun tavsiyesine uydum dediğini yaptım iyi geldi,yalnız sancıdan gece hiç uyuyamadım çok fena uykusuzluk var şuan,yatağıma gidim uyim diyorum,eşimde halen uyuyor,ama ya eşimin dedesi falan arayıp biz gelicez derler diye korkuyorum,ay delircem yaa
Çağlayancım Allah sana sabır versin valla ne diyeyim yılın en çalışkan annesi ilan ediyorum seni.
Gözün aydın canım korkutmuş yaramaz seni...Ben daha nts ye hiç girmedim bu gidişimde giricem sanırım bende çok merak ediyorum.O atışları duymak istiyorum inş eşiminde yanımda olmasına bişey demezler de bizde ailecek birarada oluruz...
Çalışan insan için işe ara vermek çok zor ama biz sıkılmaya fırsat bulamıycaz merak etme.Doğuma kadar bebeişin hazırlıklarını tamamlarken onların gelmesiyle harala gürele bi hayat bizi bekliyor.Ben çok heyecanlıyım kendimi anne olarak hayal edemiyorum hala.İzninin tadını çıkar canım bol bol dinlen ve hayal kur.Doğum öncesi ve doğum anında bol bol enerji gerekecek bize.
Sorma canım benimde kendimi zorladığımda aynı şeyler olmuştu üstüne bide gaz sorunu eklenince neredeyse sancıdan oturup ağlayacaktım sonra aynı şeyi bende düşündüm nasıl dayanıcam doğuma diye ama yılmak yok sorun olmadığı sürece normal doğum istiyorum mutlaka.Sitelerdeki doğal doğum hikayelerini oku özelliklede evde doğuranları.Gerçekten iyi geliyor insana doğanın aslında bize nasıl bir mucize bahşetmiş olduğunu anlıyorsun.
Geçmiş olsun canım hepimiz aynıyız sanırım iyice fena olmadan doktora gitmiyoruz aman nolacak geçer diyoruz.Ama hamilelik çok özel bir durum ve çok dikkatli olmamız gerekiyor.Gerçi çok dikkat edincede evhamdan boğuluyoruz yokmu bunun bi ortası????
Burcucum merhaba yazını okurken bende kağanın oto koltuğu yokmu diye düşündüm.Benim bi arakadaşımda kızıyla giderken(sağolsun kızı biraz kuduruktur) direksiyon başındaki annesinin saçından tutup geriye doğru asılmazmı.Kadıncağız trafiğin ortasında öylece kala kaldım diyor.Allah korusun kaza bile yapabilirdi.Çocukları koltuğa sıkı sıkı bağlamak lazım.
Manik çok teşekkür ederim,doktorun tavsiyesine uydum dediğini yaptım iyi geldi,yalnız sancıdan gece hiç uyuyamadım çok fena uykusuzluk var şuan,yatağıma gidim uyim diyorum,eşimde halen uyuyor,ama ya eşimin dedesi falan arayıp biz gelicez derler diye korkuyorum,ay delircem yaa
ben hamileliim boyuca erken doğum belirtsi olan sorular yaşadım.hala da korkuyorum ama 34ü geçince hiç umusamayacam akcigerlerigelişmiş oluyormuş.küvez felan önmeli değil.e son dum yapna akadaşımız da öyle demişti ya doğduğuda ağlarsa akciğereri gelişmiş diye ki onun aftası daha azdı sanırım ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?