selam kızlaarrr ben geldiiiimmmm
özledinizmii beniii canlarıımm ablanız gurbann olsun sizeeee :86: havaya girdim
teşekkür ederim hepinize.geldim beeennn,
anaaammm eskişehir ne soğuktu öleeee çok dışarda durmadık kapalı yerlerdeydik hep ama git gel insan üşüyo vallaa
çok korkuyordummm bişi olurmu diye ama Allah a şükür çok rahat gittim geldimm.sağolsun arkadaşlarda çok güzel ağırladılar ayaklarımı uzattım oturdum yattım falan hiç sıkıntı olmadı.benden korkarken eşim hastalandııayy bu adam beni kıskanıyo vallaa yaa bende ne olsa 2 gün geçmeden ondada çıkıyoo canım kıyamam artis ama montunu giymiyo önünü kapatmıyoo üşütüyoo sonrada kabul etmiyoo.neyseki evimize geldikta ben ona bakıyorum şimdi
ayy bebek görmeye gitmiştik yaa nasıll güzel bir bebekti öyleeee.2 aylık olmuştu bir tulum vardı üstünde 41 kere maşallaahhhh pekde bi yakışmışş.bi yüz üstü yatışı vardı popo havada hani unibaby ıslak mendillerinin üstğne çıplak yüz üstü yatan bir bebek resmi var ya heh onu gör bunu görme aynıydıı..ısırasımm geldii.
bide b, heveslendiimm özendimmm doğurasım geldi hemen.ama annesi öyle deme zamanında doğsun de dedi.oda 15 gün önce doğmuş 15 gün öncesi bile bizi allak bullak etti zamanı neyse ozaman doğsun de dedi.
geçmişi okuyayım didim.bi efelik ettimm anaaammmmm ne konuşmuşsunuz önce tek tek okudum sonra olmadı sayfa atladım busefer konuları anlamadım yarım yamalak okudum neyse didim dalayım ben mevzuya buırdaaannn
eee nassınız bakalım görüşmeyeli.2011 de geldii baktım boyumda uzamamış2011 2011 dedik dedik bişi olmadı bebişlerimizzz gelsin ozaman yeni yılın keyfini çıkarcaz inşallahhh
ammanda amann kimler gelmiş....forumumuzun en gezenti şirinesi gezmiş gelmişözledik seni...forum bilene sakinledi sanki...sağ salim gidip gelmene çokk sevindim iyi vakit geçirmişsin bebişide sevmişsindir ayy bebiş lafını duyunca bilene heyecanlanıyorumm....ama artıkın evinde otur gezmekk yokk tamamm mı
acilden geldim kızlar.
karnımdaki kaşıntı kabarıklıklar giderek artınca gittim doktorumu aradılar losyon ve krem verdi,hafifledi sanki biraz
sedacım hoşgeldin,yokluğun çok belliydi
acilden geldim kızlar.
karnımdaki kaşıntı kabarıklıklar giderek artınca gittim doktorumu aradılar losyon ve krem verdi,hafifledi sanki biraz
geçmiş olsun canım...riskli bi durum yokmuş demi...
kızlar busem facebookta bebeğin yeni resimlerini eklemiş, bayağı toparlamış maşallah yavrucuk bir de kıyafetlerini giydirmişler nasıl şirin. gamzeli gamzeli gülüyor
melocum ilaç alıyorum demiştin dün o da kesmedi galiba acile gittiğine göre. geçmiş olsun canım
sağolasın şenayım kesmedi daha çok kabardı şimdi iyi şükür
yarın teftiş varmış biliyo musun az önce haberim oldu
hadi ya fena denk gelmiş, baktın olacak gibi değil dr.a gidiyorum diye izin falan alırsın. şimdi bir sürü evrak sorarlar, deste napıyorsun bakan yokki
mrb kızlar
melocum sana da slm
bugün girdim okudum çıktım hep.
kahvaltıdan sonra dışarı çıktık market alışverişi yaptık falan çanta baktım kendime beiş için ama beğenemdim.sonra pazara da gitcektik ama ben çok yoruldum arabada bekledim eşimle annesi yaptı pazar alışverişimizi.
sonra eve bi geldik belim kopuyo hafif sancım da var uzandım uyumuşum yattığım yerde.
kalktım yemek hazırdı allahtan :))
yemek memek derken bu saat oldu işte
altuğ ne şirin olmuş ööle cicileriyle çıkmışlarmı ki acaba hastaneden.
ya ben alışmışım haftada bir kontrole daha 10 gün var offffff
annemlerde daha gelemiycekler ya kızıma aldıklarını göndermişler bi valiz otobüse vermişler yarın sabah alcak eşim onları ayy içinden neler çıkcak kimbilir.annem benim bi kaç elibsemi falanda koymuş ayy ne tuhaf ben büyüdümde kızım giycek şimdi:))
ayy ne güzell kendi cicilerinizi saklamışsınız şimdi bebikleriniz giyecek
ben 4. çocuk olduğum için hep ablalarımın abimin kıyafetlerini giymişim genelde.onlarıda saklamamışlar yada eskimişmi nolduysa hiç yoktur öyle kıyafett.keşke benimde olsaydı
acilden geldim kızlar.
gerçekten çok güzel bişi yaa yorganım falan duruyomuş onları yolluyo bakalım içinden neler çıkcak :)))
geçmiş olsun cnm,yediğin bişey mi yaptıki? neyse önemli bişey deilmiş heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?